Spicelover maşallah ne güzelsin be
Kuzu benim eşimde değil ama bende mantar oldu galiba, genital bölgem geceleri acayip kaşınıyordu. Göbekten göremiyorum da, ayna ile baktım böyle pul pul olmuş sanki orda bir tabaka var diye. sen bilirsin ne kullanmam lazım?
Ilık suyla SirkeYi karıştırıp sürdüm, zeytinyağı falan sürdüm de yok yine aynı. Kontrolüm de cuma günü acı çekiyorum resmen
ben kasik biberon almadm cnm bir arastirayim.Kızlar size danışmam gereken 2 şey var ben kaşık biberon aldım hani sütüm gelmezse onunla versinler diye( biberon rahatlığına alışmasın diye) hastane çantasına sterilize edip mi yoksa kutusundamı koymalıyım?
Ayrıca mama alıp koycak mısınız yoksa o an ihtiyaca göre mi? Hani o an telaştan benim kocam bakmaz ne aldığınadaya da hastaneden mi veriliyor?
Benim doktorum yemeğini 10_15 dk içinde ye çok oyalanmadan, yemek bittikten 1 saat sonra ölç dedi. Ben o şekilde yapiyorum
tesekkur ederim canim
ya bende ilk defa karsilasiyorum. gecenlerde buradada sirkeyle silin denmisti. simdi sali gunune kadr doktorlar tatil burada o yuzden esime sirke ile silme islemi uyguluyoruz.
Bende dis gorunuste birsey yok.
Cuma doktor randevum var , bir test isticem bende yapsinlar .
ben kasik biberon almadm cnm bir arastirayim.
Mama ihtiyac olursa hastanelerfe var kuzum hic tasima
Kızlar merhaba bugün geçmeyen kasık ve çatı ağrım var uzandım dinlendim hala geçmedi belimde de ağrı var. Salı günü kontrolum var bebeğimin hareketlerini net hissediyorum gün boyu karnım sertleşti yumuşadı. Beklesem mi bı acile gitsem mi acaba gerçi acil de de burda bir şey yapmıyorlar ama bilemedim hiç
Çalışan kızlar kolay gelsin yarın bende 1.5 ay aradan sonra dönüyorumNormalde yarım gün çalışırdık ilk haftalar öğrenciler olmadığı için tadilat var diye mecburi izine çıkarttılar bizi 17.30 a kadar tam mesai çalışacakmışız Dayanabildiğim kadar dayanıcam bakalım tüm zümrelerimde ayrıldı yeni insanlar gelicek umarım kaynaşırız olmazsaa amann hamileyim ben üstüme gelmeyin der ağlarım
hamileyken taşınma o kadar zorki.. bende 4.ayımda taşındım bulantı eşliğinde.. o zaman dip bucak çok güzel temizlikmve yerleştirme yapılmıştı ama doğumdan önce bir daha lazım öyle birşey düşününce yoruluyorumKızlarr kızlar ben geldim
Hiç girememistim ama cevrimici nasıl göründüm acaba
Nasilsiniz hersey yolunda mı?
Ben biraz resmen mahvoldum bu taşınma beni mahvetti..
Ev o kadar pisti ki kaç hafta orasını düzelt burasını temizle bir sürü şeyiyle uğraştım tabi tek başına olunca haliyle uzun sürdü. Temizlik için 2 kişi tutmustum ama hiç girmek istemiyorum bile konuya evin pisliğini sıvayıp gittiler resmen hiç bisey yapmadılar..
Bir de üstüne sorunlu üst komşu denk geldi, ben temizliyorum onlar batırıyor kaç haftadır ona da sinirlerim çok bozuk yukarıdan evin içine yenmiş elma çöpünü bile attılar o kadar ayrıntı var ki
Evi biraz düzelttik bu sefer bebişin odasına girdik biraz dekorasyon işleri daha bitmedi ama boyasını falan yaptık.
Bende ayrıntı çok
Tabi ağrılar hat safhada dinlene dinlene biseyler yapmaya çalışıyoruz ama ağrılarım geçmiyor..
