2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya ama ne kadar süren bir hareketsizlik bahsettiği? Gün mü saat mi

bilale anlatır gibi anlatılması gerekiyo bana sanırım ya
hiç de ayrıntı vermiyor bu doktorlar :))

aa geçmiş olsun sonuçlar kaç çıktı canım
Teşekkür ederim canım. Ben evde kendim yaptım ölçümleri. Sabah açlık sonuçlarım 100 den aşağı düşmedi. Onun için günde bir doz akşamları verdi doktor.
Zaten yılan hikayesi gibi bizim süreçler. Sağolsun doktorum da gamlı baykuş gibi İkili üçlü testte Fiziksel olarak sıkıntı yok ama biyokimya sonuçları riskli geldi. Nifty falan derken onda rahatladık enfeksiyonlar başladı. Onu da atlattık şeker başladı. Ters döndü falan Allah'ım sen bundan geri koyma yarabbim. Bizim bu minikler çok çok nazlı olacak valla. Şimdiden totolarında dolaşıyoruz.

bilale anlatır gibi anlatılması gerekiyo bana sanırım ya
hiç de ayrıntı vermiyor bu doktorlar :))

aa geçmiş olsun sonuçlar kaç çıktı canım
Ay ben de öyleyim ya en ince detayı bile anlatması lazım sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim az önce gitmişken de sordum, sayma dedi stres olursun hareket etsin yeter. Sizi kastederek internette çok bilgi var dedim herkes bir şey diyor diye de ekledim girme internete dedi bana

Doktor daha ilk gidisimde internetteki forumlari okuma dedi sanirim burayi kastetiyordu

3. aşınızı hamileyken mi oldunuz? Ben 2 biontech oldum ama hamileyim diye 3. yü ertelemiştim. Olmak istiyorum ama aradan da çok zaman geçti. Tepki vermesinden korkuyorum vicudumun

3. aşınızı hamileyken mi oldunuz? Ben 2 biontech oldum ama hamileyim diye 3. yü ertelemiştim. Olmak istiyorum ama aradan da çok zaman geçti. Tepki vermesinden korkuyorum vicudumun
Bende son zamanlarda tamamen aşıyı düşünüyorum. Benimde ilk 2 aşım hamilelikten önce vardı. Doktorlar ebeler ne kadar bebeği etkilemez yaptır desede içim rahat etmiyor. Resmen kısır bir döngünün içerisindeyim. Ne yapsam karar veremedim 3. aşı hakkında

Maça gidince ben rahatlıyorum oda rahatlıyor.. yok çok gitmez haftada bir.. alışkınım ben onun maçlarına

Ben istanbulda değilim canım yaa denizlide aldım yüzyüze tanıtım amaçlı eğitim gibiydi.. şimdi malatyadayım zaten tayinci olunca ordan oraya gidiyoruz işte
Kızlar ben ve eşim kovid olduk 3 asili olmamiza ragmen baya zor geciyor bikac gundur mahvolduk dikkat edin sizde vakalar her yerde artmiş..
Çok çok geçmiş olsun.. bende sınırdan dönmüşüm resmen bu bayram sonrası.. bol sıvı ve c vitamini tüket canım..
Canım bol su içince benimki hareketlendi o hastalandığım gün yavaştı sumbile içememiştim o gün maalesef..
gönlün rahatlasın doktora git bir görün
Hadi hayırlı olsun bana. İnsuline de başladık
Yaaa geçmiş olsun.. bende evde takip edicem içemedim o sıvıyı yükleme yaptıramadım.. doktorumda 2 haftaya bir açlık tokluğa baktır dedi..
benimde aynı 3.doz vurulacağımda rahatsızlandım dedim şu geçsin bu geçsin derken hamile kaldım şimdi de içim elvermiyor..

Maşallah yavrukuşa
Şeker yükleme sonuçları çıktı mı canım ?
Çok çok geçmiş olsun. Diyet yapıyor muydun peki?

Stressiz süreç geçirenimiz çok çok az herhalde yaaa hepimiz boğuşuyoruz bambaşka şeylerle
Ah o nazlı Totoları çok fena ısıracağım ben.
Şimdiden endişelerden uyku uyuyamıyoruz :/

Az ve makul tabana oturmamış bilgi eğilip bükülüp yamulmalara çok müsait
Bunun önlenmesi için doktorların ketum olmaması lazım

Ben de kendimi kortizonlu iğnedendir diye diye avutuyorum ama
Valla benimki hiç etmiyo denecek kadar az hareket etti sabahtan beri. Böyle yaparsa 1-2 gün daha zor dayanıp doktora koşacağım. Belki yarın koşarım bilemiyorum.

Günlerdir uykusuzum gözümün önünü göremiyorum, Öğle uykusuna yatmışım, hafif kıpraştı bi süre sonra. Ardından aşırı aşağıdan çıkacam anne ayarında vuruşlar yaptı zaten üst kısımda hiçbir şey yok. Ne. Olacak böyle bilmiyorum

Kızlar amazon prime günleri başladı, primalarda falan bayağı indirim var, bir de de factonun bebek kıyafetlerinde. Bakmak isteyen olursa.
Ay evet anne bebek ürünlerinde de ciddi indirim var.
Bir de kıızzzlar 200 TL alışverişe bi sonraki alışverişe 50 TL indirim de veriyor. Şartlarına iyi bakın.
Çekiliş de var siteyi bi kurcalayın derim.

Aşı durumu bende de aynı kızlar. 3. Dozu yaptıracakken hamile kaldım. Ha oldum ha olacam derken kanama vardı zaten riskliydi yaptırmadım. Vakalar azaldı.
Şimdi de erken doğum riski dayandı kapıya iyice çekindim yaptırmaya. Çok kalabalığa ve özellikle kalabalık hastaneye girerken maske takmakla yetiniyoruz su an

İyi bari arada kafa dağınıklıkları iyidir
Tüh buralarda olsan giderdik beraber

Bilmiyorum ne kadar etkilemiştir ama ben evlendiğimde yaptırmıştım ikinciyi 1 ay geçmeden hamile kaldım bebeği kaybettik 2.5 ayda ebe hemşire bu yıl çok fazla kayıp yaşadık en iyisi bebek olmayacağı durumlarda aşılanmak dedi ben hiç düşünmüyorum o yüzden 3. Aşıyı

Diyet yaptım canim karpuza hasret kaldım valla ama sonuç değişmedi maalesef

Benimde dış gebelik aşı sonrasına denk gelmişti. İnsan bağlantı kuruyor ister istemez ben de iki dozdan sonra vurulmadim bir daha

Benimde dış gebelik aşı sonrasına denk gelmişti. İnsan bağlantı kuruyor ister istemez ben de iki dozdan sonra vurulmadim bir daha
Aynen canım işte ister istemez düşünüyor insan olacağı vardır belki ama böyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…