2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bencede hastanede kan aldırıp cihazı kontrol etmek lazım yoksa çok yanıltıcı sonuçlar cikiyor

neyse bir de göbüş güncellemesi 5.5 kilo ile yola devam doktorumdan da övgü aldım
maşallah
27+5 Asla büyümeyen bir göbek ama itina ile içeride her tarafı haftasına göre hafta hafta büyük olan bir bebek buna da şükür
dur kız nazar değdircen
bak tam atak haftasındasın bence bi anda büyümeye başlaman olası
Canım sirke çok severim, hiç kullanmadım korkudan, bir zararı yoktur değil mi? Hani genelde zayıflamak isteyenler içer ya. Zararı yoksa evde çeşit çeşit sirkem var yemek istiyorum
kuzucum üzerine hiç düşünmedim ama bi tek salataya kullandığım için kafamı kurcalamamıştı ama sanmıyorum zararlı olduğunu.
Pnr12345 gibi düşünüyorum turşu çok yedim ben de yasak olsaydı herhalde başta onlar yasak olurdu :)
tabi sen abartma çeşit çeşit sirkem var deyince bardak bardak içeceksin gibi algı oluştu bende

Vallahi fondip yapıp içesim var, o kadar özledim Neyse doğsun da öyle içerim

Onu yapmaz diye düşünüyorum

Canim bu sadece doktorun fiyati mi?

Bencede hastanede kan aldırıp cihazı kontrol etmek lazım yoksa çok yanıltıcı sonuçlar cikiyor
Öğlen öyle yaptık, hastane cihazı 84 çıktı bizim cihaz 87 acaba hastanede de mi yanlış ölçtuler yoksa ben paranoyak mi oluyorum anlamadım. Sekerli hiç bisey yemedim o bu kadar düşürür mu acaba beynim Yandı artık stresten

kızlar bir şey soracağım. sabah uyandım 9 buçukta duşa girdim doktor alttan ultrason yapıyor diye banyo jileti ile temizlendim. 11 de tam doktora gideceğiz wc de peçeteye silince tırnak ucu kadar kırmızı kan geldi herhalde bir yerimi kestim silince kanattım dedim çamaşırımda bir şey yoktu. neyse 12 de doktora giricem wcye girdim yine çamaşırımda bi şey yoktu sildim sildim bir şey gelmedi bende o yüzden bir şey demedim doktora kesildi diye geldi heralde diye. neyse 6 saat sonra yine wc de silince tırnak ucu kadar pembelik geldi yine çamaşırımda bir şey yoktu bakıyorum 1 saattir devamında da bir şey yok. 4te fitilimi yaptım progestan, içeriden bi kanama olsa fitilin akıntısıyla gelmez miydi ? hiçbir şey yok. napayım sizce çok aklıma takıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…