- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.481
- 548
İnşallah canım çok teşekkür ederimGecmis olsun canim , insallah sorun cikmadan devam eder hersey
canım çok geçmiş olsunKızlar merhaba ben gelince uyumuşum . Rahim uzunluğu 24 mm kısa dedi sancım olursa hemen gel dedi . Çok şükür nst de sancım çıkmadı . Plesanta bu sefer aşağıda değil dedi . Bilmiyorum bakalım ne olacak . Sanırım benim bebekte çok tarihi beklemeyecek kızlar. Birde karın çevresi üç dortt gün geri çıktı. Bir kaç defa ölçtü
inşallah.İçim gidiyor sana, çok üzülüyorum. Şu günleri gülerek hatırlayalım başka şey istemiyorum.
İnşallah öyle de olacak, sabır.
3 hafta dursun 3:)))ahh be Gunes hanim , iki haftacik daha sakin dur annesinin kuzusu
Doktorunla konustun mu canim hic birsey dedi mi ?
Gecmis olsun canim , insallah sorun cikmadan devam eder hersey
bizim bebeler cok aceleci cikti vallahi
ben pek anlamiyorum kafasi basi nerede ama bazen asagida cok sizlamali baski yapiyor kereta
Kiz onlarin birazi temmuzda dogurdukızlar biz ekim annelerinde birşey var daha ağustos annelerinde doğurmamışlar biz cok mu aceleciyiz
Canim çok gezinme ama sürekli de yatma dedi canım .canım çok geçmiş olsun
doktor istirahat et dedi mi ?
bence istirahat et muhakkak.
yorulmadıkça sancı da olmuyor sanki deneyimime göre. dinlenerek çok ayakta kalmayarak toparlarsın diye ümit ediyorum.
genel olarak tarihler uyumluysa 3-4 gün gerilik biliyosun hiçbir şey
kaç kg çıktı minnoş?
tamm tmmm 3 haftacanım çok geçmiş olsun
doktor istirahat et dedi mi ?
bence istirahat et muhakkak.
yorulmadıkça sancı da olmuyor sanki deneyimime göre. dinlenerek çok ayakta kalmayarak toparlarsın diye ümit ediyorum.
genel olarak tarihler uyumluysa 3-4 gün gerilik biliyosun hiçbir şey
kaç kg çıktı minnoş?
inşallah.
ben şimdiden gülüyorum ya. :))
buraya da yazmıştım inanmaya inanıyorum. her sabah her akşam dolduracağız bitireceğiz iyiyiz iyiyiz diyerek yatıp kalkıyoruz. olduğu kadar artık. bazen dehşete de kapılıyorum ama sonra geçiyor geçmese napıcaz:))
sabır bakalım bu topikte 34-35 öncesi kimseyi tabloya işlemek istemiyorum :))
3 hafta dursun 3:)))
tükkanı kurmayı tamamladık sayılır diyip çarşamba çağırdılar :))
sancım olmadığı için ses etmedim ben de, uslu uslu bekliyorum. hastane görmek istemiyorum şu anda
benim gorumceme 32. haftadan sonra basla demis doktor plates topu uzerinde doguma hazirlanmayaKiz onlarin birazi temmuzda dogurdusaka maka burda ekim basinda bekleyenler de 32. haftaya geldik artik cok az kaldi gibi geliyor bana. 36 37 den sonra her an bebegi bekleyin diyorlar diye biliyorum. Insallah tum bebisler saglikla gelirler tabi hayirlisiyla
oy maşallah kuzuma yaaaCanim çok gezinme ama sürekli de yatma dedi canım .
Evet bende bu aealar evde duramadim ailem gelmişti . Bu rahim kisaldiginda sende geri uzamisti değil mi ?
Bebiş 1800 Gr çıktı çok şükür .
yok ya yakınlaştı biraz. 3 kilometrecik kadartamm tmmm 3 hafta
gene uzaktami size yeni klinik canim ?
haklisin kuzum valla
biz artık doğumdan ne kadar sonra serbest olabiliyor onla ilgileniyoruzKizlar bir de doktorunuza hic sordunuz mu iliskiye kacinci aya kadar girilebiliyor?
Evet canım ben mesela kısalma olsa da çok farklı hissetmedim sadece ağrılar vardı . Bugün de vajinal bakınca yine ağrım oldu biraz . Bende elimden geldiğince yatacağımoy maşallah kuzuma yaaa
canım 25 mm ölçüldükten bi kaç gün sonra 14 e düştü. ama bende çok baskı vardı, pubis kemiği oluyo sanırım onun üstünü yumruk kadar taş gibi hissediyordum. iki büklümdüm sürekli ve bebek de ciddi tekmeliyordu.
bu benim kısalmayı ekstra hızlandırmıştı. sancılı kasılmalarda vardı, biliyosun.
doktor sürekli yatma demiş olabilir ama bence tamamen kendini dinle. bi 3 hafta sonra 25 mm de kalk oyna bi şey olmaz ama şu an risk bence.
ve evet ilaçlarla kasılmalar durunca ve istirahat edince 14ten 23 e çıktı ama hunileşme görüntüsü devam ediyordu.
