2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba doktor eBSensor diye bisey yazdı onu kullanıyorum.dun öğlen 85 akşam 95 civarı çıktı bu sabahta 113 hiç anlamadım bu kadar düşük olması normal mi acaba yoksa cihaz mi bozuk. Şimdi öğle yemeğinden sonra hastanede iki cihazla birden bakicam bakalım nasıl çıkacak

İşte kuzum benim canım karpuz soğukluğu istiyor şeftali ferahlığı istiyor

Oy maşallah minik kuş ne güzel büyümüş öyle
Cok sukur kuzum bu haftayida devirdik allahin izniyle

Haftaya persembe bilemedin cuma kontrole gidicez bklm bizim kiz neler yapiyor duzgunce gelisiyormu besleniyor mu insallah hersey guzel ilerler 38ci haftayida goruruz cumleten

Senin kontrolun ne zaman kuzum?

selam kızlar bugün kontrolümüz vardı 29+0 olduk maşallah her şey yolunda çok şükür
ama en başından beri takibinde olduğum tüp bebek doktorumu değiştireceğim mecbur kalarak ona canım sıkkın. özel klinikte olduğu için doktorum dışarıdan doktor olarak anlaşmalı hastanelerde doğum yaptırıyor doğum fiyatları 13.500 16.500 dendi zam gelmiş. bizim için çok fazla. biz max 8 9 düşünüyorduk. şimdi 30.haftadan sonra başka doktora gideceğim şükür riskli bir durumum yok ama her doktora da ısınamıyorum. bakalım beni neler bekliyor.

neyse bir de göbüş güncellemesi 5.5 kilo ile yola devam doktorumdan da övgü aldım

Eklentiler

• F64556D5-601D-4BAD-BC70-A7BEC8439264.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 127
Bez konusunda yazanları alıntı yapmayı unutmuşum ama hepsiburada sitesinde ikincisi 1 TL kampanyası oluyor hemen hemen her ay. Sleepy ve Baby Turco yaptı mesela. Adet fiyatı en düşüğe gelen indirim bu gibi şimdilik.. bende stoklamaya korkuyorum mesela 2 numarayi hic kullanmadan 3 e gecenler varmis. O yuzden birini 1 numara birini 2 numara aldim şimdilik :)

İnsallah canım görüceğiz inşallah o günleri
Benim dha 2 haftam var

Canım sirke çok severim, hiç kullanmadım korkudan, bir zararı yoktur değil mi? Hani genelde zayıflamak isteyenler içer ya. Zararı yoksa evde çeşit çeşit sirkem var yemek istiyorum

Canım sirke çok severim, hiç kullanmadım korkudan, bir zararı yoktur değil mi? Hani genelde zayıflamak isteyenler içer ya. Zararı yoksa evde çeşit çeşit sirkem var yemek istiyorum
Sirkenin zararı olduğunu hiç sanmıyorum ben acı biber ve tursusuz sofraya oturamiyorum olsa acı nin olur bence sirkeli salataya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…