Bir doktora girip bebeğini gör istersen arkadaşım. Yeri daralmıştır muhtemelen.Kızlar ben 28. Haftadayım. Bu hafta bebeğin hareketleri o kadar çok azaldı ki benimle aynı haftalarda olan yada yakın olanlar bebeğinizin hareketi ne alemde. Ya zaten gün içerisinde çok hareketli bir bebek değildi bi sabah yatarken en net hissediyordum birde gece uyurken şimdi bir gün sabah bir kez hissetsem ikinci gün akşam hissediyorum. Gün içersinde kendini mideme doğru yaslıyordu onları filanda yapmıyor bir kaç gündür. Karnıma dokunuyorum karnım yumuşak duruyor. Az önce kalkmadan yataktan biraz hissetmeye çalıştım. Bir iki sefer kasık tarafımda hareket etti oda güçlü bir his değildi hareket düzeninin bozulması normal mi
Allahım acil şifalar versin inşallah.kızlar test sonucum çıktı.
doğum günümde covid pozitif olduğumu öğrendim
ilk covidime en riskli dönemimde yakalanmak varmış.
gerçi ilk trimester da çok riskliydi. daha doğurmadan o günkü dertleri unutmuşum sanırım. analık
Endiselenme kuzum seninle 2 gun aramiz var benim kizin masallahi var vallahi at kosturuyor butun gun icerideKızlar ben 28. Haftadayım. Bu hafta bebeğin hareketleri o kadar çok azaldı ki benimle aynı haftalarda olan yada yakın olanlar bebeğinizin hareketi ne alemde. Ya zaten gün içerisinde çok hareketli bir bebek değildi bi sabah yatarken en net hissediyordum birde gece uyurken şimdi bir gün sabah bir kez hissetsem ikinci gün akşam hissediyorum. Gün içersinde kendini mideme doğru yaslıyordu onları filanda yapmıyor bir kaç gündür. Karnıma dokunuyorum karnım yumuşak duruyor. Az önce kalkmadan yataktan biraz hissetmeye çalıştım. Bir iki sefer kasık tarafımda hareket etti oda güçlü bir his değildi hareket düzeninin bozulması normal mi
Endiselenme kuzum seninle 2 gun aramiz var benim kizin masallahi var vallahi at kosturuyor butun gun iceridegun icindede 2 defa uyuyor 2ser saatlik uyku duzeni var simdilik ama ben cok cok zayif biriyim karnim tipki bir balon gibi oyuzden her hareketini cok net ve guclu hissediyorum senin karin yapin baska olabilir ben 2 sezaryen birde normal dogum yaptim yani bu 4cu gebeligim vicudum aliskin oldugu icinde cok hissediyor olabilirim eger ilk gebeliginse ve birazcikta dolgunsan normaldir hem bu arada bebegin pozisyonuda cok onemli bir faktor hareketlerini hissetmen icin benimki yan duruyor elleri ve ayaklari kaburgalarimda sirti kasiklarda o sekil aksam esime kizimizin ayaklarini tutturdum adam şok oldu ayak tabanini olctuk resmen __________________________ su kadar bsy ayaginin tabani tabi el ve goz karariyla cuma kontrole gidecez artik doktorumuza detaylica sorariz her biseyini
Ilkte benimde oyleydi hatta ilk hareketlerini 24 hafta civari hissetmistim ama ozamanlar spor yapiyordum ve 22 yasindaydim karin kaslarim cok siki ve sertti hey gidi gunler simdi ne kas kaldi sıkılık ama feda olsun yavrularimaBuna katılıyorum ilk hamilelikte karnım daha sertti hareketlerini az duyardım bebek de sakindi şuan derisi yumuşak topuğunu görebiliyorum muhtemelen iç katmanlar da yumuşak
Amin canım Allah dualarınızı kabul etsin inşallah
Kuzum bariz azalmış.
Yani doktora bi şey diyemem ama sen aşağıda hissediyorum gibi seyler söylemiştin
İmkanın varsa bence istirahata geç zaten hazırlıkların tamamdı.
Daha da azalmasın.
Benim 25 ten bi anda 14 mm ye düşmüştü.
Kendini riske atma bence ihmale gelme
herkesin süreci Farklı işliyor
az kaldı çok şükür dinlen bol bol ayakta çok kalma derim.
Yürüyüş azalt, baskı hissettiğin an yat, böyle böyle hunileşme oluyor.
