Merhaba doktor eBSensor diye bisey yazdı onu kullanıyorum.dun öğlen 85 akşam 95 civarı çıktı bu sabahta 113 hiç anlamadım bu kadar düşük olması normal mi acaba yoksa cihaz mi bozuk. Şimdi öğle yemeğinden sonra hastanede iki cihazla birden bakicam bakalım nasıl çıkacak
Canım sirke çok severim, hiç kullanmadım korkudan, bir zararı yoktur değil mi? Hani genelde zayıflamak isteyenler içer ya. Zararı yoksa evde çeşit çeşit sirkem var yemek istiyorum
kuzucum üzerine hiç düşünmedim ama bi tek salataya kullandığım için kafamı kurcalamamıştı ama sanmıyorum zararlı olduğunu. Pnr12345
gibi düşünüyorum turşu çok yedim ben de yasak olsaydı herhalde başta onlar yasak olurdu :)
tabi sen abartma çeşit çeşit sirkem var deyince bardak bardak içeceksin gibi algı oluştu bende
MaşAllah o zaman inşAllah bekliyorum bakalım hoş böyle de rahatım en azından hareketlerim kısıtlanmıyor ama büyüsün de istiyorum hormonlar senden de bekliyoruz bir göbek şov
dur kız nazar değdircen
bak tam atak haftasındasın bence bi anda büyümeye başlaman olası
kuzucum üzerine hiç düşünmedim ama bi tek salataya kullandığım için kafamı kurcalamamıştı ama sanmıyorum zararlı olduğunu. Pnr12345
gibi düşünüyorum turşu çok yedim ben de yasak olsaydı herhalde başta onlar yasak olurdu :)
tabi sen abartma çeşit çeşit sirkem var deyince bardak bardak içeceksin gibi algı oluştu bende
dur kız nazar değdircen
bak tam atak haftasındasın bence bi anda büyümeye başlaman olası
selam kızlar bugün kontrolümüz vardı 29+0 olduk maşallah her şey yolunda çok şükür
ama en başından beri takibinde olduğum tüp bebek doktorumu değiştireceğim mecbur kalarak ona canım sıkkın. özel klinikte olduğu için doktorum dışarıdan doktor olarak anlaşmalı hastanelerde doğum yaptırıyor doğum fiyatları 13.500 16.500 dendi zam gelmiş. bizim için çok fazla. biz max 8 9 düşünüyorduk. şimdi 30.haftadan sonra başka doktora gideceğim şükür riskli bir durumum yok ama her doktora da ısınamıyorum. bakalım beni neler bekliyor.
10 bin tl doktora verilecek canım daha doğrusu tüp bebek merkezine, ne kadarını doktor alıyor bilmiyorum. üç hastane ile anlaşmalılarmış hastane ücreti olarakta ikisi 3.500 biri 6 bin civarıymış.
Öğlen öyle yaptık, hastane cihazı 84 çıktı bizim cihaz 87 acaba hastanede de mi yanlış ölçtuler yoksa ben paranoyak mi oluyorum anlamadım. Sekerli hiç bisey yemedim o bu kadar düşürür mu acaba beynim Yandı artık stresten
kızlar bir şey soracağım. sabah uyandım 9 buçukta duşa girdim doktor alttan ultrason yapıyor diye banyo jileti ile temizlendim. 11 de tam doktora gideceğiz wc de peçeteye silince tırnak ucu kadar kırmızı kan geldi herhalde bir yerimi kestim silince kanattım dedim çamaşırımda bir şey yoktu. neyse 12 de doktora giricem wcye girdim yine çamaşırımda bi şey yoktu sildim sildim bir şey gelmedi bende o yüzden bir şey demedim doktora kesildi diye geldi heralde diye. neyse 6 saat sonra yine wc de silince tırnak ucu kadar pembelik geldi yine çamaşırımda bir şey yoktu bakıyorum 1 saattir devamında da bir şey yok. 4te fitilimi yaptım progestan, içeriden bi kanama olsa fitilin akıntısıyla gelmez miydi ? hiçbir şey yok. napayım sizce çok aklıma takıldı.