2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Iyi ki dogdun kuzum bu yeni yasin sana butun guzellikleride yaninda getirsin insallah kocaman guzel bir aile olun saglikli vakitli kolay bir dogum olur insallah

Pek güzelmiş annesi, ürün yerleştirme yapılmış resmen sunshine şeklinde

Dünkü konuşmalarınızı gördüm kuzum çok güzel nakışlı hastane çıkışları ama ben geçen gün kutuyu bi açayım dedim hep yenidoğan almışım takımları, o yüzden onları giydirmeden küçülürlerse çok üzüleceğim. Sen al içinde kalmasın hem.

Bak ben de kapı süsü buldum bitane, bu da işlemeli sonrasında odasında kullanırım dedim.
Ekliyorum, eğer istersen ben senin yerine de şişti verebilirim sen bir düşün.
Fiyat bilgisi sordum henüz dönüş olmadı fiyat bilgisi gelince sana yazarım yine
İyii ki doğmuşsun, doğum günün kutlu olsun canım. Hediyen karnında daha ne olsun
Bu da benim gobus resmim bugunden 24+5

Spicelover maşallah ne güzelsin be

Kuzu benim eşimde değil ama bende mantar oldu galiba, genital bölgem geceleri acayip kaşınıyordu. Göbekten göremiyorum da, ayna ile baktım böyle pul pul olmuş sanki orda bir tabaka var diye. sen bilirsin ne kullanmam lazım?
Ilık suyla SirkeYi karıştırıp sürdüm, zeytinyağı falan sürdüm de yok yine aynı. Kontrolüm de cuma günü acı çekiyorum resmen

Geçmiş olsun canım mantar için travazol var krem onu kullan iyi geliyor

Kızlar size danışmam gereken 2 şey var ben kaşık biberon aldım hani sütüm gelmezse onunla versinler diye( biberon rahatlığına alışmasın diye) hastane çantasına sterilize edip mi yoksa kutusundamı koymalıyım?

Ayrıca mama alıp koycak mısınız yoksa o an ihtiyaca göre mi? Hani o an telaştan benim kocam bakmaz ne aldığınada ya da hastaneden mi veriliyor?

Ya bunu çok alasım vardı zaten bayıldım görünce eşime gönderdim görüntülü konuşuyorduk al al diyince dayanamadım yenidoğan bedende 2-3 takımı oldu herhalde
Artık benimkinin az biraz ufak olacağı kesin gibi giydiririz kuzuma inşallah ya

Ay güzelmiş ya fiyat gelince söylersin bana da minnoş minnoş yaptırırız ondan da olabilir

Aynen öyle kuzuum sağlıkla gelsinlerde en güzel hediyemiz o

Bana hayat 6 bin demisti sordugumda

Dogum gunun kutlu olsun cnm nice senelere saglikla bebeğine kavusursun insallah
canım bunlar dışarıdan anlaşmalı doktorlar için verilen fiyatlar ben 10 bin doktoruma vericem 3 buçuk sadece hastane için vericem çünkü hastanenin kendi doktoru yaptırmıyor ya doğumu o yüzden sadece ameliyathaneyi kullanmış oluyor

Sterize et kutusuna koy canım hastanede de söyle bi sıcak su dökersiniz ağız kısmına iyi olur. Mama ben almıycam gerekli oldugu durumlarda hastanede tek kullanımlık biberonlarla veriyorlar mama benim bildiğim canım. Onu doğum yapacağın hastaneyle doğum kontrollerş için gidiliyor ya nts vs o zaman sorarsın duruma göre hareket edersiniiz

Anladm ama her türlü jimer ve acibadem en pahalısı cekirge doruk daha uyguna gelir. Buldun mu baska doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…