2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Oy maşallah miniğee inşallah şekerde çıkmadan bitirmiş olursun bu süreci

Kizlar merhaba bannduya benzer bir sey vardi ya puset ortusu onun markasi neydi sabahtan beri ariyorum bulamadim.

Bir de o urunu kullanisli oldugunu dusunuyormusunuz? Emzirme onlugu bakiyorum aslinda ama arkasi da kapali olsun istiyorum iceriyi gostermesin ve siyah olsun istiyorum ve bulamiyorum bulan varsa bi yardimci olalim su garibana

Ayy çok üzüldüm Zaten hissediyoruz herhalde ki içimden hiç 3. aşıyı olmak gelmedi. Bir de ben 2. aşıdan sonra acayip hırpalanmıştım. Ateşim acayip yükseldi zor düşürmüştüm. Şimdi ateş falan yaparsa nasıl başa çıkarım diyerek vazgeçmiştim en çok da. Her şeyde var bir hayır bunu duyacakmışım demek ki. O halde dikkat etmekten başka çaremiz yok.

Kızlar bebek yatağını nerden aldınız beşik ikeadan aldım ama yatağı beğenmedim orda kafam çorba oldu var mı tavsiyeniz

Hadi hayırlı olsun bana. İnsuline de başladık
gecmis olsun kuzum
Kızlar amazon prime günleri başladı, primalarda falan bayağı indirim var, bir de de factonun bebek kıyafetlerinde. Bakmak isteyen olursa.
ben baya birsey almistim Kanada daki prime gunlerinde , gogus pedleri, bezler fln asiri indirime girmisti . Anne sutu buzluga atma posetlerine de bakin
Kızlar bebek bezinde 0 numara aldınız mı hiç? Bugün alacağımda hangi numaradan kaç tane alsam bilemedim.
ben iki kutu aldim ama icinde 100 tane var bir tanesinin. tansiyondan dolayi erken dogum olursa diue aldim.
Beybiler biz dayanamayıp gittik, her şey yolunda çok şükür. Bugün deliksiz uyurum diye düşünüyorum.
ay uyanir uyanmaz foruma girdim ne yaptin diye, cok sevindim kuzum

Banduu benzeri Mamky mi diyorsun canım

Bu arada benim dusugum de ikinci asimdan 2 ay sonra oldu. ben hep farketmedim , icki ictim , valiz fln kaldirdim diye oldu dusunuyordum ama smdi dusununce asidan sonraki ay hamile kalmistim.

Bende 3. yaptirmadim cunku hamile kalmadan 1 hafta once covid gecirdim. 3. yu olmayacagim heralde

Kizlar bugün tam 29 haftalık olduk, kontrolum vardı bugün kilosu 1760 Gr olmuş doktor fazla dedi ortalama 1500 civarı olması gerekirdi dedi. Geçen ayki kontrolümde haftasıyla uyumluydu niye birden öne geçti böyle anlamadım şeker yükleme testimde sınırda çıkmıştı 1 saatlik 142 ydi. Biraz canım sıkıldı acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…