Az kaldı canım benim sık dişini biraz. senin kuzun da vaktini bekleyecek inşallahEvet canım ben mesela kısalma olsa da çok farklı hissetmedim sadece ağrılar vardı . Bugün de vajinal bakınca yine ağrım oldu biraz . Bende elimden geldiğince yatacağım
sizin komsulari dusunemiyorum dogumdan sonraoy maşallah kuzuma yaaa
canım 25 mm ölçüldükten bi kaç gün sonra 14 e düştü. ama bende çok baskı vardı, pubis kemiği oluyo sanırım onun üstünü yumruk kadar taş gibi hissediyordum. iki büklümdüm sürekli ve bebek de ciddi tekmeliyordu.
bu benim kısalmayı ekstra hızlandırmıştı. sancılı kasılmalarda vardı, biliyosun.
doktor sürekli yatma demiş olabilir ama bence tamamen kendini dinle. bi 3 hafta sonra 25 mm de kalk oyna bi şey olmaz ama şu an risk bence.
ve evet ilaçlarla kasılmalar durunca ve istirahat edince 14ten 23 e çıktı ama hunileşme görüntüsü devam ediyordu.
yok ya yakınlaştı biraz. 3 kilometrecik kadar
yol sadece1 dk filan kısaldı herhalde
biz artık doğumdan ne kadar sonra serbest olabiliyor onla ilgileniyoruz
biz çok dikkat etsek de evler inanılmaz ses geçiriyor maalesefsizin komsulari dusunemiyorum dogumdan sonra
İnşallah canım bizi biraz oynatıyorlar işte. Bakalım ne zaman gelmek isteyeceklerse o zaman gelecek miniklerimizAz kaldı canım benim sık dişini biraz. senin kuzun da vaktini bekleyecek inşallah
Sen bol bol dinlen canım bu saatten sonra artık aklına kötüyü de getirme şükür 32. Haftadasin artıkKızlar merhaba ben gelince uyumuşum . Rahim uzunluğu 24 mm kısa dedi sancım olursa hemen gel dedi . Çok şükür nst de sancım çıkmadı . Plesanta bu sefer aşağıda değil dedi . Bilmiyorum bakalım ne olacak . Sanırım benim bebekte çok tarihi beklemeyecek kızlar. Birde karın çevresi üç dortt gün geri çıktı. Bir kaç defa ölçtü
İnşallah canım dinlenecegim doğum olursa da nasip diyecegiz . İlk başta çok telaslandim da şimdi sakinlestim .Sen bol bol dinlen canım bu saatten sonra artık aklına kötüyü de getirme şükür 32. Haftadasin artıksancında yok suanlik artik bundan sonrası dikkat etmekle geçecek hersey yolunda gidecek inşallah
Bu bebisler çok aceleci çıktı ya gelmesinler daha erken içerisi daha güzelBenim doktor çok rahat ama internette baktım 2.8 olsada rahim şeklide önemliymiş herhalde risk görmedi 22 ağustosta gidicez üfff eylül 1 e kadar normal gidelim sonrası bi şekilde hallolur
Az önce de yazdım, bu son aylarda tansiyon çok oynuyor stresle birlikte oynamasın aman. Dikkat et kendine, bol bol dinlenİnşallah canım dinlenecegim doğum olursa da nasip diyecegiz . İlk başta çok telaslandim da şimdi sakinlestim .
Aynen öyle canım en önemlisi stres yapmamak . Bende elimden geldiğince sakin kalacagim inşallahAz önce de yazdım, bu son aylarda tansiyon çok oynuyor stresle birlikte oynamasın aman. Dikkat et kendine, bol bol dinlen
Bisey olmayacak Allahin izniyle risk her zaman var bizim elimizden gelen dikkat etmek fazla stres yapmamak
Bizimkiler sanırım bizi ekim anası değil ağustos ve ya eylül anası yapcakBu bebisler çok aceleci çıktı ya gelmesinler daha erken içerisi daha güzel
Ama sen çok stres yapma bu saatten sonra tansiyon da çok oynuyor artık.
Hem sıcak hem stres hem son aylar sürekli etkiliyor tansiyonu aman kendine dikkat et
Öyle gözüküyorBizimkiler sanırım bizi ekim anası değil ağustos ve ya eylül anası yapcak
hakkiniz vallahi artik idare etsinlerbiz çok dikkat etsek de evler inanılmaz ses geçiriyor maalesef
artık herkes idare etsin napalım
kapıya dont disturb asarız hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?