2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba benimde 32 haftada yolculuk yapmam gerekiyor ama uçak riskini göze alamadım hele ki gezme vs için ben olsam yapmazdım çocuk doğunca da geziliyor hayırlısıyla dogsunlar da

Anlaşılan sadece sen ve ben kaldık zaten beybi.
Prilam bağımlısı olduk gerçekten bırakmayı çok denedim max 2 gün dayanabildim şiddetli bulantım oldu hep bırakınca. Bebek doğduktan sonrada devam edeceğim diye korkuyorum Bırakınca bana da haber ver geçtiyse bulantın bende bırakırım
pinkywom ben artik ilacin bagimlilik yaptigini dusunuyorum prilam yine baya masum benim ilacin yaninda doktorum bugun tekrar soka girdi hala devam mi diye dedim canimi iste ilacimi birakmami isteme
Aynı problem bende de var doktor ilacı gülerek yazıyor bana bu haftalarda içen hastam hiç olmadı 16da bıraktı hepsi diyor ben 16.haftamda en şiddetli bulantıyı yaşamıştım halbuki ucuz birşey olsa gidip alacağım eczaneden ama 120ydi en son. Mecbur yazdırıyorum. Sende bi prilama geçmeyi dene bence şuan belki işe yarar

Evet bak bu saat oldu uyuyamadım valla bu memleket çok sıcakmış. Tühh canım ya inşallah doğru düzgün bi ev bulursunuz kiralar da çok arttı ev sahipleri kiraları fazla arttiramayinca kiracıları çıkarmaya basladilar..
Ali emre tahaoglu adını çok duydum ona çıktım bi kere canım sen biliyor musun onu

kızlar bu enfeksıyon işini nasıl çözücem hayatımı etkıledı sbh yıne iyiydim ama yok kekik çayı dediler içiyorum, limon sarımsak, antıbıotk.. iç camasırımı sureklı değiştiriyorum. resmen birde moralimi sıfırladı suyum mu geliyor akıntı mı anlamıyorum bebek hareketleri normal herzmnki gibi. dün dr. da suyun yeterli ama daha ıı olabılırdı demişti önceden hep iyi diyordu ne yapsam bilemedim.başka dr a gttm herzmn gittiğin dr.a gitmelisin dedi Walla bilemiyorum napmalıyım

Yine de doktoruna danış mutlaka ama yanlış hatırlamıyorsam havuç suyu, suyu arttırıyodu sanırım. Benim de çok akıntım var, günde 4 kez çamaşır değiştiriyorum mutlaka. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Doktor dün idrar aldı benden enfeksiyona bakmış, bugün sonuç iyi geldi. Ama idrarla vajinal enfeksiyon farklı galiba di mi? Yazın bazen kokulu da geliyor aslında ama fitil kullanamıyorum ben. Senin çok mu yoğun? Renkli mi?

yok hayır su gibi renkli olsa korkmıcam. dr antibiotk bile yazmıcaktı su iç yeterli dıo ama bnm karnmn içi yara dökmüş gbi, lavabo yaparken resmen acı cekiyorum.

İlk mesaj yazdığında bunun panik atak oldugunu düşündüm ergenliğimden beri ben de atak geçirmemiştim ta ki geçen hafta kahvaltı edip oturmuş magnezyum içerken önce başım döndü sonra kalbim çarpmaya başladı uzanmış oğluma bana zeytin getir demişim arkasından ölüyorum hissi geldi eşimi aradım bana bişey oluyo diye başka sebepten psikoterapiye devam ediyodum bu hafta konuştuk ölüyorum hissi bize bunu atak oldugunu gösterir dedi hamilelik hormonları tetikleyebiliyor

Önceki panik ataklarıma hem benziyor, hem benzemiyor. Mesela öncekilerde nefes egzersizi yaparak, karanlıkta yatarak, eşimin elini sıkarak geçiriyordum, yarım saati buluyordu. Bunda 10 saniyede nefesim kesildi kustum, geçti. Dediğin gibi belki hamilelikte renk değiştirerek gelmiştir Hayır gelmesin nolur, bebek hissetmesin o iğrenç dakikaları

yok hayır su gibi renkli olsa korkmıcam. dr antibiotk bile yazmıcaktı su iç yeterli dıo ama bnm karnmn içi yara dökmüş gbi, lavabo yaparken resmen acı cekiyorum.
Canım benim de su gibi ya..hele yürüyüşe gideyim, geldiğimde sıksam suyu çıkar resmen. Sürekli ıslak altım. Günlük ped yasak olmasa takacağım. Ama acı çekmiyorum dediğin gibi. Umarım yaşadığın acının sebebini bulabilirsin.

