Teşekkürler canım bilgi için. Bende kahvaltıda yiyorum genelde ekmeği akşam ekmeksiz yiyorum3 yemek kaşığı bulgur pilavı bir dilim kepek ekmeği yerine geçiyor. Bir öğünde iki dilim kepek ekmeği hakkım var benim mesela. Eğer 6 kaşık bulgur yersem ekmek yemiyorum
Benimki de cok az hareket ediyor normalde kafama da takiyordum bugun dondurma yedim cocuk ziplamaya basladiAh kuzum git bi görün için rahat etsin. Bende bu aralar aynıyım cumartesi gideyim diyorum hareket var ama çok az
Soğuk ve tatlı ikisi de hareketlendiriyor ama ben pek fazla yiyemiyorum şekerdenBenimki de cok az hareket ediyor normalde kafama da takiyordum bugun dondurma yedim cocuk ziplamaya basladibu isin sirri dondurmaymis ben onu anladim.
Net gitmezdim canımKızlar merhaba, 35-36. Haftalarda uçakta yolculuk yapılabiliyor mu ve siz olsanız tercih eder miydiniz?
Arkadaslarimiz hep beraber bir gezi plani yaptilar esimle ben de katilmak istiyoruz ama ben cok kararsizim 2-3 gunluk bir sey ama siz olsaniz napardiniz
bende gitmem . zaten doktordan izin kagitsiz ucaga bindirmezler boyle gec haftalarda.Kızlar merhaba, 35-36. Haftalarda uçakta yolculuk yapılabiliyor mu ve siz olsanız tercih eder miydiniz?
Arkadaslarimiz hep beraber bir gezi plani yaptilar esimle ben de katilmak istiyoruz ama ben cok kararsizim 2-3 gunluk bir sey ama siz olsaniz napardiniz
Evet buradayız canım. Eşin ne iş yapıyor ki cezaevinde falan mı ? Pek gezilecek yer yok zati hele bu sıcaklardaSende mi burdaydin canımm ückuyu taraflarindayiz kuzum iş yerine yakın olsun dedik, daha pek bisey göremedim burda cikamadim
gebwlikte belli bir haftadan sonra uçak seyahati önerilmiyor diye biliyorum canım.. en mantıklısı doktora sormak.. bana kalırsa bende gitmezdim riske atamam.. şuan 31.haftadayım arabayla bile gitmedim..Kızlar merhaba, 35-36. Haftalarda uçakta yolculuk yapılabiliyor mu ve siz olsanız tercih eder miydiniz?
Çok riskli bence erteleyinKızlar merhaba, 35-36. Haftalarda uçakta yolculuk yapılabiliyor mu ve siz olsanız tercih eder miydiniz?
Cankm bugün benimde açlık tokluk şekerime bakıldı.Açlık 75 tokluk 96 çıktı amae nabızda tokluk şekeri kırmızı uyarı şeklinde gosteriyo kafamı kurcaladı acaba yüksek mi çıktı düşük mü?bu konuda fikrin var mı?Hazırlık yapan minnoş anneler kolay gelsinBenimde şekerle ilgili biliyorsunuz 190 çıkmıştı tokluk iş başlayınca çok dikkat edemiyorum geçen cuma tetanoz vardı gitmek istemiyordum gitmedim sorumsuz bir davranış gece sıtma gibi olmuştu yine olsun istemiyorum ebe hemşire bugün aradı bu hafta kesin gel diye cuma 2.doz tetanoz olacak Kendi doktorumda 3 haftaya gel demişti şeker açlık tokluk tekrar bakıcaz diye tekrar yükleme gibi mi yapıyorlar birde 4. Haftada gidicem çok sorun olur mu sizce Çok sorumsuz bir anne bıraktım buraya
Tokluk sınırda görünüyor canım (düşük) ondandır. Tokluk aralığı 100-140 arasıCankm bugün benimde açlık tokluk şekerime bakıldı.Açlık 75 tokluk 96 çıktı amae nabızda tokluk şekeri kırmızı uyarı şeklinde gosteriyo kafamı kurcaladı acaba yüksek mi çıktı düşük mü?bu konuda fikrin var mı?
Ben çok bilmiyorum canım doktorumun söylediği kadar biliyorum bu şeker olayını yanlış yönlendirmeyeyim seniCankm bugün benimde açlık tokluk şekerime bakıldı.Açlık 75 tokluk 96 çıktı amae nabızda tokluk şekeri kırmızı uyarı şeklinde gosteriyo kafamı kurcaladı acaba yüksek mi çıktı düşük mü?bu konuda fikrin var mı?
