sivi deterjani direk kazana atmayi dene . benim tasinabilir makinam vardi ilk 2 sene , onda hep kazana atardik sivi yada toz detarjaniYa kizlar madem makinelerden acildi konu. Benim de bir sorum olacak. Benim camasir makinem lg. Sivi deterjan icin ayri bir aparati yok deterjani koydugum da iceri akiyor. Sizce sivi deterjan kullanmama engel mi yoksa toz deterjan mi kullanmaliyim?
Çantayı hazırlamadık eşyaları yıkamadık onları yapsak iyiydicok sevindim kuzum senin adina
Sen artik 2.80 yat uzan onumuzdeki 10 hafta , eski dizileri fln yeniden izle kafan dagilir
Varya karnım yumuşak resmen. Evet çok sıklaştı kasılmalar iki büklüm oluyorum ama geçince genel olarak yumuşacığım. Meğer çocuk içerde ciddi daralıyormuş demek kiOy maşallah Güneş hanımaa. Ya varya tamamen o anlık ölçümlerden kaynaklı bu geri olayı çok değil 1-2 cm bile dar alsa ölşümü 2 gün geriye atıyoor. Yoğurt, et, yumurta, ıspanak, çiğ kuruyemişe ağırlık ver kuzum
kuzu bunun makinenle uyumlu aparatını temin edebilirsin sanırım internetten.Ya kizlar madem makinelerden acildi konu. Benim de bir sorum olacak. Benim camasir makinem lg. Sivi deterjan icin ayri bir aparati yok deterjani koydugum da iceri akiyor. Sizce sivi deterjan kullanmama engel mi yoksa toz deterjan mi kullanmaliyim? Eki Görüntüle 3099025
harikasın ya samimiyetine bayılıyorumay kizlar bir haftadir bugun evin yillik kontrolune yonetici gelicek diye temizlik yapiyoruz . Yemin ediyorum evi b.k goturuyormusUsengecligimin bu denli sonuclara màl olacagini tahmin etmemistim Neyse sonunda bitirdik ama gece deliksiz uyumusum yorgunluktan
Çantayı hazırlamadık eşyaları yıkamadık onları yapsak iyiydişu yemek mevzusu bi de can sıkıyo ama bakcaz çaresine artık bulacağız yolunu
Canım kaç yaşındasınız siz:)Kız 2 hafta adam nasıl dayanıyor bizim ki 2 günde bir istiyor bende korkuyorum bu kadar sık bisey olur mu diyedoktora sormayada utandım haftada 3 4 iliski yasayan yok mu bisey olur mu bazen bende korkmuyor degilim
Anacığımı aramayı düşünmüyorum artık pek. Şimdi herkes ederi kadar triplerindeyimAnnen yada kayinvaliden gelmez mi kiyafetlere yardim icin ?
Yemek de valalhi ev yemekleri yapn bir yer ile anlasma yapin bence. biz oyle yaptik esim icin aylardir cok rahatiz. Ben et fln yemedigim icin almadim ama yeseydim kesin alirdim
Anladim kuzum , onlar dusundun. Gunes hanimin hasretiyle catlasinlarAnacığımı aramayı düşünmüyorum artık pek. Şimdi herkes ederi kadar triplerindeyim
Kayınvalide ile tanışmıyor görüşmüyoruz
Artık ne kadar yapabiliriz bilmiyorum ama zaten başlangıçta 3 aya kadar olan hazırlığı yapsak yeter diye düşünüyorum. Süreci bi atlatalım gerisini hallederiz inşallah sağlıkla doğunca
Kuzu çok bakındım aylardır. yakınlarda bu şekilde iyi bi yemek şirketi yok maalesef. Dışarıdan söylesen düzgün bir yer yok hiç. Ya pizza, lahmacun yA burger çiğ köfte filan maalesef. Diğer yemekleri söyleyeceğine aç kal daha iyi
Bakalım bulcaz bi yolunu iğneler filan da çok ağır geldi bana. 2 gündür de 5 saat ancak uyudum sanırım.
