2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
canım çok geçmiş olsun
doktor istirahat et dedi mi ?
bence istirahat et muhakkak.
yorulmadıkça sancı da olmuyor sanki deneyimime göre. dinlenerek çok ayakta kalmayarak toparlarsın diye ümit ediyorum.
genel olarak tarihler uyumluysa 3-4 gün gerilik biliyosun hiçbir şey
kaç kg çıktı minnoş?

İçim gidiyor sana, çok üzülüyorum. Şu günleri gülerek hatırlayalım başka şey istemiyorum.
İnşallah öyle de olacak, sabır.
inşallah.
ben şimdiden gülüyorum ya. :))
buraya da yazmıştım inanmaya inanıyorum. her sabah her akşam dolduracağız bitireceğiz iyiyiz iyiyiz diyerek yatıp kalkıyoruz. olduğu kadar artık. bazen dehşete de kapılıyorum ama sonra geçiyor geçmese napıcaz:))
sabır bakalım bu topikte 34-35 öncesi kimseyi tabloya işlemek istemiyorum :))
3 hafta dursun 3:)))
tükkanı kurmayı tamamladık sayılır diyip çarşamba çağırdılar :))
sancım olmadığı için ses etmedim ben de, uslu uslu bekliyorum. hastane görmek istemiyorum şu anda

kızlar biz ekim annelerinde birşey var daha ağustos annelerinde doğurmamışlar biz cok mu aceleciyiz
Kiz onlarin birazi temmuzda dogurdu saka maka burda ekim basinda bekleyenler de 32. haftaya geldik artik cok az kaldi gibi geliyor bana. 36 37 den sonra her an bebegi bekleyin diyorlar diye biliyorum. Insallah tum bebisler saglikla gelirler tabi hayirlisiyla

Canim çok gezinme ama sürekli de yatma dedi canım .
Evet bende bu aealar evde duramadim ailem gelmişti . Bu rahim kisaldiginda sende geri uzamisti değil mi ?
Bebiş 1800 Gr çıktı çok şükür .

tamm tmmm 3 hafta
gene uzaktami size yeni klinik canim ?
haklisin kuzum valla
benim gorumceme 32. haftadan sonra basla demis doktor plates topu uzerinde doguma hazirlanmaya

Canim çok gezinme ama sürekli de yatma dedi canım .
Evet bende bu aealar evde duramadim ailem gelmişti . Bu rahim kisaldiginda sende geri uzamisti değil mi ?
Bebiş 1800 Gr çıktı çok şükür .
oy maşallah kuzuma yaaa
canım 25 mm ölçüldükten bi kaç gün sonra 14 e düştü. ama bende çok baskı vardı, pubis kemiği oluyo sanırım onun üstünü yumruk kadar taş gibi hissediyordum. iki büklümdüm sürekli ve bebek de ciddi tekmeliyordu.
bu benim kısalmayı ekstra hızlandırmıştı. sancılı kasılmalarda vardı, biliyosun.

doktor sürekli yatma demiş olabilir ama bence tamamen kendini dinle. bi 3 hafta sonra 25 mm de kalk oyna bi şey olmaz ama şu an risk bence.
ve evet ilaçlarla kasılmalar durunca ve istirahat edince 14ten 23 e çıktı ama hunileşme görüntüsü devam ediyordu.

tamm tmmm 3 hafta
gene uzaktami size yeni klinik canim ?
haklisin kuzum valla
yok ya yakınlaştı biraz. 3 kilometrecik kadar
yol sadece1 dk filan kısaldı herhalde

Kizlar bir de doktorunuza hic sordunuz mu iliskiye kacinci aya kadar girilebiliyor?
biz artık doğumdan ne kadar sonra serbest olabiliyor onla ilgileniyoruz

Evet canım ben mesela kısalma olsa da çok farklı hissetmedim sadece ağrılar vardı . Bugün de vajinal bakınca yine ağrım oldu biraz . Bende elimden geldiğince yatacağım

sizin komsulari dusunemiyorum dogumdan sonra

Sen bol bol dinlen canım bu saatten sonra artık aklına kötüyü de getirme şükür 32. Haftadasin artık sancında yok suanlik artik bundan sonrası dikkat etmekle geçecek hersey yolunda gidecek inşallah

Sen bol bol dinlen canım bu saatten sonra artık aklına kötüyü de getirme şükür 32. Haftadasin artık sancında yok suanlik artik bundan sonrası dikkat etmekle geçecek hersey yolunda gidecek inşallah
İnşallah canım dinlenecegim doğum olursa da nasip diyecegiz . İlk başta çok telaslandim da şimdi sakinlestim .

Benim doktor çok rahat ama internette baktım 2.8 olsada rahim şeklide önemliymiş herhalde risk görmedi 22 ağustosta gidicez üfff eylül 1 e kadar normal gidelim sonrası bi şekilde hallolur
Bu bebisler çok aceleci çıktı ya gelmesinler daha erken içerisi daha güzel
Ama sen çok stres yapma bu saatten sonra tansiyon da çok oynuyor artık.
Hem sıcak hem stres hem son aylar sürekli etkiliyor tansiyonu aman kendine dikkat et

İnşallah canım dinlenecegim doğum olursa da nasip diyecegiz . İlk başta çok telaslandim da şimdi sakinlestim .
Az önce de yazdım, bu son aylarda tansiyon çok oynuyor stresle birlikte oynamasın aman. Dikkat et kendine, bol bol dinlen
Bisey olmayacak Allahin izniyle risk her zaman var bizim elimizden gelen dikkat etmek fazla stres yapmamak

Az önce de yazdım, bu son aylarda tansiyon çok oynuyor stresle birlikte oynamasın aman. Dikkat et kendine, bol bol dinlen
Bisey olmayacak Allahin izniyle risk her zaman var bizim elimizden gelen dikkat etmek fazla stres yapmamak
Aynen öyle canım en önemlisi stres yapmamak . Bende elimden geldiğince sakin kalacagim inşallah

Bizimkiler sanırım bizi ekim anası değil ağustos ve ya eylül anası yapcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…