Kuzum bende bu bilince buraya gelince erdim acikcasi. Yoksa bana sorsan 8 sene once , hayatta almam ikinci el hele cocuguma f yada giydirmem fln derdim.Cok mantikli dusunmussun canim ben de boyle kucuk seylere koymayi planliyorum hele ki coraplar falan cok minik oldugu icin cekmecede duzgun durma ihtimali yok karisir gider.
Bir de soylemeden gecemiycem sizin bu yardimlasma, odunc alma olayiniza bayildim ben. Burada ilginc bir sekilde cok kotu bir seymis gibi karsilaniyor ikinci el olayi bile henuz cok az. En dogrusunu yapiyorsunuz bir esyanin omru bitmedikce temiz kullanilip gereksiz tuketim onlenebilir ama nerde bizde o bakis acisi
ama iki tane kedin daha var demi ? yanlis hatirlamiyorum , gecen paylasmistibDeliriyorum şunu mıncıklayamıyorum diye.
Benim oğlan da bayılırdı, bir dolabın kapağını açık unutsunlar da içine girip yatayım diye fırsat kollardı.
Annemlerle yaşıyor şimdi, çok özlüyorum.
herkes icin yumulcamO bakanı bi ısırmalı
Yok bebito kedim tekti, kuşlarım var ama.ama iki tane kedin daha var demi ? yanlis hatirlamiyorum , gecen paylasmistib
herkes icin yumulcam
ben ozaman baskasiyla karistirdimYok bebito kedim tekti, kuşlarım var ama.
Eşimin alerjik astımı yüzünden göndermek zorunda kaldım zaten bebeğim, adam hastalık hastası yoksa bence bir zararı olmazdı ama..ben ozaman baskasiyla karistirdim
ee bir kedi sahiplen ozaman
aa uzduEşimin alerjik astımı yüzünden göndermek zorunda kaldım zaten bebeğim, adam hastalık hastası yoksa bence bir zararı olmazdı ama..
Ohh sen hazırsın çiçeğim bebişte gelsin zamanında inşallahhBen artık seremem ama bende bütün her şeyi atıyorumdolap içini çekmemişim tulumlar askıda:) yarın çekip atıcam
Bende olayım listedeEvet kızlar biliyorsunuz
Topiğimizin abisi
DORUK bebek
doğdu
Ben de henüz doğurmamışkentablodaki eksik bilgilerinizi, bebişlerinizin isimlerini filan etiketleyip söyleyin de ekleyeyim
Cnm biz erken hazırlandık aslında yanlış ama öyle denk geldi gelir daha doğumlarımıza var en kötü anne yanında yatırırsın ben yatağında yatırcam huysuz olmazsa ondan hazırladık erkendenbebekler kismetiyle gelir dedikleri senin kiz
neguzel herkes bir koldan destek olmus canim
Benim istedigim besik hala stoklara girmedi ikea da bekliyorum . Dogmadan alsaydik iyiydi
Evet e bebek canım çok pahalı bir şey almayalım dedik çünkü ben yatağında yatırcam huysuzlandıkça anne yanına koyarım dedim ama çok sağlam ve kullanışlı kesinlikleOyy çok güzel bu arada anne yanı besiklerimiz aynı e bebekten dimi oda takımı da çok benzeri
Zamanında gelsin bugünki sancılarımdan tırstımOhh sen hazırsın çiçeğim bebişte gelsin zamanında inşallahh
Ben bi hediye falan göremedim valla ailem dışındaOh oh bu bebişler kısmetiyle geliyor valla herkesten bi yardımlaşma ne güzel
Kıskandım valla ne güzel ilişkileriniz var
canım yediklerine dikakt et.. ne yedikten sonra oluyor aslında belli oluyor.. elma beni biraz rahatlatıyor rennie yi çok kötü olmazsam almıyorum.. geçen gece yataktan fırladım resmen noldu dedi eşim midem yanıyor dedim.. o gün simit yemiştim hemde yatmadan önce geceSelam kızlar bu mide asidi beni öldürecek çıldırmış durumda 2 haftadır rennie ile geçiştirmeye çalışıyorum ama 10 dk sonra aynı gece yanmadan uyanıyorum düşünün dik yatmam lazım neredeyse bir çaresi var mıdır mide koruyucu olarak gebelikte kullanabilecek kategoride olanları biliyor musunuz ?
