- 12 Mart 2015
- 555
- 1.037
- 113
Ya ama ne kadar süren bir hareketsizlik bahsettiği? Gün mü saat miCanım ben az önce kontroldeydim kendi doktorumda. Hareketlerini hissetmediğinde hemen gel ya da acile git dedi. Çok canım sıkıldı ama bende gebelik şekeri var ve bebek ters dönmüş yani makat pozisyonunda. Sanırım onun için titizlendi. Bence gidebiliyosan git sende
Gün içinde dediYa ama ne kadar süren bir hareketsizlik bahsettiği? Gün mü saat mi
bilale anlatır gibi anlatılması gerekiyo bana sanırım yaGün içinde dedi
aa geçmiş olsun sonuçlar kaç çıktı canımHadi hayırlı olsun bana. İnsuline de başladık
Teşekkür ederim canım. Ben evde kendim yaptım ölçümleri. Sabah açlık sonuçlarım 100 den aşağı düşmedi. Onun için günde bir doz akşamları verdi doktor.bilale anlatır gibi anlatılması gerekiyo bana sanırım ya
hiç de ayrıntı vermiyor bu doktorlar :))
aa geçmiş olsun sonuçlar kaç çıktı canım
Gün içinde en az 4-5 saat hissetmek gerekiyor bazen az olsada bazen çok olur ama hiç hissetmemek bu haftalarda her şey olabilir boğazına dolanır kordon filan ihmal etmemek lazım doktor doğru söylüyorGün içinde dedi
Ay ben de öyleyim ya en ince detayı bile anlatması lazımbilale anlatır gibi anlatılması gerekiyo bana sanırım ya
hiç de ayrıntı vermiyor bu doktorlar :))
aa geçmiş olsun sonuçlar kaç çıktı canım
Geçmiş olsunHadi hayırlı olsun bana. İnsuline de başladık
Doktor daha ilk gidisimde internetteki forumlari okuma dedi sanirim burayi kastetiyorduAy ben de öyleyim ya en ince detayı bile anlatması lazımsağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim az önce gitmişken de sordum, sayma dedi stres olursun hareket etsin yeter. Sizi kastederek internette çok bilgi var dedim herkes bir şey diyor diye de ekledim girme internete dedi bana
3. aşınızı hamileyken mi oldunuz? Ben 2 biontech oldum ama hamileyim diye 3. yü ertelemiştim. Olmak istiyorum ama aradan da çok zaman geçti. Tepki vermesinden korkuyorum vicudumunTeşekkürler evet ztn hamilelikten ötürü bildgmz basit agri kesici dsinda hicbisey yok canim. Ates ciktikca ondan iciyorum
Teşekkur ederim.. Şuan daha iyiyim ama ilk 2,3 gün çok zordu yuksek ates agrilar vs.. Allah kimseye vermesin zor biseymis.. hele hamileyken hic cekilmiyor ama sükür bu halimize.. dikkat edin sayı çok artmış hastanelerde hep aynı sikayetle gelenlerle dolu..
Bende son zamanlarda tamamen aşıyı düşünüyorum. Benimde ilk 2 aşım hamilelikten önce vardı. Doktorlar ebeler ne kadar bebeği etkilemez yaptır desede içim rahat etmiyor. Resmen kısır bir döngünün içerisindeyim. Ne yapsam karar veremedim 3. aşı hakkında3. aşınızı hamileyken mi oldunuz? Ben 2 biontech oldum ama hamileyim diye 3. yü ertelemiştim. Olmak istiyorum ama aradan da çok zaman geçti. Tepki vermesinden korkuyorum vicudumun
Maça gidince ben rahatlıyorumdoktor fena ilgilenmedi gerçekten pişman olmadım gittiğime. Benim doktorun yönlendirdiği doktorlar da böyle kendi gibi oluyor anlaşılan
Rahim ağzı uzunluğu hala aynı suan yapılacak bi şey yok ben kendime dikkat edicem anlaşılan.
Kötü olaylar yaşanmış olsa da iyi ki yaşanmış diyeceğim neredeyse. Alt kısımda sancılı kasılmalar ve çok sık baskı olsa bile ilaçlar karnımı yumuşattı.
