Hafta olarak tam bilmiyorum ben tabi ki gitmekte fayda var Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir şey yoktur elbette ama evet yüzdük yüzdük kuyruguna geldik strese girmemekte fayda varCanım o sanırım 35. Haftadan sonra bende okudum ama ben günde 7 saat düzenli hissediyorum 10 gün önde benim kız nerdeyse 30. Haftada yarın gitsin muhakkak illa bir şey var diye değil içi rahat etsin ama benim kız dümdüz sırt üstünde çok hareketleniyor
Konu hakkinda tek tavsiyem kesinlikle alinmasi gereken bir sey oldugu. Tum tozu topluyor. Biraz rahatlayalim ben de alicam. Annemde ikisi bir arada var tek makine yikama kurutma ondan alma da ne alirsan al. Samsungdan memnun olanlar duymustum benim aklimda o var.Kızlar çok alakasız bir soru sorucam ama malum bebişte olunca odaya çamaşırları asamıcam kurutma makinesi bakıyorum tavsiyesi olan varmı
Kızlar konu nasıl açılır bilmedim için burdan yazıyorum. Benim riskli geçen bir hamileliğim var bir evladım var onunla çok ilgilenemiyorum. Ailemin evine geldim.esimi 6 aydır yalnız bıraktım annem Evine gelmem dediği için. Annemle erkek kardeşim hiç anlaşamaz birbirine her lafı sayar söver.. evlendim evleneli Ailemin elektrik su market alışverişi hepsini ben yaparım..sanki zorunlu imiş gibi. Çok şey var ama yazacak bura roman olur..sabah bir konu oldu annem eşimden peynir kilosu ne kadar dedi eşimde ev taşıdı tek başına orda yapamıyor hiç bisey şuan anne valla onu soracak zaman yok dedi evi topluyorum dedi.. yok neymiş benim eşim saygısız imiş terbiyesiz imiş benle bir kavga ediyor ki görmeniz lazım.. ikinci çocuğun olacak yine bana muhtaç kalacaksın felan .. erkek kardeşim kendine gerizekali der her lafı sayar ona hiç bir şey diyemez baba tarafından mal kalır gider Mercedes araba alır bana yine bise yok.
Neymiş çocuğuma bakıyormuş.daha geçen ay 20 bin tl kredi çekip verdim eşim ses etmedi bize gelir oglu yatar esim gider markete bakkala ..ben çok mu abartıyorum sizlere içimi dökmek istedim artık ezilmekten bıktım oğlu sigara içer misal ona hiç bisey demez eşimin yanında yüzüme tukurur .kusurabakmayin uzun oldu valla ne yapacam sasirdim ben
Bebisler bazen bize oyun oynuyorlar bence. Birkac hafta once ben de cok endiselendim hic hareket etmedi gun boyu gece zor uyudum sabah olsa da doktora gitsem diye. Sabah oldu patir patir vurmaya basladi ama gece bana zehir oldu tabi. Hemen endiselenme hareketlerini ara sira da olsa hissediyorsan sorun yoktur bence.Hiç durmazdı minnoşum, günde bir iki saat uyurdu sonra yine hareketliydi iki gündür çok çok azaldı hareketleri. Yarın gitsem mi diye düşünmeye başladım ben de.
İnşallah çiçeğim inşallahCanım çok çok sevindim içinin rahatlamasına, herşeyin yolunda olmasına
İlaçların şifa olsun, herşey daha da iyiye evrilsin inşallah
İçinin böyle rahatladığı mesajlarını okuyunca senin için o kadar seviniyorum kihep hep iyi olalım, kötü gün diye bişey olmasın. Mutlu Mesut olalım bebişlerimizle
Sen de olmaması gereken zamana bırakmışsın amaaHamileliğin başından beri ilk kez misafir ağırladım bugün, yoruldum ama bitti şükürbu kız biraz dinlensin
Ya sana sarılmak istiyorum, ben anlıyorum seni tamam mıYarın öğlene kadar bekleyeceğim bebeğim. Haklısın, normalde hiç durmazken bazen çok hareketsiz olurdu, umursamazdım, üst üste olunca bir de Banu hocanın bir yazısını okumuştum bununla ilgili, önemli olduğunu doktora başvurmak gerektiğini yazıyordu.
O yüzden endişelendim, ya da artık gerçekten yoruldum. Bu yorgunluk tamamen psikolojik, inan fiziksel acı gözüme gelmiyor artık.
Normal olduğunu söylesinler bizi rahatlatacak açıklamalar yapsınlar ama bizi anladıklarını ve inandıklarını da dile getirsinler-Sunshine bebeğimin görüştüğü doktor gibi. Biliyorlar sonuçta hormonlarla ve türlü endişelerle boğuştuğumuzu.
