2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya kizlar madem makinelerden acildi konu. Benim de bir sorum olacak. Benim camasir makinem lg. Sivi deterjan icin ayri bir aparati yok deterjani koydugum da iceri akiyor. Sizce sivi deterjan kullanmama engel mi yoksa toz deterjan mi kullanmaliyim?

ay kizlar bir haftadir bugun evin yillik kontrolune yonetici gelicek diye temizlik yapiyoruz . Yemin ediyorum evi b.k goturuyormus Usengecligimin bu denli sonuclara màl olacagini tahmin etmemistimNeyse sonunda bitirdik ama gece deliksiz uyumusum yorgunluktan

Ya kizlar madem makinelerden acildi konu. Benim de bir sorum olacak. Benim camasir makinem lg. Sivi deterjan icin ayri bir aparati yok deterjani koydugum da iceri akiyor. Sizce sivi deterjan kullanmama engel mi yoksa toz deterjan mi kullanmaliyim?
sivi deterjani direk kazana atmayi dene . benim tasinabilir makinam vardi ilk 2 sene , onda hep kazana atardik sivi yada toz detarjani

cok sevindim kuzum senin adina
Sen artik 2.80 yat uzan onumuzdeki 10 hafta , eski dizileri fln yeniden izle kafan dagilir
Çantayı hazırlamadık eşyaları yıkamadık onları yapsak iyiydi şu yemek mevzusu bi de can sıkıyo ama bakcaz çaresine artık bulacağız yolunu

Varya karnım yumuşak resmen. Evet çok sıklaştı kasılmalar iki büklüm oluyorum ama geçince genel olarak yumuşacığım. Meğer çocuk içerde ciddi daralıyormuş demek ki
Beslenme konusuna dikkat ediyorum kuzucum daha da çok edeceğim
kuzu bunun makinenle uyumlu aparatını temin edebilirsin sanırım internetten.
Özellikle ev eşyaları konusunda usta bi tamirciyi takip ediyorum YouTube da, sıvı deterjanda bu aparatın kullanımı konusunda sürekli uyarı yapıyor.
Ha bana sorsan çook büyük bi fark yaratır mı bilemiyorum ama su alırken deterjanı vermesi daha iyi herhalde
harikasın ya samimiyetine bayılıyorum Aynı ben
Bizim de öyle bi temizliğe ihtiyacımız var
İyi olmuş bebişe hazırlık olmuş İşte sonraki temizlikler daha kolay olur tamamen ağırlaşmadan halletmişsiniz

Çantayı hazırlamadık eşyaları yıkamadık onları yapsak iyiydi şu yemek mevzusu bi de can sıkıyo ama bakcaz çaresine artık bulacağız yolunu

Annen yada kayinvaliden gelmez mi kiyafetlere yardim icin ?

Yemek de valalhi ev yemekleri yapn bir yer ile anlasma yapin bence. biz oyle yaptik esim icin aylardir cok rahatiz. Ben et fln yemedigim icin almadim ama yeseydim kesin alirdim

Annen yada kayinvaliden gelmez mi kiyafetlere yardim icin ?

Yemek de valalhi ev yemekleri yapn bir yer ile anlasma yapin bence. biz oyle yaptik esim icin aylardir cok rahatiz. Ben et fln yemedigim icin almadim ama yeseydim kesin alirdim
Anacığımı aramayı düşünmüyorum artık pek. Şimdi herkes ederi kadar triplerindeyim
Kayınvalide ile tanışmıyor görüşmüyoruz
Artık ne kadar yapabiliriz bilmiyorum ama zaten başlangıçta 3 aya kadar olan hazırlığı yapsak yeter diye düşünüyorum. Süreci bi atlatalım gerisini hallederiz inşallah sağlıkla doğunca

Kuzu çok bakındım aylardır. yakınlarda bu şekilde iyi bi yemek şirketi yok maalesef. Dışarıdan söylesen düzgün bir yer yok hiç. Ya pizza, lahmacun yA burger çiğ köfte filan maalesef. Diğer yemekleri söyleyeceğine aç kal daha iyi

Bakalım bulcaz bi yolunu iğneler filan da çok ağır geldi bana. 2 gündür de 5 saat ancak uyudum sanırım.
Belki bir kaç güne biraz daha dinç hissederim. İyice pratik şeylere yönelicez olmazsa

