2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok kararsızım ama hem ten teması hem de ilk birkaç ay evde rahat hareket edebilmek için almak istiyorum. Alırım, ama sevmez de içinde durmazsaaa!

ben ev için anne yanını chicconun baby hug 4in1 beşiğini aldım evde her yere taşınabiliyor o yüzden çok evde kullanmaya ihtiyacım olmaz diye düşünüyorum birde dediğin gibi sevmez içinde durmazsa oda kötü o yüzden chiccoda durmazsa kardeşimde kanguru vardır ondan alıp denerim kanguruyla baktım duruyor o zaman alırım

Ben de hastane cikislarina ne diye onluk koyuyolar bebek yemek mi yiyo sanki diyodum demek bu yuzdenmis alalim o zaman onluk de. Tecrube baska bir sey iste tesekkurler

Mart ayında doğum paketi almıştım 15 bine, o zaman çok gelmişti ama şu an uygun görünüyor

Ben almak istiyorum. Kangurular bana çok kaba geliyor
Sling alan arkadaşlar bizi linklesin. Ben şunu beğenmiştim.
Hemen bakayım ona. Ben de şununla bakışıyorum bir türlü karar veremedim.

Bu gece babamız geliyor kızlar bayram için sanki ilk kez karşılaşıyoruz karımsın ya inanamıyorum diyor oda. Çok heyecanlı ve mutluyum oğluşumda çok hareketli bugün Bebem olmasa bekar hissedicem kendimi ayrı olmak çok farklı birde annemlerdeyim neyse ki birkaç günde olsa birlikteyiz Sizde nasıl bayram telaşı heyecanı var mı ?

Biz bu bayram çekirdek aileyiz. Gidemedik iki memlekete de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…