Belki bir kaç güne biraz daha dinç hissederim. İyice pratik şeylere yönelicez olmazsa
aynen öyle. ilk torun hasretiyle ararlarsa müsait bulacaklar mı bakalım :))) zaten hormonal olarak fena vaziyetteyim, yakarım! modundayımAnladim kuzum , onlar dusundun. Gunes hanimin hasretiyle catlasinlar
Bizde dun lahmacun yedimbugun olsa bugunde yerim
yada soyle esinin evde oldugu gun meal
prep yapicaksiniz birlikte 2 saat fln , hafta ici tik tik 10-15 dk da hazirlanicak sekile gelicek malzemeler.
Kızlar konu nasıl açılır bilmedim için burdan yazıyorum. Benim riskli geçen bir hamileliğim var bir evladım var onunla çok ilgilenemiyorum. Ailemin evine geldim.esimi 6 aydır yalnız bıraktım annem Evine gelmem dediği için. Annemle erkek kardeşim hiç anlaşamaz birbirine her lafı sayar söver.. evlendim evleneli Ailemin elektrik su market alışverişi hepsini ben yaparım..sanki zorunlu imiş gibi. Çok şey var ama yazacak bura roman olur..sabah bir konu oldu annem eşimden peynir kilosu ne kadar dedi eşimde ev taşıdı tek başına orda yapamıyor hiç bisey şuan anne valla onu soracak zaman yok dedi evi topluyorum dedi.. yok neymiş benim eşim saygısız imiş terbiyesiz imiş benle bir kavga ediyor ki görmeniz lazım.. ikinci çocuğun olacak yine bana muhtaç kalacaksın felan .. erkek kardeşim kendine gerizekali der her lafı sayar ona hiç bir şey diyemez baba tarafından mal kalır gider Mercedes araba alır bana yine bise yok.
Neymiş çocuğuma bakıyormuş.daha geçen ay 20 bin tl kredi çekip verdim eşim ses etmedi bize gelir oglu yatar esim gider markete bakkala ..ben çok mu abartıyorum sizlere içimi dökmek istedim artık ezilmekten bıktım oğlu sigara içer misal ona hiç bisey demez eşimin yanında yüzüme tukurur .kusurabakmayin uzun oldu valla ne yapacam sasirdim ben
Bir de oyle deneyeyimsivi deterjani direk kazana atmayi dene . benim tasinabilir makinam vardi ilk 2 sene , onda hep kazana atardik sivi yada toz detarjani
Diger markalarin var da lg bulamadim. Toz deterjan da hic sevmiyorum. En iyisi yarin lg servisi arayayim. Sagol cnmÇantayı hazırlamadık eşyaları yıkamadık onları yapsak iyiydişu yemek mevzusu bi de can sıkıyo ama bakcaz çaresine artık bulacağız yolunu
Varya karnım yumuşak resmen. Evet çok sıklaştı kasılmalar iki büklüm oluyorum ama geçince genel olarak yumuşacığım. Meğer çocuk içerde ciddi daralıyormuş demek ki
Beslenme konusuna dikkat ediyorum kuzucum daha da çok edeceğim
kuzu bunun makinenle uyumlu aparatını temin edebilirsin sanırım internetten.
Özellikle ev eşyaları konusunda usta bi tamirciyi takip ediyorum YouTube da, sıvı deterjanda bu aparatın kullanımı konusunda sürekli uyarı yapıyor.
Ha bana sorsan çook büyük bi fark yaratır mı bilemiyorum ama su alırken deterjanı vermesi daha iyi herhalde
harikasın ya samimiyetine bayılıyorumAynı ben
Bizim de öyle bi temizliğe ihtiyacımız var
İyi olmuş bebişe hazırlık olmuş İştesonraki temizlikler daha kolay olur tamamen ağırlaşmadan halletmişsiniz
Çok mutlu oldum minnoşum, çok şükür yolunda görünüyor her şey.Bugün Hüseyin hocamın yönlendirmesiyle yakınlarda (trafiksiz 35 dk) bi doktora göründüm. Olası bi acil durumda gerekirse kendisine başvuracağız.
