2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
recep hasta cok iyi bir dr. muayne ücreti nekdr olmus acaba bnde mı ona gitsem

Canım çok teşekkür ederim inşallah bebeğin oksijeninde sorun olmaz, kilo olmaya da devam eder de içeride kalır. Bugün Recep has için randevu aldım inşallah iyi şeyler duyarım.
Allah yardımcın olsun canım. Doruğumuz inşallah bekleyecek güzel güzel gelişecek hiç prematüre bebek olmadan gelecek dünyaya . İnşallah güzel haberlerle gel için böyle ferahlasin

Bebeğe etkisi olmaz canım biliyosun beynimizin oyunu bu istedğin kadar kalbin çarpsın nefes alamıyo değilsin öyle sanıyosun sadece benim sebebi biliyorum doğum korkusu sardı yaklaştıkça ondan oldu
Kızlar lütfen kendinizi korkutmayin erken falan gelmeyecekler . Panik atak gerçekten beynin bir oyunu siz dusunmezseniz olmaz size bol bol pozitif enerji yolluyorum . Evde yanlız kalınca hiç bunları düşünmeyin ilgilinizi çeken şeyler izleyin sürekli meşgul olursanız doğumu düşünmezsiniz . Sağlıkla gelecek bebişler

Ayyy yok yok bırakma o zaman. 3 kişi kalmışız hala bulantı ilacı içen
Hadi inşallah doğumdan sonra biter. Dene bakalım umarım geçer de bende denerim

Hahahaha benim dilek haklari hep boyle sacma seylere heba oluyor zaten

Hayyal canım ben 10 saat yol gittim detaylı ultrasonu Recep Has'a yaptırmak için. Harika bir doktor. Tanıdığım tüm doktorlar onun üzerine başka bir perinatolog tanımıyoruz o ne derse odur en iyisi alanında dedi. Ben çok memnun kaldım. Kaçta randevun inşallah güzel haberlerle gel. Ben haziran ayında detaylı ultrasona nakit 1500 ödedim. Kartla 1700 alıyordu.

Amin canim pilavdan tiksinmistim zaten cok tuketemiyorum ekmekten ve tatlidan golu yedim bari pilav cok etkilemesin

-Sunshine Canım çok geçmiş olsun bugün nasılsın? 7.haftamda bende covid oldum. En riskli dönemlerdi çok şükür bebek etkilenmedi. Burnunda nefes problemi olursa burun bantları kullan bazı burun spreyleri hamilelikte kullanılmıyor ben kullanmamıştım. Bol bol meyve geçecek inşallah.

Kızlar birşey sormak isterim. Bebek anne karnında rahat olunca mı hareket eder. Rahat olmadığı zamanlarda mi. Ben ayaklarımı uzatıp oturduğum zaman çok hareket ediyor. Yan yatınca ya da ayakta böyle olmuyor. Acaba o pozisyonumdan rahatsız mı oluyor hoşuna mı gidiyor bilemedim

Bu işin içindeki en iyi 2 doktordan biri, Atıl Yüksel, Recep Has. 2000 TL gibi güzel bir ücreti var ama şu an hiçbişey gözüm görmüyor zaten…
En azından bu bebek kilo alabilir eğilimde, oksijen seviyesi 36. Haftaya kadar götürür dese yeterli.
Öteki perinatolog gibi damarlarımın berbat durumda olmadığını söylese bile yeterli
Sinirlerim bozuldu söylemlerinden. Belki bilerek çok sert konuştu ama sinirlerim alt üst oldu.
Bugün gidince sana da bilgi veririm canım.

Ayyy yok yok bırakma o zaman. 3 kişi kalmışız hala bulantı ilacı içen

Hadi inşallah doğumdan sonra biter. Dene bakalım umarım geçer de bende denerim
İçtiğim halde kıvranıyorum, denemek bile çok korkutuyor şu an.
Hahahaha benim dilek haklari hep boyle sacma seylere heba oluyor zaten
İnsan her an güzel şeyler düşünemiyor yavrum ne yapalıııım?

Hareketliyse keyfi yerindedir diyor Dr. Banu Çiftçi.

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah ben de memnun kalırım.
Dua edin bana güzel şeyler söyleyeyim. 5:30da randevu. Biri iptal etti hemen aldım yerine ben de. 2000 olmuş fiyatı gerçekten insan inanamıyor fiyat artışlarına.

Yatınca daha rahat hissedersin illa ki hareketi var sürekli ama senin hissettiğin ne kadar o önemli :)

Bence bir doktora gitseniz iyi olur en azindan rahatlatıcı birsey verebilir. Ikinci gun de devam ediyorsa bekletmeyin derim ben. Düşük tansiyon yüksek olmasindan iyidir iciniz ferah olsun ama bi gorunmekte fayda var. Çok gecmis olsun tekrardan

Kötüyü konuşan strese sokan bir doktor değil. Bende burun kemiği küçük çıktı o baktı inceledi fetal dnaya aslında gerek yok ama içim rahat etsin diyorsanız yaptırın dedi. Kitaplar burun kemiği küçükse down sendromu riski var diyor fakat benim şahsi görüşüm bu bebek güzel bir kız bebek down sendromluya görüntü olarak dahi benzemiyor dedi. Çok rahatlattı bizi. Ve fetal dna yaptırdım temiz çıktı. Recep Hasın dediği oldu yani. İnan verdiğin para çıktıktan sonra çok gelmeyecek hakediyor kesinlikle. Zaten cihazı çok çok iyi. Anne karnında bebeğe çok değer veren ve yaşasın diye çabalayan bir doktor konuşmalarından ben öyle hissettim. Güzel haberlerini bekliyorum.

Ya gerçekten çok saçma fiyatlar sanki yarım saat bakacaklar çok büyük bir iş insanın sinirlerini bozuyorlar . Yazık günah . İnşallah hiçbir sorun çıkmaz

Sağ olasın canım yok ben panikten çok etkilenmiyorum şuan tek bi kez yaşadım onun dışında bi ağırlığım var son bi haftadır yorgunum taş gibi karnım ayakta uzun süre duramıyorum işlerim kalıyo öyle olunca daha hasta hissediyor insan kalkar evi silerdim markete bile giderdim şimdi ölü gibi yatasım geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…