2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
doktor fena ilgilenmedi gerçekten pişman olmadım gittiğime. Benim doktorun yönlendirdiği doktorlar da böyle kendi gibi oluyor anlaşılan
Rahim ağzı uzunluğu hala aynı suan yapılacak bi şey yok ben kendime dikkat edicem anlaşılan.
Kötü olaylar yaşanmış olsa da iyi ki yaşanmış diyeceğim neredeyse. Alt kısımda sancılı kasılmalar ve çok sık baskı olsa bile ilaçlar karnımı yumuşattı.

Bir de doktor ne diyor biliyor musun :) “gebeler sıklıkla beni kimse anlamıyor inanmıyor ruh haline bürünür. Sen de bir kaç sefer aynı sorunlarını tekrar ettin. Ben sana inanıyorum dediklerini yaşadığına inanıyorum. Rahatsız eden durum olduğunda gel, geldiğinde o ağrıların geçmiş olabilir yine gel. Gereken bir şey varsa yaparız. Yatışın gerekirse yatırırız ilgileniriz dedi “
hüngür hüngür ağlayacaktım da gözlerimin dolmasıyla atlattım çok şükür

Bu hareket konusu benim kınalı kuzumun normal haline kıyasla karnımda yok gibi çoğunlukla o kadar söyleyim ultrasonda bile pek hareketi yoktu doktor bastırınca etki tepki yaptı sadece

Sen şöyle şekerli şeyler yiyip uzanmayı dene oğluşun gümbürder bence

Süper çok sevindim canım Bir friends e başla bari 10 sezon bitene kadar çoktan doğurursun sıkılmadan

Olabilir yeniden izleyelim olmazsa

Biz birbirimize çok sararsak dönüşü olmaz ya ayarı tutup susmaya çalışıyoruz ama çok zorlanıyorum artık. Son bi kaç hafta daha tutarsak rahata ercez inşallah
Maça çok sık gitmiyorsa sorun etme ya katlanması zor dönemlerdeyiz senle daha çok ilgilenmesi lazım tabi gelince

Sağolasın kuzucum
Ben de mutlu oldum bebişim karından ultrason bakılmasına rağmen gününde çıktı
Sadece şu alt tarafta çok rahatsız edici sık kasılmalar kafamı kurcalıyor ama idare edip yolumuza bakıcaz inş:)
Doktorumun adı Murat yassa idi canım.
Kardeşi de Ahmet yassa. Sen bu taraflarda mıydın? Gidelim beraber
Ben ilk kez duydum diyebilirim biraz okudum hoşuma gitmedi değil.
O kadar stres sıkıntının içinde bi durup sakinleşmek odaklanmak andan keyif almayı hatırlamak lazım.
Çok sevindim, gelmiş geçmiş olsun inşallah bebiş artık sakin sakin beklesin
İnşallah canım benim:)
aa bende tabi lahmacun yani ayran iciyorum saglikli
evet ya firin ve air fryer yemekleri buyuk rahatlik .
Ben yagli kagit kullaniyorum altina ama et suyu genede geciyor tabana ister istemez
yine burger a düştük Allah affetsin. Yanına domates salatalık koydum Nası zekice dimi
Yağlı kağıt çok mantıklı ya.
Ama benim asıl sıkıntım ızgara telleri ve yan teflon temizliği çok zor olmaya başladı çöpe sokup yeni iç hazne sipariş vericem böyle giderse

Hiç durmazdı minnoşum, günde bir iki saat uyurdu sonra yine hareketliydi iki gündür çok çok azaldı hareketleri. Yarın gitsem mi diye düşünmeye başladım ben de.

kizzz iki yaprakda kivircik maydonoz neyin koyaydin , full vicdan rahatligi

Makinada yikanmiyor mu ya , benimki makinada yikanabiliyor

kizzz iki yaprakda kivircik maydonoz neyin koyaydin , full vicdan rahatligi

Makinada yikanmiyor mu ya , benimki makinada yikanabiliyor
Başlamışken köfteyi evde pişirip marul arasında burger yapaydık
Kasılmalar buna müsade etti kuzum kıvırcık maydanoz filan yıkamak uzun iş, canım eşim de sağolsun uğraşmaktansa yememeyi tercih eder

Makinede yıkanıyor canım ama yağlar tamamen çıkmıyor ki ön işlem yapmadan

Dün içli içli ağladım biliyor musun? Kocam da bana inanmıyor doktorum da. Kimse anlamıyor diye diye ağladım. Canım doktor ya, duygulandım helal olsun.

Tatlı da yedim zaten hep tatlı şeyler yiyorum bebeğim ama dediğim gibi, çok çok az maalesef.