Bi de şuraya henüz işi bitmeyen yarım yamalak odadan 2 foto koyayım
Sizinle sohbet etmeyi özledim güzel anneler
Geçmiş olsun canım bu kasik ve çatı ağrısı herkes de var sanırım Dr una msj atsan gerçi onlarda herşey e normal diyorKızlar merhaba bugün geçmeyen kasık ve çatı ağrım var uzandım dinlendim hala geçmedi belimde de ağrı var. Salı günü kontrolum var bebeğimin hareketlerini net hissediyorum gün boyu karnım sertleşti yumuşadı. Beklesem mi bı acile gitsem mi acaba gerçi acil de de burda bir şey yapmıyorlar ama bilemedim hiç
Ah ah yardım eden olmayınca gerçekten taşınmak daha da zor. Ev 3 4 yıl boş kalmış ilk giren biziz eve ama bahsettiğim o üstteki komşular o kadar sene içinde cam aralarını balkonları öyle bi mahvetmisler ki (camların hepsi kapı gibi boydan ara kısımları var orlar hep şeker kağıtları küçük pislikler vs.) Ve temizlemesi çok zordu. Onları temizlemek bile nerdeyse 4 5 günümü aldı. O kadar berbat siz düşünün. Ben artık doğum öncesini düsünemiyorum o kadar yoruldum kihamileyken taşınma o kadar zorki.. bende 4.ayımda taşındım bulantı eşliğinde.. o zaman dip bucak çok güzel temizlikmve yerleştirme yapılmıştı ama doğumdan önce bir daha lazım öyle birşey düşününce yoruluyorum
Allah sabır versin okuyunca ben sinir oldum komşularına bu aradabugünlerde herşeye sinirleniyorum zaten dıygudurumum çok bozuk
Ah ah yardım eden olmayınca gerçekten taşınmak daha da zor. Ev 3 4 yıl boş kalmış ilk giren biziz eve ama bahsettiğim o üstteki komşular o kadar sene içinde cam aralarını balkonları öyle bi mahvetmisler ki (camların hepsi kapı gibi boydan ara kısımları var orlar hep şeker kağıtları küçük pislikler vs.) Ve temizlemesi çok zordu. Onları temizlemek bile nerdeyse 4 5 günümü aldı. O kadar berbat siz düşünün. Ben artık doğum öncesini düsünemiyorum o kadar yoruldum kiama yardım eden bi kişi dahi olsa hersey çok daha kolay olur
Ayyy kötü haberler var ama bebişin odası senin iyi olman hepsini bastırıyor diloşum çok sevindim iyi olmanıza sağlıkla oturun yuvanızda bebişinizle özledik seniKızlarr kızlar ben geldim
Ev o kadar pisti ki kaç hafta orasını düzelt burasını temizle bir sürü şeyiyle uğraştım tabi tek başına olunca haliyle uzun sürdü. Temizlik için 2 kişi tutmustum ama hiç girmek istemiyorum bile konuya evin pisliğini sıvayıp gittiler resmen hiç bisey yapmadılar..
Bir de üstüne sorunlu üst komşu denk geldi, ben temizliyorum onlar batırıyor kaç haftadır ona da sinirlerim çok bozuk yukarıdan evin içine yenmiş elma çöpünü bile attılar o kadar ayrıntı var ki
Evi biraz düzelttik bu sefer bebişin odasına girdik biraz dekorasyon işleri daha bitmedi ama boyasını falan yaptık.
Bende ayrıntı çok
Tabi ağrılar hat safhada dinlene dinlene biseyler yapmaya çalışıyoruz ama ağrılarım geçmiyor..
9.30 da başlıyoruz kuzum öğretmenim ben fırsat buldukça oturucam iki tane koruyucu meleğim var allahtan çok yakın iki erkek arkadaşım ahmetle de arkadaşlarcanım sen nerde çalışıyorsun? sabah kaçta başlıyor mesainiz? Dikkat et kendine çok yorma.. bugünlerde artık bir işi yaparken bile zorla dinlenme moduna geçiyorum.. bç
Canim her seyin yolunda olmasina sevindim. Bebisin odasi cok guzel gorunuyor simdiden. Allah guzel gunler gormeyi nasip etsin yeni evinizde.Kızlarr kızlar ben geldim
Bende ayrıntı çok
Geçmiş olsun.. tehlikeye atmamak en iyisi olmusyok canım zaten yapacağını yapmışsın artık.. tam 3 ay önce taşındım ben ama annem babam kız kardeşim geldi yerleştirdi.. daha önce de düşüğüm olduğu için hiç riske atmak istemediler.. o zamanda taşınıyordum yineşimdi de ağırlık başladı ister istemez karnım taş gibi oluyor iş yapınca dinlenince geçiyor neyseki..
anlattığınızı düşünmek bile yordu.. bittiyse sıkıntı yok artık bebek için hazırlıklar başlamış ona odaklanınohh miss
Teşekkür ederim canım benimAyyy kötü haberler var ama bebişin odası senin iyi olman hepsini bastırıyor diloşum çok sevindim iyi olmanıza sağlıkla oturun yuvanızda bebişinizle özledik seni
İnşallah canımTeşekkür ederim canım beniminşallah şu komşu şikayetine de bi çözüm buluruz.
Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor bende hepinizi cok özledim
Teşekkür ederim canım çok sagolasinCanim her seyin yolunda olmasina sevindim. Bebisin odasi cok guzel gorunuyor simdiden. Allah guzel gunler gormeyi nasip etsin yeni evinizde.
Tasinmak normalde bile cok zorken hamileyken hic dusunemiyorum neyse ki guclu kadinlariz her seyi halledebiliyoruz
Insallah bir an once tasinma islerini bitirip kendine ve bebisine daha cok odaklanabilirsin.
Ust komsun icin de Allah sabir versin sana diyorum biraz medeniyet cok zor olmamali sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?