Hoover kullanıyorum canım ben çok memnunum hem yıkama hem kurutma bütün tozu falan topluyorKızlar çok alakasız bir soru sorucam ama malum bebişte olunca odaya çamaşırları asamıcam kurutma makinesi bakıyorum tavsiyesi olan varmı
Ayy bugün bende tetanoz için gittim dediğin gibi aşırı kalabalıktı ve kendi aile hekimim yoktu. o olmadığı için onun hastaları diğer doktorlara kalmış ana baba günüydü..(benim aile hekimim 8.30da başlıyor mesaiye hiçbir zaman bekleme olmaz onda diğerleri geç geliyor)Sağlık ocağına gittim saat 9’da. Bugüne randevu vermişlerdi tetanoz için.
Kalabalığı görmeniz lazım, iğne atsan yere düşmez, içeri gitip soramıyorsun da, öldürecek gibi bakıyor herkes birbirine, şu halimle benim önüme geçmeye çalışıyorlar düşünün.
Bekle bekle içeri girdim, aa canım tetanoz aşısı bitmişti daha gelmediiiğ.
Ayakta bekledim, bir allahın kulu kalkıp otur da demedi baygınlık geçirecektim neredeyse. Eve yeni geldim köpürüyorum sinirden.
Birşey olacağını sanmıyorum canım riakli gebelik olmadığı sürece sıkıntı olmuyormuşKız 2 hafta adam nasıl dayanıyor bizim ki 2 günde bir istiyor bende korkuyorum bu kadar sık bisey olur mu diyedoktora sormayada utandım haftada 3 4 iliski yasayan yok mu bisey olur mu bazen bende korkmuyor degilim
Maşallah maşallah ne kadar güzelkızlar sağlık ocağına gittim gebelik takibi için bayram sonrası diye heralde tıklım tıklımdıel doppleri ile kalbini dinlettiler bu defa bebişin bir de emzirme eğitimi verdiler
Kızlar konu nasıl açılır bilmedim için burdan yazıyorum. Benim riskli geçen bir hamileliğim var bir evladım var onunla çok ilgilenemiyorum. Ailemin evine geldim.esimi 6 aydır yalnız bıraktım annem Evine gelmem dediği için. Annemle erkek kardeşim hiç anlaşamaz birbirine her lafı sayar söver.. evlendim evleneli Ailemin elektrik su market alışverişi hepsini ben yaparım..sanki zorunlu imiş gibi. Çok şey var ama yazacak bura roman olur..sabah bir konu oldu annem eşimden peynir kilosu ne kadar dedi eşimde ev taşıdı tek başına orda yapamıyor hiç bisey şuan anne valla onu soracak zaman yok dedi evi topluyorum dedi.. yok neymiş benim eşim saygısız imiş terbiyesiz imiş benle bir kavga ediyor ki görmeniz lazım.. ikinci çocuğun olacak yine bana muhtaç kalacaksın felan .. erkek kardeşim kendine gerizekali der her lafı sayar ona hiç bir şey diyemez baba tarafından mal kalır gider Mercedes araba alır bana yine bise yok.
Neymiş çocuğuma bakıyormuş.daha geçen ay 20 bin tl kredi çekip verdim eşim ses etmedi bize gelir oglu yatar esim gider markete bakkala ..ben çok mu abartıyorum sizlere içimi dökmek istedim artık ezilmekten bıktım oğlu sigara içer misal ona hiç bisey demez eşimin yanında yüzüme tukurur .kusurabakmayin uzun oldu valla ne yapacam sasirdim ben
Ohh ben rahatladım kız ne tatlı aşı olmuşsun.Ayy bugün bende tetanoz için gittim dediğin gibi aşırı kalabalıktı ve kendi aile hekimim yoktu. o olmadığı için onun hastaları diğer doktorlara kalmış ana baba günüydü..(benim aile hekimim 8.30da başlıyor mesaiye hiçbir zaman bekleme olmaz onda diğerleri geç geliyor)
neyse ebe vardı bana direk gel dedi sen benim yanıma oturhem sohbet ettik hem aşımı oldum bitti şükür bide kilo ölçümü yaptı o kadar..
canım başka sağlık ocağına git olmadı direk
Birşey olacağını sanmıyorum canım riakli gebelik olmadığı sürece sıkıntı olmuyormuşbir hemşire arkadaşım bebek anne mutlu olunca mutlu oluyor demişti bana..
Maşallah maşallah ne kadar güzelher sağlık ocağı farklı işliyor yaa...
