Bence sor canim arkadaslarina , benim bildigin gibi bir arkadasim baya kiyafet verdi ama buyuk anne yani yatak gibi seyleri ben diger arkadasima sordum “ bebek icin alisveris yapicam da , senin bana odunc verebilceklerin var mi ? kullanmadigin yada ben dogum yapinca artik senin kullanmayacagin bana lazim olabilicek seyleri verir misin “ dedim .Benim çevremde abladır görümcedir eltidir vs yok hiç ya yakınlarda doğum yapmıs elinde bu malzemeleri olan. Eşimin kuzenlerinin eşleri doğum yaptı onlarda biri dha 3 aylık biriside 1 aylık oldu. Anca belki reflü yataklarını kücülen kıyafetlerini verirlerse alırım
Burada gecen sene 42 derecelerde insanlar öldu sicaktan . Bu senede yagmur yagmurr gunese hasret kaldikSıcakları bana sorun 37 derece şuan hiçbir iş yapamıyorum gece uyutmuyor gündüz iş yaptırmıyor olduğum yerde ter boşalıyor bir de üstüne batmana taşıncam orası 42 derece
ay benimkinin bensiz yiyebilcegi seylerin basinda geliyor mideye dolma ve cigerAyy ben de çok severiiiim.
Valla çok haklısın benimki de bensiz midye dolma yese ağlarım.
amin kuzumFiyatlardan konuşulmuşbenim dr hastaneden ayrılıyor kendi muayenehanesini açıyormuş muayene ücretimiz x2 olacak muhtemelen. Doğum zaten 15 bini bulacaktır Allah yardımcımız olsun.
Benim gecen agda da kiz sordu alayim mi diye , bende al dedim . cok guzel tertemiz oldu. ben doguma kadar aldiririm cok guzel yumus yumus oldu karnimKizlar bir de gobekte cikan tuyleri aliyor musunuz? Alasim var kotu gorunuyor ama yengem alirsan kalici olur dedi korkuttu siz ne yapiyorsunuz
Çok teşekkür ederim valla işe yaradı söyle sen gittikçe bana yakın sayılır arabayla 15 dak. Hemen giderimAayy inşallah güzel ürünler yakalamışsındırbayramdan sonra yazlıklarda indirim başlayacakmış ben annemler orada oturduğu için haftada 1 mutlaka uğruyorum haber veririm yine Bişeyler almak konusunda da strese sokma kendini bir şekilde herşey olur daha zaman var sonuçta
Kışlıklar bittiği için çok uzun kollu kalmamıştı bende son gittiğimde daha çok yazlık kısa kollu şeyler vardı ama ben yazarım burdan bayağı yakınmışsın sendeHepsi 160 TL bayram üstü müdür bilinmez pek bişey kalmamıştıinşallah bayramdan sonra bulurum.
Yaaaa Tavşanlı bodynin lila renginide ben aldımm hepsi çok güzeller sağlıkla giysinn minik kuşlarHepsi 160 TL bayram üstü müdür bilinmez pek bişey kalmamıştıinşallah bayramdan sonra bulurum.
Ohoo bebito farkında mısın evde de uyuyamayacaksın sjajhahaSabaha kadar uyutmuyorlar zaten ben de sevmiyorum hastaneleri
Görmezsem de yazını beni etiketlersen çok sevinirim gittiğinde haberim olsunKışlıklar bittiği için çok uzun kollu kalmamıştı bende son gittiğimde daha çok yazlık kısa kollu şeyler vardı ama ben yazarım burdan bayağı yakınmışsın sende
Kız bebek için inanılmaz çeşit varYaaaa Tavşanlı bodynin lila renginide ben aldımm hepsi çok güzeller sağlıkla giysinn minik kuşlar
Tamamdır etiketlerim mutlakaGörmezsem de yazını beni etiketlersen çok sevinirim gittiğinde haberim olsun
Yakışıklı damadım güle güle giysinHepsi 160 TL bayram üstü müdür bilinmez pek bişey kalmamıştıinşallah bayramdan sonra bulurum.
Sağol canım tulumlar için kullanışlı olmuyor diyorlar ama napsam 1-2 tane alsam miMerhaba, şöyle bir listem var benim bu şekilde almaya çalışıyorum ama güzel farklı bir şey gördüğümde de mutlaka listeye takılı kalmadan alıyorumAlt ve tulumları genellikle patiksiz alıyorum çünkü patikliler boyları çabuk uzadığı için çok kısa ömürlü oluyormuş .
Öyle valla hangi birini alalım ki gerçekten alincaklar bitmiyor ne kadar erken o kadar iyiyaa evet gerçi bi de zaten bi çantanın kullanım ömrü nedir ki ?
yani tamamen bez ise yıkayıp uzun ömürlü yapabilirsin ama hafif silikon ve suni deri detayı varsa (ki gerçek deride de deforme oluyor) eriyip dökülüyor.
