- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.481
- 548
Ne eksik ne fazla aynı durumdayimSağ olasın canım yok ben panikten çok etkilenmiyorum şuan tek bi kez yaşadım onun dışında bi ağırlığım var son bi haftadır yorgunum taş gibi karnım ayakta uzun süre duramıyorum işlerim kalıyo öyle olunca daha hasta hissediyor insan kalkar evi silerdim markete bile giderdim şimdi ölü gibi yatasım geliyo
Öyle olacak gibi canım büyük ihtimal gidicem nerdeyse arada 10 derece kadar fark var. Ben bunaldım gece gündüz kendimi bi oraya bi buraya atıyorum vallahi nefes alınmıyor. Evde sürekli güneş alıyor iyice hamam gibi. Tansiyonda cabası zaten şekerden dolayı doktor uyarmıştı tansiyonu yükseltir diye sıcaklarda eklenince gerçekten kötü oluyorum. Cumartesi bi gideyim de kontrole sorun yoksa kaçıcam inşallah burdan.Canım çok teşekkür ederim inşallah bebeğin oksijeninde sorun olmaz, kilo olmaya da devam eder de içeride kalır. Bugün Recep has için randevu aldım inşallah iyi şeyler duyarım.
Ay maşallah dondurmacı bu kuş içi yanmış annesi hiç anlamıyorsun halden
Bence hiç orada durma diloş git annenin yanına hem daha serin uyursun Diyarbakır’ın sıcağı gele bu ay çekilmez, daha ağırlaşmadan git.
Kararını vermişsin gerçi canım ama asla tercih edilmemeli, geçen hafta 30. Haftada eşimin saçma ısrarıyla bile gittiğime pişmanım.
Kiracılar burada protesto edip kira bile ödemiyorlar, nasıl çıkarıyorlar ki evdenöyle bir hak yok, tahliye kararları da yeni yıla kadar dondurulmuş.
Normalde asla klimalı yerde duramam direk çarpıyor ama bu aralar dayanamıyorum düşünmüyor değilim yaniEve klima alsanız belki rahat olur kuzuum
Bizde taşınıcaz diye ikinci el bir tane aldık canım tayin olayları biliyorsun sende öyle birşey bakabilirsiniz iki klimamız vardı evlenirken yatak odasına da taktırdık valla duramadımNormalde asla klimalı yerde duramam direk çarpıyor ama bu aralar dayanamıyorum düşünmüyor değilim yaniya memlekete kacicam ya gitmeden klima alınacak mahvoldum bana çocuk gelmeden uyu diyorlar uykular çoktan haram oldu
Biz de ikinci elden bakıyorduk canım sonra kaldı, dediğim gibi ben 2 dakika klima çalışan yerde oturayım hemen böbreklerim ağrır, burnum tıkanır direk çarpar hasta olurum. O yüzden vantilatörle idare edebilir miyiz dedim ama yok bi memlekette 7 24 sıcak olur mu bayilcam resmenBizde taşınıcaz diye ikinci el bir tane aldık canım tayin olayları biliyorsun sende öyle birşey bakabilirsiniz iki klimamız vardı evlenirken yatak odasına da taktırdık valla duramadım
Ayy bende diyorum beddua edeceksen Antalya da yazın hamile kal diceksinBiz de ikinci elden bakıyorduk canım sonra kaldı, dediğim gibi ben 2 dakika klima çalışan yerde oturayım hemen böbreklerim ağrır, burnum tıkanır direk çarpar hasta olurum. O yüzden vantilatörle idare edebilir miyiz dedim ama yok bi memlekette 7 24 sıcak olur mu bayilcam resmen
Bi daha çocuk yaparsam kesinlikle kışa gelsin diye uğraşırım
Büyük ihtimal memlekete kacicam ama 35 derecelerde hiç olmadı akşam serin olur biraz
Panikatak kısmını bilmiyorum kuzum Allah kolaylık versin valla zordur o da. İnşallah yaşamazsınHiç bir şeyden korkmuyorum nefes darlığı kadarpanikataklı biri olarak nefes alamamak benim için zulüm. Doktor nefes darlığı yaşayabilirsin dedi ama boğulacak gibi oldum. İnşallah bir daha yaşamam, evde yalnız kalmak istemiyorum
Kuzum bitki çaylarına dikkat et benim bilgim pek yok ama. Çare hep bol su maalesef.kızlar bu enfeksıyon işini nasıl çözücem hayatımı etkıledı sbh yıne iyiydim ama yok kekik çayı dediler içiyorum, limon sarımsak, antıbıotk.. iç camasırımı sureklı değiştiriyorum. resmen birde moralimi sıfırladı suyum mu geliyor akıntı mı anlamıyorum bebek hareketleri normal herzmnki gibi. dün dr. da suyun yeterli ama daha ıı olabılırdı demişti önceden hep iyi diyordu ne yapsam bilemedim.başka dr a gttm herzmn gittiğin dr.a gitmelisin dedi Walla bilemiyorum napmalıyım
Bence bi acile uğra gerekirse serum filan takarlar normalden uzun süre farklılık iyi değil. Covid için gittiğimde 7/5 ölçtüler o sırada çok kötü durumdaydım. Uzun süre bekleme canımKızlar tansiyonum normalde 12/8. Kendimi kötü hissediyorum ölçtüm şimdi 9/6. Düşük tansiyon tehlikeli midir? Midem de bulanıyor, kusacağım sanırım. Ateş bastı. Bana ne oldu 2 gündür anlamadım ya.. zehirlenmiş falan olabilir miyim siizce?
