Çok mutlu oldum minnoşum, çok şükür yolunda görünüyor her şey.Doktoru da çok sevdim. Keşşşkkkee benim olsa diye Güldür Güldür Şevket gibi içimden geçirdim.
Benim bebe de birkaç gündür çok hareketsiz, endişeleniyorum, hayır yani iğne miğne de yaptırmadık.Kontrole gideli de iki hafta oldu, naaapsak ki?
Süper çok sevindim canımBir friends e başla bari 10 sezon bitene kadar çoktan doğurursun sıkılmadan
Biz birbirimize çok sararsak dönüşü olmaz ya ayarı tutup susmaya çalışıyoruz ama çok zorlanıyorum artık. Son bi kaç hafta daha tutarsak rahata ercez inşallahbenim bugün atarlanmam gibi adam çalışıp maça gidecek ordan da.. az önce de mesajla yüklendim ona sarıyom napim
çok çok çok sevindim senin adına içim rahatladı valla çok şükür..
ay doktorun kardeşi kimmişmindfulness herkes yapmıyor çok hoşlandığım bir alan rahatlatıyor şahsen beni.. Bilge hocamdan birkaç kez dinlemek nasip olmuştu
İnşallah canım benim:)Çok sevindim, gelmiş geçmiş olsun inşallah bebiş artık sakin sakin beklesin
aa bende tabi lahmacun yani ayran iciyorumsaglikli
evet ya firin ve air fryer yemekleri buyuk rahatlik .
Ben yagli kagit kullaniyorum altina ama et suyu genede geciyor tabana ister istemez
Hiç durmazdı minnoşum, günde bir iki saat uyurdu sonra yine hareketliydi iki gündür çok çok azaldı hareketleri. Yarın gitsem mi diye düşünmeye başladım ben de.Canım çok hareketsiz derken hiçmi hissetmedin annem diyor 2 gün hissetmediğiniz olabilir ama mesela benimki akşam 18.00 gibi başlıyor gece ben yatana kadar mesela dün gece beni hiç uyumadı sabah 05.00’de yattım içimde Zıpladı sanırım senin son 2 günün nasıldı mesela?
kizzz iki yaprakda kivircik maydonoz neyin koyaydin , full vicdan rahatligidoktor fena ilgilenmedi gerçekten pişman olmadım gittiğime. Benim doktorun yönlendirdiği doktorlar da böyle kendi gibi oluyor anlaşılan
Rahim ağzı uzunluğu hala aynı suan yapılacak bi şey yok ben kendime dikkat edicem anlaşılan.
Kötü olaylar yaşanmış olsa da iyi ki yaşanmış diyeceğim neredeyse. Alt kısımda sancılı kasılmalar ve çok sık baskı olsa bile ilaçlar karnımı yumuşattı.
Bir de doktor ne diyor biliyor musun :) “gebeler sıklıkla beni kimse anlamıyor inanmıyor ruh haline bürünür. Sen de bir kaç sefer aynı sorunlarını tekrar ettin. Ben sana inanıyorum dediklerini yaşadığına inanıyorum. Rahatsız eden durum olduğunda gel, geldiğinde o ağrıların geçmiş olabilir yine gel. Gereken bir şey varsa yaparız. Yatışın gerekirse yatırırız ilgileniriz dedi “
hüngür hüngür ağlayacaktım da gözlerimin dolmasıyla atlattım çok şükür
Bu hareket konusu benim kınalı kuzumun normal haline kıyasla karnımda yok gibi çoğunlukla o kadar söyleyimultrasonda bile pek hareketi yoktu doktor bastırınca etki tepki yaptı sadece
Sen şöyle şekerli şeyler yiyip uzanmayı dene oğluşun gümbürder bence
Olabilir yeniden izleyelim olmazsa
Biz birbirimize çok sararsak dönüşü olmaz ya ayarı tutup susmaya çalışıyoruz ama çok zorlanıyorum artık. Son bi kaç hafta daha tutarsak rahata ercez inşallah
Maça çok sık gitmiyorsa sorun etme ya katlanması zor dönemlerdeyizsenle daha çok ilgilenmesi lazım tabi gelince
Sağolasın kuzucum
Ben de mutlu oldum bebişim karından ultrason bakılmasına rağmen gününde çıktı
Sadece şu alt tarafta çok rahatsız edici sık kasılmalar kafamı kurcalıyor ama idare edip yolumuza bakıcaz inş:)
Doktorumun adı Murat yassa idi canım.