Minnoş bi beydi. Bebişi çok detaylı inceledi. Tüm kan akımlarına bakıp, su için detaylı ölçüm yaptı. Beyin dopplerine kadar baktı.
Bebişte her şey yolunda çok şükür.
Ve daha 2 gün önceki ölçümlerde genelde 1 hafta gerilik çıkmıştı.
karın çevresinde 10 gün kadar Gerilik vardı ama
baaam
Bebiş günüyle birebir uyumlu çıktı. 1148 gramlık bir bebito
Meğer kasılmalardan dolayı ölçümler daha ufak çıkabiliyormuş.şoking
Ben solgardan hoşlanmıyorum orzax magnezyum ya da Wellcare magnezyumu kullan dedi. İnandım hemen alıcam
rahmin Alt kısmında dönen garip ağrılı kasılmalardan bahsettim ama ne yat ne yatma diyor. Tam olarak sebebe dair teşhis de koyamıyor. Koyamayız diye de peşin peşin söyledi.
Yine kafada napıcaz yahu o zaman tadında soru işaretleri kalırken kendimizin doktoru olmaya devam, mecburen.
Tempomu düşüreceğim, bir kaç hafta daha geçse kafi
Bir de şu anda Yapılacak tüm tedaviler yapılmış, eğer sıkıntı olduğunu hissettiğin olursa o an gel yine ilaçla müdehale yapılması gerekirse yaparız, Hüseyin hocamın da yönlendirmesiyle dedi.
Bu aşamada eksik kalan tek tedavi yöntemi dikiş atılması ama onun da riskleri var, hafta ilerlemiş zaten gözüyle baktı anladığım kadarıyla. Yapılması anlamsız oluyor.
Bu arada Çok endişeli ve gergin gördüm seni diyip mindfulness terapi önerdigardaşı psikiyatristmiş, yapıyormuş
yeri tuzladaymış toplanıp gidelim derseniz kızlar ben varım
Bu arada gebelik sürecine tıbbi olarak aşırı hakimiyetimden dolayı tebrik aldımciddili eğitim verelim ilerletelim filan goygoyu döndü
Hareketleri azaldı ciğer geliştirici iğneden olabilir mi dedim, evet yapar diyor
Haberler böyle.
Bir de muayene esnasında çocuğun ölçümleriyle, rahim ağzı incelemesiyle filan o kadar haşır neşir olmuşum ki çocuğumun suratına bile bakmamışım şimdi farkediyorum
Canım çok hareketsiz derken hiçmi hissetmedin annem diyor 2 gün hissetmediğiniz olabilir ama mesela benimki akşam 18.00 gibi başlıyor gece ben yatana kadar mesela dün gece beni hiç uyumadı sabah 05.00’de yattım içimde Zıpladı sanırım senin son 2 günün nasıldı mesela?Çok mutlu oldum minnoşum, çok şükür yolunda görünüyor her şey.Doktoru da çok sevdim. Keşşşkkkee benim olsa diye Güldür Güldür Şevket gibi içimden geçirdim.
Benim bebe de birkaç gündür çok hareketsiz, endişeleniyorum, hayır yani iğne miğne de yaptırmadık.Kontrole gideli de iki hafta oldu, naaapsak ki?
Süper çok sevindim canımBugün Hüseyin hocamın yönlendirmesiyle yakınlarda (trafiksiz 35 dk) bi doktora göründüm. Olası bi acil durumda gerekirse kendisine başvuracağız.
Minnoş bi beydi. Bebişi çok detaylı inceledi. Tüm kan akımlarına bakıp, su için detaylı ölçüm yaptı. Beyin dopplerine kadar baktı.
baaam
Ben solgardan hoşlanmıyorum orzax magnezyum ya da Wellcare magnezyumu kullan dedi. İnandım hemen alıcam
rahmin Alt kısmında dönen garip ağrılı kasılmalardan bahsettim ama ne yat ne yatma diyor. Tam olarak sebebe dair teşhis de koyamıyor. Koyamayız diye de peşin peşin söyledi.
