recep hasta cok iyi bir dr. muayne ücreti nekdr olmus acaba bnde mı ona gitsemCanım çok teşekkür ederim inşallah bebeğin oksijeninde sorun olmaz, kilo olmaya da devam eder de içeride kalır. Bugün Recep has için randevu aldım inşallah iyi şeyler duyarım.
Ay maşallah dondurmacı bu kuş içi yanmış annesi hiç anlamıyorsun halden
Bence hiç orada durma diloş git annenin yanına hem daha serin uyursun Diyarbakır’ın sıcağı gele bu ay çekilmez, daha ağırlaşmadan git.
Kararını vermişsin gerçi canım ama asla tercih edilmemeli, geçen hafta 30. Haftada eşimin saçma ısrarıyla bile gittiğime pişmanım.
Kiracılar burada protesto edip kira bile ödemiyorlar, nasıl çıkarıyorlar ki evdenöyle bir hak yok, tahliye kararları da yeni yıla kadar dondurulmuş.
Allah yardımcın olsun canım. Doruğumuz inşallah bekleyecek güzel güzel gelişecek hiç prematüre bebek olmadan gelecek dünyaya . İnşallah güzel haberlerle gel için böyle ferahlasinCanım çok teşekkür ederim inşallah bebeğin oksijeninde sorun olmaz, kilo olmaya da devam eder de içeride kalır. Bugün Recep has için randevu aldım inşallah iyi şeyler duyarım.
Önceki panik ataklarıma hem benziyor, hem benzemiyor. Mesela öncekilerde nefes egzersizi yaparak, karanlıkta yatarak, eşimin elini sıkarak geçiriyordum, yarım saati buluyordu. Bunda 10 saniyede nefesim kesildi kustum, geçti. Dediğin gibi belki hamilelikte renk değiştirerek gelmiştirHayır gelmesin nolur, bebek hissetmesin o iğrenç dakikaları
Kızlar lütfen kendinizi korkutmayin erken falan gelmeyecekler . Panik atak gerçekten beynin bir oyunu siz dusunmezseniz olmazBebeğe etkisi olmaz canım biliyosun beynimizin oyunu bu istedğin kadar kalbin çarpsın nefes alamıyo değilsin öyle sanıyosun sadece benim sebebi biliyorum doğum korkusu sardı yaklaştıkça ondan oldu
Ayyy yok yok bırakma o zaman. 3 kişi kalmışız hala bulantı ilacı içenCanim valla ilaci birakmaktan o kadar gozum korkuyor ki bunu birakip prilami denemek demek benim icin o gun full bulanti ve belki kusma riskini almak demek o yuzden sifir cesaret bendedun doktorda senin bulantinin artik psikolojik oldugunu dusunuyorum dedi bu hali psikolojikse, psikolojik olmayan haliyle ben ne olurum hic bilmiyorum
Hadi inşallah doğumdan sonra biter. Dene bakalım umarım geçer de bende denerimDoğumla beraber bıçak gibi kesiliyor diyorlar, sık dişini az kaldı ha gayret.Elimdeki kutu bitince birkaç gün içmeyip deneyeceğim, haber ederim sana.
Dilek kapılarımızın açık olduğunu bilseydik başka şeyler konuşurduk, görüyor musun başımıza geleni?
Hahahaha benim dilek haklari hep boyle sacma seylere heba oluyor zatenDoğumla beraber bıçak gibi kesiliyor diyorlar, sık dişini az kaldı ha gayret.Elimdeki kutu bitince birkaç gün içmeyip deneyeceğim, haber ederim sana.
Dilek kapılarımızın açık olduğunu bilseydik başka şeyler konuşurduk, görüyor musun başımıza geleni?
recep hasta cok iyi bir dr. muayne ücreti nekdr olmus acaba bnde mı ona gitsem
Amin canimCanım ben ekmeksiz doymayanlardanım yani ekmek benim için çok çok önemliama hal böyle olunca şeker sınırda çıktı ve mecbur bıraktım ve ciddiyim ilk 2 gün falan morelim cok bozuktu birde bulgur daha cok tercih et pilav biraz şekeri yükseltiyor o kısmıda düzelteyim Hepimize şimdiden Allah kolaylıklar versin
Bu işin içindeki en iyi 2 doktordan biri, Atıl Yüksel, Recep Has. 2000 TL gibi güzel bir ücreti var ama şu an hiçbişey gözüm görmüyor zaten…recep hasta cok iyi bir dr. muayne ücreti nekdr olmus acaba bnde mı ona gitsem
İçtiğim halde kıvranıyorum, denemek bile çok korkutuyor şu an.Ayyy yok yok bırakma o zaman. 3 kişi kalmışız hala bulantı ilacı içen
Hadi inşallah doğumdan sonra biter. Dene bakalım umarım geçer de bende denerim
İnsan her an güzel şeyler düşünemiyor yavrum ne yapalıııım?Hahahaha benim dilek haklari hep boyle sacma seylere heba oluyor zaten
Hareketliyse keyfi yerindedir diyor Dr. Banu Çiftçi.Kızlar birşey sormak isterim. Bebek anne karnında rahat olunca mı hareket eder. Rahat olmadığı zamanlarda mi. Ben ayaklarımı uzatıp oturduğum zaman çok hareket ediyor. Yan yatınca ya da ayakta böyle olmuyor. Acaba o pozisyonumdan rahatsız mı oluyor hoşuna mı gidiyor bilemedim
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah ben de memnun kalırım.Hayyal canım ben 10 saat yol gittim detaylı ultrasonu Recep Has'a yaptırmak için. Harika bir doktor. Tanıdığım tüm doktorlar onun üzerine başka bir perinatolog tanımıyoruz o ne derse odur en iyisi alanında dedi. Ben çok memnun kaldım. Kaçta randevun inşallah güzel haberlerle gel. Ben haziran ayında detaylı ultrasona nakit 1500 ödedim. Kartla 1700 alıyordu.
