ben hal ayni kilo dolaylarinda geziyorum canim.86.9 dum bu sabahdoğum günün kutlu olsun minnoş
çok iyi bir anne olacağından hiç şüphem yokseneye sağ salim 3 kişilik bir aile olarak kutlamanız nasip olsun inşallah
sen de ben gibi aslan burcuymuşsun öperim
oiiyy en son 2 hafta önce foto atmıştın diye hatırlıyorum. büyümüşsün maşallaharkada tartı görüyorum kaç kilo fark var
karin agrin karninin neresinde canim ?Kızlar bugün kontrolde bebek 1400 kilo çıktı, doktor çok fazla olduğunu ve çok önde olduğunu söyledi bu şartlar altında normal doğum yapamazsın dediEk olarakta geçen haftadan beri karnım çok ağrıyor bununda gayet normal olduğunu söyledi fakat yinede çok tedirgin oldum ya Bir süredir de üst boyutta kabızlık problemi olduğunu söyledim sabahları zeytinyağı iç dedi sadece bu gibi problemler yaşadınız mı hiç ?
Bazen bebekler bu aylarda hızla büyüyüp sonra daha yavaş kilo alıyorlar. Benim de ilki öyleydi dr multivitamini 2 günde 1 al demişti ve meyveyi bir müddet yasaklamıştı. Ama normal doğum yaptım yine de, sen 34 35 haftadan itibaren bool bol gebelik pilatesi ve egzersizlere yoğunlaş ki kolay olsun doğumun, hiç tedirgin olma normal bunlar.Kızlar bugün kontrolde bebek 1400 kilo çıktı, doktor çok fazla olduğunu ve çok önde olduğunu söyledi bu şartlar altında normal doğum yapamazsın dediEk olarakta geçen haftadan beri karnım çok ağrıyor bununda gayet normal olduğunu söyledi fakat yinede çok tedirgin oldum ya Bir süredir de üst boyutta kabızlık problemi olduğunu söyledim sabahları zeytinyağı iç dedi sadece bu gibi problemler yaşadınız mı hiç ?
Nasıl tarif edeceğimizde bilemiyorum fakat komple karnımı kaplıyor ağrı, çoğu zaman dik yürüyemiyoruz bu yüzden. Birde bazen regl sancısı tarzında sağ tarafım ya da sol tarafım acıyorben hal ayni kilo dolaylarinda geziyorum canim.86.9 dum bu sabah
karin agrin karninin neresinde canim ?
ust karin agrisi gebelik tansiyonuna isaretmis de ondan sordum.
Canım onlar ağrı değil kasılma, Braxton hicks kasılmaları diye geçer rahmi doğuma hazırlayan provalar gibi düşün. Son haftalara doğru sıklığı ve şiddeti artacak ama doğumla bitiyor. SabredicezNasıl tarif edeceğimizde bilemiyorum fakat komple karnımı kaplıyor ağrı, çoğu zaman dik yürüyemiyoruz bu yüzden. Birde bazen regl sancısı tarzında sağ tarafım ya da sol tarafım acıyor
Çok teşekkür ederim bilgileriniz içinBazen bebekler bu aylarda hızla büyüyüp sonra daha yavaş kilo alıyorlar. Benim de ilki öyleydi dr multivitamini 2 günde 1 al demişti ve meyveyi bir müddet yasaklamıştı. Ama normal doğum yaptım yine de, sen 34 35 haftadan itibaren bool bol gebelik pilatesi ve egzersizlere yoğunlaş ki kolay olsun doğumun, hiç tedirgin olma normal bunlar.
Kabızlık için de suyu 2 litre içiyorsan 3e çıkar bu kabızlık işi yağ ile ilaç ile değil direk sudan geçiyor... 14 yıllık tecrübem var da
Bu haftalarda normal ama kabızlık işini çözmezsen lohusalıkta ciddi sıkıntı yaşayabilirsin.Çok teşekkür ederim bilgileriniz içinben geçen hafta vitaminleri birkaç gün almadım açıkçası o zaman biraz düzelme olmuştu bağırsaklarımda. Günde 1 saat yürüyüş yapıyorum fakat yetmiyor sanırım birde oturarak çalışıyorum o yüzdende çok yiyorum Su konusunu dediğiniz gibi daha fazla içmeye çalışacağım umarım düzelir biran önce. Aslında hiçbir problemim yoktu şu son 2 haftadır yaşıyorum bu sorunları umuyorumki böyle devam etmez
çok saol ama ne marka onu anlayamadımCanım yazdım ama yazılmamış :) ben bu önceki eklediğim modeli almıştım oğluma ve gayet memnunum hareket kabiliyeti kapanması vs gayet iyi fakat evet birz büyük yani baston tipi gibi kücük olmuyor bagajın geniş olması gerekiyor
bnde bnde aynenKızlar okudum ama ben kasılmaları anlamıyorum dicem ama bugün değişik durumdayım adet gibi ağrılarım var arada karın ağrısı gibi şeyler oluyor yataktan kalkarken şeyime ağrılar saplanıyor