-Sunshine kuzum hakkaten ihtiyacın olduğunda kimse olmayınca yanında daha da eyvallah etmiyorsun.. birinden birşey istemek gelmiyor içimden artık benimde.. Allah canımızı sağ etsin eşlerimizi yanımızdan eksik etmesin
hangi modeli kullanıyorsun cnm yorumlarıda çok daha önce kullanmadığım için kararsız kaldım bendeHoover kullanıyorum canım ben çok memnunum hem yıkama hem kurutma bütün tozu falan topluyor
Nasıldı hastane bebiş ne durum da
MaşAllah subhanallah sanaaaa minnoşum yaaaa Rabbim sağlıkla sıhhatle bağışlasın sizlereİyimiş çok şüküür yazamadım burayada çıkınca. 1 kilo olmuşuz teyzelerii. Bebek biraz önden gidiyor dedi doktor sıkıntı yok dedi. Bende değişik bir ödem olayı oluyor bir gün aç karnına tartıda 2 kilo fazlaysam ertesi gün 2 kilo az çıkıyorum. Doktora söyledim zaten diyetisyen eşliğinde devam ettiğim için diyetine biraz daha uyum sağla günlük yediklerinde şekere karbonhşdrata dikkat et yürüyüş yapmaya önem göster dedi. Şeker yüklemesi yaptırmadı 1 hafta da 3 kez evde cihazla takip etcem doktora sonucu atcam ondan sonra şeker yüklemesine karar verecek. Güvendiğim için nasıl söylerse öyle yapcam.
Fotoğradta bırakayım size
MaşAllah subhanallah sanaaaa minnoşum yaaaa Rabbim sağlıkla sıhhatle bağışlasın sizlere
Çok tatlıı çıkmış yaa maşallahİyimiş çok şüküür yazamadım burayada çıkınca. 1 kilo olmuşuz teyzelerii. Bebek biraz önden gidiyor dedi doktor sıkıntı yok dedi. Bende değişik bir ödem olayı oluyor bir gün aç karnına tartıda 2 kilo fazlaysam ertesi gün 2 kilo az çıkıyorum. Doktora söyledim zaten diyetisyen eşliğinde devam ettiğim için diyetine biraz daha uyum sağla günlük yediklerinde şekere karbonhşdrata dikkat et yürüyüş yapmaya önem göster dedi. Şeker yüklemesi yaptırmadı 1 hafta da 3 kez evde cihazla takip etcem doktora sonucu atcam ondan sonra şeker yüklemesine karar verecek. Güvendiğim için nasıl söylerse öyle yapcam.
Maşallah minnoşa o nasıl güzel fındık bir burunİyimiş çok şüküür yazamadım burayada çıkınca. 1 kilo olmuşuz teyzelerii. Bebek biraz önden gidiyor dedi doktor sıkıntı yok dedi. Bende değişik bir ödem olayı oluyor bir gün aç karnına tartıda 2 kilo fazlaysam ertesi gün 2 kilo az çıkıyorum. Doktora söyledim zaten diyetisyen eşliğinde devam ettiğim için diyetine biraz daha uyum sağla günlük yediklerinde şekere karbonhşdrata dikkat et yürüyüş yapmaya önem göster dedi. Şeker yüklemesi yaptırmadı 1 hafta da 3 kez evde cihazla takip etcem doktora sonucu atcam ondan sonra şeker yüklemesine karar verecek. Güvendiğim için nasıl söylerse öyle yapcam.
Tatlım Arçelik kurutma makinesi kullanıyorum çok memnunum. 3891kt model ama Şuan modeli kendi sitesinde yok başka isimlerde modeller çıkmış.Kızlar çok alakasız bir soru sorucam ama malum bebişte olunca odaya çamaşırları asamıcam kurutma makinesi bakıyorum tavsiyesi olan varmı
İnşallah canım benim rabbim hepimize nasip etsin.Rabbim insallah 39cu haftayi gormeyi nasip eder canim sana ve guneş kizina
Valla paylaşması bendeeeen okuması sizdenÇok güzel bilgiler tam aradığımama hepsini aklımızda tutmak çok zor Formasyon eğitimi de böyleydi sınıfta herşey çok başka buda ana kriterler hariç bebekten bebeğe değişiyor sanırım
En azından Şu dönemde keşke şöyle şeyler yaşamasak değil mi :)-Sunshine kuzum hakkaten ihtiyacın olduğunda kimse olmayınca yanında daha da eyvallah etmiyorsun.. birinden birşey istemek gelmiyor içimden artık benimde.. Allah canımızı sağ etsin eşlerimizi yanımızdan eksik etmesin
Of eridimİyimiş çok şüküür yazamadım burayada çıkınca. 1 kilo olmuşuz teyzelerii. Bebek biraz önden gidiyor dedi doktor sıkıntı yok dedi. Bende değişik bir ödem olayı oluyor bir gün aç karnına tartıda 2 kilo fazlaysam ertesi gün 2 kilo az çıkıyorum. Doktora söyledim zaten diyetisyen eşliğinde devam ettiğim için diyetine biraz daha uyum sağla günlük yediklerinde şekere karbonhşdrata dikkat et yürüyüş yapmaya önem göster dedi. Şeker yüklemesi yaptırmadı 1 hafta da 3 kez evde cihazla takip etcem doktora sonucu atcam ondan sonra şeker yüklemesine karar verecek. Güvendiğim için nasıl söylerse öyle yapcam.
