2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ne eksik ne fazla aynı durumdayim

Öyle olacak gibi canım büyük ihtimal gidicem nerdeyse arada 10 derece kadar fark var. Ben bunaldım gece gündüz kendimi bi oraya bi buraya atıyorum vallahi nefes alınmıyor. Evde sürekli güneş alıyor iyice hamam gibi. Tansiyonda cabası zaten şekerden dolayı doktor uyarmıştı tansiyonu yükseltir diye sıcaklarda eklenince gerçekten kötü oluyorum. Cumartesi bi gideyim de kontrole sorun yoksa kaçıcam inşallah burdan.
Sen nasılsın iyi misin yarın dimi kontrolün? İnşallah güzel haberlerle dönersin güzel kuzum kalabildikce kalsın içerde ama canını sıkma son zamanlara yaklaştın hayırlı şekilde gelsin inşallah minik kuzu

Eve klima alsanız belki rahat olur kuzuum
Normalde asla klimalı yerde duramam direk çarpıyor ama bu aralar dayanamıyorum düşünmüyor değilim yani ya memlekete kacicam ya gitmeden klima alınacak mahvoldum bana çocuk gelmeden uyu diyorlar uykular çoktan haram oldu

Bizde taşınıcaz diye ikinci el bir tane aldık canım tayin olayları biliyorsun sende öyle birşey bakabilirsiniz iki klimamız vardı evlenirken yatak odasına da taktırdık valla duramadım

Bizde taşınıcaz diye ikinci el bir tane aldık canım tayin olayları biliyorsun sende öyle birşey bakabilirsiniz iki klimamız vardı evlenirken yatak odasına da taktırdık valla duramadım
Biz de ikinci elden bakıyorduk canım sonra kaldı, dediğim gibi ben 2 dakika klima çalışan yerde oturayım hemen böbreklerim ağrır, burnum tıkanır direk çarpar hasta olurum. O yüzden vantilatörle idare edebilir miyiz dedim ama yok bi memlekette 7 24 sıcak olur mu bayilcam resmen
Bi daha çocuk yaparsam kesinlikle kışa gelsin diye uğraşırım
Büyük ihtimal memlekete kacicam ama 35 derecelerde hiç olmadı akşam serin olur biraz

Ayy bende diyorum beddua edeceksen Antalya da yazın hamile kal diceksin Akşamda olmaz kuzum olmaz

Panikatak kısmını bilmiyorum kuzum Allah kolaylık versin valla zordur o da. İnşallah yaşamazsın
Kuzum bitki çaylarına dikkat et benim bilgim pek yok ama. Çare hep bol su maalesef.
Bu şekilde davranan doktorlara da sinir oluyorum
Bence bi acile uğra gerekirse serum filan takarlar normalden uzun süre farklılık iyi değil. Covid için gittiğimde 7/5 ölçtüler o sırada çok kötü durumdaydım. Uzun süre bekleme canım

Sağol canım idare ediyorum kemik ağrıları geçti ama ateşle uğraşıyorum. Üst ve alt sınırım sürekli artıyor düşmüyor.
Nefesi öksürüğü ağrısı hiç kafama takmıyorum da ateş korkutuyor maalesef
Teşekkür ederim
Çok güzel övdünüz adama şöyle bi muayeneye gidesim geldi

Kızlar bakıyorum ki şöyle bi sorunsuz gebelik geçiren bir tanemiz yok.
Şekeri, tiroidi, panik atağı, bulantısı, ağrısı sancısı, ve daha niceleri kendim ve benimkine benzer durumları hiç açmıyorum zaten
Allah’ın izniyle sağ Salim atlatacağız bu günleri, gözümüz açık olsun. sadece kendinizi iyi takip edin. Ama çok stres yapmadan
Hepinize kocaman sarılıyorum

-Sunshine Dikkat et ateşine canım sürekli ölç. Çıkarsa acile bir git serum takarlar düşürürler. İnşallah Hayyal de memnun kalır doktordan canım güzel şeyler söyler. Sıkıntılı bir durumun inşallah olmaz kadın doğumcunla ilerlersin canım. Sıkıntılı bir şey olursa gitmeni tavsiye ederim.