Dediği gibi doktorunun canım tatlı yeyip sola yatınca sessiz bir ortamda hareketler daha rahat gözlenebiliyormuşKıyamam ağlama üzülme gideceksin birşey yoktur için rahatlar en azından iyi olur
Ah kuzum git bi görün için rahat etsin. Bende bu aralar aynıyım cumartesi gideyim diyorum hareket var ama çok az
Canım 28 gaftadan sonra doktor raporuyla biniyosun ama 36 dan sonra rapor olsa da almıyor uçak riske girme benceKızlar merhaba, 35-36. Haftalarda uçakta yolculuk yapılabiliyor mu ve siz olsanız tercih eder miydiniz?
O haftalar çok rahatsız hissedeceğin haftalar evde ayakta durmak bile istemezsin cnm o sebeple tavsiye etmemKızlar merhaba, 35-36. Haftalarda uçakta yolculuk yapılabiliyor mu ve siz olsanız tercih eder miydiniz?
Kızlar merhaba, 35-36. Haftalarda uçakta yolculuk yapılabiliyor mu ve siz olsanız tercih eder miydiniz?
Kuzum insan telaş yapmadan edemiyor ama bazen daha hafif hareketler yapıyorlar. Ciğer geliştiriciden bağımsız bende de oluyordu. Baya hafif elimi dokundurup bekleyince içerde kıpırtıları hissediyordum.Doktorumu aradım tatlı yada dondurma ye yan yat diye. Hareket alamazsan gel dedi. Tatlı yedim etmedi. dondurma yedim yattım ona tepki verdii. Ama randevuma erken gitcem aklımda kalınca üzülüyorum. Sabah ağladım artık resmen niye oynamıyor diye
Mideni sıkıştırıp bi de nefes darlığı olmuş olabilir mi ?Kızlar bugün kalktım, çok vitaminli bir kahvaltı yaptım. 1 saat sonra sıcak bastı beni, dedim noluyoruz. Tansiyon ölçtüm normal. Kendimi duşa attım çünkü nefes alamadım çok korktumduştan çıktığım gibi boğulacak gibi oldum, nefesim yetmeyince öksüreyim bari dedim, kustum midem falan da bulanmıyordu yani. Halen çok halisizim. Neden böyle nefessiz kaldım anlamadım. Çok korkuyorum bir daha olur mu diye
Sadece açlık tokluk bakarlar canımHazırlık yapan minnoş anneler kolay gelsinBenimde şekerle ilgili biliyorsunuz 190 çıkmıştı tokluk iş başlayınca çok dikkat edemiyorum geçen cuma tetanoz vardı gitmek istemiyordum gitmedim sorumsuz bir davranış gece sıtma gibi olmuştu yine olsun istemiyorum ebe hemşire bugün aradı bu hafta kesin gel diye cuma 2.doz tetanoz olacak Kendi doktorumda 3 haftaya gel demişti şeker açlık tokluk tekrar bakıcaz diye tekrar yükleme gibi mi yapıyorlar birde 4. Haftada gidicem çok sorun olur mu sizce Çok sorumsuz bir anne bıraktım buraya
Allah kolaylık versin kuzum karar vermesi de zor yaşaması daEvet kuzum evde olursam kalsın sorun değil de gidersem dönüşte lazım olacak kıyafetler vs. Olabilir.
Valla yavrum 2 kere hadi akşam göreve gidiyorsun dedikleri oldu, şuan başka yerdeyiz ama görev değişmiyor maalesef bi de hiç bisey belli değil. Suanlik gitmeyecek gibi ama bi emir gelse mecbur. Eğer ben gidersem ve eşimde göreve gitmezse doğum izni alıp gelecek zaten geri beraber dönücez. Ama suanlik bilemiyoruz daha napalim diye uçakta en geç 36. Haftaya kadar alıyormuş sanırım
Ay alıntılamamışım.Tesekkurler cevaplariniz icinGaza gelmistim gideriz ya falan dedik ama yazdiklarinizla gercege dondum sagolun tatlis anneler
Kuzum insan telaş yapmadan edemiyor ama bazen daha hafif hareketler yapıyorlar. Ciğer geliştiriciden bağımsız bende de oluyordu. Baya hafif elimi dokundurup bekleyince içerde kıpırtıları hissediyordum.
Benimki dümdüz sırt üstü yatmaya çok tepki veriyor mesela. Bazen tatlıya tepki vermezken yarım litre süt içince tepki veriyor.
Ne zaman gideceksin kontrole?
Mideni sıkıştırıp bi de nefes darlığı olmuş olabilir mi ?
Sıcak duşlardan kaçın bir de duşta artık uzun durma çünkü tansiyonu oynatabiliyor artık.
Gerçi strese sokacak durumlar yaşadın mı psikolojik de olabilir
Geçmiş olsun
Sadece açlık tokluk bakarlar canım
2. Doz bende etki yapmadı, sadece aşı yerinde çok ufak hassasiyet vardı.
Bir şey olmaz inşallah
Allah kolaylık versin kuzum karar vermesi de zor yaşaması da36 olmadan karar vermek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?