2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Valla ben de taktim onlara insan hic mi heveslenmez anlayamiyorum. Bide biz daha istemiyoruz dedikce torun da torun diyip duruyorlardi.
once gerekli seyleri aldirip ondan sonra hamile kalmak gerekiyor demekki

birde arkadaslae var cocuk yap bakalim sevelim diyen ama bir daha goremedigin

yaa hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla evinize gitmeyi de nasip etsin rabbim sende dorukta kısa zamanda toparlanırsınız inşallah canımm :)

Aynen bende hiç ağrısız uyandım şükürler olsun demekki yokladı bizi bu ufaklıklar
Bende baskı var ya mesaneye bu aralar benim minik yaramazlık peşinde sanırım çok aşağıya indi yatıp dinlenecegiz . Canım sende telaş yapma çok sürekli hareket de etme . İnşallah bekleyecekler daha

kız ben bu mesajı sans eseri gördüm o ara nolmuşsa atlamışııım
Miray güzel bence ekliyorum bi de içimden sude geçti miray sude

Sat 15 Ocak erkek bebek Yusuf Atlas ultrason a göre 18 Ekim de beklenen doğum uygulamayı kullanmayı pek bilmiyorum umarım doğru yapmışımdır
aramıza hoşgeldinizzz sağlıcakla vaktiyle gelsin bebiş yaşınızı, kaçıncı çocuk, şehir bilgisini alabilir miyim

seve seve ekliyoruuum sağlıcakla gelsin bebiş canım benim ilk bebek mi :)

ne güzel bi günaydın oldu bu böyle
Hayırlı sabahlar olsun herkese ❤
birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim

Kızlar çok şükür bugün ağrılarım azalmış uyandım
günaydın papatyam maşallah bol bol dinlen bugün.

Bütün yıkanan ıslak veya kuru çamaşırlarla babası ilgilendiği için o çekip atmış bana
Ne eşler var bee

günaydın papatyam maşallah bol bol dinlen bugün.
Sağol canım vajinaya baskılar falan hissediyorum ama düşünmeyecegim kendime söz verdim şimdi güzel bir şeyler açacağım Allah ne zaman nasıp ederse gelecekler

Günaydın kizlarr bu gün çok güzel bir gün olsunnn ağrısız sancısız Ekim anneleri sakin olun Ağustos dayız daha
Günayydın
Sağol canım vajinaya baskılar falan hissediyorum ama düşünmeyecegim kendime söz verdim şimdi güzel bir şeyler açacağım Allah ne zaman nasıp ederse gelecekler
farklı yatış pozisyonları dene istersen canım. popo altına yastık koyup ayaklarımı da diktim, o da biraz güzel

ben de bildiğin tuttum nefesimi çarşambayı bekliyorum :))) sabah eşime yola gidecek diye kahve hazırladım 4 dk filan, yollayıp çamaşırları makineye atayım dedim, 3 kere kadar hafif eğildim, felaket haldeyim 5 parçayı koyup bıraktım öylece. artık sıfır toleranss :)))

Bende baskı var ya mesaneye bu aralar benim minik yaramazlık peşinde sanırım çok aşağıya indi yatıp dinlenecegiz . Canım sende telaş yapma çok sürekli hareket de etme . İnşallah bekleyecekler daha
Benim hiç yukarı çıkmadı ki hala göbek deliğinin içini kabak gibi oyuyo ehehe bazen kaburgamda bişeyi var ama bilemedm o ne kuyruklu galiba benimki ğuhqhaja

S sunshine nedense etiketleyememişim seni canısı sude ismini de çok severim ama çift isimden bıktım oğlana ömer ali koyduk kreşte ömer diyolarmış biz evde ali deyince ben ömerim diye kimlik karmaşası yaşıyo

ay o zaman haklısın valla ben de bu sebepten 2 isim koymak istemiyorum
eşime ben başka sesleniyorum, kalan herkes başka

İttire kaktira geçireceğiz ben inanıyorum bir ay daha gecirsek çok güzel en az iki buçuk kilo olsunlar organları da gelişsin iyice miniklerin çok hareket etmiyorum bende bir aydır arabaya çok binip indim ondan mı oldu bilmiyorum canım . Sende çok hareket etme

Valla ya bu bebişler büyüdükçe bizi oynatıyorlar benimki dans ediyor içerde canı çok sıkıldı herhalde

ben artık hiç kilosunda da değilim :)) zayıf olabilir az daha dursun içerde yeter :)))))
ama tabi inşallah günlerini doldurur kuzularımız.
arabaya binip inmek de o alt kısımda yumruk kadar kısmın sancı ağrı yapmasına sebep oluyor bende de. hiç bükülmemem lazım :))
yatıcaz düzelcez inşşş

Anam eğilmek mi damacana kaldırdım dün yarım doluydu ama :/ ondan önceki gün market torbası taşıdım sabahları ağrılarla uyanıyorum demek bundan bi daha yapmıcam yaparsam beni dövün

Bana hiç ciğer geliştirici falan vermedi ondan da böyle diyorum bir ay daha beklesin . Şimdi doğunca da bu yattigimiz günleri ararız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…