Ben de yaşadım aynısını sanki canım o zaman. Kontrole korkarak gittim hatta. Bebiş büyüdüğü için yeri daralıyor sanırımKızlar ben 28. Haftadayım. Bu hafta bebeğin hareketleri o kadar çok azaldı ki benimle aynı haftalarda olan yada yakın olanlar bebeğinizin hareketi ne alemde. Ya zaten gün içerisinde çok hareketli bir bebek değildi bi sabah yatarken en net hissediyordum birde gece uyurken şimdi bir gün sabah bir kez hissetsem ikinci gün akşam hissediyorum. Gün içersinde kendini mideme doğru yaslıyordu onları filanda yapmıyor bir kaç gündür. Karnıma dokunuyorum karnım yumuşak duruyor. Az önce kalkmadan yataktan biraz hissetmeye çalıştım. Bir iki sefer kasık tarafımda hareket etti oda güçlü bir his değildi hareket düzeninin bozulması normal mi
Ben herşeyini unibaby aldım canımMerhaba kızlar, bebek şampuanı ve deterjan konusunda karar verdiniz mi , hangi markaları tercih edeceksiniz
Benim de mayısta gitti canım Allah yardımcımız olsunAmiiiinAllah razı olsun
Anca böyle rahatlayabiliyorum Rabbime sigininca içim rahatlıyor huzur doluyor lohusaligim geçse de namaz kilmaya devam edebilsem diye bekliyorum sanki her şey o zaman daha da güzel olacak gibi daha çok rahatlayacak gibi hissediyorum Rabbime daha yakın olacağım. Amiin Allah razı olsunçok teşekkür ederim canım benim
Evet öyleydim temmuz melek annesi oldumsenin de basın sağolsun benim gibi mi oldun sende amiin düşmanıma bile yaşatmasın gerçekten zor bazen aklımı kaçıracak gibi oluyorum sonra Rabbime sığınıyorum kendimi sakinlestiriyorum
Evet kuzum bende 27 mayısta kaybettim. Bu topikte üyeydim. Çok zor, geçiyor ama insanın içinde kalıyor acısı. Sabır evvela. Onlar bizim şefaatçimiz. 3. Kaybım. Hiç evladım yok. İnsanların aman karnındaydı büyüse de ölse daha kötü bu neki demeleri acımı küçümsemeleri en kötüsü. Yaşayan bilir. Hayat devam ediyor. Yavrularımızla kavuşmamız ahirete kaldıAmiiiinAllah razı olsun
Anca böyle rahatlayabiliyorum Rabbime sigininca içim rahatlıyor huzur doluyor lohusaligim geçse de namaz kilmaya devam edebilsem diye bekliyorum sanki her şey o zaman daha da güzel olacak gibi daha çok rahatlayacak gibi hissediyorum Rabbime daha yakın olacağım. Amiin Allah razı olsunçok teşekkür ederim canım benim
Evet öyleydim temmuz melek annesi oldumsenin de basın sağolsun benim gibi mi oldun sende amiin düşmanıma bile yaşatmasın gerçekten zor bazen aklımı kaçıracak gibi oluyorum sonra Rabbime sığınıyorum kendimi sakinlestiriyorum
Oradan da aldım :) Babymall den de sipariş verdim bişeyler. :)Benim için üzülmez misin lütfen
Sana üzülmeyi yasaklıyorum
Geçip gidecek inşallah.
