Bulgurda bi sorun yok diye biliyorum yavrum, bir de normal ekmek yiyince yükseliyor ama şekersiz ekmek falan var kepekli olanlarda pek anlamam ama onlarda yükselmiyor benimKuzum evet biliyorum ama yemek eşliğinde sadece akşam öğününde yiyebilirsin dedi bana doktor bulgur falanama aşırıya kaçmadan tabiki ben yine bulguru tercih ediyorum da bakalım
Evet canım tayin oraya çıktı bizim yeni geldim bendeCanım bu arada sanki sen Diyarbakır dasin gibi okuduk bir yerlerde öyle mi?
Hayırlı olsun bizde Diyarbakırdayiz nasıl beğendin mi buraları ilçede misiniz merkez mi ?Evet canım tayin oraya çıktı bizim yeni geldim bende
Mis o zaman canım yıka gitsin bence temiz temiz dursun hepsi. Etiket poşet kalabalığından kurtulmak bile yeterHurç var aslında koysam zaten kirlenmez herhalde. Dönünce elimin altında lazım olacak bisey olursa kolay olur çünkü 2 3 aylıkken giyeceği kiyafetlerde varsende yaparsın yavaş yavaş yavrum zaten evde olacaksın annende var diğerleri için ne zaman yapsan farketmez çünkü.
Valla benim çok karışık yavrum belki memlekette belki burda olucam karar veremedik. Ama askeriyeye güvenmediğim için gitsem mi diyorum. Çünkü pat hadi göreve gidiyorsun diyebilirler kimse çoluğa çocuğa bakmıyor. Doğumda veya tam doğum öncesi öyle bisey olursa kalırım burda uçak falan da almaz son haftada. Öyle bisey olursa zaten annem gelecek ama dışarıdaki işler için illa biri olması lazım zaten hiç bi yeri bilmiyoruz araç yok vs. Zor işler yani
Bulgur daha sağlıklı kuzum aynen evet bende kahvaltılarda zorlanıyorum ekmeksiz olunca o yüzden tam buğday şekersiz ekmek tüketiyorum çok azBulgurda bi sorun yok diye biliyorum yavrum, bir de normal ekmek yiyince yükseliyor ama şekersiz ekmek falan var kepekli olanlarda pek anlamam ama onlarda yükselmiyor benim
Ben yeni girdim 28 e ama azalma falan yok aksine şiddetleniyor gün içinde hareket ediyor sa korkma bence çok ta kafaya takarsan git USG de bı bak canım benimkilosu iri ise yer daralıyor belki oynayamiyordur artık
Minnoşum pozisyon değiştirdiğinde de olabiliyor belki hatırlarsın o haftalarda ben de üç gün çok az hissedince doktora koşmuştum, yer değiştirmişti sadece, o yüzden eskisi gibi hissedememişim.
Canını sıkma kontrolün ne zaman? Yer daralması için biraz erken istersen kontrolü öne çek için rahat etsin
Seninle aynı hafta ve günlerdeyiz kuzucum bende en başından beri senin gibiyim çok hareketli bir bebek değil günde 3 4 hareketini anca hissettirir geçen hafta tam 2 gün hareket etmedi korktum hemen doktora gittim çok şükür bir şey çıkmadı ufak ufak hareket ediyormuş beyefendi doktor hissetmemen çok normal dedi ama ultrasonda gördüm hareketlerini yani o zaman bile hissetmedimBugünlerde de gece hareketli gün içinde belki 3 4 hareketi anca vardır yani
Bir doktora girip bebeğini gör istersen arkadaşım. Yeri daralmıştır muhtemelen.
Sağ salim kucağına alırsın inşallah.