Yine kafada napıcaz yahu o zaman tadında soru işaretleri kalırken kendimizin doktoru olmaya devam, mecburen.
Bir de şu anda Yapılacak tüm tedaviler yapılmış, eğer sıkıntı olduğunu hissettiğin olursa o an gel yine ilaçla müdehale yapılması gerekirse yaparız, Hüseyin hocamın da yönlendirmesiyle dedi.
Bu aşamada eksik kalan tek tedavi yöntemi dikiş atılması ama onun da riskleri var, hafta ilerlemiş zaten gözüyle baktı anladığım kadarıyla. Yapılması anlamsız oluyor.
Bu arada Çok endişeli ve gergin gördüm seni diyip mindfulness terapi önerdigardaşı psikiyatristmiş, yapıyormuş
Bu arada gebelik sürecine tıbbi olarak aşırı hakimiyetimden dolayı tebrik aldımciddili eğitim verelim ilerletelim filan goygoyu döndü
Hareketleri azaldı ciğer geliştirici iğneden olabilir mi dedim, evet yapar diyor
Haberler böyle.
Bir de muayene esnasında çocuğun ölçümleriyle, rahim ağzı incelemesiyle filan o kadar haşır neşir olmuşum ki çocuğumun suratına bile bakmamışım şimdi farkediyorum
Canım benim makinem de bunun aynısı. Ben o deterjan haznesine koyup yıkıyodum sıvı deterjanla valla hic dusunmemistimYa kizlar madem makinelerden acildi konu. Benim de bir sorum olacak. Benim camasir makinem lg. Sivi deterjan icin ayri bir aparati yok deterjani koydugum da iceri akiyor. Sizce sivi deterjan kullanmama engel mi yoksa toz deterjan mi kullanmaliyim?
Amin canım ama rabbim eşlere de akıl fikir versin bazen kendisini de evden yollayasım geliyor
çok çok çok sevindim senin adına içim rahatladı valla çok şükür..Bugün Hüseyin hocamın yönlendirmesiyle yakınlarda (trafiksiz 35 dk) bi doktora göründüm. Olası bi acil durumda gerekirse kendisine başvuracağız.
baaam
Haberler böyle.
Ohh ben rahatladım kız ne tatlı aşı olmuşsun.Perşembeye kadar gelmezse başka sağlık ocağına gideceğim bebeğim.
Çok sevindim, gelmiş geçmiş olsun inşallah bebiş artık sakin sakin beklesinBugün Hüseyin hocamın yönlendirmesiyle yakınlarda (trafiksiz 35 dk) bi doktora göründüm. Olası bi acil durumda gerekirse kendisine başvuracağız.
baaam
Haberler böyle.
aa bende tabi lahmacun yani ayran iciyorumaynen öyle. ilk torun hasretiyle ararlarsa müsait bulacaklar mı bakalım :))) zaten hormonal olarak fena vaziyetteyim, yakarım! modundayımreddetmeye kalkıcam nerdeyse sinirlerim çok bozuk
bebiş doğduktan sonra da buradan ne kadar döner, bilmiyorum artık
afiyet bal seker olsun ben de normalde burger yemezken aşşşırı düştüm kendilerine
kalan zamanlarda süt yoğurt yumurta ayran diye diye kendimi kandırıyorum
dediğin gibi kuzum öyle de yapacağız sanırım.
elinden çok iş gelmez ama bizimki köfte yoğurmaktan hoşlanıyor. ben malzemeyi veriyorum o yoğuruyo sekil veriyo atıyoruz buzluğa
zaten ha bire ya fırın yemeği yapıyoruz ya da airfryer daha pratik oluyo diyeama airfryerda artık pek et tarzı yaptırmayacağım, temizlemesi çok zorluyor beni
ben muhtesem yuzyillari izledim , istanbullu gelini izledimSüper çok sevindim canımBir friends e başla bari 10 sezon bitene kadar çoktan doğurursun sıkılmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?