İyi yaptın dün aldığım yenidoğan beden hstane çıkışı geldi. Minicik
Ben De prematüre almak yerine gittim Farklı modelde bi tane daha sipariş verdim.Ebebek hepsiburada %30 indirim var bak bi
Rabbim acını hafifletsinBenim de mayısta gitti canım Allah yardımcımız olsun
Evet kuzum bende 27 mayısta kaybettim. Bu topikte üyeydim. Çok zor, geçiyor ama insanın içinde kalıyor acısı. Sabır evvela. Onlar bizim şefaatçimiz. 3. Kaybım. Hiç evladım yok. İnsanların aman karnındaydı büyüse de ölse daha kötü bu neki demeleri acımı küçümsemeleri en kötüsü. Yaşayan bilir. Hayat devam ediyor. Yavrularımızla kavuşmamız ahirete kaldı
Aminnn canım hep dua ediyorum rabbim hiçbir anneyi evladıyla sınamasın. Rabbim sizlere sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Rabbim acını hafifletsin
Çok üzgünüm Allah istediğin zamanda sağlıklı bir gebelikle vakitlice sağ Salim doğan bebeklerle mükafatlandırır inşallah
Ben 60 derecede 2saat 10dk yikamistim ama ilk yikamaydi etiketleri cikarttim drek makineye attim teo bebe marka sivi detarjanla ilk yikamada oyle onermislerdi daha sonraki yikamalarda 30 derece 45dk ideal diye biliyorum ama yinede bence herkez kendi icine nasil siniyorsa o sekil yikasin sonucta bebislerimiz soz konusuKızlar çamaşırları kaç derecede kaç dakikada yıkıyorsunuz ?
30 derece 45 dakikalık program iyi midir
Ben hep 40 derece de yıkadım hala da kızım 6 yaşında onun kıyafetlerini öyle yıkıyorum çok 1 saat 20 dk lik programdaKızlar çamaşırları kaç derecede kaç dakikada yıkıyorsunuz ?
30 derece 45 dakikalık program iyi midir
Benim de sen gibi düzenli kasılmalarım var yakın zamanda nst’ye de girmedim ama doktorum bu aylarda normal dedi. Rahim ağzına bakıp yorum yapıyor. Senin de rahim ağzın oldukça iyi durumda bana kalırsa endişelenmekızlar selamm 24.haftadan beri yalancı kasılmalarım oluyor. bazı zaman üç dört gün çok sık sonra seyrek böyle değişiyor. 2 haftada bir kontrole gidiyorum doktor ultrasonda bir sıkıntı görmüyor. progestan kullanıyorum gebeliğin başından beri zaten. rahim ağzı vajinal ölçülüyor 48 49 çıkıyor. başka bir uygulamada biri benim de senin gibiydi sonra ilk nts ye girdiğimde düzenli sancılarım çıktı yazmış. biri çok erken başlamış yazmış. kafama taktım şimdi gerçekten öyle mi? sizde durumlar nasıl?
Ilk iki üç ay sampuan kullanmayi düşünmüyorum. Giysileri icin duru granül sabun aldim bitkisel yaglardan üretilmiş paraben sls vs yok. Babys green alacaktim sonra sabuna döndümMerhaba kızlar, bebek şampuanı ve deterjan konusunda karar verdiniz mi , hangi markaları tercih edeceksiniz
Benim de ilk gebeligimdi. Sorma bana da dendi öyle yaşanmışlık yok en azından falan diyorlar evlat acisinin kademesi mi olur ya bizim de yasanmisligimiz var sesini duydum hareketlerini hissettim nefes alışını izledim. Evet rabbim cennetinde kavuştursun biziBenim de mayısta gitti canım Allah yardımcımız olsun
Evet kuzum bende 27 mayısta kaybettim. Bu topikte üyeydim. Çok zor, geçiyor ama insanın içinde kalıyor acısı. Sabır evvela. Onlar bizim şefaatçimiz. 3. Kaybım. Hiç evladım yok. İnsanların aman karnındaydı büyüse de ölse daha kötü bu neki demeleri acımı küçümsemeleri en kötüsü. Yaşayan bilir. Hayat devam ediyor. Yavrularımızla kavuşmamız ahirete kaldı
