2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
-Sunshine canım ben isimli ve 10’lu hastane çıkışını tamamen eledim kafamda, daha önce bi takım almıştım şimdi bi tane daha 5 Li takım aldım bak ekliyorum. Kız İçin farklı takımlar da var e-bebekte fikir olsun:)

Eklentiler

• 9AC2B66E-68DD-4FB4-9CCE-2D7CC394ADD8.webp
    15 KB · Görüntüleme: 94
  • BD7B568C-4327-49E0-9984-D849DC8DBE38.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 99
Yaaa minnoşlara bak kuzucuk sağlıkla vakitlice giysin inşallah :)
çok güzeller jakarlıya özellikle bayıldım
benim kafa bi milyon su an bi kaç güne kafamı toplayayım karar vereceğim

Yaaa minnoşlara bak kuzucuk sağlıkla vakitlice giysin inşallah :)
çok güzeller jakarlıya özellikle bayıldım
benim kafa bi milyon su an bi kaç güne kafamı toplayayım karar vereceğim
Hayrola kuzu? Takip edememiş olabilirim.
Abinin düğünü oldu bitti dimi tepkiler nasıl oldu azcık dedikodu time

Hayrola kuzu? Takip edememiş olabilirim.
Abinin düğünü oldu bitti dimi tepkiler nasıl oldu azcık dedikodu time
ya ben çok yorgun ve uykusuzum, şöyle bi uyuyup dinlenemiyorum da, endişelerden galiba.
ciğer geliştirici iğneler de çarptı sanırım 2x2 doz seklinde oldum üstüste. kortizonlu zaten biliyorsundur, vücudum iflas etti sanki.
psikolojik yıpranmayla birlikte sanki kurban bayramı üzerinden 1 ay geçmiş gibi hissediyorum, son 1 hafta zaten yok, uzun süre düşünmem gerekiyor ne yaptık nerdeydik diye beynim çalışmıyor sanki.
sıpamın da hareketleri azaldı boş karın taşıyorum sanki. ciğer geliştiriciler yapıyormuş diyolla.
arada açıp bakıyorum doppler ile. ne zaman düzelecek bilmiyorum.

canım abim evlendi düğünü canlı yayın ile izledik. ağla ağla helak oldum :)) abimin yuva kurduğunu görmek çok mutlu etti.
bir ömür mutlu olurlar inşallah :)
dedikoduluk çok malzeme yok yaaa, gelinimiz güzeldi çok yakışmış gelinliği, kendisi de oynak çıkmış baya oturduğunu görmedim

Ciğer geliştiricinin o etkisini ben de çok yerde okudum. İnan o yorgunluk hali bende de var, sanki bir şeyler yapıyormuşum ama boşa yapıyormuşum hiçbir şey yetişmeyecek eksik kalacakmış hissiyatı yüklendi bir de 30. Haftadan sonra.

Son anlattığın, yaşadığın şeyler hiç kolay değildi ki çok normal böyle hissetmen. Biraz kafa dağıtacak bir şeyler yapmaya ihtiyacımız var aslında bu bebek mevzuu dışında her birimizin.

O hareketler bende de hala tam değil valla bir oynuyor bir oynamıyor. Oynayınca modum yerine geliyor oynamayınca acaba bir şey mi oldu diyorum. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen galiba. Bir de burda çok fazla şey okuyoruz ya ister istemez etkileniyoruz.

Ohh bebek doğunca bir tur da karşılıklı oynarsınız artık

Şaka bir yana Allah mutlu Mesut etsin, sonra telafi edeceğiniz günlere kavuştursun.

ya düşününce cok basit. kendim için konuşuyorum, mesela esyaları yıkayıp başlamamız lazım.
ama öyle toplayamıyorum ki kafamı, hangi kutuda ne var, nasıl yapıcam ilk ne yapmalıyım filan ne düşünceler şekillenebiliyor ne de kolum kalkıyor :)))
sonra diyorum 2-3 günlük bile sürmez bu iş, sakin ol.. az vakit tanıyacağım kendime.
eşim de bu gece zorunluluktan sehir dışında. dönecekti ama yarın tekrar gitmesi gerekecekti. önce bolca ağlayıp sonra dönmesin istedim.
hem yalnız kalmaktan korkuyorum hem de yalnız kalma isteği geldi. :))psikolojim hiç normal değil.

kuzu bu hareket azalması şey gibi. normalde tekme hissetmesen bile, elini karnına koyarsın içerde minik hareketleri hissedersin ya. o hareketler de yok şuan. elliyorum elliyorum hiç kıpırdanma yok.
bugün 3 farklı zamanda sadece bir kaç kez hareket hissettim. hani önceden hissetmediğim bir saat aralığı hiç olmazdı. bakalım yarına biraz artmasını bekliyorum artık. artmazsa doktora gideceğim yeniden banane

ben de diyorum 40 ını gelinimizi görmeye gidince uçururuz diye oradan da eşimin memleketine geçip babaannesini ziyaret etme isteğim var :) şimdiden tatil planlarımızı yapıyoruz

amin çiçeğim teşekkür ederiz

Benim eşimde haftaiçleri hep şehir dışında genelde, ben de geçen gün ağladım ben yalnız kalmak istemiyorum diye şimdi düşününce aşırı saçma geliyor ama o an inanılmaz mantıklıydı.
Oluyor böyle şeyler demek ki. Bu güne kadar bu hormonlarla güzel mücadelede ettik, zor günler geride kaldı önümüzde daha zor günler var

