2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sagolasin canım aynen sonlara yaklasmadan karar vermek lazım

Oy kuzum bir şey yoktur inşallah
Farklı şeyler tüketmeyi dene
Benimki bonibon tipi şekerlere alıştı artık kılını kıpırdatmıyor

Yok canım asker. Valla sorma sıcaktan bugun resmen bayiliyordum ya evde güneş alıyor sürekli
Anladim canım. Çok aşırı sıcak gerçekten terden yapış yapış oluyorum şuan bile bir de ev taşıma işimiz var ev bakicaz ev sahibi çıkartıyor evden bu sıcakta bu halde baya ugrastiracak bizi sen doktor falan buldun mu burada

Cok tesekkur ederim canim yorumun icin bebisler iyi olsun da bir sekilde uyum sagliyor insan her seye

Canim cok tesekkur ederim yorumun icin ben normalde beyaz ekmege cok duskun degildim ama hamilelikte resmen icimden bir canavar cikti yani 5 ay midem araliksiz o kadar kotuydu ki yemek yemek iskence gibiydi iste 1 aydir falan dogru duzgun her seyden yiyebiliyordum canim istiyordu ama kati bir diyet beni bekliyor galiba

yok bnde öyle vuruldum

yani cok bir aciliyet yoksa hem korona acısından ucakta okdr kalabalık kimse maske takmıyor, hem de okdr basınç bebeğe zararı olabilir. gittiğiniz yerde rahat edebilirmisnz?

Kız tatlış bulantın geçti mi? Ben hala prilam kullanıyorum bulantı da kusma da arttı. Çileli Dilber çileli.

Kız tatlış bulantın geçti mi? Ben hala prilam kullanıyorum bulantı da kusma da arttı. Çileli Dilber çileli.
Hahaah bebegim sen yine iyi prilam kullaniyosun ben hala onzyd denilen agir ilactan devam bir kac gun icmeyeyim dedim hayatim kayiyordu yine sicaklardan sanirim benimde bulantim oluyor ama kusma yok cok sukur, sadece istahim acildi eskiden bulantim ya da agrim varken canim hicbir sey yemek istemiyordu artik bulansa da agzima biseyler tikmak istiyorum ve sonra yine bulaniyor boyle sacma bir dongude ilerliyorum

Hiç bir şeyden korkmuyorum nefes darlığı kadar panikataklı biri olarak nefes alamamak benim için zulüm. Doktor nefes darlığı yaşayabilirsin dedi ama boğulacak gibi oldum. İnşallah bir daha yaşamam, evde yalnız kalmak istemiyorum

Tansiyona, şekere, bulantıya alıştım artık ama bu nefes beni mahvetti. Ya kusmasaydım nasıl nefes alacaktım ben ya ilk kez bu kadar korkuyorum size de geçmiş olsun, iyi ki uyumuşsunuz, gündüz sıcağında olsa insan uyuyamıyor da. Bir an önce eylül ekim gelsin amin

O ilaç beni iyice kusturdu ya boşuna 2 paket erittim ağzımda. Onu erittiğim gibi yine kusuyordum. Allahtan tesadüfen prilam yazdı da sağlık ocağındaki doktor, ona geçtim

O ilaç beni iyice kusturdu ya boşuna 2 paket erittim ağzımda. Onu erittiğim gibi yine kusuyordum. Allahtan tesadüfen prilam yazdı da sağlık ocağındaki doktor, ona geçtim
Aaa herkese farkli etki yapiyor demek ki bana da prilam hic fayda etmemisti keske o fayda etseydi en azindan b6 vitamini

Bence sakincali olabilir en guzeli doktorunuza sormaniz en dogrusunu o soyler

Yavrum beni de kesmiyor ama daha ağırını kullanmak istemediğimden ses etmiyorum, bir ara bırakmıştım birkaç hafta sürdü kabus geri döndü.

Bak o bende de var, bulansa bile yiyorum artık, hatta kusuyorum sonra ama durmuyorum yine yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…