- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
Ya valla cansın, bu güzel duyumlar bana da nasip olsun arkadaşım.ük çıktı o baktı inceledi fetal dnaya aslında gerek yok ama içim rahat etsin diyorsanız yaptırın dedi. Kitaplar burun kemiği küçükse down sendromu riski var diyor fakat benim şahsi görüşüm bu bebek güzel bir kız bebek down sendromluya görüntü olarak dahi benzemiyor dedi. Çok rahatlattı bizi. Ve fetal dna yaptırdım temiz çıktı. Recep Hasın dediği oldu yani. İnan verdiğin para çıktıktan sonra çok gelmeyecek hakediyor kesinlikle. Zaten cihazı çok çok iyi. Anne karnında bebeğe çok değer veren ve yaşasın diye çabalay
Öyle de insanın bebeği söz konusu olunca bişey gözü görmüyor, yeter ki onun için iyi bişey duyalım.Ya gerçekten çok saçma fiyatlar sanki yarım saat bakacaklar çok büyük bir iş insanın sinirlerini bozuyorlar . Yazık günah . İnşallah hiçbir sorun çıkmaz
Öyle olacak gibi canım büyük ihtimal gidicem nerdeyse arada 10 derece kadar fark var. Ben bunaldım gece gündüz kendimi bi oraya bi buraya atıyorum vallahi nefes alınmıyor. Evde sürekli güneş alıyor iyice hamam gibi. Tansiyonda cabası zaten şekerden dolayı doktor uyarmıştı tansiyonu yükseltir diye sıcaklarda eklenince gerçekten kötü oluyorum. Cumartesi bi gideyim de kontrole sorun yoksa kaçıcam inşallah burdan.
Sen nasılsın iyi misin yarın dimi kontrolün? İnşallah güzel haberlerle dönersingüzel kuzum kalabildikce kalsın içerde ama canını sıkma son zamanlara yaklaştın hayırlı şekilde gelsin inşallah minik kuzu
Of ya Allah yardımcın olsun. Ben mayıs ayında o civarda bulunmuştum seneler evvel o zaman bile mahvolmuştum.
En güzeli kaç hemen :)
Benim kontrolüm yarın da bugün bir başka perinatologa randevu aldım, böyle sevinmek için bekliyorum diyelim.
Kendime psikolojik seans hediye ettim gibi değişik saçma bir hissiyattayım :)
Sağol canım herşeyin hayırlısı.
Kuzucum çok teşekkür ederim, inşallah güzel haberlerle aranızdayım akşam.
Zeynepcim çok teşekkür ederim.Aynen canım herkesim farklı farklı sıkıntısı var Sanada çok geçmiş olsun canım güneş kız vaktinde sağlıkla gelsin inşallah benzer durumlardayız benmde erken doğum riskim var artık sürekli yatış umarım hepimiz sağlıkla vaktinde kavuşuruz Sevgili Hayyal alıntılayamadm ama dualarım seninlede umarım çok güzel şeyler duyarsın sağlıkla kavuşurusn bebeğine
Allah herkesi bebeğine, bebeği de annesine bağışlasın sağ salim.
Ayrılıksız inşallah.
Şifa olsun iğnelerin, ben de oldum. İnşallah gerek kalmaz tabii.Canım ben serklajlıyım son kontrolde rahim ağzı 2.70 di dikişe daha dayanmamıştı herşey gayet yolundaydı ama salı günü gittiğimde doktor dikişe dayandığını artık dikişin tuttuğunu söyledi ve baskıyıda biraz fazla gördü ciğer geliştirici olmamı söyledi iki doz dün vurdurdum iki doz da bugün olacağım
Maşallah size.Kizlar biz ciktik kontroldencok sukur 28+5 gun 1442gm. Boyunu soylemedi Olmusuz hersey yolunda gidiyor masallah insallah hepinizin kontrolleri iyi guzel gecer vakitlice saglikli bebislerimizi dunyaya getiririz amin