Abartıyor ya da çok şey istiyor olabilirim, bilmiyorum. Umrumda da değil. Empati kurulması gereken kişi benim. Biziz.
Yavrum şifa olsun inşallah. Sancı cıkmamasına çok sevindim.selam kızlar,-Sunshine napıosun bgn bnde ciğer geliştirici oldum. dr. brz rahatlattı brz kızdı rahat ol kötüyü çağırmayalım diye. tam iğne oldum snr nstye bağlayalım dedi 20dkka snr bir sıcak bastı bni istifra ettim rahatladım, hemsıre bu iğnenin bir yan etksı yok düz yattığın için oldu dedi ama herzmn duz yatıorm hic öle bişe olmadı kesin iğneden oldu. cok sükür nst de iyi cıktı.şu 4haftada gecer hızlıca inşallah. ama bnde lökosit ++cıktı dr. um cok rahat sadece su dedi
Geçmiş olsun ya çok dikkat edin şimdiki süreç nasıl bilmiyorum ama ilaçta kullanılmıyor sanırım dimi canımKızlar ben ve eşim kovid olduk 3 asili olmamiza ragmen baya zor geciyor bikac gundur mahvolduk dikkat edin sizde vakalar her yerde artmiş..
evet cok su içmemiz lazım ve bu bır hafta sekeri kessek cok cok iyi olur. bende bgn işe başladım.sanki evdeyken kendimi daha cok dinliyorum ama böylede hareketlerden korkuyorumİnşallah çiçeğim inşallah
Ah ah Olucaz kuzucum az kaldı mutlu günlere umuyorum
Sen de olmaması gereken zamana bırakmışsın amaa
2 gün dinlensen ancak yeter şimdi
Ya sana sarılmak istiyorum, ben anlıyorum seni tamam mı
Yavrum şifa olsun inşallah. Sancı cıkmamasına çok sevindim.
Kortizonlu iğne bu sonuçta. Böyle etkiler beklenen seyler. Bebiş hareketleri yavaşlayabilir 2 güne. Son 2 saattir nerdeyse hiç hissetmedim sanırım kendimi de dinliyorum tatlı da yedim ama. Sen de korkma çok.
İnşallah 4 değil de 8 haftayı da geçiririz be canom:)
Sadece lökosit diyedir belki maya bakteri filan da görüldü mü?
Benim dr da 3.5, 4 litre su iç dedi de. 2 litre içmeye çalışıyorum şimdilerde ancak
Geçmiş olsun,Kızlar ben ve eşim kovid olduk 3 asili olmamiza ragmen baya zor geciyor bikac gundur mahvolduk dikkat edin sizde vakalar her yerde artmiş..
Ben de aslında şekeri tuzu azaltma kafasındaydım amaevet cok su içmemiz lazım ve bu bır hafta sekeri kessek cok cok iyi olur. bende bgn işe başladım.sanki evdeyken kendimi daha cok dinliyorum ama böylede hareketlerden korkuyorum
Canım bende de benzeri oldu. Bayramda hastalandim bı de acaba dedim bebise bişey mi oldu diye endişelendim. yerleri daralıyor artık. O çok etkiliyor. Dün de gittim doktora sıkıntı yoktu şükür. Günde 10 kere hareketini hissetmen yeterli dedi. Sayacakmışız. Bı de benim ki ters dönmüş makat pozisyonunda onun için hiç tekme falan hissetmiyorum bu aralar.Dün içli içli ağladım biliyor musun? Kocam da bana inanmıyor doktorum da. Kimse anlamıyor diye diye ağladım. Canım doktor ya, duygulandım helal olsun.
Tatlı da yedim zaten hep tatlı şeyler yiyorum bebeğim ama dediğim gibi, çok çok az maalesef.
Teşekkürler evet ztn hamilelikten ötürü bildgmz basit agri kesici dsinda hicbisey yok canim. Ates ciktikca ondan iciyorumGeçmiş olsun ya çok dikkat edin şimdiki süreç nasıl bilmiyorum ama ilaçta kullanılmıyor sanırım dimi canım
Teşekkur ederim.. Şuan daha iyiyim ama ilk 2,3 gün çok zordu yuksek ates agrilar vs.. Allah kimseye vermesin zor biseymis.. hele hamileyken hic cekilmiyor ama sükür bu halimize.. dikkat edin sayı çok artmış hastanelerde hep aynı sikayetle gelenlerle dolu..Geçmiş olsun,şu an nasılsınız? Vallahi tek görüştüğüm annemler onlarla da görüşmeyeceğim sanırım artık korkudan.
