2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bol bol limonlu su iççç. Doktora göründün mü

İnsallah canım valla anneme de anlattım durumu aklına geldikçe dua etsin diye burayı okuyunca çok üzülüyorum inşallah hepimiz sağlıkla sağ salim alalım kucagimiza

Amin canım Allah dualarınızı kabul etsin inşallah
Kızlar benim 28 mm çıktı rahim uzunluğu normal mi?

-Sunshine cnm sen bilirsin daha iyi bizim haftamızda ne olması gerekiyor?
Kuzum bariz azalmış.
Yani doktora bi şey diyemem ama sen aşağıda hissediyorum gibi seyler söylemiştin
İmkanın varsa bence istirahata geç zaten hazırlıkların tamamdı.
Daha da azalmasın.
Benim 25 ten bi anda 14 mm ye düşmüştü.
Kendini riske atma bence ihmale gelme
herkesin süreci Farklı işliyor
az kaldı çok şükür dinlen bol bol ayakta çok kalma derim.
Yürüyüş azalt, baskı hissettiğin an yat, böyle böyle hunileşme oluyor.
Sancın filan yoksa telaş yapacak bir şey yok dikkat et sadece
35. Haftaya gelmiş olsan uzunluk yavaş yavaş kısalsın hadi zaten doğum yakın oluyor..
Geçmiş olsun canım durumun nasıl umarım iyisindir
Kovid
Çok sık ateşleniyorum parol ve soğuk duş filan idare etmeye çalışıyorum canım

Dünden çok yoğun bir gün geçirdim işyerimde o yüzden girememiştim dün gece okuyunca çok üzüldüm. Üst üste geldi hepsi canım senin yaa Rabbim bundan sonrası için selamet versin. Ama dün hastaye gittim gebe okulundan çağırdılar. Olamaz böyle birşey kimsede ne maske ne mesafe vardı. Hiç umurlarında değil. Bu kadar bilinçsiz insanın içinde kapmamamız mucize olurdu zaten. Birde sen kaç gün hastanede kaldın. Rabbim şifa versin sana ve kızçene
Canım o kadar üzüldüm ki okuduğumda ama benim içim ferah senden ve doruktan yana. İnşallah geride kalır bu kötü günler. Sağlıkla, vakitlice kavuş miniğine. Sakın ama sakın kötü düşünme. Rabbimizin mucizeleri sonsuzdur. Şafi isminin yüzü suyu hürmetine meleğini sana sağlıklı şekilde bağışlasın inşallah
Bebeğimi kaybettim 26+5 te acil sezaryen ile erken doğum yaptım ve 2 gün dayandı yavrum
Hele bu haber beni mahvetti dün geceden beri aklımdan çıkmıyor. Çok ama çok üzüldüm. İnsan diyecek bir söz de bulamıyor. Rabbim en kısa zamanda sana anneliği sorunsuz, sıkıntısız şekilde bir daha tattırsın canım benim. Kalbim sızladı üzüntüden. Rabbim başınıza gelen her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır demiş. Meleğinle cennette kavuştursun sizi inşallah. Acını en derin şekilde paylaşıyorum

https://www.yeniakit.com.tr/haber/her-hayirda-bir-ser-her-serde-bir-hayir-vardir-277900.html

amin canım teşekkür ederim
biraz üst üste geldi ama çok şükür günleri bir bir atlatıyoruz diyorum artık. Allah dermansız dert vermesin.
Lütfen maskene mesafene dikkat et
Benim kimseyle yakın temasım olmamıştı.
Suanda evde annem ve eşimde bir şey yok hiçbiri de maske takmıyor hatta.
Annem hastanede benimle kaldı. Bağışıklığı da düşüktür.
Kemikleri filan hep ağrır. Şimdi yine sadece ay bana da mı geçti acaba modunda takılıyor ama standart hali bu alışkınız
Ama covid beni perte çıkardı.
Bağışıklığımız ciddi düştü demek ki diye düşünüyorum.
Hepiniz dikkat edin

