2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çiçeğim benim rabbim bir daha yaşatmasın, 38’liğin de darısı hepimize inşallah.

Vaktiyle sağ salim kavuşmak nasip olsun da, bu çektiklerimiz vız gelir.

Çiçeğim benim rabbim bir daha yaşatmasın, 38’liğin de darısı hepimize inşallah.

Vaktiyle sağ salim kavuşmak nasip olsun da, bu çektiklerimiz vız gelir.
Amiiin
Kız bi de at gibiler ben kasıklarımı tuta tuta yürüyorum bunlar seke seke
Ay hele vaktiyle kavuşayım var yaa ohoooo

Amiiin
Kız bi de at gibiler ben kasıklarımı tuta tuta yürüyorum bunlar seke seke
Ay hele vaktiyle kavuşayım var yaa ohoooo
Bilirim bilirim, çok denk geldim son zamanlarında olmalarına rağmen vızır vızır tık demeyen gebelerimize, Allahım esirgesin maşallah.

Bitmişiz biz, ben de evin içinde bile iki büklüm yürüyorum yazık bize.

kızlar bu arada bebişlerin akşama kadar sakin olup akşam hareketlenmeleri normal mi sizlerin de öyle mi? akşama kadar düzenli ama hafif hareketler hissediyorum.
ben gun icinde com hareketliysem , cok az hareket ediyor ama gece yataga yatinca yada koltuk da uzaninca ooo yerinde durmuyor

Biri yazmisti zaten en cok 10 pm ile 2 am arasi hareket ederlermis diye , doktoru soylemsi. Bu grupta miydi yoksa kasim annelerinde miydi bilmiyorum

mesela az önce gördüm 4 cm açıklıkla sancısı yok eve gelmiş hazırlanıp hastaneye geçecekmiş
ben resmen rahim ağzının her mm kısalmasını acılı şekilde hissettim mesela
kendilerine maşallah diyip rabbimden bize de biraz nasip etmesini diliyorum

Maşallah maşallah, amiiiin şu son iki ay bize de nasip olsun.

Bu arada sen hastanede misin? Her şey yolunda inşallah değil mi minnoşum?

kızlar bu arada bebişlerin akşama kadar sakin olup akşam hareketlenmeleri normal mi sizlerin de öyle mi? akşama kadar düzenli ama hafif hareketler hissediyorum.
aslında o sundanmıs gün içerisinde bizde aktifiz hissedemiyoruz biz dinlenmeye gectiğimzde hissediyoruz

Maşallah maşallah, amiiiin şu son iki ay bize de nasip olsun.

Bu arada sen hastanede misin? Her şey yolunda inşallah değil mi minnoşum?
amin çiçeğim:)
yok evdeyim çiçeğim.
maşallah dediğim beni pişman ediyor. dün buraya yazdığımdan beri bebiş aşağı vuruyor.
yine göğsüm şırıl şırıl, canımdan can gidiyo ayaklarımı diktim yatıyorum :)))

Kızlar merhaba ben gelince uyumuşum . Rahim uzunluğu 24 mm kısa dedi sancım olursa hemen gel dedi . Çok şükür nst de sancım çıkmadı . Plesanta bu sefer aşağıda değil dedi . Bilmiyorum bakalım ne olacak . Sanırım benim bebekte çok tarihi beklemeyecek kızlar. Birde karın çevresi üç dortt gün geri çıktı. Bir kaç defa ölçtü

benim bebeğin pozisyonuna göre de ne kadar hissettiğim çok değişiyor ayakları aşağıda olduğunda daha az hissediyorum haftada bir pozisyon değiştiriyor
aslında o sundanmıs gün içerisinde bizde aktifiz hissedemiyoruz biz dinlenmeye gectiğimzde hissediyoruz
yok valla ben bütün gün dinlenme halindeydim hep uzanıyorum ama akşamları hareketli oluyor

benim bebeğimin de karın çevresi son iki kontroldür 4 gün geri çıkmış ölçümlere bakarken farketmiştim bende doktorum söylemedi haftasıyla uyumlu dedi, bu problem miymiş?

İçim gidiyor sana, çok üzülüyorum. Şu günleri gülerek hatırlayalım başka şey istemiyorum.
İnşallah öyle de olacak, sabır.

benim bebeğimin de karın çevresi son iki kontroldür 4 gün geri çıkmış ölçümlere bakarken farketmiştim bende doktorum söylemedi haftasıyla uyumlu dedi, bu problem miymiş?
Yok canım problem değil herhalde bir kaç kere bakınca sıkıntı var mı dedim yok dedi

ahh be Gunes hanim , iki haftacik daha sakin dur annesinin kuzusu
Doktorunla konustun mu canim hic birsey dedi mi ?
Gecmis olsun canim , insallah sorun cikmadan devam eder hersey

kızlar biz ekim annelerinde birşey var daha ağustos annelerinde doğurmamışlar biz cok mu aceleciyiz
bizim bebeler cok aceleci cikti vallahi
ben pek anlamiyorum kafasi basi nerede ama bazen asagida cok sizlamali baski yapiyor kereta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…