İNANAMIYORUM❤❤❤Bir gün bu topiğin ilk doğum yapanı Olacağımı söyleseler hayatta inanmazdım. Oğlum içerde durmak istemedi teyzeleri bütün gece beni sıkıştırdı, tansiyonum 18lerdeydi, Ne yaptılarsa düşmedi. Bugün acil olarak sezaryene alındım. Doğum yaptım sabah. Doruk’u henüz fotoğraflarda gördüm. İyiymiş, kendi nefes alabiliyor şükür küvezde şu an. Çam ve sakurada doğum yaptım.
kahverengi yere süreceksin canımKizlar merhaba, bebislerin esyalari cok tatli guzel gunlerde kullanin insallah.
Ben bebege ne aldim ne almadim anlayamiyorum her sey cok ufak ve karisik bebegin dolabinin askisi da takilmadi henuz o yuzden her sey katli sekilde duruyor anlayamiyorum insallah bi oturup bakicam ben de yakinda atarim
Bir de size bir sorum var, benim gogus uclarim cok acimaya basladigi icin bugun lansinoh krem surmeye basladim. Yalniz bunu tam meme ucuna mi surmek lazim yoksa kahverengi kisma komple mi surmek lazim bileniniz varsa hayrina bi cevap verirse sevinirim
Allah kabul etsin dualarini canimDün giremedim pek ama ilk annemiz ilk bebemiz de doğmuş maşallah❤ darısı sağlıkla bizlere de olsun..
bende bu saatte ki 5te namaza kalktım uyuyamıyorumgün içinde de hep ayaktaydım.. misafirim var sağolsun beni yormamaya çalışıyor ama yine de misafir işte..
Şuan Yahya'm da uyandı❤ karnımda dönüp duruyor sürekli pozisyon değiştiriyor.. Yasir'im de yanımda yatıyor bugün rüya görmüş korkmuş gelmiş babayı gönderdik.. oğullarım etrafımda
Evlat kokusu cennet kokusu demiş ya peygamberimiz Rabbim bu kokuyu doya doya çekebilmeyi nasip etsin hepimize❤
Hayırlı sabahlar hayırlı güzel haftalar
Maşallah şuan ne kadar da hazırlıksız olduğumu anlamış oldum nerdeyse birkaç takım dışında bir şey almamışım artık hız vermem gerek :)benden gelsin bir tane o zaman2 hafta önce hurçları boşaltmıştım hep alındı koyuldu ne var ne kadar var bilmiyorduk. üstüne yine bir şeyler aldı ördü anneannesi. bu arada bir eşofman takımı bir ayakkabı hariç hiçbir şey almadık biz hepsini sağolsun annem aldı yaptı. bi 10 güne de evi badana yaptıracağız sonra bebek odası bakacağız inşallah. 34e kadar her şey hazır olsun istiyorum. tabi rabbim nasip ederse vaktinde sağlıkla gelsin giydirmeyi nasip etsin.
Maşallah şuan ne kadar da hazırlıksız olduğumu anlamış oldum nerdeyse birkaç takım dışında bir şey almamışım artık hız vermem gerek :)
Allah kabul etsin dualarini canimAminnnn
ay ne guzel bir sabah senin icinmasallah
Aynen bizde öyle dedik ama parasına göre gayet iyi çıktı 6 ay yanımızda taşırız oda oda dedim bende iyi olurCnm biz erken hazırlandık aslında yanlış ama öyle denk geldi gelir daha doğumlarımıza var en kötü anne yanında yatırırsın ben yatağında yatırcam huysuz olmazsa ondan hazırladık erkenden
Evet e bebek canım çok pahalı bir şey almayalım dedik çünkü ben yatağında yatırcam huysuzlandıkça anne yanına koyarım dedim ama çok sağlam ve kullanışlı kesinlikle
Onlardan zaten bisey beklemiyordum az bebisin babaanne tarafından bisey göreydik iyiydiBen bi hediye falan göremedim valla ailem dışındahalalar teyzeler amcalar hayırsız bizimkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?