Kardeşi de Ahmet yassa. Sen bu taraflarda mıydın? Gidelim beraber
Ben ilk kez duydum diyebilirim biraz okudum hoşuma gitmedi değil.
O kadar stres sıkıntının içinde bi durup sakinleşmek odaklanmak andan keyif almayı hatırlamak lazım.
İnşallah canım benim:)
yine burger a düştük Allah affetsin. Yanına domates salatalık koydum Nası zekice dimi
Yağlı kağıt çok mantıklı ya.
Ama benim asıl sıkıntım ızgara telleri ve yan teflon temizliğiçok zor olmaya başladı çöpe sokup yeni iç hazne sipariş vericem böyle giderse
cikolata jelibon fln denedin mi canim ?Hiç durmazdı minnoşum, günde bir iki saat uyurdu sonra yine hareketliydi iki gündür çok çok azaldı hareketleri. Yarın gitsem mi diye düşünmeye başladım ben de.
Başlamışken köfteyi evde pişirip marul arasında burger yapaydıkkizzz iki yaprakda kivircik maydonoz neyin koyaydin , full vicdan rahatligi
Makinada yikanmiyor mu ya , benimki makinada yikanabiliyor
Dün içli içli ağladım biliyor musun? Kocam da bana inanmıyor doktorum da. Kimse anlamıyor diye diye ağladım. Canım doktor ya, duygulandım helal olsun.doktor fena ilgilenmedi gerçekten pişman olmadım gittiğime. Benim doktorun yönlendirdiği doktorlar da böyle kendi gibi oluyor anlaşılan
Rahim ağzı uzunluğu hala aynı suan yapılacak bi şey yok ben kendime dikkat edicem anlaşılan.
Kötü olaylar yaşanmış olsa da iyi ki yaşanmış diyeceğim neredeyse. Alt kısımda sancılı kasılmalar ve çok sık baskı olsa bile ilaçlar karnımı yumuşattı.
Bir de doktor ne diyor biliyor musun :) “gebeler sıklıkla beni kimse anlamıyor inanmıyor ruh haline bürünür. Sen de bir kaç sefer aynı sorunlarını tekrar ettin. Ben sana inanıyorum dediklerini yaşadığına inanıyorum. Rahatsız eden durum olduğunda gel, geldiğinde o ağrıların geçmiş olabilir yine gel. Gereken bir şey varsa yaparız. Yatışın gerekirse yatırırız ilgileniriz dedi “
Bu hareket konusu benim kınalı kuzumun normal haline kıyasla karnımda yok gibi çoğunlukla o kadar söyleyimultrasonda bile pek hareketi yoktu doktor bastırınca etki tepki yaptı sadece
Çikolata yiyorum her gün bebitom.cikolata jelibon fln denedin mi canim ?
Ya bak, paylaşırım şarkıyı görürsünDün içli içli ağladım biliyor musun? Kocam da bana inanmıyor doktorum da. Kimse anlamıyor diye diye ağladım. Canım doktor ya, duygulandım helal olsun.
Tatlı da yedim zaten hep tatlı şeyler yiyorum bebeğim ama dediğim gibi, çok çok az maalesef.
Başaktım hiç endişe etme, 30. Haftadan sonra daha düzenli hissetmeye başlanıyor gerçekten.Dün içli içli ağladım biliyor musun? Kocam da bana inanmıyor doktorum da. Kimse anlamıyor diye diye ağladım. Canım doktor ya, duygulandım helal olsun.
Tatlı da yedim zaten hep tatlı şeyler yiyorum bebeğim ama dediğim gibi, çok çok az maalesef.
saka yaptim zaten kuzum, ben bile useniyorum yesillik yikamaya , eskiden yikanmis alirdim marketten ama onlarida yikayin diyor doktorlarBaşlamışken köfteyi evde pişirip marul arasında burger yapaydık
Kasılmalar buna müsade etti kuzum kıvırcık maydanoz filan yıkamak uzun iş, canım eşim de sağolsun uğraşmaktansa yememeyi tercih eder
Makinede yıkanıyor canım ama yağlar tamamen çıkmıyor ki ön işlem yapmadan
git kuzum icin rahat etsinÇikolata yiyorum her gün bebitom.En iyisi bir gideyim, iç huzurum daha önemli.
cok gecmis olsun canimKızlar ben ve eşim kovid olduk 3 asili olmamiza ragmen baya zor geciyor bikac gundur mahvolduk dikkat edin sizde vakalar her yerde artmiş..
