2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bence sor canim arkadaslarina , benim bildigin gibi bir arkadasim baya kiyafet verdi ama buyuk anne yani yatak gibi seyleri ben diger arkadasima sordum “ bebek icin alisveris yapicam da , senin bana odunc verebilceklerin var mi ? kullanmadigin yada ben dogum yapinca artik senin kullanmayacagin bana lazim olabilicek seyleri verir misin “ dedim .

sagolsun oda verdi . Sonucta bizde 5-6 ay kullanicaz belli baslari seyleri. Sonrasinda geri vericem bende kendisine . Bence sende bir sor kuzum ne olacak bir kalem bile masrafin eksikse baska birseye harcarsin

Sıcakları bana sorun 37 derece şuan hiçbir iş yapamıyorum gece uyutmuyor gündüz iş yaptırmıyor olduğum yerde ter boşalıyor bir de üstüne batmana taşıncam orası 42 derece
Burada gecen sene 42 derecelerde insanlar öldu sicaktan . Bu senede yagmur yagmurr gunese hasret kaldik
Ayy ben de çok severiiiim.

Valla çok haklısın benimki de bensiz midye dolma yese ağlarım.
ay benimkinin bensiz yiyebilcegi seylerin basinda geliyor mideye dolma ve ciger hic sevmem
Fiyatlardan konuşulmuş benim dr hastaneden ayrılıyor kendi muayenehanesini açıyormuş muayene ücretimiz x2 olacak muhtemelen. Doğum zaten 15 bini bulacaktır Allah yardımcımız olsun.
amin kuzum
Kizlar bir de gobekte cikan tuyleri aliyor musunuz? Alasim var kotu gorunuyor ama yengem alirsan kalici olur dedi korkuttu siz ne yapiyorsunuz
Benim gecen agda da kiz sordu alayim mi diye , bende al dedim . cok guzel tertemiz oldu. ben doguma kadar aldiririm cok guzel yumus yumus oldu karnim

Çok teşekkür ederim valla işe yaradı söyle sen gittikçe bana yakın sayılır arabayla 15 dak. Hemen giderim

Hepsi 160 TL bayram üstü müdür bilinmez pek bişey kalmamıştı inşallah bayramdan sonra bulurum.

Eklentiler

• 93139154-6FEE-4227-8B9A-595C73B55E07.webp
    119 KB · Görüntüleme: 62
  • 30266E1E-3B84-4114-92B3-55F84B61FB4C.webp
    69,5 KB · Görüntüleme: 66
  • CCBB64DE-1B25-42A8-82DC-62032DF623B7.webp
    108,1 KB · Görüntüleme: 64
  • 3CCE4F72-80E1-44FD-A926-EE870305EBAB.webp
    134,5 KB · Görüntüleme: 57
  • 76F22087-45A7-46F2-8577-A7EBD64BEAEE.webp
    126,4 KB · Görüntüleme: 62
Hepsi 160 TL bayram üstü müdür bilinmez pek bişey kalmamıştı inşallah bayramdan sonra bulurum.
Kışlıklar bittiği için çok uzun kollu kalmamıştı bende son gittiğimde daha çok yazlık kısa kollu şeyler vardı ama ben yazarım burdan bayağı yakınmışsın sende

Sağol canım tulumlar için kullanışlı olmuyor diyorlar ama napsam 1-2 tane alsam mi

Öyle valla hangi birini alalım ki gerçekten alincaklar bitmiyor ne kadar erken o kadar iyi

Sanırım pandemiden dolayı 1 geceye indirmişlerdi öyle bişey duydum ama emin olamadım en iyisi hastaneyi arayıp öğrenmek
Her hastanenin farklı galiba. 2017 de oğluma gece acil olarak doğuma girdim öğleden sonra hastaneden çıkmıştım. Ama genel olarak gittiğim hastanede aksi bir durum olmadıkça 1 gece kalınıyor fiyat olarak da Haziran dan önce 3500 su şuan 4000 olmuş ekstra olarak bir şey yok ama doğum ve oda olarak bu ücret .

Laale’cim bir mesajınla moral olmayı nasıl başarıyorsun böyle Çok teşekkür ederim. Haklısın sıcaklar ve şişen ayaklar, göbiş artık üstüme üstüme geliyor Ama çok şükür diyip devam ediyoruz, dediğin gibi inşallah sonu güzel olacak Ben de sana kocaman sarılıyorum, mis kokulu bebişini de öpüyorum

Deneyimli bir anne olarak size söyleyeceğim hediyeler genelde büyük beden geliyor kimse küçük almıyor. ikincisi ilk üç ay hiç giymediği kadar kıyafet değiştiriyorsunuz günde en az 5 kez üçüncüsü bol bol önlük alın kusma salya vs için en azında kıyafet biraz daha değiştriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…