2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bir doktora girip bebeğini gör istersen arkadaşım. Yeri daralmıştır muhtemelen.
Sağ salim kucağına alırsın inşallah.

Allahım acil şifalar versin inşallah.

Endiselenme kuzum seninle 2 gun aramiz var benim kizin masallahi var vallahi at kosturuyor butun gun iceride gun icindede 2 defa uyuyor 2ser saatlik uyku duzeni var simdilik ama ben cok cok zayif biriyim karnim tipki bir balon gibi oyuzden her hareketini cok net ve guclu hissediyorum senin karin yapin baska olabilir ben 2 sezaryen birde normal dogum yaptim yani bu 4cu gebeligim vicudum aliskin oldugu icinde cok hissediyor olabilirim eger ilk gebeliginse ve birazcikta dolgunsan normaldir hem bu arada bebegin pozisyonuda cok onemli bir faktor hareketlerini hissetmen icin benimki yan duruyor elleri ve ayaklari kaburgalarimda sirti kasiklarda o sekil aksam esime kizimizin ayaklarini tutturdum adam şok oldu ayak tabanini olctuk resmen __________________________ su kadar bsy ayaginin tabani tabi el ve goz karariyla cuma kontrole gidecez artik doktorumuza detaylica sorariz her biseyini

Buna katılıyorum ilk hamilelikte karnım daha sertti hareketlerini az duyardım bebek de sakindi şuan derisi yumuşak topuğunu görebiliyorum muhtemelen iç katmanlar da yumuşak

Buna katılıyorum ilk hamilelikte karnım daha sertti hareketlerini az duyardım bebek de sakindi şuan derisi yumuşak topuğunu görebiliyorum muhtemelen iç katmanlar da yumuşak
Ilkte benimde oyleydi hatta ilk hareketlerini 24 hafta civari hissetmistim ama ozamanlar spor yapiyordum ve 22 yasindaydim karin kaslarim cok siki ve sertti hey gidi gunler simdi ne kas kaldi sıkılık ama feda olsun yavrularima

Canım aynen bende çok şüphelendim senden bildiğim kısalmış bebek önde gitmesiyle alakalımı bilmiyorum ama sanmıyorum çünkü adet ağrılarım var olmaması lazım öyle keskin ağrı dedi baktı ama belki benim ev uzakya hastaneyle hep telkin etmeye çalıştı beni suyun gelse bile hemen doğurmazsın yetişir merak etme filan diye genelde yatıcam zaten eşim yemek yaptırmıyor temizliğide bakıcam artık duruma sen nasılsın?

Canım hissediyorsan azda olsa sıkıntı yapma yerleri daraldı doktora bende sordum dalga geçiyor benle kız sıkışmış kalmış orda nasıl takla atsın 2 kilo olmuş dedi benimki sadece akşamları hareket ediyor nerdeyse

maskemi takmadan kapalı yerlere girmemeye gayret ediyorum canım çok sağol.
Dediğin gibi bayramda da benim annem yakalandı koronaya.Hep bir aradaydık bizde birşey çıkmadı şükür. Sonrasında kadının kalbi durmadan ağrımaya başladı. Hatta kriz geçiriyorum diye hastaneye başvurdu ama öyle bir durum yok anjio olman lazım dediler. Geçtiğimiz cuma da anjio oldu. Hatta birçok yerde de konuşuluyor aşıların yan etkisi olarak kalp rahatsızlıklarını tetikliyor diye. Yani aşıdan şüphe etmişler annemde de. Diyeceğim çok tuhaf zamanlardan geçiyoruz. Allah yardımcımız olsun.

Tabiki hamilelikte bağışıklığımız düşük olduğu için diğer insanlara göre daha ağır atlatabiliyoruz. Biran önce gelmiş geçmiş olsun inşallah

Ne kadar güzel teslim olmuşsun, diyecek birşey yok. Rabbim sabrını artırsın, acını hafifletsin. Dualarımdasın inşallah

İki gündür bende daha az hissediyorum inşallah normal bı durumdur

Merhaba kızlar, bebek şampuanı ve deterjan konusunda karar verdiniz mi , hangi markaları tercih edeceksiniz
Merhaba. Ben deterjan olarak Dalan granül sabun, dalinin de yumuşatıcısını aldım. Şampuan olarak da dalin aldım. Ama bir kutu incia yenidoğan köpük şampuan almak istiyorum. Çünkü köpük şampuanlar konak oluşumunu engelliyormuş. Sonradan öğrendim. O bittikten sonra Dalinle devam ederim inşallah

Sende Ekim annesiymişsin bende oyle olacaktım. Kaderimiz aynıymış. Allah kimseye yaşatmasın çok zor.