Yatınca daha rahat hissedersin illa ki hareketi var sürekli ama senin hissettiğin ne kadar o önemli :)Kızlar birşey sormak isterim. Bebek anne karnında rahat olunca mı hareket eder. Rahat olmadığı zamanlarda mi. Ben ayaklarımı uzatıp oturduğum zaman çok hareket ediyor. Yan yatınca ya da ayakta böyle olmuyor. Acaba o pozisyonumdan rahatsız mı oluyor hoşuna mı gidiyor bilemedim
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az kaldı. çok şükür prilam diye bir şey varda rahatladık birazİçtiğim halde kıvranıyorum, denemek bile çok korkutuyor şu an.
İnsan her an güzel şeyler düşünemiyor yavrum ne yapalıııım?
Bence bir doktora gitseniz iyi olur en azindan rahatlatıcı birsey verebilir. Ikinci gun de devam ediyorsa bekletmeyin derim ben. Düşük tansiyon yüksek olmasindan iyidir iciniz ferah olsun ama bi gorunmekte fayda var. Çok gecmis olsun tekrardanKızlar tansiyonum normalde 12/8. Kendimi kötü hissediyorum ölçtüm şimdi 9/6. Düşük tansiyon tehlikeli midir? Midem de bulanıyor, kusacağım sanırım. Ateş bastı. Bana ne oldu 2 gündür anlamadım ya.. zehirlenmiş falan olabilir miyim siizce?
Kötüyü konuşan strese sokan bir doktor değil. Bende burun kemiği küçük çıktı o baktı inceledi fetal dnaya aslında gerek yok ama içim rahat etsin diyorsanız yaptırın dedi. Kitaplar burun kemiği küçükse down sendromu riski var diyor fakat benim şahsi görüşüm bu bebek güzel bir kız bebek down sendromluya görüntü olarak dahi benzemiyor dedi. Çok rahatlattı bizi. Ve fetal dna yaptırdım temiz çıktı. Recep Hasın dediği oldu yani. İnan verdiğin para çıktıktan sonra çok gelmeyecek hakediyor kesinlikle. Zaten cihazı çok çok iyi. Anne karnında bebeğe çok değer veren ve yaşasın diye çabalayan bir doktor konuşmalarından ben öyle hissettim. Güzel haberlerini bekliyorum.Çok teşekkür ederim canım. İnşallah ben de memnun kalırım.
Dua edin bana güzel şeyler söyleyeyim. 5:30da randevu. Biri iptal etti hemen aldım yerine ben de. 2000 olmuş fiyatıgerçekten insan inanamıyor fiyat artışlarına.
Ya gerçekten çok saçma fiyatlar sanki yarım saat bakacaklar çok büyük bir iş insanın sinirlerini bozuyorlar . Yazık günah . İnşallah hiçbir sorun çıkmazÇok teşekkür ederim canım. İnşallah ben de memnun kalırım.
Dua edin bana güzel şeyler söyleyeyim. 5:30da randevu. Biri iptal etti hemen aldım yerine ben de. 2000 olmuş fiyatıgerçekten insan inanamıyor fiyat artışlarına.
Gerçekten az kaldı kavuşmaya Allahın izniyle, en güzel motivasyonumuz.Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az kaldı. çok şükür prilam diye bir şey varda rahatladık biraz
Kızlar lütfen kendinizi korkutmayin erken falan gelmeyecekler . Panik atak gerçekten beynin bir oyunu siz dusunmezseniz olmazsize bol bol pozitif enerji yolluyorum . Evde yanlız kalınca hiç bunları düşünmeyin ilgilinizi çeken şeyler izleyin sürekli meşgul olursanız doğumu düşünmezsiniz . Sağlıkla gelecek bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?