2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benimkide burnumla dalga geçiyor büyüdü çok sonra pişman oluyor
bir arkadaşım da dudakların büyümüş dedi bana başka bir yerinde birşey yok diyor

bu arada sancıyı tarif edemiyorum ben.. doğum anında arada adet sancısı gibi biraz daha keskini tabi.. sancı giriyordu kendimi sıkıyordum onu hatırlıyorum suni sancıydı bide.. sancı arası uyuyordum ama sancı gelince uyanıyordum..
kasılma da canım karın bölgen semsert oluyor sanki karnın yırtılacakmış gibi gergin böyle.. yanlış bilgide vermek istemiyorum tabi.. bende özellikle strese girdiğim zaman da yaşıyorum rahatlamak için soluma yatıyorum

Karnın taş gibi sertleşip yavaşça rahatlaması sancı. Bağırsaklara vurmaz canım senin gerçek karın ağrısıdır o, rahim sancısı bambaşka oluyor farkı muhakkak hissedersin.

Benim geçenlerde belime ağrı girmişti 1 hafta hareket edemedim doktorum ağrın karında sancı olursa gel demişti. Bebekle alakalı sancı karnın genelinde oluyormus sanırım
Evet bende onu duymuştum ama ne bileyim ayağım bile ağrıyor kasıktan başlayıp

ben en cok kanamadan korkuorm ilk doğumum öyle başladı

Çok teşekkür ederim canım
İsmi de çok güzelmiş hayırla yaşasın inşallah

Onuda öğrenmiş olduk yorgunlugun bebeği değilde bizim hissetmemizi etkilediğini.

Sağlıkla gelsiin Dora bey

Sağlıkla gelsin Dora inşallah
Teşekkür ederim kızlar
Bu arada E ekim1903 Benim ağrım da öyleydi, böyle kaburgamdan aşağıya kasıklarıma kadar inen bi ağrı karnım komple ağrıyordu. Ama ben bisey farkettim. Gece falan sırt üstü yatıp kalırsam özellikle uzun süre o zaman daha çok ağrıyordu. Sende de öyle bisey var mı? Sanki o baskıyla ağrıyor gibi. Bir de bagirsaklar iyice sıkışıyormuş sanırım ondan da olabilir

Ben de bu ağrıyı tarif edemiyorum önceden de sancı yaşamamış biri olarak bilmiyorum arada gaz sancısı gibi ama terleten bi rahatsızlık hissi yalancı kasılma olsa ağrı olmaması lazım yazıyo e gerçek olsa düzenli olurdu bi anda düzene girerse diyorum.. eminim bi nstye girsem sancım çıkar :/ bugün yine öyle bi anda oğluma bağırdım stresten uyumuş kalmışım dört saat sonra baktım o da yerde uyumuş kalktım üstüne ağladım yetersizim diye öf var ya ben mental olarak hiç iyi değilim

Benim karın sertleşmem oluyor ama gögüs kafesimin direk orda ayaklarıymış ama benim bariz hiç kasılma denilen şey olmadı karın ağrısı gibi oluyor günde 2-3 kere ama hani bağırsaklarını tamamen bozulur nerdeyse ishal gibi koşarsın ya öyle bir ağrı sırt üstünde yatınca benimki çok tekmeliyor ama uyku pozisyonum sol genelde ama gün içinde 3 gündür çok hareketli sırt üstü uzandığımda oturduğumda.

Cnm o moddan çık bak benim ilk doğumum olcak çocuğum olsa nasıl ilgilenirdim hiç bilmiyorum size öyle saygım varki helal olsun çocuk var bide bu süreci yaşıyorsunuz. Terleme çok oluyor bende bi anda su gibi kalıyorum ama bildiğin duş almış gibi

Yok benimki öyle bi ağrı değildi tarif de edemiyorum, ayakları benimde kaburgamda böyle kendini iktirip kasiyordu doktora söyledim nstye soktu beni. Senin kontrolün ne zaman?
Üşüttün falan mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…