2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Emzirenler diyor ya hamileyken daha rahat besleniyordum diye sütten bebeğe geçer diye bi 6-7 ay daha yiyemeyiz hiç bir şey
Bugün çöküşlerdeyim resmen Doğru işin o tarafı da var daha. Neyse şuan hamilelik sonrasında da doğum level ini atlatalım sonrası Allah kerim. Kısır döngüye giriyorum yoksa düşündükçe

Bak sana ne buldum

Eklentiler

• 1CC77F59-AB74-4083-BE94-87712AC1E119.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 61
Hanımlar merhaba normalde kısmetse kasımda doğum yapacağım ama buranın sohbetini daha çok seviyorum Şuan 20 haftalık hamileyim. Geçen hafta doktor kontrolüm vardı doktor çok hafif bir idrar yolu enfeksiyonun var ama şimdilik tedaviye ihtiyacımız yok bol bol su tüket dedi. Ara ara kasık ağrım ve vajinal akıntım oluyor. Normal mi bu? Yaşayan oldu mu acaba

Sen de -Sunshine da tercih edince daha bir ilgimi çekti, bugün biraz bakayım bakalım neler var neler yok, geç kaldıkça içime afakanlar basıyor hele o fiyat artışları
Of maalesef kuzu ya. geç kalmadan almak lazım bu ülke şartlarında ilk alınması gerekenler büyük parçalar aslında
Hayyal mesela yaklaşık 2 ay sonra ben aldım 6650 idi. Yeni zam gelmiş 7500 gibi bi şey olmuş.
Yanına ben joie igem 2 signature öneririm su an indirimde. Joie pusetler arasında en beğendiğim o oldu. Tentesi büyük baya süngeri de güzel.
Çok teşekkür ederim çiçeğim
Deneyimlerinin fanıyım
Şımardım
Bak sana ne buldum
Ya bu çirkin olmamış mı kız yazık çocuğa

Enfeksiyon yaşanması normal ama ilerlememesi önemli ilerleyince riskli oluyor.
Kaşık ağrıları büyüme kaynaklı olabilir üzgünüm ama artmaya da devam edecekler
Akıntı enfeksiyon kaynaklıdır muhtemelen geçmiş olsun.
Sıcakları bana sorun 37 derece şuan hiçbir iş yapamıyorum gece uyutmuyor gündüz iş yaptırmıyor olduğum yerde ter boşalıyor bir de üstüne batmana taşıncam orası 42 derece
Ayyyy
Kızlar sezeryan doğumda hastanede bir gün mü kalınıyor iki gün mü?
Hastaneye göre değişiyor canım 2 sini de uygulayan hastane var
Benim su an düşündüğüm hastane 2 gece kal diyor

Gecmis olsun
Onu yasamayan olmadi desek daha kolay olur cogumuzda ikisi de oldu. Normal bir durum bence doktorun dedigi gibi bol su icin gecer insallah.

Biz dogurana kadar hastane fiyatları da artmasa bari bu gidisle 15 bine dogurcam
Malesef artmis canim fiyatlar 1 temmuz itibariyle
Asgari ucretin artmasiyla onlar da fiyatlari arttirmislar oyle soylediler bana

Benim de o paralara geliyor malesef ustelik Allah korusun bunun ters giden bir sey olsa artma gibi bir ihtimali de var onu da dusunmek lazim hazirlikli olmak acisindan

Ya özele basladim artk devlete dönsem mi diye düşünmüyor değilim çok uçtu rakamlar ki dedigin gibi eylül ekime iyice artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…