Yaaa minnoşlara bak kuzucuk sağlıkla vakitlice giysin inşallah :)-Sunshine canım ben isimli ve 10’lu hastane çıkışını tamamen eledim kafamda, daha önce bi takım almıştım şimdi bi tane daha 5 Li takım aldım bak ekliyorum. Kız İçin farklı takımlar da var e-bebekte fikir olsun:)
Hayrola kuzu? Takip edememiş olabilirim.Yaaa minnoşlara bak kuzucuk sağlıkla vakitlice giysin inşallah :)
çok güzeller jakarlıya özellikle bayıldım
benim kafa bi milyon su an bi kaç güne kafamı toplayayım karar vereceğim
ya ben çok yorgun ve uykusuzum, şöyle bi uyuyup dinlenemiyorum da, endişelerden galiba.Hayrola kuzu? Takip edememiş olabilirim.
Abinin düğünü oldu bitti dimi tepkiler nasıl oldu azcık dedikodu time
Ciğer geliştiricinin o etkisini ben de çok yerde okudum. İnan o yorgunluk hali bende de var, sanki bir şeyler yapıyormuşum ama boşa yapıyormuşum hiçbir şey yetişmeyecek eksik kalacakmış hissiyatı yüklendi bir de 30. Haftadan sonra.ya ben çok yorgun ve uykusuzum, şöyle bi uyuyup dinlenemiyorum da, endişelerden galiba.
ciğer geliştirici iğneler de çarptı sanırım 2x2 doz seklinde oldum üstüste. kortizonlu zaten biliyorsundur, vücudum iflas etti sanki.
psikolojik yıpranmayla birlikte sanki kurban bayramı üzerinden 1 ay geçmiş gibi hissediyorum, son 1 hafta zaten yok, uzun süre düşünmem gerekiyor ne yaptık nerdeydik diyebeynim çalışmıyor sanki.
sıpamın da hareketleri azaldı boş karın taşıyorum sanki. ciğer geliştiriciler yapıyormuş diyolla.
arada açıp bakıyorum doppler ile. ne zaman düzelecek bilmiyorum.
canım abim evlendi düğünü canlı yayın ile izledik. ağla ağla helak oldum :)) abimin yuva kurduğunu görmek çok mutlu etti.
bir ömür mutlu olurlar inşallah :)
dedikoduluk çok malzeme yok yaaa, gelinimiz güzeldi çok yakışmış gelinliği, kendisi de oynak çıkmış baya oturduğunu görmedim
ya düşününce cok basit. kendim için konuşuyorum, mesela esyaları yıkayıp başlamamız lazım.Ciğer geliştiricinin o etkisini ben de çok yerde okudum. İnan o yorgunluk hali bende de var, sanki bir şeyler yapıyormuşum ama boşa yapıyormuşum hiçbir şey yetişmeyecek eksik kalacakmış hissiyatı yüklendi bir de 30. Haftadan sonra.
Son anlattığın, yaşadığın şeyler hiç kolay değildi ki çok normal böyle hissetmen. Biraz kafa dağıtacak bir şeyler yapmaya ihtiyacımız var aslında bu bebek mevzuu dışında her birimizin.
O hareketler bende de hala tam değil valla bir oynuyor bir oynamıyor. Oynayınca modum yerine geliyor oynamayınca acaba bir şey mi oldu diyorum. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen galiba. Bir de burda çok fazla şey okuyoruz ya ister istemez etkileniyoruz.
Ohh bebek doğunca bir tur da karşılıklı oynarsınız artık
Şaka bir yana Allah mutlu Mesut etsin, sonra telafi edeceğiniz günlere kavuştursun.
Benim eşimde haftaiçleri hep şehir dışında genelde, ben de geçen gün ağladım ben yalnız kalmak istemiyorum diyeya düşününce cok basit. kendim için konuşuyorum, mesela esyaları yıkayıp başlamamız lazım.
ama öyle toplayamıyorum ki kafamı, hangi kutuda ne var, nasıl yapıcam ilk ne yapmalıyım filan ne düşünceler şekillenebiliyor ne de kolum kalkıyor :)))
sonra diyorum 2-3 günlük bile sürmez bu iş, sakin ol.. az vakit tanıyacağım kendime.
eşim de bu gece zorunluluktan sehir dışında. dönecekti ama yarın tekrar gitmesi gerekecekti. önce bolca ağlayıp sonra dönmesin istedim.
hem yalnız kalmaktan korkuyorum hem de yalnız kalma isteği geldi. :))psikolojim hiç normal değil.
kuzu bu hareket azalması şey gibi. normalde tekme hissetmesen bile, elini karnına koyarsın içerde minik hareketleri hissedersin ya. o hareketler de yok şuan. elliyorum elliyorum hiç kıpırdanma yok.
bugün 3 farklı zamanda sadece bir kaç kez hareket hissettim. hani önceden hissetmediğim bir saat aralığı hiç olmazdı. bakalım yarına biraz artmasını bekliyorum artık. artmazsa doktora gideceğim yeniden banane
ben de diyorum 40 ını gelinimizi görmeye gidince uçururuz diyeoradan da eşimin memleketine geçip babaannesini ziyaret etme isteğim var :) şimdiden tatil planlarımızı yapıyoruz
amin çiçeğim teşekkür ederiz
bence suanda da gayet mantıklı olabilir yaBenim eşimde haftaiçleri hep şehir dışında genelde, ben de geçen gün ağladım ben yalnız kalmak istemiyorum diyeşimdi düşününce aşırı saçma geliyor ama o an inanılmaz mantıklıydı.