Anladim kuzum , onlar dusundun. Gunes hanimin hasretiyle catlasinlar

Bizde dun lahmacun yedim bugun olsa bugunde yerim
yada soyle esinin evde oldugu gun meal
prep yapicaksiniz birlikte 2 saat fln , hafta ici tik tik 10-15 dk da hazirlanicak sekile gelicek malzemeler.

aynen öyle. ilk torun hasretiyle ararlarsa müsait bulacaklar mı bakalım :))) zaten hormonal olarak fena vaziyetteyim, yakarım! modundayım reddetmeye kalkıcam nerdeyse sinirlerim çok bozuk
bebiş doğduktan sonra da buradan ne kadar döner, bilmiyorum artık

afiyet bal seker olsun ben de normalde burger yemezken aşşşırı düştüm kendilerine
kalan zamanlarda süt yoğurt yumurta ayran diye diye kendimi kandırıyorum

dediğin gibi kuzum öyle de yapacağız sanırım.
elinden çok iş gelmez ama bizimki köfte yoğurmaktan hoşlanıyor. ben malzemeyi veriyorum o yoğuruyo sekil veriyo atıyoruz buzluğa
zaten ha bire ya fırın yemeği yapıyoruz ya da airfryer daha pratik oluyo diye ama airfryerda artık pek et tarzı yaptırmayacağım, temizlemesi çok zorluyor beni

Bu stres seni daha çok yorar. eşinle birlikte halledemez misin hamileliğin risk boyutu ne bilmiyorum ama stresin eşinle de aranı açar

Diger markalarin var da lg bulamadim. Toz deterjan da hic sevmiyorum. En iyisi yarin lg servisi arayayim. Sagol cnm

Çok mutlu oldum minnoşum, çok şükür yolunda görünüyor her şey. Doktoru da çok sevdim. Keşşşkkkee benim olsa diye Güldür Güldür Şevket gibi içimden geçirdim.

Benim bebe de birkaç gündür çok hareketsiz, endişeleniyorum, hayır yani iğne miğne de yaptırmadık. Kontrole gideli de iki hafta oldu, naaapsak ki?

Canım çok hareketsiz derken hiçmi hissetmedin annem diyor 2 gün hissetmediğiniz olabilir ama mesela benimki akşam 18.00 gibi başlıyor gece ben yatana kadar mesela dün gece beni hiç uyumadı sabah 05.00’de yattım içimde Zıpladı sanırım senin son 2 günün nasıldı mesela?

Süper çok sevindim canım Bir friends e başla bari 10 sezon bitene kadar çoktan doğurursun sıkılmadan

Canım benim makinem de bunun aynısı. Ben o deterjan haznesine koyup yıkıyodum sıvı deterjanla valla hic dusunmemistim Öğrenebilirsen bana da söyle

Amin canım ama rabbim eşlere de akıl fikir versin bazen kendisini de evden yollayasım geliyor
benim bugün atarlanmam gibi adam çalışıp maça gidecek ordan da.. az önce de mesajla yüklendim ona sarıyom napim
çok çok çok sevindim senin adına içim rahatladı valla çok şükür..
ay doktorun kardeşi kimmiş mindfulness herkes yapmıyor çok hoşlandığım bir alan rahatlatıyor şahsen beni.. Bilge hocamdan birkaç kez dinlemek nasip olmuştu

Ohh ben rahatladım kız ne tatlı aşı olmuşsun. Perşembeye kadar gelmezse başka sağlık ocağına gideceğim bebeğim.

sorma ebe genç ilk telefonla görüşmüştük o kadar samimi konuşmuştuki sanki 40 yıllık arkadaşız yüz yüze de aynıymış görmüş oldum darısı başına olsun inşAllah

Çok sevindim, gelmiş geçmiş olsun inşallah bebiş artık sakin sakin beklesin

aa bende tabi lahmacun yani ayran iciyorum saglikli
evet ya firin ve air fryer yemekleri buyuk rahatlik .
Ben yagli kagit kullaniyorum altina ama et suyu genede geciyor tabana ister istemez
Süper çok sevindim canım Bir friends e başla bari 10 sezon bitene kadar çoktan doğurursun sıkılmadan
ben muhtesem yuzyillari izledim , istanbullu gelini izledim tabi atlayarak izliyorum yoksa bitmez saatlerce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…