hiç anlayamadım ozmn da, onun için şimdide de anlayamamaktan korkuyorum. herkes dıoki suyun gelırse anlarsın iide patlarsa anlarsn yoksa anlayamazsınki
of sorma ben bi gün 1 saat nst odasında kaldım. 2 yatak vardı. 38-39 luklar sırayla gelip gidiyorlardı. Şu kasılma bende de çıksa keşke yaa uff şımarıklığındalardı haberleri bile yok. O sırada bende düzenli sancılar canımdan can gidiyor
bi de aa senin karnın küçücük kaçıncı haftadasın neden buradasın filan diyorlar düşüncesizce tavırlar
kızlar bu arada bebişlerin akşama kadar sakin olup akşam hareketlenmeleri normal mi sizlerin de öyle mi? akşama kadar düzenli ama hafif hareketler hissediyorum.
kızlar bu arada bebişlerin akşama kadar sakin olup akşam hareketlenmeleri normal mi sizlerin de öyle mi? akşama kadar düzenli ama hafif hareketler hissediyorum.
mesela az önce gördüm 4 cm açıklıkla sancısı yok eve gelmiş hazırlanıp hastaneye geçecekmiş
ben resmen rahim ağzının her mm kısalmasını acılı şekilde hissettim mesela
kendilerine maşallah diyip rabbimden bize de biraz nasip etmesini diliyorum
mesela az önce gördüm 4 cm açıklıkla sancısı yok eve gelmiş hazırlanıp hastaneye geçecekmiş
ben resmen rahim ağzının her mm kısalmasını acılı şekilde hissettim mesela
kendilerine maşallah diyip rabbimden bize de biraz nasip etmesini diliyorum
amin çiçeğim:)
yok evdeyim çiçeğim.
maşallah dediğim beni pişman ediyor. dün buraya yazdığımdan beri bebiş aşağı vuruyor.
yine göğsüm şırıl şırıl, canımdan can gidiyo ayaklarımı diktim yatıyorum :)))
Benim doktor çok rahat ama internette baktım 2.8 olsada rahim şeklide önemliymiş herhalde risk görmedi 22 ağustosta gidicez üfff eylül 1 e kadar normal gidelim sonrası bi şekilde hallolur
Kızlar merhaba ben gelince uyumuşum . Rahim uzunluğu 24 mm kısa dedi sancım olursa hemen gel dedi . Çok şükür nst de sancım çıkmadı . Plesanta bu sefer aşağıda değil dedi . Bilmiyorum bakalım ne olacak . Sanırım benim bebekte çok tarihi beklemeyecek kızlar. Birde karın çevresi üç dortt gün geri çıktı. Bir kaç defa ölçtü
Kızlar merhaba ben gelince uyumuşum . Rahim uzunluğu 24 mm kısa dedi sancım olursa hemen gel dedi . Çok şükür nst de sancım çıkmadı . Plesanta bu sefer aşağıda değil dedi . Bilmiyorum bakalım ne olacak . Sanırım benim bebekte çok tarihi beklemeyecek kızlar. Birde karın çevresi üç dortt gün geri çıktı. Bir kaç defa ölçtü
benim bebeğimin de karın çevresi son iki kontroldür 4 gün geri çıkmış ölçümlere bakarken farketmiştim bende doktorum söylemedi haftasıyla uyumlu dedi, bu problem miymiş?
yok evdeyim çiçeğim.
maşallah dediğim beni pişman ediyor. dün buraya yazdığımdan beri bebiş aşağı vuruyor.
benim bebeğimin de karın çevresi son iki kontroldür 4 gün geri çıkmış ölçümlere bakarken farketmiştim bende doktorum söylemedi haftasıyla uyumlu dedi, bu problem miymiş?
yok evdeyim çiçeğim.