Ya bak, paylaşırım şarkıyı görürsün
Ya doktoru övdük ama elde var yine sıfır hocam nasıl geçcek bizim bu haller
Sen bi git görün çiçeğim. İçin başka türlü rahat etmez bilirim

Başaktım hiç endişe etme, 30. Haftadan sonra daha düzenli hissetmeye başlanıyor gerçekten.
Sadece sakin ol, tabiki gitmek istersen yine git ama aynı şeyleri yaşadığım İçin söylüyorum.
Hiç hissetmediğini saydığım günler oldu, ertesi gün daha çok etti sonra hiç etmedi mesela.

-Sunshine ne güzel okudum yazdıklarını, ne güzel doktorlarla karşılaşmışsın bak.
Çook sevindim hem için biraz daha rahat etmiştir kuzum. Bu ölçümlerde afaki bir fark yok ise demek ki tüm bu farklar tamamen ölçümden pozisyondan vs. Kaynaklanıyor.
Her şey güzel olacak inşallah

saka yaptim zaten kuzum, ben bile useniyorum yesillik yikamaya , eskiden yikanmis alirdim marketten ama onlarida yikayin diyor doktorlar

anladim kuzum .
Çikolata yiyorum her gün bebitom. En iyisi bir gideyim, iç huzurum daha önemli.
git kuzum icin rahat etsin
Kızlar ben ve eşim kovid olduk 3 asili olmamiza ragmen baya zor geciyor bikac gundur mahvolduk dikkat edin sizde vakalar her yerde artmiş..
cok gecmis olsun canim

Gerçekten rahatladım biraz daha:) tek doktor/ uzak doktor fikri bile çok geriyormuş beni. Bebişim ufak değilmiş/ endişelerim yersiz değilmiş gerçekten kasılmalarım varmış. İşe yarayan ilaçlar varmış. Baya rahatladım bu konularda:)
Kızlar ben ve eşim kovid olduk 3 asili olmamiza ragmen baya zor geciyor bikac gundur mahvolduk dikkat edin sizde vakalar her yerde artmiş..
oy çok geçmiş olsun yavrucum ya
saka yaptim zaten kuzum, ben bile useniyorum yesillik yikamaya , eskiden yikanmis alirdim marketten ama onlarida yikayin diyor doktorlar

anladim kuzum .

git kuzum icin rahat etsin

cok gecmis olsun canim
Ben ciddiyim valla aslında yaparım da durumum müsait değil
Marul burger fena olmuyor

Canım çok çok sevindim içinin rahatlamasına, herşeyin yolunda olmasına
İlaçların şifa olsun, herşey daha da iyiye evrilsin inşallah

İçinin böyle rahatladığı mesajlarını okuyunca senin için o kadar seviniyorum ki hep hep iyi olalım, kötü gün diye bişey olmasın. Mutlu Mesut olalım bebişlerimizle

Ah bu duygusal haller ah bu hormonlar ah. Kocalar anlamıyor evet de ya bu doktorların ruhsuzluğu ne olacak her ne yaşasak normal demeseler ne olur sanki gerçi yaşadığımız ne ise normal olsun da, bu süreç çarçabuk geçsin de istiyor insan bir yandan hemen Eylül sonu gelsin mesela

Yarın öğlene kadar bekleyeceğim bebeğim. Haklısın, normalde hiç durmazken bazen çok hareketsiz olurdu, umursamazdım, üst üste olunca bir de Banu hocanın bir yazısını okumuştum bununla ilgili, önemli olduğunu doktora başvurmak gerektiğini yazıyordu.
O yüzden endişelendim, ya da artık gerçekten yoruldum. Bu yorgunluk tamamen psikolojik, inan fiziksel acı gözüme gelmiyor artık.
Normal olduğunu söylesinler bizi rahatlatacak açıklamalar yapsınlar ama bizi anladıklarını ve inandıklarını da dile getirsinler -Sunshine bebeğimin görüştüğü doktor gibi. Biliyorlar sonuçta hormonlarla ve türlü endişelerle boğuştuğumuzu.

Abartıyor ya da çok şey istiyor olabilirim, bilmiyorum. Umrumda da değil. Empati kurulması gereken kişi benim. Biziz.

Canım dümdüz sırt üstü yat bakim hemen robot gibi hafif elinle karnına vur napcak doktora git ozaman yarın şimdi yap haber bekliyorum

Hiç durmazdı minnoşum, günde bir iki saat uyurdu sonra yine hareketliydi iki gündür çok çok azaldı hareketleri. Yarın gitsem mi diye düşünmeye başladım ben de.

Hafta ilerledikce bebeklerin hareketleri azalırmış canım sen neredeyse 29. Haftana gireceksin yanlıs hatırlamıyorsam git gide yeri daralıyor. Ben dondurma yiyorum sabahtan akşama kadar hissetmediysem eğer dondurma yiyip sol tarafına yatıyorum hemen cevap veriyor

Canım o sanırım 35. Haftadan sonra bende okudum ama ben günde 7 saat düzenli hissediyorum 10 gün önde benim kız nerdeyse 30. Haftada yarın gitsin muhakkak illa bir şey var diye değil içi rahat etsin ama benim kız dümdüz sırt üstünde çok hareketleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…