Gerçekten rahatladım biraz daha:) tek doktor/ uzak doktor fikri bile çok geriyormuş beni. Bebişim ufak değilmiş/ endişelerim yersiz değilmiş gerçekten kasılmalarım varmış. İşe yarayan ilaçlar varmış. Baya rahatladım bu konularda:)Başaktım hiç endişe etme, 30. Haftadan sonra daha düzenli hissetmeye başlanıyor gerçekten.
Sadece sakin ol, tabiki gitmek istersen yine git ama aynı şeyleri yaşadığım İçin söylüyorum.
Hiç hissetmediğini saydığım günler oldu, ertesi gün daha çok etti sonra hiç etmedi mesela.
-Sunshine ne güzel okudum yazdıklarını, ne güzel doktorlarla karşılaşmışsın bak.
Çook sevindim hem için biraz daha rahat etmiştir kuzum. Bu ölçümlerde afaki bir fark yok ise demek ki tüm bu farklar tamamen ölçümden pozisyondan vs. Kaynaklanıyor.
Her şey güzel olacak inşallah
oy çok geçmiş olsun yavrucum yaKızlar ben ve eşim kovid olduk 3 asili olmamiza ragmen baya zor geciyor bikac gundur mahvolduk dikkat edin sizde vakalar her yerde artmiş..
Ben ciddiyim vallasaka yaptim zaten kuzum, ben bile useniyorum yesillik yikamaya , eskiden yikanmis alirdim marketten ama onlarida yikayin diyor doktorlar
anladim kuzum .
git kuzum icin rahat etsin
cok gecmis olsun canim
Canım çok çok sevindim içinin rahatlamasına, herşeyin yolunda olmasınadoktor fena ilgilenmedi gerçekten pişman olmadım gittiğime. Benim doktorun yönlendirdiği doktorlar da böyle kendi gibi oluyor anlaşılan
Olabilir yeniden izleyelim olmazsa
Biz birbirimize çok sararsak dönüşü olmaz ya ayarı tutup susmaya çalışıyoruz ama çok zorlanıyorum artık. Son bi kaç hafta daha tutarsak rahata ercez inşallah
Maça çok sık gitmiyorsa sorun etme ya katlanması zor dönemlerdeyizsenle daha çok ilgilenmesi lazım tabi gelince
Sağolasın kuzucum
Ben de mutlu oldum bebişim karından ultrason bakılmasına rağmen gününde çıktı
Sadece şu alt tarafta çok rahatsız edici sık kasılmalar kafamı kurcalıyor ama idare edip yolumuza bakıcaz inş:)
Doktorumun adı Murat yassa idi canım.
Kardeşi de Ahmet yassa. Sen bu taraflarda mıydın? Gidelim beraber
Ben ilk kez duydum diyebilirim biraz okudum hoşuma gitmedi değil.
O kadar stres sıkıntının içinde bi durup sakinleşmek odaklanmak andan keyif almayı hatırlamak lazım.
İnşallah canım benim:)
yine burger a düştük Allah affetsin. Yanına domates salatalık koydum Nası zekice dimi
Yağlı kağıt çok mantıklı ya.
Ama benim asıl sıkıntım ızgara telleri ve yan teflon temizliğiçok zor olmaya başladı çöpe sokup yeni iç hazne sipariş vericem böyle giderse
İçinin böyle rahatladığı mesajlarını okuyunca senin için o kadar seviniyorum kiBugün Hüseyin hocamın yönlendirmesiyle yakınlarda (trafiksiz 35 dk) bi doktora göründüm. Olası bi acil durumda gerekirse kendisine başvuracağız.
Minnoş bi beydi. Bebişi çok detaylı inceledi. Tüm kan akımlarına bakıp, su için detaylı ölçüm yaptı. Beyin dopplerine kadar baktı.
Bebişte her şey yolunda çok şükür.
Ve daha 2 gün önceki ölçümlerde genelde 1 hafta gerilik çıkmıştı.
karın çevresinde 10 gün kadar Gerilik vardı ama
baaam
Bebiş günüyle birebir uyumlu çıktı. 1148 gramlık bir bebito
Meğer kasılmalardan dolayı ölçümler daha ufak çıkabiliyormuş.şoking
Ben solgardan hoşlanmıyorum orzax magnezyum ya da Wellcare magnezyumu kullan dedi. İnandım hemen alıcam
rahmin Alt kısmında dönen garip ağrılı kasılmalardan bahsettim ama ne yat ne yatma diyor. Tam olarak sebebe dair teşhis de koyamıyor. Koyamayız diye de peşin peşin söyledi.