Oluyor böyle şeyler demek ki. Bu güne kadar bu hormonlarla güzel mücadelede ettik, zor günler geride kaldı önümüzde daha zor günler var
İnan bir hastane çantam bile yok, işte daha bu hafta hız verdim alışverişe o da online alabildiklerim. Gidip gecelik baktım bugün kendime hiiiiiç tarzım değil ne yapacağım bilmiyorum. Bulursanız paylaşın fikir olsun. Sanki hepsi yaşlı şeyi gibi geliyor…….
İlk aldığım şeydi bim e gelmişti 200 tl ye 540 mı olmuşşKızlar bugün ebebekteydim son alışverişleri yaptım. Katlanır banyo seti 5 parça babyjem marka 540 tl idi. Trendyolda da sık sık kontrol ediyordum şuan 343 e düşmüş fiyatı hemen aldım. Almak isteyenler için haber vermek istedim. Babyjem Katlanır Banyo Seti Gri Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kızlar merhaba. Reflü yatağı alan var mı sizce gerekli mi ? Ondan mı almalıyım yoksa anne yanı diye geçiyor rampası yok fiyat olarak da bi tık daha uygun kenarlı oluyor onlardan mı alsam karar veremedim. Resim atmaya çalışcam fikirlerinizi bekliyorum
Sen aldın mı peki var mı onerdigin bir ürün canımReflü yatağı için illa reflü olmasına gerek yok bebekte. Emzirip yatırdıktan sonra kusma ihtimalinde bile aklın kalmaz en azından. Reflü yatakları bu attıklarından daha ucuzları var ya. Pahalısına gerek yok ki en ucuzunu alsan yeter mantıgı aynu ve 3 ay kullanacaklar sadece
-Sunshine yanlıs anlamazsan hangi sehirdesin acaba aynı dr. lara gidiyor olabilirmiyiz inan bnmde karnım suan aynı daha vurmadan dr um söylemişti hareket azalacağı korkmayalım, ben cok yoğun bir yerde çalısıyorum inan ona rağmen hiç ama hiç uykum gelmiyor vücudumu bn bile bukdr farklı hissediyorsam bebişlerimiznde böyle davranması normal.1hafta öncesinde okdr hareketlidi ki artık eşime diyordum bu bebiş hiç mi uyumaz dışardan bile hareketleri belli oluyordu bir sağ bir sol tekme atıodu ya acaba bacaklarını dümdüz mü açmış diyordum ama bu 2gün nese gecicek inşallah
Battaniyeli takımlar bana da pahalı geliyor. 300-400 lira civarı çoğu. Ben de a101 den 50 liraya bulup almıştım. Bir de e bebekten bir takım alsam yeter sanırım?-Sunshine canım ben isimli ve 10’lu hastane çıkışını tamamen eledim kafamda, daha önce bi takım almıştım şimdi bi tane daha 5 Li takım aldım bak ekliyorum. Kız İçin farklı takımlar da var e-bebekte fikir olsun:)
2 hafta önce aynı mesajı ben yazdım buraya ağlayarakDetaylı yorum yapmadı ama iri bebek iyi değildir dedi riskleri olabilir böyle giderse dedi. Meyve yeme karpuz yeme dedi, hicbirsey yeme dediaç nasıl gezeyim yaa
Canım benim de tetenozdan sonra hareketleri kesildi. 2 gün dayanabildim, ultrasona koştum. Doktora da aşıdan sonra hiç hareket etmedi neredeyse diye ağladım. Bir kaç gün sonra eski fırlamalığına geri döndü merak etmekuzucum bu celestone ile geçen süreçte kocaelide bi devlet hastanesindeydim, Allah düşürmesin bi daha
ama normalde dr. um Hüseyin cengiz , floryada kendisi, ama acil bi durumda eve yakın olsun diye dr. murat yassa ile tanışmamı, muayene olmamı istedi. ptesi de ona gitmiştim. bilmem ki doktorlarımız aynı mı
benim de son dozun üstünden 2 gün geçti. yarın dananın kuyruğu kopsun da minikler hareketlensin eskisi gibi inş
Kocaeli'nde napıodunkuzucum bu celestone ile geçen süreçte kocaelide bi devlet hastanesindeydim, Allah düşürmesin bi daha
ama normalde dr. um Hüseyin cengiz , floryada kendisi, ama acil bi durumda eve yakın olsun diye dr. murat yassa ile tanışmamı, muayene olmamı istedi. ptesi de ona gitmiştim. bilmem ki doktorlarımız aynı mı
benim de son dozun üstünden 2 gün geçti. yarın dananın kuyruğu kopsun da minikler hareketlensin eskisi gibi inş
Sağdakinden bime gelmişti, 100 liraydı, onu mu alsam, reflü yatağı mı alsam karar verememiştim ben de. Bugün baktım eğimli olan reflü 400 küsür olmuş. Karar verince bana da yazarsan çok mutlu olurum.Kızlar merhaba. Reflü yatağı alan var mı sizce gerekli mi ? Ondan mı almalıyım yoksa anne yanı diye geçiyor rampası yok fiyat olarak da bi tık daha uygun kenarlı oluyor onlardan mı alsam karar veremedim. Resim atmaya çalışcam fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?