Ben evde kendim şeker ölçüyorum. Babamın cihazıyla olcuyordum hep bugün kendime yeni cihaz aldim 20 birim düşük gosteriyo hangisi doğru bilemedim. Benim gibi evde ölçüm yapanlar hangi marka cihaz kullaniyorsunuz
Merhaba doktor eBSensor diye bisey yazdı onu kullanıyorum.dun öğlen 85 akşam 95 civarı çıktı bu sabahta 113 hiç anlamadım bu kadar düşük olması normal mi acaba yoksa cihaz mi bozuk. Şimdi öğle yemeğinden sonra hastanede iki cihazla birden bakicam bakalım nasıl çıkacak
Domates salatalık peynir soğuk gıda ne varsa yemeye çalışıyorum. Artık motivasyonum şu. Normalde yemesem bile bebeğe yararlı mı? Donat gerçekten psikolojik sanırım, bebeğe faydalıysa canım çekmeye başlıyor
Kendi bilinçaltını yönlendirmeye çalış
Mesela salataya gidip az nohut, az fasulye, az mercimek filan katıyordum evde. Tadı umrumda değil sirkeli salataya lor pek gitmiyormuş, onu yanında yiyin
selam kızlar bugün kontrolümüz vardı 29+0 olduk maşallah her şey yolunda çok şükür
ama en başından beri takibinde olduğum tüp bebek doktorumu değiştireceğim mecbur kalarak ona canım sıkkın. özel klinikte olduğu için doktorum dışarıdan doktor olarak anlaşmalı hastanelerde doğum yaptırıyor doğum fiyatları 13.500 16.500 dendi zam gelmiş. bizim için çok fazla. biz max 8 9 düşünüyorduk. şimdi 30.haftadan sonra başka doktora gideceğim şükür riskli bir durumum yok ama her doktora da ısınamıyorum. bakalım beni neler bekliyor.
selam kızlar bugün kontrolümüz vardı 29+0 olduk maşallah her şey yolunda çok şükür
ama en başından beri takibinde olduğum tüp bebek doktorumu değiştireceğim mecbur kalarak ona canım sıkkın. özel klinikte olduğu için doktorum dışarıdan doktor olarak anlaşmalı hastanelerde doğum yaptırıyor doğum fiyatları 13.500 16.500 dendi zam gelmiş. bizim için çok fazla. biz max 8 9 düşünüyorduk. şimdi 30.haftadan sonra başka doktora gideceğim şükür riskli bir durumum yok ama her doktora da ısınamıyorum. bakalım beni neler bekliyor.
8-11 kg normal olanı aslında bu haftalarda. ben gebelik şekerinden dolayı dikkat ettiğimden sanırım kilo almadım son 1,5 aydır. hamile kalmadan önce kendimden bir +20 kg bekliyordum ben.
Bez konusunda yazanları alıntı yapmayı unutmuşum ama hepsiburada sitesinde ikincisi 1 TL kampanyası oluyor hemen hemen her ay. Sleepy ve Baby Turco yaptı mesela. Adet fiyatı en düşüğe gelen indirim bu gibi şimdilik.. bende stoklamaya korkuyorum mesela 2 numarayi hic kullanmadan 3 e gecenler varmis. O yuzden birini 1 numara birini 2 numara aldim şimdilik :)
Domates salatalık peynir soğuk gıda ne varsa yemeye çalışıyorum. Artık motivasyonum şu. Normalde yemesem bile bebeğe yararlı mı? Donat gerçekten psikolojik sanırım, bebeğe faydalıysa canım çekmeye başlıyor
Kendi bilinçaltını yönlendirmeye çalış
Mesela salataya gidip az nohut, az fasulye, az mercimek filan katıyordum evde. Tadı umrumda değil sirkeli salataya lor pek gitmiyormuş, onu yanında yiyin
Canım sirke çok severim, hiç kullanmadım korkudan, bir zararı yoktur değil mi? Hani genelde zayıflamak isteyenler içer ya. Zararı yoksa evde çeşit çeşit sirkem var yemek istiyorum
Canım sirke çok severim, hiç kullanmadım korkudan, bir zararı yoktur değil mi? Hani genelde zayıflamak isteyenler içer ya. Zararı yoksa evde çeşit çeşit sirkem var yemek istiyorum