Dene canım magnezyum eksikliği imiş denedim faydasını gördüm tabi yine oluyor fakat hafifledi bu hafta larda erken gibi ama bilemiyorum işte yaşayan lar var mı? Merak ediyorum
kızlar hepiniz cok güzelsiniz, bnm bgn yıne sancım tuttu belden gelmiyor ama catım felaket ağrıyor.yrnda misafirim vardı artık brz dha iim dıodum ama yok maalesef iptal edicem sanırm.ayağa kalkınca bnde atıcam inşallah
kızlar hepiniz cok güzelsiniz, bnm bgn yıne sancım tuttu belden gelmiyor ama catım felaket ağrıyor.yrnda misafirim vardı artık brz dha iim dıodum ama yok maalesef iptal edicem sanırm.ayağa kalkınca bnde atıcam inşallah
kuzu benim 2 gündür karnım taşlaşıyor yine. alt tarafa hele sanki ağırlık takmışım gibi sızlatıyor.
ama belden sancım yoktu. nstde de o anlar hiç yansımadı.
bugün hafif bel sızlamalarım eşlik ediyordu, onlar da yansımadı nstye mesela. neyin nesi bilmiyorum.
bence sen de kendini yormayı bırakmalısın misafirlere filan elveda de bi süre.
bu çatı ağrısı dediğiniz şey tam olarak ne oluyor iç kemikler mi ağrıyor
kuzu benim 2 gündür karnım taşlaşıyor yine. alt tarafa hele sanki ağırlık takmışım gibi sızlatıyor.
ama belden sancım yoktu. nstde de o anlar hiç yansımadı.
bugün hafif bel sızlamalarım eşlik ediyordu, onlar da yansımadı nstye mesela. neyin nesi bilmiyorum.
bence sen de kendini yormayı bırakmalısın misafirlere filan elveda de bi süre.
bu çatı ağrısı dediğiniz şey tam olarak ne oluyor iç kemikler mi ağrıyor
nasıl biliyormusun sancı giriyor tam en aşağıda, bıcak saplanıp geri cekiliyor.bgn bnmde bebek baya kasıldı suan da da hıckırıoaslında uyusam cok cok iyi olacak ama şimdi de korkudan yatamıyorum
nasıl biliyormusun sancı giriyor tam en aşağıda, bıcak saplanıp geri cekiliyor.bgn bnmde bebek baya kasıldı suan da da hıckırıoaslında uyusam cok cok iyi olacak ama şimdi de korkudan yatamıyorum
bıcak saplanmasını ben haftalardır yaşıyorum ya ama çok şiddetli değildi.
simdilerde alt içerde yırtılıyor gibi sancı saplanmaları yaşıyorum onlar meğer açılmaymış :)
ya bu bahsettiğim sertleşme bebek değil. bebek toplanınca karnım yumusak oluyor. bu bahsettiğim taş gibi oluyor ve bebek hiç kıpırdamıyor.
bence su iç ve dinlen.
bıcak saplanmasını ben haftalardır yaşıyorum ya ama çok şiddetli değildi.
simdilerde alt içerde yırtılıyor gibi sancı saplanmaları yaşıyorum onlar meğer açılmaymış :)
ya bu bahsettiğim sertleşme bebek değil. bebek toplanınca karnım yumusak oluyor. bu bahsettiğim taş gibi oluyor ve bebek hiç kıpırdamıyor.
bence su iç ve dinlen.
hepimiz farklı yaşıyoruz gerçekten:)
5 hafta da geçer geçer sinyalleri iyi yorumlamak lazım sadece. riske atma, kendini döndürsen yeter bu son haftalarda.