2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kuzum evet biliyorum ama yemek eşliğinde sadece akşam öğününde yiyebilirsin dedi bana doktor bulgur falan ama aşırıya kaçmadan tabiki ben yine bulguru tercih ediyorum da bakalım
Bulgurda bi sorun yok diye biliyorum yavrum, bir de normal ekmek yiyince yükseliyor ama şekersiz ekmek falan var kepekli olanlarda pek anlamam ama onlarda yükselmiyor benim

Mis o zaman canım yıka gitsin bence temiz temiz dursun hepsi. Etiket poşet kalabalığından kurtulmak bile yeter
Annemle halledicez inşallah
üzüldüm diloşum yaa. Ciddi ciddi Yalnız kalma ihtimalin varsa ve bilmediğin bir şehirde. ailenin yanına gitmek çok daha mantıklı sanki. Eşten uzak olmak zor olur tabi ama öncelikler farklı maalesef

Bulgurda bi sorun yok diye biliyorum yavrum, bir de normal ekmek yiyince yükseliyor ama şekersiz ekmek falan var kepekli olanlarda pek anlamam ama onlarda yükselmiyor benim
Bulgur daha sağlıklı kuzum aynen evet bende kahvaltılarda zorlanıyorum ekmeksiz olunca o yüzden tam buğday şekersiz ekmek tüketiyorum çok az

Ben yeni girdim 28 e ama azalma falan yok aksine şiddetleniyor gün içinde hareket ediyor sa korkma bence çok ta kafaya takarsan git USG de bı bak canım benim kilosu iri ise yer daralıyor belki oynayamiyordur artık

Minnoşum pozisyon değiştirdiğinde de olabiliyor belki hatırlarsın o haftalarda ben de üç gün çok az hissedince doktora koşmuştum, yer değiştirmişti sadece, o yüzden eskisi gibi hissedememişim.

Canını sıkma kontrolün ne zaman? Yer daralması için biraz erken istersen kontrolü öne çek için rahat etsin

Bir doktora girip bebeğini gör istersen arkadaşım. Yeri daralmıştır muhtemelen.
Sağ salim kucağına alırsın inşallah.

İki gündür bende daha az hissediyorum inşallah normal bı durumdur

Ben de yaşadım aynısını sanki canım o zaman. Kontrole korkarak gittim hatta. Bebiş büyüdüğü için yeri daralıyor sanırım

Doktorumu aradım tatlı yada dondurma ye yan yat diye. Hareket alamazsan gel dedi. Tatlı yedim etmedi. dondurma yedim yattım ona tepki verdii. Ama randevuma erken gitcem aklımda kalınca üzülüyorum. Sabah ağladım artık resmen niye oynamıyor diye

Kızlar bugün kalktım, çok vitaminli bir kahvaltı yaptım. 1 saat sonra sıcak bastı beni, dedim noluyoruz. Tansiyon ölçtüm normal. Kendimi duşa attım çünkü nefes alamadım çok korktum duştan çıktığım gibi boğulacak gibi oldum, nefesim yetmeyince öksüreyim bari dedim, kustum midem falan da bulanmıyordu yani. Halen çok halisizim. Neden böyle nefessiz kaldım anlamadım. Çok korkuyorum bir daha olur mu diye

Hazırlık yapan minnoş anneler kolay gelsin Benimde şekerle ilgili biliyorsunuz 190 çıkmıştı tokluk iş başlayınca çok dikkat edemiyorum geçen cuma tetanoz vardı gitmek istemiyordum gitmedim sorumsuz bir davranış gece sıtma gibi olmuştu yine olsun istemiyorum ebe hemşire bugün aradı bu hafta kesin gel diye cuma 2.doz tetanoz olacak Kendi doktorumda 3 haftaya gel demişti şeker açlık tokluk tekrar bakıcaz diye tekrar yükleme gibi mi yapıyorlar birde 4. Haftada gidicem çok sorun olur mu sizce Çok sorumsuz bir anne bıraktım buraya

Dediği gibi doktorunun canım tatlı yeyip sola yatınca sessiz bir ortamda hareketler daha rahat gözlenebiliyormuş Kıyamam ağlama üzülme gideceksin birşey yoktur için rahatlar en azından iyi olur

Benimde olmadı ikinci daha bu gün gittim aşı yokmuş gelince arayacaklar sorun olacağını sanmıyorum
Şeker e gelince açlık tokluk demiş muhtemelen aynı işlem sende artık bir hafta arayla gidersin

Gecmis olsun. Dün bi benzerini yaşadım. Güzelce yemek yedim sonrasinda ter boşanıyor diger taraftan da ates basıyor ama kendim sogukmusum eşim oyle dedi. Nabiz normal, seker normal. Yatsam yatamadim midem bulandi, otursam uzanmak istegi geliyor. Sonra uyumaya calistim sabaha gecti iyilestim neden oldu anlamadim. Insallah bir daha olmaz

Benimde olmadı ikinci daha bu gün gittim aşı yokmuş gelince arayacaklar sorun olacağını sanmıyorum
Şeker e gelince açlık tokluk demiş muhtemelen aynı işlem sende artık bir hafta arayla gidersin
Umarım gelir kısa zamanda çok baskıcı değil doktorum rahat ondan kaytarıyorum Sıklaşacak artık tahminince muayeneler mecbur giderim o zaman

Umarım gelir kısa zamanda çok baskıcı değil doktorum rahat ondan kaytarıyorum Sıklaşacak artık tahminince muayeneler mecbur giderim o zaman
Aynen canım benim 30 dan sonra siklasir heralde bana kalsa iki hafta da gidicem Dr da bekleyemezsen merak edersen gel diyor tutuyorum kendimi bakalım

3 yemek kaşığı bulgur pilavı bir dilim kepek ekmeği yerine geçiyor. Bir öğünde iki dilim kepek ekmeği hakkım var benim mesela. Eğer 6 kaşık bulgur yersem ekmek yemiyorum

Kızlar merhaba, 35-36. Haftalarda uçakta yolculuk yapılabiliyor mu ve siz olsanız tercih eder miydiniz?
Arkadaslarimiz hep beraber bir gezi plani yaptilar esimle ben de katilmak istiyoruz ama ben cok kararsizim 2-3 gunluk bir sey ama siz olsaniz napardiniz

Evet kuzum evde olursam kalsın sorun değil de gidersem dönüşte lazım olacak kıyafetler vs. Olabilir.
Valla yavrum 2 kere hadi akşam göreve gidiyorsun dedikleri oldu, şuan başka yerdeyiz ama görev değişmiyor maalesef bi de hiç bisey belli değil. Suanlik gitmeyecek gibi ama bi emir gelse mecbur. Eğer ben gidersem ve eşimde göreve gitmezse doğum izni alıp gelecek zaten geri beraber dönücez. Ama suanlik bilemiyoruz daha napalim diye uçakta en geç 36. Haftaya kadar alıyormuş sanırım

Ah kuzum git bi görün için rahat etsin. Bende bu aralar aynıyım cumartesi gideyim diyorum hareket var ama çok az

Kızlar merhaba, 35-36. Haftalarda uçakta yolculuk yapılabiliyor mu ve siz olsanız tercih eder miydiniz?
Arkadaslarimiz hep beraber bir gezi plani yaptilar esimle ben de katilmak istiyoruz ama ben cok kararsizim 2-3 gunluk bir sey ama siz olsaniz napardiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…