Sancın filan yoksa telaş yapacak bir şey yok dikkat et sadece
35. Haftaya gelmiş olsan uzunluk yavaş yavaş kısalsın hadi zaten doğum yakın oluyor..
Kovid
Çok sık ateşleniyorum parol ve soğuk duş filan idare etmeye çalışıyorum canım
Kızlar ben 28. Haftadayım. Bu hafta bebeğin hareketleri o kadar çok azaldı ki benimle aynı haftalarda olan yada yakın olanlar bebeğinizin hareketi ne alemde. Ya zaten gün içerisinde çok hareketli bir bebek değildi bi sabah yatarken en net hissediyordum birde gece uyurken şimdi bir gün sabah bir kez hissetsem ikinci gün akşam hissediyorum. Gün içersinde kendini mideme doğru yaslıyordu onları filanda yapmıyor bir kaç gündür. Karnıma dokunuyorum karnım yumuşak duruyor. Az önce kalkmadan yataktan biraz hissetmeye çalıştım. Bir iki sefer kasık tarafımda hareket etti oda güçlü bir his değildi hareket düzeninin bozulması normal mi
maskemi takmadan kapalı yerlere girmemeye gayret ediyorum canım çok sağol.amin canım teşekkür ederim
biraz üst üste geldi ama çok şükür günleri bir bir atlatıyoruz diyorum artık. Allah dermansız dert vermesin.
Lütfen maskene mesafene dikkat et
Benim kimseyle yakın temasım olmamıştı.
Suanda evde annem ve eşimde bir şey yok hiçbiri de maske takmıyor hatta.
Annem hastanede benimle kaldı. Bağışıklığı da düşüktür.
Kemikleri filan hep ağrır. Şimdi yine sadece ay bana da mı geçti acaba modunda takılıyor ama standart hali bu alışkınız
Ama covid beni perte çıkardı.
Bağışıklığımız ciddi düştü demek ki diye düşünüyorum.
Hepiniz dikkat edin
Doruğumuz da annesiyle iyi olacak inşallah. Moral motivasyon bozmuyoruz Allah’ın izniyle
Ne kadar güzel teslim olmuşsun, diyecek birşey yok. Rabbim sabrını artırsın, acını hafifletsin. Dualarımdasın inşallahÜzülme canım benim napalim Allah'ın takdiri benim de içim sızlıyor canım çok yanıyor ama tuhaf olarak da bir sakinlik var üstümde rabbim dayanma gücü veriyor sanırım. Amiiin Allah razı olsun diyorum tekrar nasıl çocuk yapmayı düşüneceğim diye ama rabbim en doğru zamanı bilir ve o zaman bize bir evlat nasip edertamamıyla teslim oldum Allahım bizi cennetinde kavuşturacak inşallah meleğimizle çok teşekkür ederim Allah razı olsun lütfen kendini çok üzme öteki dünyada bize şefaatçi olacak bir meleğimiz var rabbim acıların en büyüğünü yaşattı bize ama dayanmamiz gerekiyor isyana girmemek icin çok uğraşıyorum ağlamak iyi değil diye ağlamıyorum bile bebeğim orada üzülür diye onu hep iyi hatırlamak istiyorum kulağımda ağlama sesi o güzel melek yüzü ben ömrümde böyle güzel bir bebek görmedim Allahım bize yeryüzünde cenneti yaşattı meleği gösterdi resmen
İki gündür bende daha az hissediyorum inşallah normal bı durumdurKızlar ben 28. Haftadayım. Bu hafta bebeğin hareketleri o kadar çok azaldı ki benimle aynı haftalarda olan yada yakın olanlar bebeğinizin hareketi ne alemde. Ya zaten gün içerisinde çok hareketli bir bebek değildi bi sabah yatarken en net hissediyordum birde gece uyurken şimdi bir gün sabah bir kez hissetsem ikinci gün akşam hissediyorum. Gün içersinde kendini mideme doğru yaslıyordu onları filanda yapmıyor bir kaç gündür. Karnıma dokunuyorum karnım yumuşak duruyor. Az önce kalkmadan yataktan biraz hissetmeye çalıştım. Bir iki sefer kasık tarafımda hareket etti oda güçlü bir his değildi hareket düzeninin bozulması normal mi
Merhaba. Ben deterjan olarak Dalan granül sabun, dalinin de yumuşatıcısını aldım. Şampuan olarak da dalin aldım. Ama bir kutu incia yenidoğan köpük şampuan almak istiyorum. Çünkü köpük şampuanlar konak oluşumunu engelliyormuş. Sonradan öğrendim. O bittikten sonra Dalinle devam ederim inşallahMerhaba kızlar, bebek şampuanı ve deterjan konusunda karar verdiniz mi , hangi markaları tercih edeceksiniz
Sende Ekim annesiymişsin bende oyle olacaktım. Kaderimiz aynıymış. Allah kimseye yaşatmasın çok zor.Bu arada içinizde erken doğum yapan biri olduğum için her istediğinizi sorabilirsiniz normal doğum sancısı da çektim sezaryen i nişan gelmesinin nasıl birşey olduğunu da her konu hakkında bildiğim var sayılır sormak isterseniz cevaplarım
AmiiiinAllahım cennette şefaatçi olmasını nasip etsin inşallah.
Başınız sağ olsun inşallah.
Anca böyle rahatlayabiliyorum Rabbime sigininca içim rahatlıyor huzur doluyor lohusaligim geçse de namaz kilmaya devam edebilsem diye bekliyorum sanki her şey o zaman daha da güzel olacak gibi daha çok rahatlayacak gibi hissediyorum Rabbime daha yakın olacağım. Amiin Allah razı olsunNe kadar güzel teslim olmuşsun, diyecek birşey yok. Rabbim sabrını artırsın, acını hafifletsin. Dualarımdasın inşallah
Evet öyleydim temmuz melek annesi oldumSende Ekim annesiymişsin bende oyle olacaktım. Kaderimiz aynıymış. Allah kimseye yaşatmasın çok zor.
