- 27 Nisan 2022
- 606
- 1.013
- 63
Valla ben de taktim onlara insan hic mi heveslenmez anlayamiyorum. Bide biz daha istemiyoruz dedikce torun da torun diyip duruyorlardi.Onlardan zaten bisey beklemiyordum az bebisin babaanne tarafından bisey göreydik iyiydi
once gerekli seyleri aldirip ondan sonra hamile kalmak gerekiyor demekkiValla ben de taktim onlara insan hic mi heveslenmez anlayamiyorum. Bide biz daha istemiyoruz dedikce torun da torun diyip duruyorlardi.
Bizde yeni yeni başlıyoruz Mehmet kankimizin annesiGüle güle giysin minnoş bizim daha dolabimiz gelmedi yerleşemedik daha yıkanacak ütülenecek yerleşecek
Bütün yıkanan ıslak veya kuru çamaşırlarla babası ilgilendiği için o çekip atmış banaÇoktan Eklemişim bile
Ben de bugün kuruyanları toplamıştım bilsem foto çekerdim
Teşekkür ederiz teyzesiAy agâh ismine bayildim yaa
sairane bir isim
yaa hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla evinize gitmeyi de nasip etsin rabbimBir gün bu topiğin ilk doğum yapanı Olacağımı söyleseler hayatta inanmazdım. Oğlum içerde durmak istemedi teyzeleri bütün gece beni sıkıştırdı, tansiyonum 18lerdeydi, Ne yaptılarsa düşmedi. Bugün acil olarak sezaryene alındım. Doğum yaptım sabah. Doruk’u henüz fotoğraflarda gördüm. İyiymiş, kendi nefes alabiliyor şükür küvezde şu an. Çam ve sakurada doğum yaptım.
Aynen bende hiç ağrısız uyandım şükürler olsun demekki yokladı bizi bu ufaklıklarKızlar çok şükür bugün ağrılarım azalmış uyandım
Bende baskı var ya mesaneye bu aralar benim minik yaramazlık peşinde sanırım çok aşağıya indi yatıp dinlenecegiz . Canım sende telaş yapma çok sürekli hareket de etme . İnşallah bekleyecekler dahaAynen bende hiç ağrısız uyandım şükürler olsun demekki yokladı bizi bu ufaklıklar
kız ben bu mesajı sans eseri gördüm o ara nolmuşsa atlamışııımBen anlamam ne aldıysanız görecem meraklı komşu teyze gibi gelip gelip bakcam :) millet yıkayınca da daha sermez zati olsun kıyafet dışı paylaşırız biz de
Sunshine ım bize ordan hele bi Miray yazıver baktık başka bişe bulamadık öyle kalır ama şuan muallakta şehriban bile olabilir flfkdmd
aramıza hoşgeldinizzzSat 15 Ocak erkek bebek Yusuf Atlasultrason a göre 18 Ekim de beklenen doğum uygulamayı kullanmayı pek bilmiyorum umarım doğru yapmışımdır
seve seve ekliyoruuumBende olayım listedeNormalde 8 Kasım görünüyor doğum tarihimiz ama doktorumuz Ekimin 2. Haftası itibariyle doğum bekleyeceğimizi söyledi. Bende Allah’ın izniyle Ekim annesi olacağımı hissediyorum en başından beri
Son adet tarihi 01.02.2022
Tahmini doğum:08.11.2022
Kese:18.03.2022
Kalp:01.04.2022
İsim: Güven
ne güzel bi günaydın oldu bu böyleDün giremedim pek ama ilk annemiz ilk bebemiz de doğmuş maşallah❤ darısı sağlıkla bizlere de olsun..
bende bu saatte ki 5te namaza kalktım uyuyamıyorumgün içinde de hep ayaktaydım.. misafirim var sağolsun beni yormamaya çalışıyor ama yine de misafir işte..
