2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya valla cansın, bu güzel duyumlar bana da nasip olsun arkadaşım.

Ya gerçekten çok saçma fiyatlar sanki yarım saat bakacaklar çok büyük bir iş insanın sinirlerini bozuyorlar . Yazık günah . İnşallah hiçbir sorun çıkmaz
Öyle de insanın bebeği söz konusu olunca bişey gözü görmüyor, yeter ki onun için iyi bişey duyalım.

Of ya Allah yardımcın olsun. Ben mayıs ayında o civarda bulunmuştum seneler evvel o zaman bile mahvolmuştum.
En güzeli kaç hemen :)
Benim kontrolüm yarın da bugün bir başka perinatologa randevu aldım, böyle sevinmek için bekliyorum diyelim.
Kendime psikolojik seans hediye ettim gibi değişik saçma bir hissiyattayım :)
Sağol canım herşeyin hayırlısı.

Hayyal saati bekliyorum bende canım hayırlı haberlerini almak istiyorum Allah yardım etsin inşallah
Kuzucum çok teşekkür ederim, inşallah güzel haberlerle aranızdayım akşam.

Zeynepcim çok teşekkür ederim.
Allah herkesi bebeğine, bebeği de annesine bağışlasın sağ salim.
Ayrılıksız inşallah.

Şifa olsun iğnelerin, ben de oldum. İnşallah gerek kalmaz tabii.

Kizlar biz ciktik kontrolden cok sukur 28+5 gun 1442gm. Boyunu soylemedi Olmusuz hersey yolunda gidiyor masallah insallah hepinizin kontrolleri iyi guzel gecer vakitlice saglikli bebislerimizi dunyaya getiririz amin
Maşallah size.

Olsun canım iyi olur senin için farklı bir görüş almak. Hadi hayırlı haberlerle gel insallah rabbim yardımcınız olsun

Ankaraya gelebilirsen Özgür Deren var çok iyi bir hocadır

Bende diyorum bu nickler niye farkli . kendimi nasil eylül ayinda bulmuşum bilmiyorum.

Nasilsiniz kizlar , ne durumdasiniz 29 haftadayim.

Odemim yine fazla degismedi bir turlu

Cogunlukla dinleniyorum ama yarim saat 1 saat is yap . Yikiliyorum.

Bu siralar sivriler ile basim belada . Bilen bilir belki söğüt bitini de bilen bilir . Karna gelir. Beni bitirdiler. Sivri de kasindirmazdi fazla hepsi bir oldu kasiniyorum valla :)

2 hafta onden gidiyormuşum. 29 haftayim suan

Enfeksiyon isi var bir iki haftaya yine idrar vercem bakalim

Sizde durumlar nasil

Havalarda çok sıcak birde ateş iyice yanmışsındır canım. Herkes çift maske taksın bulaşmaz ben maske takıyordum kimseye bulaştırmadım. Akşamları hastane sakin oluyor. Kötü hissedersen acile bi gidersin 30dk lık bir serum takıyorlar zaten. Ben gittiğimde doktor 38in üzerini ateş olarak kabul ediyoruz demişti benim 37 idi.

@Hayy Cnm nolursn cıkınca izlenimlerini ayrıntılı anlatmışsın haftaya bende gdicem. şu bu dr. a göstermek aynı paraya denk gelecek

Mardinden batman a taşındık geçen hafta biz de öyle 24 saat klima çalışır mı ya kaçma fırsatın varsa kaç ben düşündüm ist a doguma gideyim diye ama orda eşim ve araba olmayacak son hafta sürekli kontroller oluyo taksi bulmak zor hem dogumdan sonra eşsiz olmuyor ondan vazgeçtim burda yapcam inş

bizler de bir dokun bin ah işit durumlarındayız valla ne desem
bebişkoya maşallah
çok minnoş ama bu neymiş ki tam olarak

ay 38 çok yüksek değil mi gebelik için.
37 üstü yüksek ateş diyor internette.

Doğunun sıcağı da başkaymış valla
Ailen orda mi canım, bizimde burda arabamiz yok memlekette var götürecek insan da var yardım edecek çok. Bir de eşim doğum izni alıp 20 gün gelecek doğuma sonra ben geri ailemle dönerim diye düşündük suanlik. Burda araba yok hiç bi yer bilmiyoruz bi sıkıntı olsa falan bizim için de gitmek daha mantıklı oldu

Bana acilde doktor öyle demişti bilmiyorum ki canım. 37 üstüne hiç çıkmamıştı benim.

Odasında raflara asıyormuşsun, satsınlar da ne satarlarsa satsınlar Sen kopya çekerek yaparsın belki yastığını falan :)
böyle işler artık doğumdan sonraya kaldı. ama çok minnoş ya
keşke becerikli olsam el işlerinde.çok heves ederim ama hiç o yönde geliştirme fırsatım olmadı ancak kendi söküğümü dikerim
Bana acilde doktor öyle demişti bilmiyorum ki canım. 37 üstüne hiç çıkmamıştı benim.
bence dikkat etmek lazım 37 üstüne çıkınca bebem bariz hareketsizleşiyor.
38 üstü olmaya başladı düşürene kadar normalleşmiyor.

Sancım yok çok şükür canım yani maşallah diyeyim hiç olmadı inşallah olmaz
maşallah istirahat yeterli olur o zaman. çünkü şuan bana bile yetmiş görünüyor canım.
az kaldı sabır inşallah :)

İnşallah canım inşallah Sanada çokça maşallah hepimiz en erken 36-37.haftayı görürüz zaman geçiyor bi şekilde önemli olan sağlıkla kavuşmak bi kendime değil bütün hamilelere duam

İnşallah canım inşallah Sanada çokça maşallah hepimiz en erken 36-37.haftayı görürüz zaman geçiyor bi şekilde önemli olan sağlıkla kavuşmak bi kendime değil bütün hamilelere duam
amin canım
çok daha sıkıntılı arkadaşlarımız için de bir mucize olsun inşallah.
allahım tüm bebekleri annelerine bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…