Yine kafada napıcaz yahu o zaman tadında soru işaretleri kalırken kendimizin doktoru olmaya devam, mecburen.
Tempomu düşüreceğim, bir kaç hafta daha geçse kafi
Bir de şu anda Yapılacak tüm tedaviler yapılmış, eğer sıkıntı olduğunu hissettiğin olursa o an gel yine ilaçla müdehale yapılması gerekirse yaparız, Hüseyin hocamın da yönlendirmesiyle dedi.
Bu aşamada eksik kalan tek tedavi yöntemi dikiş atılması ama onun da riskleri var, hafta ilerlemiş zaten gözüyle baktı anladığım kadarıyla. Yapılması anlamsız oluyor.
Bu arada Çok endişeli ve gergin gördüm seni diyip mindfulness terapi önerdigardaşı psikiyatristmiş, yapıyormuş
yeri tuzladaymış toplanıp gidelim derseniz kızlar ben varım
Bu arada gebelik sürecine tıbbi olarak aşırı hakimiyetimden dolayı tebrik aldımciddili eğitim verelim ilerletelim filan goygoyu döndü
Hareketleri azaldı ciğer geliştirici iğneden olabilir mi dedim, evet yapar diyor
Haberler böyle.
Bir de muayene esnasında çocuğun ölçümleriyle, rahim ağzı incelemesiyle filan o kadar haşır neşir olmuşum ki çocuğumun suratına bile bakmamışım şimdi farkediyorum
Ah bu duygusal hallerDün içli içli ağladım biliyor musun? Kocam da bana inanmıyor doktorum da. Kimse anlamıyor diye diye ağladım. Canım doktor ya, duygulandım helal olsun.
Yarın öğlene kadar bekleyeceğim bebeğim. Haklısın, normalde hiç durmazken bazen çok hareketsiz olurdu, umursamazdım, üst üste olunca bir de Banu hocanın bir yazısını okumuştum bununla ilgili, önemli olduğunu doktora başvurmak gerektiğini yazıyordu.Başaktım hiç endişe etme, 30. Haftadan sonra daha düzenli hissetmeye başlanıyor gerçekten.
Sadece sakin ol, tabiki gitmek istersen yine git ama aynı şeyleri yaşadığım İçin söylüyorum.
Hiç hissetmediğini saydığım günler oldu, ertesi gün daha çok etti sonra hiç etmedi mesela.
Normal olduğunu söylesinler bizi rahatlatacak açıklamalar yapsınlar ama bizi anladıklarını ve inandıklarını da dile getirsinlerAh bu duygusal hallerah bu hormonlar ah. Kocalar anlamıyor evet de ya bu doktorların ruhsuzluğu ne olacak her ne yaşasak normal demeseler ne olur sanki gerçi yaşadığımız ne ise normal olsun da, bu süreç çarçabuk geçsin de istiyor insan bir yandan hemen Eylül sonu gelsin mesela
Canım dümdüz sırt üstü yat bakim hemen robot gibi hafif elinle karnına vur napcak doktora git ozaman yarın şimdi yap haber bekliyorumDün içli içli ağladım biliyor musun? Kocam da bana inanmıyor doktorum da. Kimse anlamıyor diye diye ağladım. Canım doktor ya, duygulandım helal olsun.
Hiç durmazdı minnoşum, günde bir iki saat uyurdu sonra yine hareketliydi iki gündür çok çok azaldı hareketleri. Yarın gitsem mi diye düşünmeye başladım ben de.
Canım o sanırım 35. Haftadan sonra bende okudum ama ben günde 7 saat düzenli hissediyorum 10 gün önde benim kız nerdeyse 30. Haftada yarın gitsin muhakkak illa bir şey var diye değil içi rahat etsin ama benim kız dümdüz sırt üstünde çok hareketleniyorHafta ilerledikce bebeklerin hareketleri azalırmış canım sen neredeyse 29. Haftana gireceksin yanlıs hatırlamıyorsam git gide yeri daralıyor. Ben dondurma yiyorum sabahtan akşama kadar hissetmediysem eğer dondurma yiyip sol tarafına yatıyorum hemen cevap veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?