Çiçeğim hoş geldinKızlarr kızlar ben geldim
Hiç girememistim ama cevrimici nasıl göründüm acaba
Nasilsiniz hersey yolunda mı?
Ben biraz resmen mahvoldum bu taşınma beni mahvetti..
Ev o kadar pisti ki kaç hafta orasını düzelt burasını temizle bir sürü şeyiyle uğraştım tabi tek başına olunca haliyle uzun sürdü. Temizlik için 2 kişi tutmustum ama hiç girmek istemiyorum bile konuya evin pisliğini sıvayıp gittiler resmen hiç bisey yapmadılar..
Bir de üstüne sorunlu üst komşu denk geldi, ben temizliyorum onlar batırıyor kaç haftadır ona da sinirlerim çok bozuk yukarıdan evin içine yenmiş elma çöpünü bile attılar o kadar ayrıntı var ki
Evi biraz düzelttik bu sefer bebişin odasına girdik biraz dekorasyon işleri daha bitmedi ama boyasını falan yaptık.
Bende ayrıntı çok
Tabi ağrılar hat safhada dinlene dinlene biseyler yapmaya çalışıyoruz ama ağrılarım geçmiyor..
Bi de şuraya henüz işi bitmeyen yarım yamalak odadan 2 foto koyayım
Sizinle sohbet etmeyi özledim güzel anneler
Tövbe est ya medeniyet yüzü görmemişler şaka gibiTeşekkür ederim canım çok sagolasin
Evde normal temizlik olmadı neredeyse inşaat pisliği ve komşuların mahvettikleri yerler çok zorladibir de tek başına olunca. Şükür hepsini atlattık Allah bi güç kuvvet verdi herhalde. Yaparken değil biraz sonradan acısı çıktı.
O kadar detay varki komsuyla ilgilişuraya geleli ne kadar oldu ama çıldırttılar resmen. Balkonu temizliyorum arkamı dönüyorum şaap su döküyor yikadigi halinin suyunu aşağıya akıtıyor oğlu giydiği iç çamaşırını atıyor
O yüzden de çok uğraştım işte maalesef. Zaten 3 4 senedir herseyi aşağıya atarak mahvetmisler ortalığı
Ay canım senin eşinde mi askerdi? Yoksa başka bir görev mi?İnşallah canımBende yeni olarak bayram öncesi eşim göreve gitti 6 ay bekliyoruz oğlumla sağlıkla gelecek inşallah doğuma geri kalan herşey yolunda yalnız hasret var eksiklerimizi tamamlıyoruz artık
Kızlarr kızlar ben geldim
Ev o kadar pisti ki kaç hafta orasını düzelt burasını temizle bir sürü şeyiyle uğraştım tabi tek başına olunca haliyle uzun sürdü. Temizlik için 2 kişi tutmustum ama hiç girmek istemiyorum bile konuya evin pisliğini sıvayıp gittiler resmen hiç bisey yapmadılar..
Bir de üstüne sorunlu üst komşu denk geldi, ben temizliyorum onlar batırıyor kaç haftadır ona da sinirlerim çok bozuk yukarıdan evin içine yenmiş elma çöpünü bile attılar o kadar ayrıntı var ki
Evi biraz düzelttik bu sefer bebişin odasına girdik biraz dekorasyon işleri daha bitmedi ama boyasını falan yaptık.
Bende ayrıntı çok
Tabi ağrılar hat safhada dinlene dinlene biseyler yapmaya çalışıyoruz ama ağrılarım geçmiyor..
Hiç girmedim de canım amaÇiçeğim hoş geldingeçen gün online olmuşsun görünüyordu profilinde ben de şaşırdım girse yazardı dedim kendi kendime
Kötü komşu insanı ev sahibi yapar derler belki bakarsın oğlan da kısmetiyle gelir kız belli mi olurAllah yardımcınız olsun
Oda şimdiden çok minnoş görünüyor sessiz sessiz hallettin mi her şeyi sen
özledik valla artık hem daha aktif hem de güncel göbüşlü halini bekliyoruz göbek şovumuzdan uzak kaldın
Allah razı olsun canım sagolasinHoşgeldiin canım merak ettik senii görünce rahatladım. Ama taşınma telaşından olduğunu tahmin ettik hep. Üzücü süreçler geçmiş ama atlatmıssın çok şükür bundan sonrası rahat olsun. Evin mutlulukla eşinle oğlunla oturmak nasip olsunOdası çok güzel gözüküyor sağlıkla gelsinde kullansın inşallah
Hoşgeldiiiiiiiiiiin diloşummmmKızlarr kızlar ben geldim
Bende ayrıntı çok
Teşekkür ederim yavrum biraz boyayınca renkler farklı çıktı amaHoşgeldiiiiiiiiiiin diloşummmmya şimdiden bile çok güzel gözüküyorrrrr maşallah
Harika kuşum vallaTeşekkür ederim yavrum biraz boyayınca renkler farklı çıktı ama
Evet canım benimde asker senin gibiAy canım senin eşinde mi askerdi? Yoksa başka bir görev mi?