Allahım cennette şefaatçi olmasını nasip etsin inşallah.
Başınız sağ olsun inşallah.
Amiiiin Allah razı olsun
Ne kadar güzel teslim olmuşsun, diyecek birşey yok. Rabbim sabrını artırsın, acını hafifletsin. Dualarımdasın inşallah
Anca böyle rahatlayabiliyorum Rabbime sigininca içim rahatlıyor huzur doluyor lohusaligim geçse de namaz kilmaya devam edebilsem diye bekliyorum sanki her şey o zaman daha da güzel olacak gibi daha çok rahatlayacak gibi hissediyorum Rabbime daha yakın olacağım. Amiin Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım benim
Sende Ekim annesiymişsin bende oyle olacaktım. Kaderimiz aynıymış. Allah kimseye yaşatmasın çok zor.
Evet öyleydim temmuz melek annesi oldum senin de basın sağolsun benim gibi mi oldun sende amiin düşmanıma bile yaşatmasın gerçekten zor bazen aklımı kaçıracak gibi oluyorum sonra Rabbime sığınıyorum kendimi sakinlestiriyorum

Merhaba kızlar, bebek şampuanı ve deterjan konusunda karar verdiniz mi , hangi markaları tercih edeceksiniz
Merhabalar, biz şampuanda doktor önerisi ile Bioderma ABCDerm Gentle Shampoo - Çocuk için Saç Şampuanı 200ml aldık. İlk 3 ay kullanacağız. Sonrası için daline geçmeyi düşünüyoruz.
Deterjan konusunda çok bir fikrim yok açıkcası çok araştıramadım fakat Uni Baby yenidoğan sıvı çamaşır deterjanı ve yine aynı markanın yumuşatıcısını aldım.

Geçmiş olsun canım benim bol sıvı istirahat tez zamanda atlatırsın inşallah
Teşekkür ederim canım inşallah daha da kimse yakalanmadan atlatırız şu günleri umuyorum ki
Artık güzel haberler alalım el birliğiyle
Canım benim yaa çok geçmiş olsun.. geçmiş doğum gününde kutlu olsun..
Sağolasın çiçeğim teşekkür ederim
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Teşekkür ederim amin inşallah
Kendi doktorum 25 mm ölçtüğünde dikkat edicez istirahat vs dedi.
Bir sıkıntı olursa diye evin yakınında yönlendirdiği doktor beni çok endişeli görünce yaaa o kadar da kötü değil tutumundaydı. Defalarca yatmalı mıyım ne yapmalıyım diye sordum, bana net bi şey söylemedi, senin evdeki temponu bilemem dedi.
Bu gazla 3 gün evde yatmadan geçirdim. Ağrım sancım kasılmam çok sıktı. Kendi doktorum tarifimi duyunca kontrole çağırdı 14 mm ye düşmüştü.
Hani belki ben net şekilde istirahat etsem belki süreç bu kadar zorlaşmayacaktı.
Herkes farklı yaşıyor süreci ama çok güzel haftalara geldik sık dişini riske atma kendini.
Bunları düşünmek için henüz çok erken ama Su geldikten sonra hemen hastaneye gitsen bile yetişirsin.benim ev de uzak biliyorsun.
Ki benim doktorum acil müdehale gereken durumlar için önemli olan kanama olmaması demişti.
İstirahat gerçekten işe yarıyor bir şey olmaz evelallah.
İyi sayılırım bebek yine bugün aşağıyı çok tekmeledi ateşim de vardı. Soğuk duş aldım az önce. Kasıklarıma tuttum bacaklarını topladı sıpa az yukarı çıktı yanıyorum zaten
Çok şükür ateş hiç 38 olmadı
Ayy annene de çok geçmişler olsun
inşallah bir an önce toparlar canım
Teşekkür ederim
Babys green organik bebek deterjanı aldım
İncia köpük şampuan aldım canım

Kızlar çamaşırları kaç derecede kaç dakikada yıkıyorsunuz ?
30 derece 45 dakikalık program iyi midir

Çok teşekkür ederim arkadaşım.
İyi düşünmeye çalışıyorum.
Canım çok üzülüyorum senin için. Şu hastalığın iğrenç semptomları bir an önce gelsin geçsin.
Bağışıklığımız şu an yerlerde minnoşlar sağolsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İnşallah dediğin gibi olur canım benim. Premature takım almayıp netten normalini sipariş verdim.
Olumlu düşünmeyi hiç bırakmamak için

Laale cim teşekkür ederim premature annesi olmak zor büyük bir güç istiyor.
Allah tüm hamilelere, yeni annelere, bebeklere yardım etsin.
Bugün daha iyiyim dünden sonra ancak toparlandım.

Benim için üzülmez misin lütfen
Sana üzülmeyi yasaklıyorum
Geçip gidecek inşallah.
İyi yaptın dün aldığım yenidoğan beden hstane çıkışı geldi. Minicik
Ben De prematüre almak yerine gittim Farklı modelde bi tane daha sipariş verdim. Ebebek hepsiburada %30 indirim var bak bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…