Bir de doktor ne diyor biliyor musun :) “gebeler sıklıkla beni kimse anlamıyor inanmıyor ruh haline bürünür. Sen de bir kaç sefer aynı sorunlarını tekrar ettin. Ben sana inanıyorum dediklerini yaşadığına inanıyorum. Rahatsız eden durum olduğunda gel, geldiğinde o ağrıların geçmiş olabilir yine gel. Gereken bir şey varsa yaparız. Yatışın gerekirse yatırırız ilgileniriz dedi “
hüngür hüngür ağlayacaktım da gözlerimin dolmasıyla atlattım çok şükür
Bu hareket konusu benim kınalı kuzumun normal haline kıyasla karnımda yok gibi çoğunlukla o kadar söyleyimultrasonda bile pek hareketi yoktu doktor bastırınca etki tepki yaptı sadece
Sen şöyle şekerli şeyler yiyip uzanmayı dene oğluşun gümbürder bence
Olabilir yeniden izleyelim olmazsa
Biz birbirimize çok sararsak dönüşü olmaz ya ayarı tutup susmaya çalışıyoruz ama çok zorlanıyorum artık. Son bi kaç hafta daha tutarsak rahata ercez inşallah
Maça çok sık gitmiyorsa sorun etme ya katlanması zor dönemlerdeyizsenle daha çok ilgilenmesi lazım tabi gelince
Sağolasın kuzucum
Ben de mutlu oldum bebişim karından ultrason bakılmasına rağmen gününde çıktı
Sadece şu alt tarafta çok rahatsız edici sık kasılmalar kafamı kurcalıyor ama idare edip yolumuza bakıcaz inş:)
Doktorumun adı Murat yassa idi canım.
Kardeşi de Ahmet yassa. Sen bu taraflarda mıydın? Gidelim beraber
Ben ilk kez duydum diyebilirim biraz okudum hoşuma gitmedi değil.
O kadar stres sıkıntının içinde bi durup sakinleşmek odaklanmak andan keyif almayı hatırlamak lazım.
İnşallah canım benim:)
yine burger a düştük Allah affetsin. Yanına domates salatalık koydum Nası zekice dimi
Yağlı kağıt çok mantıklı ya.
Ama benim asıl sıkıntım ızgara telleri ve yan teflon temizliğiçok zor olmaya başladı çöpe sokup yeni iç hazne sipariş vericem böyle giderse
Çok çok geçmiş olsun.. bende sınırdan dönmüşüm resmen bu bayram sonrası.. bol sıvı ve c vitamini tüket canım..Kızlar ben ve eşim kovid olduk 3 asili olmamiza ragmen baya zor geciyor bikac gundur mahvolduk dikkat edin sizde vakalar her yerde artmiş..
Canım bol su içince benimki hareketlendi o hastalandığım gün yavaştı sumbile içememiştim o gün maalesef..Ben de hiç uyuduğum şekilde uyanmıyorum, yalnız değilsin.Bazen eşim yastığımı çalıyor, bakıyorum bacaklarımın arası boş. Ne kadar hırsız bir adamla evliyim.
Sabah ezanıyla başlardı tepinmeye birkaç gündür çok sessiz işte bebeğim.
Ama azönce hareketlendi gibi, şimdi yine ses yok ama ruh halimi toparladı hemen.
13:00 gibi gideceğiz bebeğim, azönceki gibi birkaç defa daha hareket ederse vazgeçeceğim ama gitmekten.
Yaaa geçmiş olsun.. bende evde takip edicem içemedim o sıvıyı yükleme yaptıramadım.. doktorumda 2 haftaya bir açlık tokluğa baktır dedi..Hadi hayırlı olsun bana. İnsuline de başladık
benimde aynı 3.doz vurulacağımda rahatsızlandım dedim şu geçsin bu geçsin derken hamile kaldım şimdi de içim elvermiyor..Bende son zamanlarda tamamen aşıyı düşünüyorum. Benimde ilk 2 aşım hamilelikten önce vardı. Doktorlar ebeler ne kadar bebeği etkilemez yaptır desede içim rahat etmiyor. Resmen kısır bir döngünün içerisindeyim. Ne yapsam karar veremedim 3. aşı hakkında
Maşallah yavrukuşaBizde çıktık şimdi kan aldı 75 mg şeker yüklemesi yapıldı 10.05 te bi gittim bidaha kan verdim 11.05 de bidaha gidicem ne su içiriyorlar ne bir şey yediriyorlar midem çok kötüüğallahtan arada bebeğimi gördüm 1 kilo olmuş yavrum 5 hafta sonunda ilaç gibi geldi
Çok çok geçmiş olsun. Diyet yapıyor muydun peki?Teşekkür ederim canım. Ben evde kendim yaptım ölçümleri. Sabah açlık sonuçlarım 100 den aşağı düşmedi. Onun için günde bir doz akşamları verdi doktor.
Zaten yılan hikayesi gibi bizim süreçler. Sağolsun doktorum da gamlı baykuş gibiİkili üçlü testte Fiziksel olarak sıkıntı yok ama biyokimya sonuçları riskli geldi. Nifty falan derken onda rahatladık enfeksiyonlar başladı. Onu da atlattık şeker başladı. Ters döndü falan Allah'ım sen bundan geri koyma yarabbim. Bizim bu minikler çok çok nazlı olacak valla. Şimdiden totolarında dolaşıyoruz.
