2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sen ne kadar güçlü bir kadınsın ki burada hala deneyimini paylaşıp yardımcı olmaya çalışıyosun. Evladın cennette beklicek seni inanıyorum. Rabbim sana güç versin
Çok teşekkür ederim Allah güç veriyor gerçekten nasıl bu haldeyim bilmiyorum ama Rabbim yardım ediyor gerçekten bir şekilde topluyorum kendimi. Amin Allah razı olsun cennetinde kavuşacağız inşallah
Amin Allah razı olsun insallahhh en hayırlı zamanda nasip eder rabbim inşallah
Allahim bir daha böyle acılar yaşatmasın canım benim, sabirlarin en büyüğünü versin..
Amiiin Allahım düşmanıma yaşatmasın çok zor amiiin

-Sunshine canım şimdi gördüm korona olmuşsun Allah yardımcın olsun biri biterken diğeri başladı senin inşallah hiçbir şey olmadan atlatirsin

Hayyal canım senin durumunu okudum inşallah sürekli takiple birşey olmaz Sunshine ile birlikte en az bir altı hafta daha bekleyeceksiniz inşallah Allah yardımcın olsun

E ekim1903 çok geçmiş olsun sana da canım bebekte birşey çıkmamasına çok sevindim

İnşallah hiçbir şey olmaz Allah korusun bebislerimizi

Ah amin canım benim
Dayanacağız inşallah

Ah amin canım benim
Dayanacağız inşallah
İnsallah canım valla anneme de anlattım durumu aklına geldikçe dua etsin diye burayı okuyunca çok üzülüyorum inşallah hepimiz sağlıkla sağ salim alalım kucagimiza

M melekannesi95 canım ne denir nasıl denir bilemiyorum Allah rahmet eylesin sana da bol sabır diliyorum
Allah razı olsun canım amiiin
Allah sabır versin
Çok teşekkür ederim amiiin
Kızlar benim 28 mm çıktı rahim uzunluğu normal mi?

-Sunshine cnm sen bilirsin daha iyi bizim haftamızda ne olması gerekiyor?
Biraz kısa gibi geldi bana ama çok fazla değil doktor birşey dedi mi fazla yorma kendini dinlen vs?

ağrın var mıydı peki? bnde de aynı sorun varda

bak sana en yakın örnek ben olayim 28de centık oldu 32de doğum yaptm. beslenemiyordu 1850doğdu kanamaya doğuma gttm.cdden gdebilirsen murat yayla yı araştır.

kızlar bu enfeksıyon neymış yaa, resmn tuvalette yatcam gidiyorum bırşey yok afedersiniz ama yanıyor, bebeğim kasiliyor belimi bile düzleyemiyorum. offf walla esirgedikçe üzülüyorum hep birşey cıkıyor. şöyle hamilelikten cdden hoşlanmıyorum en guzeli bebeği eline almak guzel kokusunu içine almak

Çok üzüldüm, Allah sabrını versin canım İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olursun

Allah razı olsun canım amiiin

Çok teşekkür ederim amiiin

Biraz kısa gibi geldi bana ama çok fazla değil doktor birşey dedi mi fazla yorma kendini dinlen vs?

Benim doktoruma göre gayet normal ama bende baktım internetten 34 mm olması gerekiyormuş bu haftada acaba bebek 2 hafta önde onu baz alıp mı normal dedi anlamadım

Çok üzüldüm, Allah sabrını versin canım İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olursun
Amiin Allah razı olsun canım rabbimin izniyle en hayırlı zamanda
Benim doktoruma göre gayet normal ama bende baktım internetten 34 mm olması gerekiyormuş bu haftada acaba bebek 2 hafta önde onu baz alıp mı normal dedi anlamadım
Doktora göre normalse sıkıntı olmaz bence ya eğer güveniyorsan doktoruna bir sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle aksi olsa uyarirdi seni benim düşüncem

Geçmiş olsun canım durumun nasıl umarım iyisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…