Doğum günün kutlu olsun tatlım. İnşallah seneye bebişin o doğum günü pastasını mıncıklamaya çalışacakBugün benim doğum günüüm29 yaşıma giriyoruum sanırım hayatımda en farklı yaşı yaşayacağım bir sene olacak miniğimi heycanla beklediğim bir bebeğe anne olacağım bir yaşıma giriyoruum. Daha önce yaşamadığım bir duygu olunca nasıl olacak iyi bir anne olabilecek miyim diye kafamda bissürü düşünceler oluyor ama minik kuş bir tekmesiyle ben burdayıım birliktw öğrencez her şeyi dir sankii. Sağlıkla gelsin kime benziyor neye benziyor kişiliği nasıl olacak nasıl bir bebek olacak o kadar merak ediyorum kii. Sağ salim kavuşalım hepimiz bebeklerimize inşallah
Teşekkür ederiimMutlu sağlıklı bebisli senelere
Güzel anne
İnşallah canıım umarım bir çocuga bir insana çok güzel bir yuva oluruuzMutlu yaşların olsun güzel bebeğinle eşinle canım benimŞimdiden hep onları düşünüyoruz eminim elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız çok güzel anneler olacağız
yeni yasin saglik ve huzurla gelsin canim
Yavrunla birlikte nice guzel yillara
doğum günün kutlu olsun minnoş
çok iyi bir anne olacağından hiç şüphem yokseneye sağ salim 3 kişilik bir aile olarak kutlamanız nasip olsun inşallah
sen de ben gibi aslan burcuymuşsun öperim
oiiyy en son 2 hafta önce foto atmıştın diye hatırlıyorum. büyümüşsün maşallaharkada tartı görüyorum kaç kilo fark var
Ayy inşallah annesi yer onuDoğum günün kutlu olsun tatlım. İnşallah seneye bebişin o doğum günü pastasını mıncıklamaya çalışacak
Merhaba, belki hatirlarsin ben esentepe hastanesinde engin korkmazere gidiyorum en basindan beri, tup bebek surecinden sonra direkt kendisine gitmeye baslamistim ve cok memnunum. Suan nev fsm ye gecti engin bey bende ilk kez sali gunu gidecegim kismet olursa oraya. Ama orayi sadece muayenehane olarak kullanacakmis dogumlar yine esentepede devammis. Ben dogum icin esentepeden bu sene icin 7000 tl olarak fiyat almistim. Engin bey cok sakin ve rahatlatan, aklindaki sorulari rahatca sorabilecegin bir doktor. Bursadaki en populer kadin dogumcularin bile bir cogunu gezmis biri olarak tavsiyemdir3.500 olanlar hayat hastanesi ve çekirge doruk 6.000 olan jimer
Yine ağzından bal damlıyor, öperimEvett ve çevremde o kadar çok başak burcu var kii hepsiyle çok iyi anlaşırıım Güneş hanım da geleceğin başak burcu adaylarından anne kız muhteşem anlaşacaksınıız
Canim, ben bir suredir girip cok takip edemedim buralari. Senin durumunu en bastan okudum cok cok gecmis olsun, ben kalpten inaniyorum Gunes en dogru ve hayirli zamanda gelecekbebek arabası ne alıyorsun peki bazılarında portbebe de oluyor ya
Günaydınnn maşallah bebisineGünaydınn babayı kpssye gönderdik biz kahvaltıya gidiyoruz bebelerle :) 29+1 den selam
Buraya temmuz 1de temmuza girdik yazdığım dün gibi :)
Ya minnoşum Allah razı olsun inşallahCanim, ben bir suredir girip cok takip edemedim buralari. Senin durumunu en bastan okudum cok cok gecmis olsun, ben kalpten inaniyorum Gunes en dogru ve hayirli zamanda gelecek
Harika etkinlikGünaydınn babayı kpssye gönderdik biz kahvaltıya gidiyoruz bebelerle :) 29+1 den selam
Buraya temmuz 1de temmuza girdik yazdığım dün gibi :)
AminnnnnnnYa minnoşum Allah razı olsun inşallah
Allahım hiçbirimizi sınamasın erken doğumlarla inşallah
Umarım ki şu topikte hiç öyle haberler okumayız
Harika etkinlik
Temmuzu da bitirdik şükürler olsun:)
Ay Oğluşu da öp yerime çok afacan görünüyor
Bana hayat 6 bin demisti sordugumda3.500 olanlar hayat hastanesi ve çekirge doruk 6.000 olan jimer
Dogum gunun kutlu olsun cnm nice senelere saglikla bebeğine kavusursun insallahBugün benim doğum günüüm29 yaşıma giriyoruum sanırım hayatımda en farklı yaşı yaşayacağım bir sene olacak miniğimi heycanla beklediğim bir bebeğe anne olacağım bir yaşıma giriyoruum. Daha önce yaşamadığım bir duygu olunca nasıl olacak iyi bir anne olabilecek miyim diye kafamda bissürü düşünceler oluyor ama minik kuş bir tekmesiyle ben burdayıım birliktw öğrencez her şeyi diyor sankii. Sağlıkla gelsin kime benziyor neye benziyor kişiliği nasıl olacak nasıl bir bebek olacak o kadar merak ediyorum kii. Sağ salim kavuşalım hepimiz bebeklerimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?