2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çiçeğim hoş geldin geçen gün online olmuşsun görünüyordu profilinde ben de şaşırdım girse yazardı dedim kendi kendime
Kötü komşu insanı ev sahibi yapar derler belki bakarsın oğlan da kısmetiyle gelir kız belli mi olur Allah yardımcınız olsun

Oda şimdiden çok minnoş görünüyor sessiz sessiz hallettin mi her şeyi sen
özledik valla artık hem daha aktif hem de güncel göbüşlü halini bekliyoruz göbek şovumuzdan uzak kaldın

Tövbe est ya medeniyet yüzü görmemişler şaka gibi

İnşallah canım Bende yeni olarak bayram öncesi eşim göreve gitti 6 ay bekliyoruz oğlumla sağlıkla gelecek inşallah doğumageri kalan herşey yolunda yalnız hasret var eksiklerimizi tamamlıyoruz artık
Ay canım senin eşinde mi askerdi? Yoksa başka bir görev mi?
Allah sabır versin ben fazlasıyla yaşadığım için bilirim çok zor. Ailenin yaninda misin sana bol bol sabır diliyorum inşallah bir an önce gelir geçer zaman

Hoşgeldiin canım merak ettik senii görünce rahatladım. Ama taşınma telaşından olduğunu tahmin ettik hep. Üzücü süreçler geçmiş ama atlatmıssın çok şükür bundan sonrası rahat olsun. Evin mutlulukla eşinle oğlunla oturmak nasip olsun Odası çok güzel gözüküyor sağlıkla gelsinde kullansın inşallah

Hiç girmedim de canım ama hoşbulduk keyifler nasıl yerinde mi kızçe napiyor
Ay yavrum taşınma vs olarak 30 binden fazla harcadık biz daha eksiye eksiye gidiyoruz maalesef
Teşekkür ederim kuzum biraz öyle oldu evin içinden zor çıktım ama çıktım
Göbüş sovlarina bende katılayım artık yok yok derken birden top gibi oldum çünkü ahahah oğlan kendini belli ediyor

Allah razı olsun canım sagolasin
Maalesef hem tek başına olmak hemde evin işi çoktu ben de yavaş yavaş yapayım derken anca bitirebildik. Kendime gelemedim pek daha şimdi zevkli işlere geçtik yorulmusken tam olsun diye bi dekorasyon işine kalkistik 2 gündür de
Çok teşekkür ederim sen nasılsın kuzum bebis nasıl iyisindir insallah ne var ne yok

Hoşgeldiiiiiiiiiiin diloşummmm ya şimdiden bile çok güzel gözüküyorrrrr maşallah

Teşekkür ederim yavrum biraz boyayınca renkler farklı çıktı ama
Harika kuşum valla Sağlıkla mutlulukla zaman geçirmeniz nasip olsun artık şu işlerimizde bitsinde bebişlerimizi odasında bekleyelim
Ayrıca o komşu ne öyle aşırı yorar o yalnız ona bi çözüm lazım net.

Evet canım benimde asker senin gibi annemlerle yaşıyorum arada kayınvalideme ablasına falan gidiyorum öyle geçiyor günler

İdare etmeye çalışıyoruz kuzucum ya biraz zorlu süreçler olabiliyor ama atlatacağız inşallah
Ay Allah ödeme kolaylığı versin inşallah. En azından odasını ve büyük masrafları önceden almıştınız sona kalsa hepsine +6 filan demen lazım
Bebiş nasıl iyi mi ?orada doktor bulabildiniz mi ? Her şey yolunda mı oğluşla

İyiyiz kuzum bizde sağlıkla büyüyoruz işte bakalım hazırlıklara başladık artık bir şeyler alıyoruz alma kısmı zevklide herşey uçmuş vaziyette

Yazısı da ismi gibiymiş, yerim onu ben
Yaa nakışlılara hastayımmm, içimdeki vintage aşkı bitmiyor. Yoksa şöyle nakışlı şapkası olanlardan mı yaptıracaksın Ben de sanırım bir iki kez giymesine bakmayıp yaptıracağım

Bebeğinle, eşinle geçireceğin nice güzel, mutlu, sağlıklı yılların olsun canım

Canım sen özelde mi çalışıyorsun? Branşın ne? Yaz tatili yok mu sizde

Kuzucum buradan yaptıran olmuş. Tam incelemedim ama ben de benzer bir şey düşünüyorum beğendiğim model olursa
Sen de bulursan paylaşır mısın ?
henüz karar vermedim ama baskı yerine nakış daha çok hoşuma gidiyor

Tecrubeli anneler selam
Ates olcerler simdi cesit cesit.
Tabanca seklinde olanlar cok rovansta bebekler icin ama fiyatlari cok pahali. Normal bildigimiz dereceler yari fiyatindan daha ucuz digerlerinin ama bazilarinin dedigi gibi normal derecenin kullanimi gercekten zormu bebekler de ?

Eklentiler

• Screen Shot 2022-07-31 at 9.44.10 PM.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 38
  • Screen Shot 2022-07-31 at 9.44.32 PM.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 39

Evde zaten normal ateş ölçer var onu kullancam ben baktık zor oluyor alınması gereken bir şeyse alırım. Bazı şeyleri kullanıma bıraktım ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…