2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ah canım benim her şerde bir hayır vardır doruk için hayırlısı böyleymiş inan daha iyi olacak

Ayy kızlar yarın sabah kontrolümüz var heyecandan uyuyamam şimdi :) 1 ay oldu görmeyeli bari bu sefer açsa yüzünü de bir görsem
Açarsa bizimle paylaşıyorsun
Güzel haberlerle gel inşallah
Şu güzelliklere bakın kuzenlerim hediye paketi hazırlamışlar
Topikte Birileri yine çok şanslı güle güle giysin Mehmetimiz

Her hazırlık bitince çeyiz serme yapalım neler almışız görelim ben mutlu oluyorum böyle gördükçe hazırlıkları :)
E bebekte sepet oluşturmuşum duruyo hala almadım bişi de eklemedim dört günde 640 tlden 670e çıkmış sırf ıvır zıvır deterjan emzik şu bu :)

Bebek çeyizi diyorlardı gülüyordum gerçekten emek isteyen bir iş

Ayy kızlar yarın sabah kontrolümüz var heyecandan uyuyamam şimdi :) 1 ay oldu görmeyeli bari bu sefer açsa yüzünü de bir görsem
Benim bu sabah ultrosonum vardi . Ayy baya buyumus kizim teknisyen boy kilo fln soylemiuor ama ben cihazi gobegimde gezdirdigi noktolardan anlayabiliyorum .

Adıyla yaşasıın güzellik
sagol canim
Şu güzelliklere bakın kuzenlerim hediye paketi hazırlamışlar
ooo ne guzel hazirlamislar yaa Gule gule giysin kuzum

aa ben dizdim dolabi , hayatta cikaramam geri ama paketli urunleri serebilirkm , biberon fln gbi

Benim bu sabah ultrosonum vardi . Ayy baya buyumus kizim teknisyen boy kilo fln soylemiuor ama ben cihazi gobegimde gezdirdigi noktolardan anlayabiliyorum .
Raporu doktora mı yolluyorlar yine canım
Niye söylemiyorlar ya merak ettik
Bunlarda Recep Agâh’ın kıyafetleriii ismimizi eklersin cağnım -Sunshine
Çoktan Eklemişim bile
Ben de bugün kuruyanları toplamıştım bilsem foto çekerdim

Ben anlamam ne aldıysanız görecem meraklı komşu teyze gibi gelip gelip bakcam :) millet yıkayınca da daha sermez zati olsun kıyafet dışı paylaşırız biz de

Sunshine ım bize ordan hele bi Miray yazıver baktık başka bişe bulamadık öyle kalır ama şuan muallakta şehriban bile olabilir flfkdmd

Evet kızlar biliyorsunuz
Topiğimizin abisi
DORUK bebek
doğdu

Ben de henüz doğurmamışken tablodaki eksik bilgilerinizi, bebişlerinizin isimlerini filan etiketleyip söyleyin de ekleyeyim
Sat 15 Ocak erkek bebek Yusuf Atlas ultrason a göre 18 Ekim de beklenen doğum uygulamayı kullanmayı pek bilmiyorum umarım doğru yapmışımdır

Bunlarda Recep Agâh’ın kıyafetleriii ismimizi eklersin cağnım -Sunshine
Ay agâh ismine bayildim yaa
sairane bir isim

ahaha

şukufe de guzel isim , lina olmasaydi ben sukufe koycaktim
Yenidoganlar annemde bende bu cicişleri bir de uyku setini yıkadım kaldırdım dolaba
gule gule giysin yavrum

Evet kızlar biliyorsunuz
Topiğimizin abisi
DORUK bebek
doğdu

Ben de henüz doğurmamışken tablodaki eksik bilgilerinizi, bebişlerinizin isimlerini filan etiketleyip söyleyin de ekleyeyim
Sağlıkla büyüsün Doruk bebek hoş geldi kızımın adını Duru koyucaz galiba sunshine

Benimde 15 Eylülde oda takımı gelecek. Gelince silerim 3-4 gün takımı havalandırırım dolap içlerini vs. O arada da kıyafetleri yıkar ütüler asarım odasını düzenlerim. 34. Haftamda olmuş olcam Rabbim nasip ederse hastane çantasını vs de hazırlarım derken bakmısız bi 36. Haftaya gireriz ondan sonrada Allahın izniyle doğumu bekleriiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…