2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Arkadaşım fiyat aldı kızlar salı günü doğum yaptı şu şekildeymiş bizim burada
Sezaryen doğum 4.500
Tahliller nst +700
Fotoğraf çekimi +600
Özel oda +600 gecelik
Uygun geldi bizim tsk indirimimiz uygulanacak eğer olursa %15 Antalya çok iyi

Bende aynı şeyi düşünüyorum zaten sezaryen olacak birde ekstra bi şey olsa günlerce hastanede kalsak karşılayamayız
Aynisini demek istedim. Yani bence 15 bin diyorlarsa dogum icin bir 25 bin tl cebinde olmasi lazim ki ters bir sey olursa karsilayabilesin. Olmazsa ne mutlu tabi
Ya özele basladim artk devlete dönsem mi diye düşünmüyor değilim çok uçtu rakamlar ki dedigin gibi eylül ekime iyice artar
Fiyat veren gorevliye tekrar artis bekliyor musunuz dedim bunu da beklemiyorduk dedi. Ne olur ne olmaz bilemem demek istedi yani.

Bedava 6 7 bin bisey degil ama o daha bu ay yapmis 3 ay sonra yine artar

Fiyatlardan konuşulmuş benim dr hastaneden ayrılıyor kendi muayenehanesini açıyormuş muayene ücretimiz x2 olacak muhtemelen. Doğum zaten 15 bini bulacaktır Allah yardımcımız olsun.
Sorma dertliyiz bu konuda
Bir de hastaneler disaridan gelen doktora farkli tarife uyguluyor. Orada calisan doktordan pahaliya geliyor.

Çok güzel nakışlılar var haklısın

Hastaneyi mi arayıp sorayım. Ona göre gecelik pijama takımı filan alırdım oda süslemesi 1 gün için değmez sanki

Sorma dertliyiz bu konuda
Bir de hastaneler disaridan gelen doktora farkli tarife uyguluyor. Orada calisan doktordan pahaliya geliyor.
Ay bilmiyorum ki doğru olabilir
Normalde aldığımız fiyat 13 tü zam gelecekti gelmiştir belki de gelmeye devam eder. Ay canım darlaniy
Çok güzel nakışlılar var haklısın

Hastaneyi mi arayıp sorayım. Ona göre gecelik pijama takımı filan alırdım oda süslemesi 1 gün için değmez sanki
Ara Sor canım hatta gidince onların bu konuda birimleri vardır. Neler dahil neler değil her şey öğren. Kimi süsleme filan yapıyor.
Bazıları bebek eşyası çanta gibi hazır veriyor sana ona göre yanında eşya götürürsün.

Yarın sabah eşimle araba bakmaya gidiyoruz

Ayy aynı almışız benimki geldi denedim çok hoş oldu kaldırdım hemen
Yaaa çok sevindim şimdi

Çok haklısın ama işte böyle durdura durdura içeri girdik. Alacağım bu ara öyle ya da böyle. Zaten slt tarafı beşik alacağım ama olsun. Sanki bunları en son alan benmişim gibi sinir oldum kendime.
Bu arada dediğin yere gittik bugün birkaç parça şey aldım atacağım fotolarını birazdan

Aayy inşallah güzel ürünler yakalamışsındır bayramdan sonra yazlıklarda indirim başlayacakmış ben annemler orada oturduğu için haftada 1 mutlaka uğruyorum haber veririm yine Bişeyler almak konusunda da strese sokma kendini bir şekilde herşey olur daha zaman var sonuçta

Kontrole gidince detaylı sorarım inş uygun güzel bi paketi vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…