Ayy bende diyorum beddua edeceksen Antalya da yazın hamile kal diceksin Akşamda olmaz kuzum olmaz
Ay evet Antalya da çok fenaymış bir de nem Allah sabır versin valla
Hatayda az çok anlamıştım onu o nem insanı boğuyor resmen
Burası da kuru sıcak biraz esse sanki fırına girmiş gibi oluyorsun beyaz olan ben karardim 2 3 kere dışarı çıkmakla

Aynen canım herkesim farklı farklı sıkıntısı var Sanada çok geçmiş olsun canım güneş kız vaktinde sağlıkla gelsin inşallah benzer durumlardayız benmde erken doğum riskim var artık sürekli yatış umarım hepimiz sağlıkla vaktinde kavuşuruz Sevgili Hayyal alıntılayamadm ama dualarım seninlede umarım çok güzel şeyler duyarsın sağlıkla kavuşurusn bebeğine

Memlekete kaçmak kısa süreli bi çözüm olabilir kuzum ama klimayı çok az seviyede açarsın en azından o seni rahatlatır diye düşünüyorum ama sen yine bi düşün tabi ki kıyamam ya

Senin bu laflarının üstüne şu videoyu değiştirerek koyuyorum ee ana oluyo golay mı
Şaka bi yana Allah hepimize sabır, sağlık versin

Memlekete kaçmak kısa süreli bi çözüm olabilir kuzum ama klimayı çok az seviyede açarsın en azından o seni rahatlatır diye düşünüyorum ama sen yine bi düşün tabi ki kıyamam ya
Aynen canım olmadı odayı serinletir kapatırım sonra otururum diyorum
Bu ay tayin olduk diye maaş almadık ekonomi sıkıntı ama aklımda o benim

Bebenin ateş ölçeri dün geldi. Sanırım Pilini daha doğmadan bitiricem böyle giderse
Şimdi de bebenin küvetine göz diktim buz doldurup içine giresim var
Evdekilere ben bulaştıramadım, peşimden hastaneye sürükleyip zorla covid bulaşsın da istemiyorum
Ama yine düşüremezsek gideceğiz mecburen

Kuzum sağolasın evet konuşmuştuk hatırlıyorum. Şuan senin önceki gebeliklerden dolayı önlem amaçlı yatış değil mi? Ekstra risk faktörü gösteren bir durumun yoktur umarım
İnşallah hepimize sağ Salim vakitlice doğumlar nasip olsun.

Senin bu laflarının üstüne şu videoyu değiştirerek koyuyorum ee ana oluyo golay mı
Şaka bi yana Allah hepimize sabır, sağlık versin
ahhh amin kuzucum aminnn

Canım ben serklajlıyım son kontrolde rahim ağzı 2.70 di dikişe daha dayanmamıştı herşey gayet yolundaydı ama salı günü gittiğimde doktor dikişe dayandığını artık dikişin tuttuğunu söyledi ve baskıyıda biraz fazla gördü ciğer geliştirici olmamı söyledi iki doz dün vurdurdum iki doz da bugün olacağım

Oy kuzum istirahat cok rahatlatır inşallah.
Ciğer geliştiriciden sonra 3 güne kadar hareketler azalabilir aklında olsun.
sancı yok değil mi ?

Kizlar biz ciktik kontrolden cok sukur 28+5 gun 1442gm. Boyunu soylemedi Olmusuz hersey yolunda gidiyor masallah insallah hepinizin kontrolleri iyi guzel gecer vakitlice saglikli bebislerimizi dunyaya getiririz amin
Ah güzel haberler maşallah sağ Salim vakitlice inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…