Ay ben de öyleyim ya en ince detayı bile anlatması lazımsağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim az önce gitmişken de sordum, sayma dedi stres olursun hareket etsin yeter. Sizi kastederek internette çok bilgi var dedim herkes bir şey diyor diye de ekledim girme internete dedi bana
Ay evet anne bebek ürünlerinde de ciddi indirim var.Kızlar amazon prime günleri başladı, primalarda falan bayağı indirim var, bir de de factonun bebek kıyafetlerinde. Bakmak isteyen olursa.
3. aşınızı hamileyken mi oldunuz? Ben 2 biontech oldum ama hamileyim diye 3. yü ertelemiştim. Olmak istiyorum ama aradan da çok zaman geçti. Tepki vermesinden korkuyorum vicudumun
Bende son zamanlarda tamamen aşıyı düşünüyorum. Benimde ilk 2 aşım hamilelikten önce vardı. Doktorlar ebeler ne kadar bebeği etkilemez yaptır desede içim rahat etmiyor. Resmen kısır bir döngünün içerisindeyim. Ne yapsam karar veremedim 3. aşı hakkında
İyi bari arada kafa dağınıklıkları iyidirMaça gidince ben rahatlıyorumoda rahatlıyor.. yok çok gitmez haftada bir.. alışkınım ben onun maçlarına
Ben istanbulda değilim canım yaa denizlide aldım yüzyüze tanıtım amaçlı eğitim gibiydi.. şimdi malatyadayım zaten tayinci olunca ordan oraya gidiyoruz işte
Bilmiyorum ne kadar etkilemiştir ama ben evlendiğimde yaptırmıştım ikinciyi 1 ay geçmeden hamile kaldım bebeği kaybettik 2.5 ayda ebe hemşire bu yıl çok fazla kayıp yaşadık en iyisi bebek olmayacağı durumlarda aşılanmak dedi ben hiç düşünmüyorum o yüzden 3. AşıyıBende son zamanlarda tamamen aşıyı düşünüyorum. Benimde ilk 2 aşım hamilelikten önce vardı. Doktorlar ebeler ne kadar bebeği etkilemez yaptır desede içim rahat etmiyor. Resmen kısır bir döngünün içerisindeyim. Ne yapsam karar veremedim 3. aşı hakkında
Diyet yaptım canim karpuza hasret kaldım valla ama sonuç değişmedi maalesefMaşallah yavrukuşa
Şeker yükleme sonuçları çıktı mı canım ?
Çok çok geçmiş olsun. Diyet yapıyor muydun peki?
Stressiz süreç geçirenimiz çok çok az herhalde yaaahepimiz boğuşuyoruz bambaşka şeylerle
Ah o nazlı Totoları çok fena ısıracağım ben.
Şimdiden endişelerden uyku uyuyamıyoruz :/
Az ve makul tabana oturmamış bilgi eğilip bükülüp yamulmalara çok müsait
Bunun önlenmesi için doktorların ketum olmaması lazım
Ben de kendimi kortizonlu iğnedendir diye diye avutuyorum ama
Valla benimki hiç etmiyo denecek kadar az hareket etti sabahtan beri. Böyle yaparsa 1-2 gün daha zor dayanıp doktora koşacağım. Belki yarın koşarım bilemiyorum.
Günlerdir uykusuzum gözümün önünü göremiyorum, Öğle uykusuna yatmışım, hafif kıpraştı bi süre sonra. Ardından aşırı aşağıdan çıkacam anne ayarında vuruşlar yaptı zatenüst kısımda hiçbir şey yok. Ne. Olacak böyle bilmiyorum
Ay evet anne bebek ürünlerinde de ciddi indirim var.
Bir de kıızzzlar 200 TL alışverişe bi sonraki alışverişe 50 TL indirim de veriyor. Şartlarına iyi bakın.
Çekiliş de var siteyi bi kurcalayın derim.
Aşı durumu bende de aynı kızlar. 3. Dozu yaptıracakken hamile kaldım. Ha oldum ha olacam derken kanama vardı zaten riskliydi yaptırmadım. Vakalar azaldı.
Şimdi de erken doğum riski dayandı kapıya iyice çekindim yaptırmaya. Çok kalabalığa ve özellikle kalabalık hastaneye girerken maske takmakla yetiniyoruz su an
Benimde dış gebelik aşı sonrasına denk gelmişti. İnsan bağlantı kuruyor ister istemez ben de iki dozdan sonra vurulmadim bir dahaBilmiyorum ne kadar etkilemiştir ama ben evlendiğimde yaptırmıştım ikinciyi 1 ay geçmeden hamile kaldım bebeği kaybettik 2.5 ayda ebe hemşire bu yıl çok fazla kayıp yaşadık en iyisi bebek olmayacağı durumlarda aşılanmak dedi ben hiç düşünmüyorum o yüzden 3. Aşıyı
Aynen canım işte ister istemez düşünüyor insan olacağı vardır belki ama böyle oluncaBenimde dış gebelik aşı sonrasına denk gelmişti. İnsan bağlantı kuruyor ister istemez ben de iki dozdan sonra vurulmadim bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?