Şuan Yahya'm da uyandı❤ karnımda dönüp duruyor sürekli pozisyon değiştiriyor.. Yasir'im de yanımda yatıyor bugün rüya görmüş korkmuş gelmiş babayı gönderdik.. oğullarım etrafımda
Evlat kokusu cennet kokusu demiş ya peygamberimiz Rabbim bu kokuyu doya doya çekebilmeyi nasip etsin hepimize❤
Hayırlı sabahlar hayırlı güzel haftalar
günaydın papatyam maşallah bol bol dinlen bugün.Kızlar çok şükür bugün ağrılarım azalmış uyandım
Ne eşler var beeBütün yıkanan ıslak veya kuru çamaşırlarla babası ilgilendiği için o çekip atmış bana
Sağol canım vajinaya baskılar falan hissediyorum ama düşünmeyecegim kendime söz verdim şimdi güzel bir şeyler açacağım Allah ne zaman nasıp ederse geleceklergünaydın papatyam maşallah bol bol dinlen bugün.
GünayydınGünaydın kizlarr bu gün çok güzel bir gün olsunnnağrısız sancısız Ekim anneleri sakin olun Ağustos dayız daha
farklı yatış pozisyonları dene istersen canım. popo altına yastık koyup ayaklarımı da diktim, o da biraz güzelSağol canım vajinaya baskılar falan hissediyorum ama düşünmeyecegim kendime söz verdim şimdi güzel bir şeyler açacağım Allah ne zaman nasıp ederse gelecekler
Benim hiç yukarı çıkmadı ki hala göbek deliğinin içini kabak gibi oyuyo ehehe bazen kaburgamda bişeyi var ama bilemedm o ne kuyruklu galiba benimki ğuhqhajaBende baskı var ya mesaneye bu aralar benim minik yaramazlık peşinde sanırım çok aşağıya indi yatıp dinlenecegiz . Canım sende telaş yapma çok sürekli hareket de etme . İnşallah bekleyecekler daha
Benim hiç yukarı çıkmadı ki hala göbek deliğinin içini kabak gibi oyuyo ehehe bazen kaburgamda bişeyi var ama bilemedm o ne kuyruklu galiba benimki ğuhqhaja
S sunshine nedense etiketleyememişim seni canısı sude ismini de çok severim ama çift isimden bıktım oğlana ömer ali koyduk kreşte ömer diyolarmış biz evde ali deyince ben ömerim diye kimlik karmaşası yaşıyo
İttire kaktira geçireceğizGünayydın
farklı yatış pozisyonları dene istersen canım. popo altına yastık koyup ayaklarımı da diktim, o da biraz güzel
ben de bildiğin tuttum nefesimi çarşambayı bekliyorum :))) sabah eşime yola gidecek diye kahve hazırladım 4 dk filan, yollayıp çamaşırları makineye atayım dedim, 3 kere kadar hafif eğildim, felaket haldeyim 5 parçayı koyup bıraktım öylece. artık sıfır toleranss :)))
Valla ya bu bebişler büyüdükçe bizi oynatıyorlarBenim hiç yukarı çıkmadı ki hala göbek deliğinin içini kabak gibi oyuyo ehehe bazen kaburgamda bişeyi var ama bilemedm o ne kuyruklu galiba benimki ğuhqhaja
S sunshine nedense etiketleyememişim seni canısı sude ismini de çok severim ama çift isimden bıktım oğlana ömer ali koyduk kreşte ömer diyolarmış biz evde ali deyince ben ömerim diye kimlik karmaşası yaşıyo
ben artık hiç kilosunda da değilim :)) zayıf olabilir az daha dursun içerde yeter :)))))İttire kaktira geçireceğizben inanıyorum bir ay daha gecirsek çok güzel en az iki buçuk kilo olsunlar organları da gelişsin iyice miniklerin çok hareket etmiyorum bende bir aydır arabaya çok binip indim ondan mı oldu bilmiyorum canım . Sende çok hareket etme
Bana hiç ciğer geliştirici falan vermedi ondan da böyle diyorum bir ay daha beklesin . Şimdi doğunca da bu yattigimiz günleri ararızben artık hiç kilosunda da değilim :)) zayıf olabilir az daha dursun içerde yeter :)))))
ama tabi inşallah günlerini doldurur kuzularımız.
arabaya binip inmek de o alt kısımda yumruk kadar kısmın sancı ağrı yapmasına sebep oluyor bende de. hiç bükülmemem lazım :))
yatıcaz düzelcez inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?