2 sene önce aldığım derimod çantada su an köşe kısımlarında aşırı deformeler mevcut ama yaklasık 7 sene önce aldığım reebok spor çantası hala taş gibi duruyor gerçi.
baktıklarım da hep pahalı, bu kadar pahalı ürünleri hiç görmeden ellemeden alma fikri beni çok rahatsız ediyor
ben de bebe çantasında kişisel eşyamı taşırım. benim kişisel eşyam nedir ki en fazla cüzdan telefon anahtar bu saatten sonra
bazen günde 2 kere alt üst değiştirirsek 2 günde bir bebeye makine çalıştırmayacağıma göre ben çıtçıtlı zıbın sayısını 10 gibi, alt üst takımı 5 gibi düşünüyorum şu an. ve kesinlikle tulumların kurtarıcı ve kolay bir çözüm olduğunu düşünüyorum. ondan da 7 tane filan var. kimi tulumlar kalınca akşamları giydireceğim, kimi ince penye gündüz giydireceğim. zaten yenidoğan dönemi kendimizden 1 kat daha kalın giydirmek gerektiği için kısa kollu bir şeyi pek yok. o yüzden gündüzleri çok sıcaksa üstüne incecik tulum geçireceğim.. 1 tane öyle var, 2 tane ekleme yapabilirim e bebekten almıştım indirimde.
bunlar 0-3 ay arası.
bir de ben çok fazla battaniyelere sarmayı tercih etmeyeceğim için daha çok tulum kullanacağım. özellikle geceleri.
tulumlarda ya da altlarda patikli konusuna çok takılmadım ayaklarını altına çorapla çift kat giydirmeyi düşünüyorum çünkü evimiz bir bebek için fazlasıyla serin. benim için bi kıyafeti 1 ay giyse de kafi küçülürse alırız yenisini yeter ki üşümesin ayacıkları
bu alışveriş konusunda ilk yorumu hemen çok almayın olan tayfa yüzünden bitti sandığım alışverişin bitmediğini farkettim.
millet süslü püslü kıyafet kastediyor. ben daha hiç süslü elbiseler gibi şeyler almadım.
çocuğumun alışverişi sırf zıbın ve pijama gibi seylerden oluşuyor. çok almayın dedikleri için gidip 4 tane çıtçıtlı zıbının yeteceğini filan sandım.
Ben patiksiz aldım tulumlar ama 0-3 çok almadım 3-6. AldımSağol canım tulumlar için kullanışlı olmuyor diyorlar ama napsam 1-2 tane alsam mi
Her hastanenin farklı galiba. 2017 de oğluma gece acil olarak doğuma girdim öğleden sonra hastaneden çıkmıştım. Ama genel olarak gittiğim hastanede aksi bir durum olmadıkça 1 gece kalınıyor fiyat olarak da Haziran dan önce 3500 su şuan 4000 olmuş ekstra olarak bir şey yok ama doğum ve oda olarak bu ücret .Sanırım pandemiden dolayı 1 geceye indirmişlerdi öyle bişey duydum ama emin olamadım en iyisi hastaneyi arayıp öğrenmek
Kızlar sezeryan doğumda hastanede bir gün mü kalınıyor iki gün mü?
Laale’cim bir mesajınla moral olmayı nasıl başarıyorsun böyleHepinize kolay gelsin tatlı hanımlar!
Bir selam vereyim dedim.
Her şey yolundadır inşallah. Biliyorum bir yandan sıcaklar bir yandan büyüyen bebeler kolay değil. Az kaldı biraz daha dayanın. Bu işin sonu çok aydınlık bana inanın.
İnşallah sizi rahatsız etmemişimdir.
Hepinizi temassız öpüyorum.
Hayyal ve notdefteri2_ ikinize de temassız sarılıyorum.
Deneyimli bir anne olarak size söyleyeceğim hediyeler genelde büyük beden geliyor kimse küçük almıyor. ikincisi ilk üç ay hiç giymediği kadar kıyafet değiştiriyorsunuz günde en az 5 kez üçüncüsü bol bol önlük alın kusma salya vs için en azında kıyafet biraz daha değiştriliyorBenim kafamda da ayni sorular var internette ihtiyac listesi var orayagore basladim bakalim. Bizim bebelerin önü kış olduğundan patikli tulum iki uc tane alayim diyorum corap minnos ayaklarinda durmayabilir :) hastane çıkışı 3-4 tane var. 3-6 aylik yine 3-4 zıbın, alt üst aldim hediye filan da gelir. 6-9aylik da baharlik takim aldim zibin aldim. Zamanla sekillenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?