Doruğumuz da annesiyle iyi olacak inşallah. Moral motivasyon bozmuyoruz Allah’ın izniyle

Geçmiş olsun canım benim bol sıvı istirahat tez zamanda atlatırsın inşallah

Üzülme canım benim napalim Allah'ın takdiri benim de içim sızlıyor canım çok yanıyor ama tuhaf olarak da bir sakinlik var üstümde rabbim dayanma gücü veriyor sanırım. Amiiin Allah razı olsun diyorum tekrar nasıl çocuk yapmayı düşüneceğim diye ama rabbim en doğru zamanı bilir ve o zaman bize bir evlat nasip eder tamamıyla teslim oldum Allahım bizi cennetinde kavuşturacak inşallah meleğimizle çok teşekkür ederim Allah razı olsun lütfen kendini çok üzme öteki dünyada bize şefaatçi olacak bir meleğimiz var rabbim acıların en büyüğünü yaşattı bize ama dayanmamiz gerekiyor isyana girmemek icin çok uğraşıyorum ağlamak iyi değil diye ağlamıyorum bile bebeğim orada üzülür diye onu hep iyi hatırlamak istiyorum kulağımda ağlama sesi o güzel melek yüzü ben ömrümde böyle güzel bir bebek görmedim Allahım bize yeryüzünde cenneti yaşattı meleği gösterdi resmen

Rabbim sabır versin mükâfatını vericektir muhakkak sebebi neydi erken doğumun bir belirtin var mıydı?

Rabbim sabır versin mükâfatını vericektir muhakkak sebebi neydi erken doğumun bir belirtin var mıydı?
Amiiin yukarıda uzun uzun anlatmıştım ama kaçırmış olabilirsin kısaca serklajliydim 21. Haftamda atıldı en son dikiş atılırken çok buzdurmus doktor ödem yapmış orada rahim ile bebeğin arasında miydi neydi o da iltihaba çevirmiş aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonu oldum hepsi birden kanıma karismis bebeğim strese girmiş doğmak için çok uğraştı dikişlerim çok güçlü olduğu için dikişler yırtılmadi rahimim yırtılmaya başladı doktor da artık senin hayatın tehlikeye girdi artık bebeği alacağım seni düşünmem lazım diyip acil sezaryene aldı bebeğime bulaşmış enfeksiyon 2 gün sonra kaybettik

Görmedim canım ne denilir bilemiyorum kelimelerin bittiği yer anneler olarak güçlü olmak zorundayız

çok abartmayın tabi ben en fazla 3 tane yiyorum şimdilik
Evet canım özellikle acve hurmasının doğumu da kolaylaştırdığı açılmayı hızlandırdığı söyleniyor.. riskli gebeliklerde özellikle hurma tavsiye edilmiyor.. 38. haftadan sonra günde 5 6 hurma doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor. bende 1-3 arası yiyorum riskli durumum olmadığı için.. ama yoğurt özellikle yiyorum süt içemiyorum çünkü..
cnm ama hurmayla adaçayı acılma yapar diyorlar ama eğer açılmayacağın varsa bacaklarını ayıran bile olmuyor
ben ilk gebeliğimde de acve hurmasından yemiştim günde 3 taneydi bu aylarda başlamıştım 7yi doldurduktan sonra.. şuan abartmamak lazım sadece.. doğumda da açılmam hızlı olmuştu gerçekten çok şükür.. bakalım bunda ne olacak. riskli gebeliklerde önerilmiyor.. onun dışında hurmada demirde fazla bende de o yok..
Canım benim yaa çok geçmiş olsun.. geçmiş doğum gününde kutlu olsun..
Dualarım seninle canım.. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Amiiin canım benim amin ne diyelim Allah'ın takdiri böyleymiş yavrumuzu bizden daha çok sevmiş yanına aldı Allah razı olsun

Başınız sağolsun Rabbim dayanma gücü versin.. çok ağır ben 7 haftalık bebeğimi kaybettiğimde uzun süre hastanenin önünden geçememiştim ilk geçtiğimde de nerdeyse kaza yapacaktım Rabbim 1.5 sene sonra tekrar nasip etti elhamdülillah darısı hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde olsun.. Bu acının tarifi yok.. tek teselli inşAllah cennette beraber olacağınız. bu düşünce olmasa insan kaldıramıyor.. Rabbim dayanma gücü versin..