Allah razı olsun çok teşekkür ederim , amiiinMerhaba kızlar yazılanları okuyorum ama pek katılamıyorum. M melekannesi95 bebeğin ve senin için çok üzüldüm Allah sabır versin en yakın en güzel zamanda sağlıklı bir gebelik geçirmeni diliyorum-Sunshine çok geçmiş olsun canım daha iyisin sanırım yazdıklarından anladığım kadarıyla Güneş kızımız biraz daha sabredecek gibi @Hayyal senin için de en güzelini diliyorum dayansın Dorukcum da Evet bana gelecek olursak bugün( 29+4 ) kontrolüm vardı. Ellerimin ve ayaklarımın ağrıdığını ve şiştiğini söyledim doktora, o da bebeğin suyunun biraz arttığını söyledi. İki gün sonra yeniden çağırdı hem açlık hem de tokluk şekerime bakacaklarmış(şeker yüklemesi iyi çıksa da daha sonradan çıkabiliyormuş şeker) Yarından itibaren de idrar biriktireceğim 24 saatlik idrara bakacaklarmış. Bebek 1500 gr olmuş boyu da sanırım 38 cm
Renkli ve beyazları ayrı yıkıyoruz değil mi? Şu renk geçirmeyen ıvır zıbınlardan koysak sıkıntı mı acaba-Sunshine cnm ben hepsini 28 dakikada yıkadım 30 derecede ne bileyim o ilk tekstil kokusu gitsin giyilmemiş şeyler ama için rahat etcekse 50-55 dk programlar var onlarda yıka benim anam,halam,ablam vardı onlar eski usül bana bu bebek deterjanı bile kullandırmıcaklardı nerdeyse eee tabi bizim analarımız bez bile yoktu zamanında napsınlar büyütmüşler bizi öle
Canım benimde tam 27. Haftada dediklerin oldu hatta daha az nerdeyse hiç hissetmedim. Araştırdım genelde 27 28. Haftada çoğu kişinin başına aynı şey gelmiş. Diğer hafta hareketleri düzene girmişti baya. Ama şimdi 31. Hafta bitiyor o zamanki gibi olmasa da yine azaldı. Çok sıkıntı yaparsan bi doktoruna görünKızlar ben 28. Haftadayım. Bu hafta bebeğin hareketleri o kadar çok azaldı ki benimle aynı haftalarda olan yada yakın olanlar bebeğinizin hareketi ne alemde. Ya zaten gün içerisinde çok hareketli bir bebek değildi bi sabah yatarken en net hissediyordum birde gece uyurken şimdi bir gün sabah bir kez hissetsem ikinci gün akşam hissediyorum. Gün içersinde kendini mideme doğru yaslıyordu onları filanda yapmıyor bir kaç gündür. Karnıma dokunuyorum karnım yumuşak duruyor. Az önce kalkmadan yataktan biraz hissetmeye çalıştım. Bir iki sefer kasık tarafımda hareket etti oda güçlü bir his değildi hareket düzeninin bozulması normal mi
Renkli ve beyazları ayrı yıkıyoruz değil mi? Şu renk geçirmeyen ıvır zıbınlardan koysak sıkıntı mı acaba
Merhaba canım. Öncelikle direk bana 75lik verdiler ve 1. 2. Saat olarak baktılar.Herkese selam, benim seker konusunda tecrubeli annelere bir sorum olacak :) gecen hafta yaptirdigim 50 mg lik seker yuklemesinde aclik sekerim gayet normal cikarken tokluk sekerim 151 cikti. Bugun doktor kontrolum vardi. Yarin tekrar bu kez 75 mg ile 1.saat ve 2.saat olarak seker yuklemesi yaptirmami soyledi. Sonuclari doktoruma attigimda yorumlayacak. Yeni yaptiracagim yuklemede de yuksek cikarsa eger ne gibi onlemler aliniyor acaba? Ben zaten bulanti ilacina hala devam ediyorum ve son 1 aydir dogru duzgun canimin her istedigini yemeye baslamistim :)) simdi biraz korktum acikcasi, doktorum panikletmedi ama esim seker kontrol altina alinmazsa ne olur diye sordugunda bebegin akciger gelisimi ile ilgili sikinti olabiliyor ve dogdugunda solunum destegi gerekebiliyor ve iri bebek oluyor dedi. Tabi ben bunlari duyunca uzuldum. Suan bebis 27+5 ve 1300 gr biraz iri gidiyorseker yuksekligi yasayan varsa ne gibi onlemler aldiniz diyet nasil oluyor bilgi verebilen olursa cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?