Bebeğe etkisi olmaz canım biliyosun beynimizin oyunu bu istedğin kadar kalbin çarpsın nefes alamıyo değilsin öyle sanıyosun sadece benim sebebi biliyorum doğum korkusu sardı yaklaştıkça ondan oldu

O acı kısmı yok ama su gibi akıntı bende de var. Dışarıya çıkayım bi aferdersin ama resmen altıma kaçırmış gibi sırılsıklam oluyor çamaşırım

Seninle bir zamanlar burada galiba doguma kadar kusucaz diyorduk saatine denk gelmis herhalde ya

Canim valla ilaci birakmaktan o kadar gozum korkuyor ki bunu birakip prilami denemek demek benim icin o gun full bulanti ve belki kusma riskini almak demek o yuzden sifir cesaret bende dun doktorda senin bulantinin artik psikolojik oldugunu dusunuyorum dedi bu hali psikolojikse, psikolojik olmayan haliyle ben ne olurum hic bilmiyorum

Doğumla beraber bıçak gibi kesiliyor diyorlar, sık dişini az kaldı ha gayret. Elimdeki kutu bitince birkaç gün içmeyip deneyeceğim, haber ederim sana.
Seninle bir zamanlar burada galiba doguma kadar kusucaz diyorduk saatine denk gelmis herhalde ya
Dilek kapılarımızın açık olduğunu bilseydik başka şeyler konuşurduk, görüyor musun başımıza geleni?

Kızlar tansiyonum normalde 12/8. Kendimi kötü hissediyorum ölçtüm şimdi 9/6. Düşük tansiyon tehlikeli midir? Midem de bulanıyor, kusacağım sanırım. Ateş bastı. Bana ne oldu 2 gündür anlamadım ya.. zehirlenmiş falan olabilir miyim siizce?

Hayyal canım senin durumunu okudum inşallah sürekli takiple birşey olmaz Sunshine ile birlikte en az bir altı hafta daha bekleyeceksiniz inşallah Allah yardımcın olsun
Canım çok teşekkür ederim inşallah bebeğin oksijeninde sorun olmaz, kilo olmaya da devam eder de içeride kalır. Bugün Recep has için randevu aldım inşallah iyi şeyler duyarım.
Ay maşallah dondurmacı bu kuş içi yanmış annesi hiç anlamıyorsun halden
Bence hiç orada durma diloş git annenin yanına hem daha serin uyursun Diyarbakır’ın sıcağı gele bu ay çekilmez, daha ağırlaşmadan git.
Kararını vermişsin gerçi canım ama asla tercih edilmemeli, geçen hafta 30. Haftada eşimin saçma ısrarıyla bile gittiğime pişmanım.

Kiracılar burada protesto edip kira bile ödemiyorlar, nasıl çıkarıyorlar ki evden öyle bir hak yok, tahliye kararları da yeni yıla kadar dondurulmuş.

Düşük tansiyon ideal bişey aslında, ama başka semptomlar da söylüyorsun acile gitsen iyi olur bence. Yediğin bişey mi dokundu acaba?

Canım ben ekmeksiz doymayanlardanım yani ekmek benim için çok çok önemli ama hal böyle olunca şeker sınırda çıktı ve mecbur bıraktım ve ciddiyim ilk 2 gün falan morelim cok bozuktu birde bulgur daha cok tercih et pilav biraz şekeri yükseltiyor o kısmıda düzelteyim Hepimize şimdiden Allah kolaylıklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…