Allah sabır versin ben fazlasıyla yaşadığım için bilirim çok zor. Ailenin yaninda misin sana bol bol sabır diliyorum inşallah bir an önce gelir geçer zaman
İdare etmeye çalışıyoruz kuzucum ya biraz zorlu süreçler olabiliyor ama atlatacağız inşallahHiç girmedim de canım amahoşbulduk keyifler nasıl yerinde mi kızçe napiyor
Ay yavrum taşınma vs olarak 30 binden fazla harcadık biz daha eksiye eksiye gidiyoruz maalesef
Teşekkür ederim kuzum biraz öyle oldu evin içinden zor çıktım ama çıktım
Göbüş sovlarina bende katılayım artık yok yok derken birden top gibi oldum çünkü ahahah oğlan kendini belli ediyor
Allah razı olsun canım sagolasin
Maalesef hem tek başına olmak hemde evin işi çoktu ben de yavaş yavaş yapayım derken anca bitirebildik. Kendime gelemedim pek dahaşimdi zevkli işlere geçtik yorulmusken tam olsun diye bi dekorasyon işine kalkistik 2 gündür de
Çok teşekkür ederim sen nasılsın kuzum bebis nasıl iyisindir insallah ne var ne yok
Salı günü 28 haftalık olucak inşallah canimSen kaçıncı haftada sin göremedim bebiş kaç grm
Yazısı da ismi gibiymiş, yerim onu benbugün bu takımı sipariş ettik. hastane çantasına koymak istiyorum nasipse. allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah.
@Lalalala1 ben yine de minnoş ufak bi nakışlı takım yaptıracağım sanırım
Bebeğinle, eşinle geçireceğin nice güzel, mutlu, sağlıklı yılların olsun canımBugün benim doğum günüüm29 yaşıma giriyoruum sanırım hayatımda en farklı yaşı yaşayacağım bir sene olacak miniğimi heycanla beklediğim bir bebeğe anne olacağım bir yaşıma giriyoruum. Daha önce yaşamadığım bir duygu olunca nasıl olacak iyi bir anne olabilecek miyim diye kafamda bissürü düşünceler oluyor ama minik kuş bir tekmesiyle ben burdayıım birliktw öğrencez her şeyi diyor sankii. Sağlıkla gelsin kime benziyor neye benziyor kişiliği nasıl olacak nasıl bir bebek olacak o kadar merak ediyorum kii. Sağ salim kavuşalım hepimiz bebeklerimize inşallah
Canım sen özelde mi çalışıyorsun? Branşın ne? Yaz tatili yok mu sizdeÇalışan kızlar kolay gelsin yarın bende 1.5 ay aradan sonra dönüyorumNormalde yarım gün çalışırdık ilk haftalar öğrenciler olmadığı için tadilat var diye mecburi izine çıkarttılar bizi 17.30 a kadar tam mesai çalışacakmışız Dayanabildiğim kadar dayanıcam bakalım tüm zümrelerimde ayrıldı yeni insanlar gelicek umarım kaynaşırız olmazsaa amann hamileyim ben üstüme gelmeyin der ağlarım
Bebeğinle, eşinle geçireceğin nice güzel, mutlu, sağlıklı yılların olsun canım
Yazısı da ismi gibiymiş, yerim onu ben
Yaa nakışlılara hastayımmm, içimdeki vintage aşkı bitmiyor. Yoksa şöyle nakışlı şapkası olanlardan mı yaptıracaksınBen de sanırım bir iki kez giymesine bakmayıp yaptıracağım
Tecrubeli anneler selam
Ates olcerler simdi cesit cesit.
Tabanca seklinde olanlar cok rovansta bebekler icin ama fiyatlari cok pahali. Normal bildigimiz dereceler yari fiyatindan daha ucuz digerlerinin ama bazilarinin dedigi gibi normal derecenin kullanimi gercekten zormu bebekler de ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?