Sağolasın cnmBu canım
Hoover WDMT 4138AH/1-S A 1400 Devir 13 kg / 8 kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi
Maşallah minnoşa o nasıl güzel fındık bir burun
Tatlım Arçelik kurutma makinesi kullanıyorum çok memnunum. 3891kt model ama Şuan modeli kendi sitesinde yok başka isimlerde modeller çıkmış.
İnşallah canım benim rabbim hepimize nasip etsin.
Valla paylaşması bendeeeen okuması sizden
Ben dün okurken farketttim ki aylardır araştırmaların faydasını görmüşüm. Daha önce okumadığım tek bi satır yoktu. Yeterince okuyunca Kalıyor akılda
En azından Şu dönemde keşke şöyle şeyler yaşamasak değil mi :)
Amin canım ama rabbim eşlere de akıl fikir versin bazen kendisini de evden yollayasım geliyor
Of eridimmaşallah ileride giden bebelere
benimki en son 2-3 sene cocuk yok bir daha dediKız 2 hafta adam nasıl dayanıyor bizim ki 2 günde bir istiyor bende korkuyorum bu kadar sık bisey olur mu diyedoktora sormayada utandım haftada 3 4 iliski yasayan yok mu bisey olur mu bazen bende korkmuyor degilim
evet hurma agaci fidesi ve eski yunanda yada roma da savas kazanan kisilere takilan zeytin dali dan yapilan taç demekmisSpicelover Lina burda çok yaygın herkes koyuyor hurma fidesi mi ne demekmiş
Turkiye de hangi marka iyidir bilmiyorum ama hayatin cok kolaylasicakKızlar çok alakasız bir soru sorucam ama malum bebişte olunca odaya çamaşırları asamıcam kurutma makinesi bakıyorum tavsiyesi olan varmı
ohh masallahİyimiş çok şüküür yazamadım burayada çıkınca. 1 kilo olmuşuz teyzelerii. Bebek biraz önden gidiyor dedi doktor sıkıntı yok dedi. Bende değişik bir ödem olayı oluyor bir gün aç karnına tartıda 2 kilo fazlaysam ertesi gün 2 kilo az çıkıyorum. Doktora söyledim zaten diyetisyen eşliğinde devam ettiğim için diyetine biraz daha uyum sağla günlük yediklerinde şekere karbonhşdrata dikkat et yürüyüş yapmaya önem göster dedi. Şeker yüklemesi yaptırmadı 1 hafta da 3 kez evde cihazla takip etcem doktora sonucu atcam ondan sonra şeker yüklemesine karar verecek. Güvendiğim için nasıl söylerse öyle yapcam.
cok sevindim kuzum senin adinaBugün Hüseyin hocamın yönlendirmesiyle yakınlarda (trafiksiz 35 dk) bi doktora göründüm. Olası bi acil durumda gerekirse kendisine başvuracağız.
Minnoş bi beydi. Bebişi çok detaylı inceledi. Tüm kan akımlarına bakıp, su için detaylı ölçüm yaptı. Beyin dopplerine kadar baktı.
Bebişte her şey yolunda çok şükür.
Ve daha 2 gün önceki ölçümlerde genelde 1 hafta gerilik çıkmıştı.
karın çevresinde 10 gün kadar Gerilik vardı ama
baaam
Bebiş günüyle birebir uyumlu çıktı. 1148 gramlık bir bebito
Meğer kasılmalardan dolayı ölçümler daha ufak çıkabiliyormuş.şoking
Ben solgardan hoşlanmıyorum orzax magnezyum ya da Wellcare magnezyumu kullan dedi. İnandım hemen alıcam
rahmin Alt kısmında dönen garip ağrılı kasılmalardan bahsettim ama ne yat ne yatma diyor. Tam olarak sebebe dair teşhis de koyamıyor. Koyamayız diye de peşin peşin söyledi.
