2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hafta olarak tam bilmiyorum ben tabi ki gitmekte fayda var Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir şey yoktur elbette ama evet yüzdük yüzdük kuyruguna geldik strese girmemekte fayda var

selam kızlar, -Sunshine napıosun bgn bnde ciğer geliştirici oldum. dr. brz rahatlattı brz kızdı rahat ol kötüyü çağırmayalım diye. tam iğne oldum snr nstye bağlayalım dedi 20dkka snr bir sıcak bastı bni istifra ettim rahatladım, hemsıre bu iğnenin bir yan etksı yok düz yattığın için oldu dedi ama herzmn duz yatıorm hic öle bişe olmadı kesin iğneden oldu. cok sükür nst de iyi cıktı.şu 4haftada gecer hızlıca inşallah. ama bnde lökosit ++cıktı dr. um cok rahat sadece su dedi

Kızlar çok alakasız bir soru sorucam ama malum bebişte olunca odaya çamaşırları asamıcam kurutma makinesi bakıyorum tavsiyesi olan varmı
Konu hakkinda tek tavsiyem kesinlikle alinmasi gereken bir sey oldugu. Tum tozu topluyor. Biraz rahatlayalim ben de alicam. Annemde ikisi bir arada var tek makine yikama kurutma ondan alma da ne alirsan al. Samsungdan memnun olanlar duymustum benim aklimda o var.

Canim Allah yardimcin olsun. Bir insan sirf anne baba oldu diye cocugunun sirtindan gecinmeyi aliskanlik haline getirmemeli.

Eger ki sen esinin terbiyesinden, saygisindan eminsen bunlar tamamen annenin uydurmasiysa, ezildigini dusunuyorsan bence kendi kabuguna cekil biraz baglarini kopart ki kiymetini anlasinlar. Suan evladina bakmalari icin ihtiyacin varsa bir kac ay daha disini sık sonrasinda kendi yoluna bak. Enerjini emen insanlara harcayacagin eforu evlatlarina harcarsin.
Bazen yaralar iyilesmiyorsa o parmagi kesip atmak gerekiyor.

Hiç durmazdı minnoşum, günde bir iki saat uyurdu sonra yine hareketliydi iki gündür çok çok azaldı hareketleri. Yarın gitsem mi diye düşünmeye başladım ben de.
Bebisler bazen bize oyun oynuyorlar bence. Birkac hafta once ben de cok endiselendim hic hareket etmedi gun boyu gece zor uyudum sabah olsa da doktora gitsem diye. Sabah oldu patir patir vurmaya basladi ama gece bana zehir oldu tabi. Hemen endiselenme hareketlerini ara sira da olsa hissediyorsan sorun yoktur bence.

Canım çok çok sevindim içinin rahatlamasına, herşeyin yolunda olmasına
İlaçların şifa olsun, herşey daha da iyiye evrilsin inşallah
İnşallah çiçeğim inşallah

İçinin böyle rahatladığı mesajlarını okuyunca senin için o kadar seviniyorum ki hep hep iyi olalım, kötü gün diye bişey olmasın. Mutlu Mesut olalım bebişlerimizle

Ah ah Olucaz kuzucum az kaldı mutlu günlere umuyorum
Hamileliğin başından beri ilk kez misafir ağırladım bugün, yoruldum ama bitti şükür bu kız biraz dinlensin
Sen de olmaması gereken zamana bırakmışsın amaa
2 gün dinlensen ancak yeter şimdi
Ya sana sarılmak istiyorum, ben anlıyorum seni tamam mı

Yavrum şifa olsun inşallah. Sancı cıkmamasına çok sevindim.
Kortizonlu iğne bu sonuçta. Böyle etkiler beklenen seyler. Bebiş hareketleri yavaşlayabilir 2 güne. Son 2 saattir nerdeyse hiç hissetmedim sanırım kendimi de dinliyorum tatlı da yedim ama. Sen de korkma çok.
İnşallah 4 değil de 8 haftayı da geçiririz be canom:)

Sadece lökosit diyedir belki maya bakteri filan da görüldü mü?
Benim dr da 3.5, 4 litre su iç dedi de. 2 litre içmeye çalışıyorum şimdilerde ancak