Maalesef.Canım dümdüz sırt üstü yat bakim hemen robot gibi hafif elinle karnına vur napcak doktora git ozaman yarın şimdi yap haber bekliyorum
Bugün 28’e girdik minnoşum, inşallah dediğin gibidir.Hafta ilerledikce bebeklerin hareketleri azalırmış canım sen neredeyse 29. Haftana gireceksin yanlıs hatırlamıyorsam git gide yeri daralıyor. Ben dondurma yiyorum sabahtan akşama kadar hissetmediysem eğer dondurma yiyip sol tarafına yatıyorum hemen cevap veriyor
Gece gündüz uyumayan, uyutmayan bebenin hareketlerini günde birkaç defa hissedebiliyorum, bugün üçüncü gün. Öğlen gitmeye karar verdik, içim hiç rahat değil. Her şeyin yolunda olduğunu öğrenip döneyim.Bebisler bazen bize oyun oynuyorlar bence. Birkac hafta once ben de cok endiselendim hic hareket etmedi gun boyu gece zor uyudum sabah olsa da doktora gitsem diye. Sabah oldu patir patir vurmaya basladi ama gece bana zehir oldu tabi. Hemen endiselenme hareketlerini ara sira da olsa hissediyorsan sorun yoktur bence.
Göz pınarlarım doluydu, ne ettin sen.Ya sana sarılmak istiyorum, ben anlıyorum seni tamam mı
Yavrum keşke günde 10 defa olsa ya, ilk defa bu kadar endişelendirdi beni. Gidip görmeden içim rahat etmeyecek.Canım bende de benzeri oldu. Bayramda hastalandim bı de acaba dedim bebise bişey mi oldu diye endişelendim. yerleri daralıyor artık. O çok etkiliyor. Dün de gittim doktora sıkıntı yoktu şükür. Günde 10 kere hareketini hissetmen yeterli dedi. Sayacakmışız. Bı de benim ki ters dönmüş makat pozisyonunda onun için hiç tekme falan hissetmiyorum bu aralar.
Benim de öyle beybisi, sağa da yatsam sola da yatsam kasıklarım çok ağrıyor damarlar çekiliyor kopacak gibi.. bacaklarının arasına yastık koyuyor musun? Ben öyle yapıyorum sadece o kesiyor ağrıyı. Ağırlık tek tarafa yüklenince oluyor sanırım.Günaydın kızlar, uyku sersemi hatırladığım kadarıyla bütün gece kasıklarım ağrıdı. Karnımda da ağrı vardı ama nasıldı hatırlamıyorum kalkınca geçiyor yatınca oluyor. Kötü mü yatıyorum anlamıyorum farkında değilim
Yapıyorum kuzum ya ama kötü yatıyorum herhalde ki kalktığımda yastık bi yerde ben bi yerde oluyoruzBenim de öyle beybisi, sağa da yatsam sola da yatsam kasıklarım çok ağrıyor damarlar çekiliyor kopacak gibi.. bacaklarının arasına yastık koyuyor musun? Ben öyle yapıyorum sadece o kesiyor ağrıyı. Ağırlık tek tarafa yüklenince oluyor sanırım.
Canım kaçta gidiceksin?Benim de öyle beybisi, sağa da yatsam sola da yatsam kasıklarım çok ağrıyor damarlar çekiliyor kopacak gibi.. bacaklarının arasına yastık koyuyor musun? Ben öyle yapıyorum sadece o kesiyor ağrıyı. Ağırlık tek tarafa yüklenince oluyor sanırım.
Ben de hiç uyuduğum şekilde uyanmıyorum, yalnız değilsin.Yapıyorum kuzum ya ama kötü yatıyorum herhalde ki kalktığımda yastık bi yerde ben bi yerde oluyoruzhissettin mi bebişi geceden bu yana
13:00 gibi gideceğiz bebeğim, azönceki gibi birkaç defa daha hareket ederse vazgeçeceğim ama gitmekten.Canım kaçta gidiceksin?
Canım ben az önce kontroldeydim kendi doktorumda. Hareketlerini hissetmediğinde hemen gel ya da acile git dedi. Çok canım sıkıldı ama bende gebelik şekeri var ve bebek ters dönmüş yani makat pozisyonunda. Sanırım onun için titizlendi. Bence gidebiliyosan git sendeBen de hiç uyuduğum şekilde uyanmıyorum, yalnız değilsin.Bazen eşim yastığımı çalıyor, bakıyorum bacaklarımın arası boş. Ne kadar hırsız bir adamla evliyim.
Sabah ezanıyla başlardı tepinmeye birkaç gündür çok sessiz işte bebeğim.
Ama azönce hareketlendi gibi, şimdi yine ses yok ama ruh halimi toparladı hemen.
13:00 gibi gideceğiz bebeğim, azönceki gibi birkaç defa daha hareket ederse vazgeçeceğim ama gitmekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?