Merhabalar, biz şampuanda doktor önerisi ile Bioderma ABCDerm Gentle Shampoo - Çocuk için Saç Şampuanı 200ml aldık. İlk 3 ay kullanacağız. Sonrası için daline geçmeyi düşünüyoruz.Merhaba kızlar, bebek şampuanı ve deterjan konusunda karar verdiniz mi , hangi markaları tercih edeceksiniz
Teşekkür ederim canım inşallah daha da kimse yakalanmadan atlatırız şu günleri umuyorum kiGeçmiş olsun canım benim bol sıvı istirahattez zamanda atlatırsın inşallah
Sağolasın çiçeğim teşekkür ederimCanım benim yaa çok geçmiş olsun.. geçmiş doğum gününde kutlu olsun..
Teşekkür ederim amin inşallahAllahım acil şifalar versin inşallah.
Kendi doktorum 25 mm ölçtüğünde dikkat edicez istirahat vs dedi.Canım aynen bende çok şüphelendim senden bildiğim kısalmış bebek önde gitmesiyle alakalımı bilmiyorum ama sanmıyorum çünkü adet ağrılarım var olmaması lazım öyle keskin ağrı dedi baktı ama belki benim ev uzakya hastaneyle hep telkin etmeye çalıştı beni suyun gelse bile hemen doğurmazsın yetişir merak etme filan diye genelde yatıcam zaten eşim yemek yaptırmıyor temizliğide bakıcam artık duruma sen nasılsın?
Ayy annene de çok geçmişler olsunmaskemi takmadan kapalı yerlere girmemeye gayret ediyorum canım çok sağol.
Dediğin gibi bayramda da benim annem yakalandı koronaya.Hep bir aradaydık bizde birşey çıkmadı şükür. Sonrasında kadının kalbi durmadan ağrımaya başladı. Hatta kriz geçiriyorum diye hastaneye başvurdu ama öyle bir durum yok anjio olman lazım dediler. Geçtiğimiz cuma da anjio oldu. Hatta birçok yerde de konuşuluyor aşıların yan etkisi olarak kalp rahatsızlıklarını tetikliyor diye. Yani aşıdan şüphe etmişler annemde de. Diyeceğim çok tuhaf zamanlardan geçiyoruz. Allah yardımcımız olsun.
Tabiki hamilelikte bağışıklığımız düşük olduğu için diğer insanlara göre daha ağır atlatabiliyoruz. Biran önce gelmiş geçmiş olsun inşallah
Babys green organik bebek deterjanı aldımMerhaba kızlar, bebek şampuanı ve deterjan konusunda karar verdiniz mi , hangi markaları tercih edeceksiniz
Canım o kadar üzüldüm ki okuduğumda ama benim içim ferah senden ve doruktan yana. İnşallah geride kalır bu kötü günler. Sağlıkla, vakitlice kavuş miniğine. Sakın ama sakın kötü düşünme. Rabbimizin mucizeleri sonsuzdur. Şafi isminin yüzü suyu hürmetine meleğini sana sağlıklı şekilde bağışlasın inşallah
Canım çok üzülüyorum senin için. Şu hastalığın iğrenç semptomları bir an önce gelsin geçsin.amin canım teşekkür ederim
biraz üst üste geldi ama çok şükür günleri bir bir atlatıyoruz diyorum artık. Allah dermansız dert vermesin.
Lütfen maskene mesafene dikkat et
Benim kimseyle yakın temasım olmamıştı.
Suanda evde annem ve eşimde bir şey yok hiçbiri de maske takmıyor hatta.
Annem hastanede benimle kaldı. Bağışıklığı da düşüktür.
Kemikleri filan hep ağrır. Şimdi yine sadece ay bana da mı geçti acaba modunda takılıyor ama standart hali bu alışkınız
Ama covid beni perte çıkardı.
Bağışıklığımız ciddi düştü demek ki diye düşünüyorum.
Hepiniz dikkat edin
Doruğumuz da annesiyle iyi olacak inşallah. Moral motivasyon bozmuyoruz Allah’ın izniyle
Canımsın çok sağolasın.Dualarım seninle canım.. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Benim için üzülmez misin lütfenÇok teşekkür ederim arkadaşım.
İyi düşünmeye çalışıyorum.
Canım çok üzülüyorum senin için. Şu hastalığın iğrenç semptomları bir an önce gelsin geçsin.
Bağışıklığımız şu an yerlerde minnoşlar sağolsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İnşallah dediğin gibi olur canım benim. Premature takım almayıp netten normalini sipariş verdim.
Olumlu düşünmeyi hiç bırakmamak için
Laale cim teşekkür ederim premature annesi olmak zor büyük bir güç istiyor.
Allah tüm hamilelere, yeni annelere, bebeklere yardım etsin.
Bugün daha iyiyim dünden sonra ancak toparlandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?