Biz de 1 kg olmuşuz ama yan durduğundan görüntü alamadık çok uğraştı doktor hanım ama yeni doktorumu çok sevdim şeker yükleme istemiyomuş açlık tokluk baktırcakmışım tek
Kizlar bugün tam 29 haftalık olduk, kontrolum vardı bugün kilosu 1760 Gr olmuş doktor fazla dedi ortalama 1500 civarı olması gerekirdi dedi. Geçen ayki kontrolümde haftasıyla uyumluydu niye birden öne geçti böyle anlamadım şeker yükleme testimde sınırda çıkmıştı 1 saatlik 142 ydi. Biraz canım sıkıldı acikcasi
Canım doktorun detaylı bi yorumu var mı bunla alakalı? Yapmanı önerdiği bi şey var mı ? Şekerden mi olmuş?
Maşallah diyelim ama belki ölçümler azcık fazla yapılmış da olabilir
Heh Allah senden razi olsun. Mumky falan yazdim bulamadim bi turlu oh be rahatladim.
Simdiki sorum bu urunler hakkinda ne dusundugunuz sizce kullanisli mi
Kizlar bugün tam 29 haftalık olduk, kontrolum vardı bugün kilosu 1760 Gr olmuş doktor fazla dedi ortalama 1500 civarı olması gerekirdi dedi. Geçen ayki kontrolümde haftasıyla uyumluydu niye birden öne geçti böyle anlamadım şeker yükleme testimde sınırda çıkmıştı 1 saatlik 142 ydi. Biraz canım sıkıldı acikcasi
Canım doktorun detaylı bi yorumu var mı bunla alakalı? Yapmanı önerdiği bi şey var mı ? Şekerden mi olmuş?
Maşallah diyelim ama belki ölçümler azcık fazla yapılmış da olabilir
Detaylı yorum yapmadı ama iri bebek iyi değildir dedi riskleri olabilir böyle giderse dedi. Meyve yeme karpuz yeme dedi, hicbirsey yeme dedi aç nasıl gezeyim yaa
Ekmek sadece sabah kahvaltida yiyorum. Ama meyve karpuz falan yiyordum biraz onları da keseyim bari. Şeker ölçüm cihazıyla açlık tokluk ölç dedi. Yarın ona baslicam bakalim
Normal bebeğim benim eşim 40 ben 34 yaşındayım bide bizde enfeksiyon belası var eşimede geçti 1 hafta o yaşta erkek 2-3 günde 1 ister 40 yaşına gelsin hatırla beni
Heh Allah senden razi olsun. Mumky falan yazdim bulamadim bi turlu oh be rahatladim.
Simdiki sorum bu urunler hakkinda ne dusundugunuz sizce kullanisli mi
Bi sürü çeşidi var sadece puset örtüsü ve emzirme önlüğü olarak kullanabilenleri mi soruyorsun canım
hoş ama bilemiyorum hiç kış bebesi olacak bizimkiler zaten. 6 Aydan sonra da o kadar sıkı sıkı örtülmüş pusetlerde rahat etmezler gibi geliyor. Emzirme önlüğü olarak düşünülebilir tabi
Detaylı yorum yapmadı ama iri bebek iyi değildir dedi riskleri olabilir böyle giderse dedi. Meyve yeme karpuz yeme dedi, hicbirsey yeme dedi aç nasıl gezeyim yaa
Kuzum genelde meyveyi süt yoğurt ile tükettiriyorlar
Bir de diyetisyen desteği ile daha rahat edersin aç kalmana hiç gerek yok bir görün bence gerekirse
Selam kızlar bende bugun doktora gıttım 29+2 yiz kılomuz 1350 boyumuz 38 cm dedı ama ters dönmus kafamızı yukar i donmus bu ara kalca kemıklerıme bırden agrı gırıyor bıcak saplanır gıbı agrı gırınce yurumemı engelliyor magnezyum verdı ıyı gelır insallah b12 cok dusuk cıktı hafta 1 kz ıgne olucam bnden haberler bu kadar bide kızcemı atayım size
Selam kızlar bende bugun doktora gıttım 29+2 yiz kılomuz 1350 boyumuz 38 cm dedı ama ters dönmus kafamızı yukar i donmus bu ara kalca kemıklerıme bırden agrı gırıyor bıcak saplanır gıbı agrı gırınce yurumemı engelliyor magnezyum verdı ıyı gelır insallah b12 cok dusuk cıktı hafta 1 kz ıgne olucam bnden haberler bu kadar bide kızcemı atayım size
maşallah maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepimize de.. Rabbim ne güzel yaratmış.. bugün kardeşimin dediği gibi herşeyiyle mucize
Kızlar bugün ebebekteydim son alışverişleri yaptım. Katlanır banyo seti 5 parça babyjem marka 540 tl idi. Trendyolda da sık sık kontrol ediyordum şuan 343 e düşmüş fiyatı hemen aldım. Almak isteyenler için haber vermek istedim. Babyjem Katlanır Banyo Seti Gri Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
maşallah maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepimize de.. Rabbim ne güzel yaratmış.. bugün kardeşimin dediği gibi herşeyiyle mucize
Ekmek sadece sabah kahvaltida yiyorum. Ama meyve karpuz falan yiyordum biraz onları da keseyim bari. Şeker ölçüm cihazıyla açlık tokluk ölç dedi. Yarın ona baslicam bakalim
Ayy çok üzüldüm Zaten hissediyoruz herhalde ki içimden hiç 3. aşıyı olmak gelmedi. Bir de ben 2. aşıdan sonra acayip hırpalanmıştım. Ateşim acayip yükseldi zor düşürmüştüm. Şimdi ateş falan yaparsa nasıl başa çıkarım diyerek vazgeçmiştim en çok da. Her şeyde var bir hayır bunu duyacakmışım demek ki. O halde dikkat etmekten başka çaremiz yok.