2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar bugün kontrolde bebek 1400 kilo çıktı, doktor çok fazla olduğunu ve çok önde olduğunu söyledi bu şartlar altında normal doğum yapamazsın dedi Ek olarakta geçen haftadan beri karnım çok ağrıyor bununda gayet normal olduğunu söyledi fakat yinede çok tedirgin oldum ya Bir süredir de üst boyutta kabızlık problemi olduğunu söyledim sabahları zeytinyağı iç dedi sadece bu gibi problemler yaşadınız mı hiç ?

ben hal ayni kilo dolaylarinda geziyorum canim.86.9 dum bu sabah
karin agrin karninin neresinde canim ?
ust karin agrisi gebelik tansiyonuna isaretmis de ondan sordum.

Bazen bebekler bu aylarda hızla büyüyüp sonra daha yavaş kilo alıyorlar. Benim de ilki öyleydi dr multivitamini 2 günde 1 al demişti ve meyveyi bir müddet yasaklamıştı. Ama normal doğum yaptım yine de, sen 34 35 haftadan itibaren bool bol gebelik pilatesi ve egzersizlere yoğunlaş ki kolay olsun doğumun, hiç tedirgin olma normal bunlar.

Kabızlık için de suyu 2 litre içiyorsan 3e çıkar bu kabızlık işi yağ ile ilaç ile değil direk sudan geçiyor... 14 yıllık tecrübem var da

ben hal ayni kilo dolaylarinda geziyorum canim.86.9 dum bu sabah

karin agrin karninin neresinde canim ?
ust karin agrisi gebelik tansiyonuna isaretmis de ondan sordum.
Nasıl tarif edeceğimizde bilemiyorum fakat komple karnımı kaplıyor ağrı, çoğu zaman dik yürüyemiyoruz bu yüzden. Birde bazen regl sancısı tarzında sağ tarafım ya da sol tarafım acıyor

Nasıl tarif edeceğimizde bilemiyorum fakat komple karnımı kaplıyor ağrı, çoğu zaman dik yürüyemiyoruz bu yüzden. Birde bazen regl sancısı tarzında sağ tarafım ya da sol tarafım acıyor
Canım onlar ağrı değil kasılma, Braxton hicks kasılmaları diye geçer rahmi doğuma hazırlayan provalar gibi düşün. Son haftalara doğru sıklığı ve şiddeti artacak ama doğumla bitiyor. Sabredicez

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için ben geçen hafta vitaminleri birkaç gün almadım açıkçası o zaman biraz düzelme olmuştu bağırsaklarımda. Günde 1 saat yürüyüş yapıyorum fakat yetmiyor sanırım birde oturarak çalışıyorum o yüzdende çok yiyorum Su konusunu dediğiniz gibi daha fazla içmeye çalışacağım umarım düzelir biran önce. Aslında hiçbir problemim yoktu şu son 2 haftadır yaşıyorum bu sorunları umuyorumki böyle devam etmez

Bu haftalarda normal ama kabızlık işini çözmezsen lohusalıkta ciddi sıkıntı yaşayabilirsin.

Porsiyonlarını küçültmeyi dene bir de, ben mesela ne zaman çok yesem kabızlık yaşarım belki sende de böyledir.

Beni de esas korkutan 8.ay aslında. Rahim büyüdükçe akciğere dayanıyor ve nefes alamıyorsun. Ağladığımı hatırlıyorum ayy Allahım inşallah yine olmaz aminn

çok saol ama ne marka onu anlayamadım

Doğum günün kutlu olsun tatlım. İnşallah seneye bebişin o doğum günü pastasını mıncıklamaya çalışacak

Mutlu sağlıklı bebisli senelere
Güzel anne
Teşekkür ederiim
Mutlu yaşların olsun güzel bebeğinle eşinle canım benim Şimdiden hep onları düşünüyoruz eminim elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız çok güzel anneler olacağız
İnşallah canıım umarım bir çocuga bir insana çok güzel bir yuva oluruuz
yeni yasin saglik ve huzurla gelsin canim
Yavrunla birlikte nice guzel yillara

Evett ve çevremde o kadar çok başak burcu var kii hepsiyle çok iyi anlaşırıım Güneş hanım da geleceğin başak burcu adaylarından anne kız muhteşem anlaşacaksınıız
Doğum günün kutlu olsun tatlım. İnşallah seneye bebişin o doğum günü pastasını mıncıklamaya çalışacak
Ayy inşallah annesi yer onu

3.500 olanlar hayat hastanesi ve çekirge doruk 6.000 olan jimer
Merhaba, belki hatirlarsin ben esentepe hastanesinde engin korkmazere gidiyorum en basindan beri, tup bebek surecinden sonra direkt kendisine gitmeye baslamistim ve cok memnunum. Suan nev fsm ye gecti engin bey bende ilk kez sali gunu gidecegim kismet olursa oraya. Ama orayi sadece muayenehane olarak kullanacakmis dogumlar yine esentepede devammis. Ben dogum icin esentepeden bu sene icin 7000 tl olarak fiyat almistim. Engin bey cok sakin ve rahatlatan, aklindaki sorulari rahatca sorabilecegin bir doktor. Bursadaki en populer kadin dogumcularin bile bir cogunu gezmis biri olarak tavsiyemdir

Canim, ben bir suredir girip cok takip edemedim buralari. Senin durumunu en bastan okudum cok cok gecmis olsun, ben kalpten inaniyorum Gunes en dogru ve hayirli zamanda gelecek
Ya minnoşum Allah razı olsun inşallah
Allahım hiçbirimizi sınamasın erken doğumlarla inşallah
Umarım ki şu topikte hiç öyle haberler okumayız
Günaydınn babayı kpssye gönderdik biz kahvaltıya gidiyoruz bebelerle :) 29+1 den selam
Buraya temmuz 1de temmuza girdik yazdığım dün gibi :)
Harika etkinlik
Temmuzu da bitirdik şükürler olsun :)
Ay Oğluşu da öp yerime çok afacan görünüyor

ayy kizlar kocisim mantar olmus . Yillardir birlikteyiz ilk defa oldu. acaba bende mi var ama bende de hic belirti yok . hafif acik yesil akintim oluyor bazen ama ne kasinma ne bir yanma hicbirsey yok

Uff daha yeni yeni cinsel hayatimiz duzelmisti oysa ki

3.500 olanlar hayat hastanesi ve çekirge doruk 6.000 olan jimer
Bana hayat 6 bin demisti sordugumda
Dogum gunun kutlu olsun cnm nice senelere saglikla bebeğine kavusursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…