2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benimki de cok az hareket ediyor normalde kafama da takiyordum bugun dondurma yedim cocuk ziplamaya basladi bu isin sirri dondurmaymis ben onu anladim.
Soğuk ve tatlı ikisi de hareketlendiriyor ama ben pek fazla yiyemiyorum şekerden
Ama zaten çok çok hareketli bi bebis değil benimki herhalde, çünkü okuyorum gece uyutmadı falan yazıyorlar hiç daha öyle bisey yaşamadım

bende gitmem . zaten doktordan izin kagitsiz ucaga bindirmezler boyle gec haftalarda.

Ben suan bile 40-45 dk mesafe disinda piknik alanlarina bile gitmiyorjm , allah korusun ne olur ne olmaz

gebwlikte belli bir haftadan sonra uçak seyahati önerilmiyor diye biliyorum canım.. en mantıklısı doktora sormak.. bana kalırsa bende gitmezdim riske atamam.. şuan 31.haftadayım arabayla bile gitmedim..

Çok riskli bence erteleyin

Cankm bugün benimde açlık tokluk şekerime bakıldı.Açlık 75 tokluk 96 çıktı amae nabızda tokluk şekeri kırmızı uyarı şeklinde gosteriyo kafamı kurcaladı acaba yüksek mi çıktı düşük mü?bu konuda fikrin var mı?

Tokluk sınırda görünüyor canım (düşük) ondandır. Tokluk aralığı 100-140 arası

Ben çok bilmiyorum canım doktorumun söylediği kadar biliyorum bu şeker olayını yanlış yönlendirmeyeyim seni

Canım 28 gaftadan sonra doktor raporuyla biniyosun ama 36 dan sonra rapor olsa da almıyor uçak riske girme bence

O haftalar çok rahatsız hissedeceğin haftalar evde ayakta durmak bile istemezsin cnm o sebeple tavsiye etmem

Doktorlar izin vermiyor diye biliyorum ben. Raporsuz gidince de uçak almıyor zaten

Kuzum insan telaş yapmadan edemiyor ama bazen daha hafif hareketler yapıyorlar. Ciğer geliştiriciden bağımsız bende de oluyordu. Baya hafif elimi dokundurup bekleyince içerde kıpırtıları hissediyordum.
Benimki dümdüz sırt üstü yatmaya çok tepki veriyor mesela. Bazen tatlıya tepki vermezken yarım litre süt içince tepki veriyor.
Ne zaman gideceksin kontrole?
Mideni sıkıştırıp bi de nefes darlığı olmuş olabilir mi ?
Sıcak duşlardan kaçın bir de duşta artık uzun durma çünkü tansiyonu oynatabiliyor artık.
Gerçi strese sokacak durumlar yaşadın mı psikolojik de olabilir
Geçmiş olsun
Sadece açlık tokluk bakarlar canım
2. Doz bende etki yapmadı, sadece aşı yerinde çok ufak hassasiyet vardı.
Bir şey olmaz inşallah
Allah kolaylık versin kuzum karar vermesi de zor yaşaması da 36 olmadan karar vermek lazım.

Tesekkurler cevaplariniz icin Gaza gelmistim gideriz ya falan dedik ama yazdiklarinizla gercege dondum sagolun tatlis anneler
Ay alıntılamamışım.
Ben de riskli durumlar olmasa hemen atlardım böyle plana
Daha 2 hafta önce bile atlamak istiyordum
Ama kızlar çok haklı valla baya riskli oluyor düşününce

Normalde 2 hafta sonra gidecektim haftya pazartesi boş günümüz eğer doktorda randevu varsa haftaya pazartesi gitcem. Olmazsa bi acilden kontrole giderim. Hani zaten gün içinde de hareket eden bşr bebek değil ama sabah uyanınca ve gece yatarken kendini hissettiriyordu onlar düşünce bi korku oldu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…