Sağol canım idare ediyorum kemik ağrıları geçti ama ateşle uğraşıyorum. Üst ve alt sınırım sürekli artıyor-Sunshine Canım çok geçmiş olsun bugün nasılsın? 7.haftamda bende covid oldum. En riskli dönemlerdi çok şükür bebek etkilenmedi. Burnunda nefes problemi olursa burun bantları kullan bazı burun spreyleri hamilelikte kullanılmıyor ben kullanmamıştım. Bol bol meyve geçecek inşallah.
Çok güzel övdünüz adama şöyle bi muayeneye gidesim geldiKötüyü konuşan strese sokan bir doktor değil. Bende burun kemiği küçük çıktı o baktı inceledi fetal dnaya aslında gerek yok ama içim rahat etsin diyorsanız yaptırın dedi. Kitaplar burun kemiği küçükse down sendromu riski var diyor fakat benim şahsi görüşüm bu bebek güzel bir kız bebek down sendromluya görüntü olarak dahi benzemiyor dedi. Çok rahatlattı bizi. Ve fetal dna yaptırdım temiz çıktı. Recep Hasın dediği oldu yani. İnan verdiğin para çıktıktan sonra çok gelmeyecek hakediyor kesinlikle. Zaten cihazı çok çok iyi. Anne karnında bebeğe çok değer veren ve yaşasın diye çabalayan bir doktor konuşmalarından ben öyle hissettim. Güzel haberlerini bekliyorum.
Ay evet Antalya da çok fenaymış bir de nem Allah sabır versin vallaAyy bende diyorum beddua edeceksen Antalya da yazın hamile kal diceksinAkşamda olmaz kuzum olmaz
Sorma bu yaz günleri dondurma tüketememekte beni çok üzüyorAmin canimpilavdan tiksinmistim zaten cok tuketemiyorum ekmekten ve tatlidan golu yedim bari pilav cok etkilemesin
Aynen canım herkesim farklı farklı sıkıntısı var Sanada çok geçmiş olsun canım güneş kız vaktinde sağlıkla gelsin inşallah benzer durumlardayız benmde erken doğum riskim var artık sürekli yatış umarım hepimiz sağlıkla vaktinde kavuşuruz Sevgili Hayyal alıntılayamadm ama dualarım seninlede umarım çok güzel şeyler duyarsın sağlıkla kavuşurusn bebeğineKızlar bakıyorum ki şöyle bi sorunsuz gebelik geçiren bir tanemiz yok.
Şekeri, tiroidi, panik atağı, bulantısı, ağrısı sancısı, ve daha nicelerikendim ve benimkine benzer durumları hiç açmıyorum zaten
Allah’ın izniyle sağ Salim atlatacağız bu günleri, gözümüz açık olsun. sadece kendinizi iyi takip edin. Ama çok stres yapmadan
Hepinize kocaman sarılıyorum
Memlekete kaçmak kısa süreli bi çözüm olabilir kuzum ama klimayı çok az seviyede açarsın en azından o seni rahatlatır diye düşünüyorum ama sen yine bi düşün tabi kiNormalde asla klimalı yerde duramam direk çarpıyor ama bu aralar dayanamıyorum düşünmüyor değilim yaniya memlekete kacicam ya gitmeden klima alınacak mahvoldum bana çocuk gelmeden uyu diyorlar uykular çoktan haram oldu
Senin bu laflarının üstüne şu videoyu değiştirerek koyuyorum ee ana oluyo golay mıKızlar bakıyorum ki şöyle bi sorunsuz gebelik geçiren bir tanemiz yok.
Şekeri, tiroidi, panik atağı, bulantısı, ağrısı sancısı, ve daha nicelerikendim ve benimkine benzer durumları hiç açmıyorum zaten
Allah’ın izniyle sağ Salim atlatacağız bu günleri, gözümüz açık olsun. sadece kendinizi iyi takip edin. Ama çok stres yapmadan
Hepinize kocaman sarılıyorum
Aynen canım olmadı odayı serinletir kapatırım sonra otururum diyorumMemlekete kaçmak kısa süreli bi çözüm olabilir kuzum ama klimayı çok az seviyede açarsın en azından o seni rahatlatır diye düşünüyorum ama sen yine bi düşün tabi kikıyamam ya
Bebenin ateş ölçeri dün geldi. Sanırım Pilini daha doğmadan bitiricem böyle giderse
Kuzum sağolasınAynen canım herkesim farklı farklı sıkıntısı var Sanada çok geçmiş olsun canım güneş kız vaktinde sağlıkla gelsin inşallah benzer durumlardayız benmde erken doğum riskim var artık sürekli yatış umarım hepimiz sağlıkla vaktinde kavuşuruz Sevgili Hayyal alıntılayamadm ama dualarım seninlede umarım çok güzel şeyler duyarsın sağlıkla kavuşurusn bebeğine
Senin bu laflarının üstüne şu videoyu değiştirerek koyuyorum ee ana oluyo golay mı
Şaka bi yana Allah hepimize sabır, sağlık versin
Oy kuzum istirahat cok rahatlatır inşallah.Canım ben serklajlıyım son kontrolde rahim ağzı 2.70 di dikişe daha dayanmamıştı herşey gayet yolundaydı ama salı günü gittiğimde doktor dikişe dayandığını artık dikişin tuttuğunu söyledi ve baskıyıda biraz fazla gördü ciğer geliştirici olmamı söyledi iki doz dün vurdurdum iki doz da bugün olacağım
Ah güzel haberler maşallahKizlar biz ciktik kontroldencok sukur 28+5 gun 1442gm. Boyunu soylemedi Olmusuz hersey yolunda gidiyor masallah insallah hepinizin kontrolleri iyi guzel gecer vakitlice saglikli bebislerimizi dunyaya getiririz amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?