2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
:):)
maşallah canım. 2 numara da olur bence sonuçta önünde örnek alacağı bi abisi var
inanır mısın sekerde de aynı cihazı kullanıyoruz

perinatalog olarak nereye gdiosun, ben murat yayladan cok memnun kalmıstım birebir aynısı cıktı isterseniz bir arastırın.birde acaba tamam centık yok ama kan akısında sıkıntı mı var ondan mı az az diyorlar? dr. un yönlendirmesiyle gdıp siz mi dedinz yoksa farklı dr direk evet kılosu az mı dedi

ya cok almıssınızşaka yapıyorum hamilelik kelimesi bna 10kg yaptı cok guzel maşallah

Kızlar bez stoğu yapıyor musunuz? Sanırım büyük çoğunluk sleepy natural kullanıyor. Ama pişik yaparsa elinde patlar dediler, korkuyorum stok yapmaya. Siz aldınız mı? Bugün eşim prima premium almış 1 numara. En azından bu olsun elimizde dedi. Ama prima ile devam edersek batarız gibime geliyor

ben yapmadim ya , birer kutu aldim bir kac numara o kadar .
Kuzenimin cocuguna ne prima ne molfix iyi geldi , A 101 bezi kullandilar

ben yapmadim ya , birer kutu aldim bir kac numara o kadar .
Kuzenimin cocuguna ne prima ne molfix iyi geldi , A 101 bezi kullandilar
Ay keşke öyle narin olmasa kızım, hemen altımda a101 var. Hem ucuz hem kolay olur benim için :) en iyisi beklemek sanırım. Ama bez fiyatları hamile kaldığımdan beri uçtu gitti, arkasından el sallıyoruz

Ay keşke öyle narin olmasa kızım, hemen altımda a101 var. Hem ucuz hem kolay olur benim için :) en iyisi beklemek sanırım. Ama bez fiyatları hamile kaldığımdan beri uçtu gitti, arkasından el sallıyoruz
onlarda cok mutluydu
ilk bir kac aydan sonra gecer heralde hassiyetleri diye dusunuyorum.

Birde ne dicem kizlar , burada prima, huggies gibi markalarin deneme pketleri var , internetten form doldurup istiyorsun . kucuk bir paket yeni dogan bez ve islak mendil gonderiyorlar . Bir arastirin belki Turkiye de de vardir

Kızlar 32 haftada raporu adet tarihine göre mi alıyoruz yoksa ultrasonda çıkan tarihe göre mi ayy artık derman kalmadı bende işe gidecek zoraki gidiyorum

Gebelik tarihine göredir sanırım kuzum. Doktorun sistemden değiştirmediği sürece adet tarihini değişiklik olmaz bence

Bende babamın cihazıyla olctum hep.

Hatta 2 kere ust uste olcüyordum ikisi baska sonuc cikiyordu acaba hangisi dogruydu bence biraz fazla çıkartıyor cihazlar

Ben yapmıycam stok. İlk bezini prima alayım diyorum. Sonra sleepy geçiş yaparım. Birde şey eğer stok yapacak arkadaşlar varsa sleepy ürününü değiştirmiş pakette el yazısı ile naturel yazan yeni seri ve kullananların çoğu memnun kalmamıs. Bilgisayar yazısıyla natural yazan eski seri kalite olan oymuş. Bazen marketlerde denk geliyorum eski seri kalmış ara ara kalmış olan marketler oluyor stok yapacaklar gittikleri yerlerde marketlere bakınca birinde 1 numara diğerindr 3 numara vs toplayabilirler

Kızlaar hamileliğimizin son ayları hafif serin geçer derken yaz geç geldi büyük ihtimalle de geç gidecek benim bildiğim ağustosun yarısı yaz yarısı bahardır çocuklugumdan beride öyleydi tabi mevsimler kaydı resmen sıcaklardan yemek yiyemiyorum onun yerine bir şeyler atıştırıyorum diyorum meyve biskivü vs yemekten daha hafif geliyor bana karpuz peynir güzel bir öğün oluyor resmen 1 haftada 2 kilo aldım bu düzenimden dolayı saçma sapan bir beslenmeye geçtim. İçecek desen tamam dışarının içeciğini içmiyorum ama evde kendi yaptığım meyve sularını içiyorum ama sonuçta içine şeker atıyorum onları yaparken durup durup bardağa buz doldurup onlardan içiyorum . Diyetisyenim yemek yemek istemediğin zaman salatanın üzerine peynir doğra ye hem serin olur hemde vitamin alırsın diyor ama yok yani istemiyorum.

Bio oil beni kasindiriyor galiba. son 3 gundur duzenli kullanmaya basladim , kollarima bacaklarimada suruyordum kurular diye ama acayip kasinmaya basladim.

kullanip boyle bir sorun yasayan oldu mu ?

Domates salatalık peynir soğuk gıda ne varsa yemeye çalışıyorum. Artık motivasyonum şu. Normalde yemesem bile bebeğe yararlı mı? Donat gerçekten psikolojik sanırım, bebeğe faydalıysa canım çekmeye başlıyor
Kendi bilinçaltını yönlendirmeye çalış
Mesela salataya gidip az nohut, az fasulye, az mercimek filan katıyordum evde. Tadı umrumda değil sirkeli salataya lor pek gitmiyormuş, onu yanında yiyin
Bio oil beni kasindiriyor galiba. son 3 gundur duzenli kullanmaya basladim , kollarima bacaklarimada suruyordum kurular diye ama acayip kasinmaya basladim.

kullanip boyle bir sorun yasayan oldu mu ?
Alerji geliştirmiş olabilirsin belki kuzucan

-Sunshine ay vallahi dus aldim simdi , insallah gecer .

Kolestazmi diyede dusundm ama idrarim ve buyuk abdestim normal renklerde . o yuzden o degildir diye dusunuyorum ama gecmesse yarin bir acile giderim

-Sunshine ay vallahi dus aldim simdi , insallah gecer .

Kolestazmi diyede dusundm ama idrarim ve buyuk abdestim normal renklerde . o yuzden o degildir diye dusunuyorum ama gecmesse yarin bir acile giderim
Muhtemelen değildir yavrum ya şuanlık tek değişken kullandığın yağ gibi duruyor
Bu kolestaz zamanla ortaya çıkıyor sanırım dalga dalga artıyor

Merhabalar şu sık idrara çıkma işi hep böyle mi bundan sonra ya giriyorum çıkıyorum geçerken bı ugrayim diyorum yine var 12 yıl sonra gebelik ilk gibi yaşıyorum hayret ediyorum sanki o doğum lari ben yapmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…