Yine kafada napıcaz yahu o zaman tadında soru işaretleri kalırken kendimizin doktoru olmaya devam, mecburen.
Tempomu düşüreceğim, bir kaç hafta daha geçse kafi
Bir de şu anda Yapılacak tüm tedaviler yapılmış, eğer sıkıntı olduğunu hissettiğin olursa o an gel yine ilaçla müdehale yapılması gerekirse yaparız, Hüseyin hocamın da yönlendirmesiyle dedi.
Bu aşamada eksik kalan tek tedavi yöntemi dikiş atılması ama onun da riskleri var, hafta ilerlemiş zaten gözüyle baktı anladığım kadarıyla. Yapılması anlamsız oluyor.
Bu arada Çok endişeli ve gergin gördüm seni diyip mindfulness terapi önerdigardaşı psikiyatristmiş, yapıyormuş
yeri tuzladaymış toplanıp gidelim derseniz kızlar ben varım
Bu arada gebelik sürecine tıbbi olarak aşırı hakimiyetimden dolayı tebrik aldımciddili eğitim verelim ilerletelim filan goygoyu döndü
Hareketleri azaldı ciğer geliştirici iğneden olabilir mi dedim, evet yapar diyor
Haberler böyle.
Bir de muayene esnasında çocuğun ölçümleriyle, rahim ağzı incelemesiyle filan o kadar haşır neşir olmuşum ki çocuğumun suratına bile bakmamışım şimdi farkediyorum
Bugün Hüseyin hocamın yönlendirmesiyle yakınlarda (trafiksiz 35 dk) bi doktora göründüm. Olası bi acil durumda gerekirse kendisine başvuracağız.
Minnoş bi beydi. Bebişi çok detaylı inceledi. Tüm kan akımlarına bakıp, su için detaylı ölçüm yaptı. Beyin dopplerine kadar baktı.
Bebişte her şey yolunda çok şükür.
Ve daha 2 gün önceki ölçümlerde genelde 1 hafta gerilik çıkmıştı.
karın çevresinde 10 gün kadar Gerilik vardı ama
baaam
Bebiş günüyle birebir uyumlu çıktı. 1148 gramlık bir bebito
Meğer kasılmalardan dolayı ölçümler daha ufak çıkabiliyormuş.şoking
Ben solgardan hoşlanmıyorum orzax magnezyum ya da Wellcare magnezyumu kullan dedi. İnandım hemen alıcam
rahmin Alt kısmında dönen garip ağrılı kasılmalardan bahsettim ama ne yat ne yatma diyor. Tam olarak sebebe dair teşhis de koyamıyor. Koyamayız diye de peşin peşin söyledi.
Yine kafada napıcaz yahu o zaman tadında soru işaretleri kalırken kendimizin doktoru olmaya devam, mecburen.
Tempomu düşüreceğim, bir kaç hafta daha geçse kafi
Bir de şu anda Yapılacak tüm tedaviler yapılmış, eğer sıkıntı olduğunu hissettiğin olursa o an gel yine ilaçla müdehale yapılması gerekirse yaparız, Hüseyin hocamın da yönlendirmesiyle dedi.
Bu aşamada eksik kalan tek tedavi yöntemi dikiş atılması ama onun da riskleri var, hafta ilerlemiş zaten gözüyle baktı anladığım kadarıyla. Yapılması anlamsız oluyor.
Bu arada Çok endişeli ve gergin gördüm seni diyip mindfulness terapi önerdigardaşı psikiyatristmiş, yapıyormuş
yeri tuzladaymış toplanıp gidelim derseniz kızlar ben varım
Bu arada gebelik sürecine tıbbi olarak aşırı hakimiyetimden dolayı tebrik aldımciddili eğitim verelim ilerletelim filan goygoyu döndü
Hareketleri azaldı ciğer geliştirici iğneden olabilir mi dedim, evet yapar diyor
Haberler böyle.
Bir de muayene esnasında çocuğun ölçümleriyle, rahim ağzı incelemesiyle filan o kadar haşır neşir olmuşum ki çocuğumun suratına bile bakmamışım şimdi farkediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?