Kızlar ben ve eşim kovid olduk 3 asili olmamiza ragmen baya zor geciyor bikac gundur mahvolduk dikkat edin sizde vakalar her yerde artmiş..
Geçmiş olsun ya çok dikkat edin şimdiki süreç nasıl bilmiyorum ama ilaçta kullanılmıyor sanırım dimi canım

evet cok su içmemiz lazım ve bu bır hafta sekeri kessek cok cok iyi olur. bende bgn işe başladım.sanki evdeyken kendimi daha cok dinliyorum ama böylede hareketlerden korkuyorum

evet cok su içmemiz lazım ve bu bır hafta sekeri kessek cok cok iyi olur. bende bgn işe başladım.sanki evdeyken kendimi daha cok dinliyorum ama böylede hareketlerden korkuyorum
Ben de aslında şekeri tuzu azaltma kafasındaydım ama bugün bi şeyler oldu
Canım ne işi bu şimdi nerden çıktı anlamadım:) evden mi çalışıyorsun sen de

Canım bende de benzeri oldu. Bayramda hastalandim bı de acaba dedim bebise bişey mi oldu diye endişelendim. yerleri daralıyor artık. O çok etkiliyor. Dün de gittim doktora sıkıntı yoktu şükür. Günde 10 kere hareketini hissetmen yeterli dedi. Sayacakmışız. Bı de benim ki ters dönmüş makat pozisyonunda onun için hiç tekme falan hissetmiyorum bu aralar.

Geçmiş olsun ya çok dikkat edin şimdiki süreç nasıl bilmiyorum ama ilaçta kullanılmıyor sanırım dimi canım
Teşekkürler evet ztn hamilelikten ötürü bildgmz basit agri kesici dsinda hicbisey yok canim. Ates ciktikca ondan iciyorum
Geçmiş olsun, şu an nasılsınız? Vallahi tek görüştüğüm annemler onlarla da görüşmeyeceğim sanırım artık korkudan.
Teşekkur ederim.. Şuan daha iyiyim ama ilk 2,3 gün çok zordu yuksek ates agrilar vs.. Allah kimseye vermesin zor biseymis.. hele hamileyken hic cekilmiyor ama sükür bu halimize.. dikkat edin sayı çok artmış hastanelerde hep aynı sikayetle gelenlerle dolu..

Canım dümdüz sırt üstü yat bakim hemen robot gibi hafif elinle karnına vur napcak doktora git ozaman yarın şimdi yap haber bekliyorum
Maalesef.
Bugün 28’e girdik minnoşum, inşallah dediğin gibidir.
Gece gündüz uyumayan, uyutmayan bebenin hareketlerini günde birkaç defa hissedebiliyorum, bugün üçüncü gün. Öğlen gitmeye karar verdik, içim hiç rahat değil. Her şeyin yolunda olduğunu öğrenip döneyim.
Ya sana sarılmak istiyorum, ben anlıyorum seni tamam mı
Göz pınarlarım doluydu, ne ettin sen.

Yavrum keşke günde 10 defa olsa ya, ilk defa bu kadar endişelendirdi beni. Gidip görmeden içim rahat etmeyecek.

Günaydın kızlar, uyku sersemi hatırladığım kadarıyla bütün gece kasıklarım ağrıdı. Karnımda da ağrı vardı ama nasıldı hatırlamıyorum kalkınca geçiyor yatınca oluyor. Kötü mü yatıyorum anlamıyorum farkında değilim

Benim de öyle beybisi, sağa da yatsam sola da yatsam kasıklarım çok ağrıyor damarlar çekiliyor kopacak gibi.. bacaklarının arasına yastık koyuyor musun? Ben öyle yapıyorum sadece o kesiyor ağrıyı. Ağırlık tek tarafa yüklenince oluyor sanırım.

Yapıyorum kuzum ya ama kötü yatıyorum herhalde ki kalktığımda yastık bi yerde ben bi yerde oluyoruz hissettin mi bebişi geceden bu yana

Canım kaçta gidiceksin?

Yapıyorum kuzum ya ama kötü yatıyorum herhalde ki kalktığımda yastık bi yerde ben bi yerde oluyoruz hissettin mi bebişi geceden bu yana
Ben de hiç uyuduğum şekilde uyanmıyorum, yalnız değilsin. Bazen eşim yastığımı çalıyor, bakıyorum bacaklarımın arası boş. Ne kadar hırsız bir adamla evliyim.

Sabah ezanıyla başlardı tepinmeye birkaç gündür çok sessiz işte bebeğim.
Ama azönce hareketlendi gibi, şimdi yine ses yok ama ruh halimi toparladı hemen.
Canım kaçta gidiceksin?
13:00 gibi gideceğiz bebeğim, azönceki gibi birkaç defa daha hareket ederse vazgeçeceğim ama gitmekten.

Canım ben az önce kontroldeydim kendi doktorumda. Hareketlerini hissetmediğinde hemen gel ya da acile git dedi. Çok canım sıkıldı ama bende gebelik şekeri var ve bebek ters dönmüş yani makat pozisyonunda. Sanırım onun için titizlendi. Bence gidebiliyosan git sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…