Kızlar ben 28. Haftadayım. Bu hafta bebeğin hareketleri o kadar çok azaldı ki benimle aynı haftalarda olan yada yakın olanlar bebeğinizin hareketi ne alemde. Ya zaten gün içerisinde çok hareketli bir bebek değildi bi sabah yatarken en net hissediyordum birde gece uyurken şimdi bir gün sabah bir kez hissetsem ikinci gün akşam hissediyorum. Gün içersinde kendini mideme doğru yaslıyordu onları filanda yapmıyor bir kaç gündür. Karnıma dokunuyorum karnım yumuşak duruyor. Az önce kalkmadan yataktan biraz hissetmeye çalıştım. Bir iki sefer kasık tarafımda hareket etti oda güçlü bir his değildi hareket düzeninin bozulması normal mi

Ben yeni girdim 28 e ama azalma falan yok aksine şiddetleniyor gün içinde hareket ediyor sa korkma bence çok ta kafaya takarsan git USG de bı bak canım benim kilosu iri ise yer daralıyor belki oynayamiyordur artık

Minnoşum pozisyon değiştirdiğinde de olabiliyor belki hatırlarsın o haftalarda ben de üç gün çok az hissedince doktora koşmuştum, yer değiştirmişti sadece, o yüzden eskisi gibi hissedememişim.

Canını sıkma kontrolün ne zaman? Yer daralması için biraz erken istersen kontrolü öne çek için rahat etsin

Görmedim canım ne denilir bilemiyorum kelimelerin bittiği yer anneler olarak güçlü olmak zorundayız
Evet güçlü olmak zorundayız
Amiin Allah razı olsun bende şuan evde daraliyorum bunaliyorum sigamiyorum eve buraya getirmemistik ama hastaneden taburcu olduğumda yatakta süt sağma makinesi ile süt sagmaya uğraşmalarımız süt gelsin diye birşeyler yemem bebeğimin ölüm haberini aldığım yer neyse ki evden tasinacagiz biraz olsa rahatlayacagim cumartesi günü de hastaneye gideceğim de nasıl gireceğim bilmiyorum bende Allah yardım eder inşallah Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah gerçekten acının tarifi yok çok zor rabbim kimseye yaşatmasın evet bende hep böyle düşünerek kendimi avutuyorum cennette bizi bekliyor meleğimiz. Amiiin

Seninle aynı hafta ve günlerdeyiz kuzucum bende en başından beri senin gibiyim çok hareketli bir bebek değil günde 3 4 hareketini anca hissettirir geçen hafta tam 2 gün hareket etmedi korktum hemen doktora gittim çok şükür bir şey çıkmadı ufak ufak hareket ediyormuş beyefendi doktor hissetmemen çok normal dedi ama ultrasonda gördüm hareketlerini yani o zaman bile hissetmedim Bugünlerde de gece hareketli gün içinde belki 3 4 hareketi anca vardır yani

Sakin ol Hayyalcim.

Allahım çok büyük. Elbette bir hayırlı kapı açar inşallah.

Bol bol dua et ve lütfen kendini üzecek, yoracak durumlarda kalma.

Maviş gözlü tırtıl 29+5te geldi. Evet kuvöz dönemi çok zor süreç. Ama unutma ki prematüre bebekler ve anneleri çok çok çok güçlü oluyoruz.

Allahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah. Her şey güzel olacak inşallah.

Al raporunu evine geç. Lütfen güzel beslen, tansiyon ve şekerini sürekli takip et.

Allahım yardımcınız olsun inşallah senin, eşinin ve Doruk’un.
Allah’ıma emanet ol inşallah canım benim.

Allahım cennette şefaatçi olmasını nasip etsin inşallah.
Başınız sağ olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…