Endiselenme kuzum seninle 2 gun aramiz var benim kizin masallahi var vallahi at kosturuyor butun gun iceridegun icindede 2 defa uyuyor 2ser saatlik uyku duzeni var simdilik ama ben cok cok zayif biriyim karnim tipki bir balon gibi oyuzden her hareketini cok net ve guclu hissediyorum senin karin yapin baska olabilir ben 2 sezaryen birde normal dogum yaptim yani bu 4cu gebeligim vicudum aliskin oldugu icinde cok hissediyor olabilirim eger ilk gebeliginse ve birazcikta dolgunsan normaldir hem bu arada bebegin pozisyonuda cok onemli bir faktor hareketlerini hissetmen icin benimki yan duruyor elleri ve ayaklari kaburgalarimda sirti kasiklarda o sekil aksam esime kizimizin ayaklarini tutturdum adam şok oldu ayak tabanini olctuk resmen __________________________ su kadar bsy ayaginin tabani tabi el ve goz karariyla cuma kontrole gidecez artik doktorumuza detaylica sorariz her biseyini
Canım hissediyorsan azda olsa sıkıntı yapma yerleri daraldı doktora bende sordum dalga geçiyor benle kız sıkışmış kalmış orda nasıl takla atsın 2 kilo olmuş dedi benimki sadece akşamları hareket ediyor nerdeyse
İki gündür bende daha az hissediyorum inşallah normal bı durumdur
Ben de yaşadım aynısını sanki canım o zaman. Kontrole korkarak gittim hatta. Bebiş büyüdüğü için yeri daralıyor sanırım
Canım benimde tam 27. Haftada dediklerin oldu hatta daha az nerdeyse hiç hissetmedim. Araştırdım genelde 27 28. Haftada çoğu kişinin başına aynı şey gelmiş. Diğer hafta hareketleri düzene girmişti baya. Ama şimdi 31. Hafta bitiyor o zamanki gibi olmasa da yine azaldı. Çok sıkıntı yaparsan bi doktoruna görün
Dediği gibi doktorunun canım tatlı yeyip sola yatınca sessiz bir ortamda hareketler daha rahat gözlenebiliyormuşDoktorumu aradım tatlı yada dondurma ye yan yat diye. Hareket alamazsan gel dedi. Tatlı yedim etmedi. dondurma yedim yattım ona tepki verdii. Ama randevuma erken gitcem aklımda kalınca üzülüyorum. Sabah ağladım artık resmen niye oynamıyor diye
Benimde olmadı ikinci daha bu gün gittim aşı yokmuş gelince arayacaklar sorun olacağını sanmıyorumHazırlık yapan minnoş anneler kolay gelsinBenimde şekerle ilgili biliyorsunuz 190 çıkmıştı tokluk iş başlayınca çok dikkat edemiyorum geçen cuma tetanoz vardı gitmek istemiyordum gitmedim sorumsuz bir davranış gece sıtma gibi olmuştu yine olsun istemiyorum ebe hemşire bugün aradı bu hafta kesin gel diye cuma 2.doz tetanoz olacak Kendi doktorumda 3 haftaya gel demişti şeker açlık tokluk tekrar bakıcaz diye tekrar yükleme gibi mi yapıyorlar birde 4. Haftada gidicem çok sorun olur mu sizce Çok sorumsuz bir anne bıraktım buraya
Gecmis olsun. Dün bi benzerini yaşadım. Güzelce yemek yedim sonrasinda ter boşanıyor diger taraftan da ates basıyor ama kendim sogukmusum eşim oyle dedi. Nabiz normal, seker normal. Yatsam yatamadim midem bulandi, otursam uzanmak istegi geliyor. Sonra uyumaya calistim sabaha gecti iyilestim neden oldu anlamadim. Insallah bir daha olmazKızlar bugün kalktım, çok vitaminli bir kahvaltı yaptım. 1 saat sonra sıcak bastı beni, dedim noluyoruz. Tansiyon ölçtüm normal. Kendimi duşa attım çünkü nefes alamadım çok korktumduştan çıktığım gibi boğulacak gibi oldum, nefesim yetmeyince öksüreyim bari dedim, kustum midem falan da bulanmıyordu yani. Halen çok halisizim. Neden böyle nefessiz kaldım anlamadım. Çok korkuyorum bir daha olur mu diye
Umarım gelir kısa zamandaBenimde olmadı ikinci daha bu gün gittim aşı yokmuş gelince arayacaklar sorun olacağını sanmıyorum
Şeker e gelince açlık tokluk demiş muhtemelen aynı işlemsende artık bir hafta arayla gidersin
Aynen canım benimUmarım gelir kısa zamandaçok baskıcı değil doktorum rahat ondan kaytarıyorum Sıklaşacak artık tahminince muayeneler mecbur giderim o zaman
3 yemek kaşığı bulgur pilavı bir dilim kepek ekmeği yerine geçiyor. Bir öğünde iki dilim kepek ekmeği hakkım var benim mesela. Eğer 6 kaşık bulgur yersem ekmek yemiyorumBulgurda bi sorun yok diye biliyorum yavrum, bir de normal ekmek yiyince yükseliyor ama şekersiz ekmek falan var kepekli olanlarda pek anlamam ama onlarda yükselmiyor benim
Sende mi burdaydin canımm ückuyu taraflarindayiz kuzum iş yerine yakın olsun dedik, daha pek bisey göremedim burda cikamadimHayırlı olsun bizde Diyarbakırdayiz nasıl beğendin mi buraları ilçede misiniz merkez mi ?
Evet kuzum evde olursam kalsın sorun değil de gidersem dönüşte lazım olacak kıyafetler vs. Olabilir.Mis o zaman canım yıka gitsin bence temiz temiz dursun hepsi. Etiket poşet kalabalığından kurtulmak bile yeter
Annemle halledicez inşallah
üzüldüm diloşum yaa. Ciddi ciddi Yalnız kalma ihtimalin varsa ve bilmediğin bir şehirde. ailenin yanına gitmek çok daha mantıklı sanki. Eşten uzak olmak zor olur tabi ama öncelikler farklı maalesef
Ah kuzum git bi görün için rahat etsin. Bende bu aralar aynıyım cumartesi gideyim diyorum hareket var ama çok azDoktorumu aradım tatlı yada dondurma ye yan yat diye. Hareket alamazsan gel dedi. Tatlı yedim etmedi. dondurma yedim yattım ona tepki verdii. Ama randevuma erken gitcem aklımda kalınca üzülüyorum. Sabah ağladım artık resmen niye oynamıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?