2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Cnm jilet kesmiştir minicik 6-7 saat sonra tekrar denk gelmiştir kanama olsa tırnak ucu kadar mı gelir bilemem ama doktor bir sorun olsa söylerdi demekki yok

jilettentir o canim.farketmeden minik bir kesik yapmissindir. kabuk bagladiysa , o kabuk dusuncede bazen kan olur

MaşAllah o zaman inşAllah bekliyorum bakalım hoş böyle de rahatım en azından hareketlerim kısıtlanmıyor ama büyüsün de istiyorum hormonlar senden de bekliyoruz bir göbek şov
Dur atcam birazdan boyum yetmiyor aynada açı yakalamaya çalışıyorum
Vallahi fondip yapıp içesim var, o kadar özledim Neyse doğsun da öyle içerim
Şttt sakin sık dişini bunca ay dayanmışsın

Peki çalışmak içinde 32. Haftada mı rapor alıyoruz yine ? Ben yeni başlıcam işe 28. Haftamda oluyorum
Ben 31+3 te aldım doktorum raporu ona göre yazdı 32 de sisteme girerim dedi ama ne yaptı bilmiyorum canım.

32’den bir gün öncemi bir sonra çok bir şey farketmez sanırım ama tabi sen yine bir sor doktoruna benimki bu şekilde yönlendirdi.

Gobusler sanki erkek de daha toplu ve küçük oluyor gibi geliyor master yapıyorum bu alanda
Bence de öyle :)

Benim de erkek ve göbeğim minik

Cnm jilet kesmiştir minicik 6-7 saat sonra tekrar denk gelmiştir kanama olsa tırnak ucu kadar mı gelir bilemem ama doktor bir sorun olsa söylerdi demekki yok
jilettentir o canim.farketmeden minik bir kesik yapmissindir. kabuk bagladiysa , o kabuk dusuncede bazen kan olur
inşallah kızlar bende öyle düşündüm zaten son üç aydaki kanamalar plesentadan ya da rahim ağzı açılmasından oluyormuş doktor kontrolünden geldim zaten onlara bakıldı

Ay hem zayıf hem küçük göbüşlü 4 hafta diyorum hatta 35 de bile gelebilir dersin ekim1903 demişti diye:)
Ya aslında biraz daha büyük duruyor hem gecelik Etkisi Hem de aynada çekebilmek için ayaklarımın üstüne kalktım azcık göbüşüm içime kaçtı

Ah ah kuzum keşke inşallah kuzumu hastanede bırakıp gitmek zorunda kalmak hiç istemiyorum artık kaldırabileceğim şeylerin de bi sınırı var cünkü Allahım esirgesin
maşallah sağlıkla vaktinde gel güneş hanım annen artık gel diye şikayet etsin hatta tüm gününü doldur sonra gel
Ahahaha inşallah bak gıkımı çıkarırsam namerdim ahanda buraya yazıyorum

Hayırrrrr negatifliğe yer yok pozitif enerji veriyoruz ve 35. Haftaya odaklanıyoruz tabiki güneş hanım senle gelecek

Benimki kız, hiç göbek yok annem ne biçim hamilesin hiç böylesini görmedim diyor

Alt bölge de kılcal damar çok islandikca kesilen küçük bir yerde olsa kanamistir canım içerden gelse muhakkak çamaşır da da olurbenim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…