İnan bir hastane çantam bile yok, işte daha bu hafta hız verdim alışverişe o da online alabildiklerim. Gidip gecelik baktım bugün kendime hiiiiiç tarzım değil ne yapacağım bilmiyorum. Bulursanız paylaşın fikir olsun. Sanki hepsi yaşlı şeyi gibi geliyor…….

bence suanda da gayet mantıklı olabilir ya gayet haklısın yani olsun
allah yar ve yardımcımız olsun

ay ben de valiz yapıcam direkt. 2-3 ayrı canta uğraşamam galiba

bu arada amazonda prime günleri başlamış. beğendiğim anne bebek çantası indirime girmiş aldım gitti. çok düşünemedim üstüne, beğenmezsem iade ederim artık dedim ahanda bu;

geceliklerle alakalıııı bak ne yolluyorum simdi
çekim yaptıracak mısın bilmem ama normal giyim için hoşuma gidiyor suanda da indirimde. sana xs bile olabilir gibi geliyor. mavisi de var. aynı modelin sabahlığı da satılıyor. adı lohusa takımı diye çok çok pahalı seyler garip geliyor bana.
ben hastanede çekim yaptırmayacağım suanlık ama yine de özel olarak gecelik/pijama takımı düşünmedim. bir de ne bileyim, hoş hafif bi beyaz elbise geçirip eşimle bebişle foto çekinmek daha güzel olur gibi geliyor

Kızlar merhaba. Reflü yatağı alan var mı sizce gerekli mi ? Ondan mı almalıyım yoksa anne yanı diye geçiyor rampası yok fiyat olarak da bi tık daha uygun kenarlı oluyor onlardan mı alsam karar veremedim. Resim atmaya çalışcam fikirlerinizi bekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-20-00-25-35-166_trendyol.com.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2022-07-20-00-25-26-274_trendyol.com.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 45

Reflü yatağı için illa reflü olmasına gerek yok bebekte. Emzirip yatırdıktan sonra kusma ihtimalinde bile aklın kalmaz en azından. Reflü yatakları bu attıklarından daha ucuzları var ya. Pahalısına gerek yok ki en ucuzunu alsan yeter mantıgı aynu ve 3 ay kullanacaklar sadece

Sen aldın mı peki var mı onerdigin bir ürün canım

-Sunshine yanlıs anlamazsan hangi sehirdesin acaba aynı dr. lara gidiyor olabilirmiyizinan bnmde karnım suan aynı daha vurmadan dr um söylemişti hareket azalacağı korkmayalım, ben cok yoğun bir yerde çalısıyorum inan ona rağmen hiç ama hiç uykum gelmiyor vücudumu bn bile bukdr farklı hissediyorsam bebişlerimiznde böyle davranması normal.1hafta öncesinde okdr hareketlidi ki artık eşime diyordum bu bebiş hiç mi uyumaz dışardan bile hareketleri belli oluyordu bir sağ bir sol tekme atıodu ya acaba bacaklarını dümdüz mü açmış diyordumama bu 2gün nese gecicek inşallah

kuzucum bu celestone ile geçen süreçte kocaelide bi devlet hastanesindeydim, Allah düşürmesin bi daha
ama normalde dr. um Hüseyin cengiz , floryada kendisi, ama acil bi durumda eve yakın olsun diye dr. murat yassa ile tanışmamı, muayene olmamı istedi. ptesi de ona gitmiştim. bilmem ki doktorlarımız aynı mı
benim de son dozun üstünden 2 gün geçti. yarın dananın kuyruğu kopsun da minikler hareketlensin eskisi gibi inş

Battaniyeli takımlar bana da pahalı geliyor. 300-400 lira civarı çoğu. Ben de a101 den 50 liraya bulup almıştım. Bir de e bebekten bir takım alsam yeter sanırım?

Detaylı yorum yapmadı ama iri bebek iyi değildir dedi riskleri olabilir böyle giderse dedi. Meyve yeme karpuz yeme dedi, hicbirsey yeme dedi aç nasıl gezeyim yaa
2 hafta önce aynı mesajı ben yazdım buraya ağlayarak Pazara gitmiyorum artık, moralim bozuluyor. Hele karpuzla sınanmak çok kötü

Canım benim de tetenozdan sonra hareketleri kesildi. 2 gün dayanabildim, ultrasona koştum. Doktora da aşıdan sonra hiç hareket etmedi neredeyse diye ağladım. Bir kaç gün sonra eski fırlamalığına geri döndü merak etme

Kocaeli'nde napıodunbende medical parka gidiyorum ama göztepe de. aslında ben murat yayla var ona gitmiştim ilk riskli gebeliğimde cok iyi bir dr. du eğer murat yassa gitmezsen onu da bir araştır.

Sağdakinden bime gelmişti, 100 liraydı, onu mu alsam, reflü yatağı mı alsam karar verememiştim ben de. Bugün baktım eğimli olan reflü 400 küsür olmuş. Karar verince bana da yazarsan çok mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…