2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar bir de doktorunuza hic sordunuz mu iliskiye kacinci aya kadar girilebiliyor?
Benim doktor kızdı ilişkiye giriyor musunuz dedi hayır dedim bu ne yaaa dedi hiçbir gebem ilişkiye girmiyor neden anlamıyorum dedi bence hiç sorun yoksa 35. Hafta biliyorum ben en son internette görmüştüm

Bizimkiler sanırım bizi ekim anası değil ağustos ve ya eylül anası yapcak
Benim memleketteki doktor tarih vermişti 15 16 Eylül gibi diye. Büyük ihtimal sezeryan olacak ya, o yüzden 38e girdik mi tamamdır.
Ama bu grubun adı yanlış olmasın sizinkiler zamanında gelsin

Benim memleketteki doktor tarih vermişti 15 16 Eylül gibi diye. Büyük ihtimal sezeryan olacak ya, o yüzden 38e girdik mi tamamdır.
Ama bu grubun adı yanlış olmasın sizinkiler zamanında gelsin
Benimde 19 eylülden sonra dedi sezeryan olcağı için 37. Hafta dolup 38. Haftadan gün alınca alıyorlar ben 24 eylül istiyorum eşimin doğumgünü ve evlilik yıldönümümüz diye:)

Benimde 19 eylülden sonra dedi sezeryan olcağı için 37. Hafta dolup 38. Haftadan gün alınca alıyorlar ben 24 eylül istiyorum eşimin doğumgünü ve evlilik yıldönümümüz diye:)
Seninde mi sezeryan olacak? evet dolduğunda alıyorlar hemen, o zaman nazlı bebis biraz daha kalsın icerde babasına doğum günü hediyesi olsun
Hem kutlaması da iyi olur
Bana sadece burdaki doktor şekerden dolayı 39. Haftayı bekleriz çok değil 4 5 gün dedi hala anlamadım neden öyle dediğini saf gibi sormadım da

Birlikte inanalım.

İnşallah minnoşum inşallah, yüreğim ağzımda giriyorum her gün siteye.

Travmaya katiliyorum benimki de su gelmesi
Benim ilk doğumumda önce suyum geldi.. gece kalktım afedersiniz sanki regl oluyorum da pıhtılı geliyor gibiydi..bu ne dedim ben hasta olmuyorum ki uyku sersemliği de var tabi wc ye doğru giderken yürüdükçe birşey akıyor.. direk annemlerin odasına gittim uyanın bana birşey oluyor diye annem 3 doğum yapmış hiçbirinde de suyu gelmemiş meğersem kadının.. apar topar üzerimi değiştirip hastaneye gitmiştik.. eşim yoktu bide o gün gelecekti yanıma sınavı vardı hey gidi adam gelene kadar ben doğum yapıp eve bile geçmiştim
Şimdi böyle deyince ilkinde 20 nisanda doğum yaptım ben. 2 nisanda otobüsle annemlere gittim 7 saatlik yol doğumdan 3 gün önce de doktorum hazırlıklı gel her an herşey olabilir demişti. 17 nisanda elimizde çantamız annemle otobüse bindik hastaneye gittik Allah'ım şimdi düşünüyorum nasıl yapmışım.. üstüne üstlük 2cm açıklık var suni sancıyla başlatabiliriz doğumu dedi doktorum bende olmaz babası gelevek pazar günü dedim.. pazara kalmaz ben şehir dışında olacam eşimi çağırırsın doğuma dedi adam akşama kuzenimin tatlısı vardı amcamı arayıp ben doğurmadım bende gelicem beni alın dedim onlarda geldiler aldılar bir güzel tatlıda da bulundum ama cuma sabahı nişan denilen şeyi gördüm 2 gün sonra da doğum oldu..

mesela az önce gördüm 4 cm açıklıkla sancısı yok eve gelmiş hazırlanıp hastaneye geçecekmiş
ben resmen rahim ağzının her mm kısalmasını acılı şekilde hissettim mesela
kendilerine maşallah diyip rabbimden bize de biraz nasip etmesini diliyorum
benim bir akrabam rutin kontrol için hastaneye gidiyor.. giderken eşiyle akşam yemeğinde ne yapacaklarını konuşuyorlar.. kontrolde 5cm açık görünüyor direk doğuma alıyorlar.. hiç sancı hissetmemiş mesela oda.. ağrı eşiği yüksek demekki..
Kizlar bir de doktorunuza hic sordunuz mu iliskiye kacinci aya kadar girilebiliyor?
canım doktoruma sormadım ama biz zaten asker arkadaş moduna girdik karnım büyüdükçe bende eşimde çekiniyoruz.. ama bir hemşire arkadaşım riskli durum yoksa son ana kadar ilişki olabilir. son ayda zaten açılmaya yardımcı oluyor demişti.. o halde de ne bilem nasıl olur

Allah yardımcın olsun İnanıyorum ki doruk ve sen çok güçlüsünüz bunların üstesinden geleceksiniz sakın salma kendini hep pozitif düşünmeye çalış. Ve o kağıtta yazanların en kötü senaryo olduğunu bil hastane sorumluluk almak istemediği için en kötü senaryoları imzalatıyor ameliyat olurkende öyle ölümü göze alıyoruz diye kağıt imzalatıyorlar o yüzden o yazanları lütfen düşünme Doktorunu ve kendini dinle ve annende de daha rahat edeceksin bu süreçte bol bol kitap oku müzik dinle kendini sakinleştirmeye çalış sağlıkla ve vaktinde gel doruk

Kızçelerim günaydın. Birbirimizden hoş haberler alacağımız güzel bir gün diliyorum. Trendyolda flaş indirimlerde sleepy bebek bezinde indirim var. Bana uygun geldi. Bilginiz olsun.

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-07-09-13-48-020_trendyol.com.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 44
Ben çok korkak konuştum hatta genel aneztezi dedim yapamıcam deyince ben seni üsteleyemem zaten bukadar korkarken normalde olmaz strese girersin dedi kadın hiç sezeryan olarak bakmamıştı olaya benim acı eşiğim çok düşük küçüklüğümden beri öyle alttan muayenede bile çok geriliyorum

Kızlar ben bu vajinal ultrasona ne zaman girsem ağrılarım artıyor dün muayineden beri kasıklarımda ağrı başladı ve bugün iğne gibi batıyor doktor sancı olursa gel dedi kasik veya karın farketmez diye ama bu iğne gibi batma sancı oluyor mu bilmiyorum

Onu doktora söledim bukadar korkma su gelince hemen bebek gelmez yetişirsin dedi
Benim ilk doğumumda sabah kalktığım gibi suyum gelmişti ve inan dediği gibi su geldiği an doğum başlamıyo. Üstümü değiştirdim evi toparladım çıktım evden hastaneye gittik 9 saat sancı çektim sonra mecburi sezeryana girdim çocuk pozisyon değiştirdiği için. Düşün sudan sonra 10 saat geçmişti hala gelmemişti bebişim :) o sebeple sakin ol korkma her gebelik her doğum farklıdır da nasıl oluyorsa doğum başladığında bir sakinlik çöküyor insana

evet kendı dr. un mu bakmak istiyor hep takıp eden. şöyle düşünuorm eğer ilişki ve ebeler alttan muayene ile açılma yapıyorsa vajinal ultrason da öyle yapabilir

Cnm o oluyor ister istemez kendinide kasıyorsun alttan muayenede bugün de bekle eğer geçmezse gir muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…