2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kuzum bende bu bilince buraya gelince erdim acikcasi. Yoksa bana sorsan 8 sene once , hayatta almam ikinci el hele cocuguma f yada giydirmem fln derdim.
Guvendigim bildigim kisiler oldugu icin icim cok rahat.

Biz ilk esimle kiralik daireyi tuttuk , kendimize yeni yatak aldik , bir kac mutfak esyasi, geriye kalan hersey ikinci eldi koltugu arkadasim verdi o alirken 3. eldi bende 4. oldu. ben onu sonra baskaisna verdim.

Tv i patronun kizi zamaninda abime vermis, abimden ben aldim , benden sonra 3 kisi daha kullandi. suan baskasinda .

Bir kadin evindeki masa sandalye vitrin satiyordu , 150 dolara gittim onlari aldim fln .

Biz zamanla paramiz oldukca koltuk aldik , onu odedik , tv aldik , onu odedik baska bisi aldik . Oyle oyle dizdik evimizi istedigimiz gibi iki yil icinde

ama iki tane kedin daha var demi ? yanlis hatirlamiyorum , gecen paylasmistib
O bakanı bi ısırmalı
herkes icin yumulcam

Evet kızlar biliyorsunuz
Topiğimizin abisi
DORUK bebek
doğdu

Ben de henüz doğurmamışken tablodaki eksik bilgilerinizi, bebişlerinizin isimlerini filan etiketleyip söyleyin de ekleyeyim
Bende olayım listede Normalde 8 Kasım görünüyor doğum tarihimiz ama doktorumuz Ekimin 2. Haftası itibariyle doğum bekleyeceğimizi söyledi. Bende Allah’ın izniyle Ekim annesi olacağımı hissediyorum en başından beri

Son adet tarihi 01.02.2022
Tahmini doğum:08.11.2022
Kese:18.03.2022
Kalp:01.04.2022
İsim: Güven

Son düzenleme:
bebekler kismetiyle gelir dedikleri senin kiz
neguzel herkes bir koldan destek olmus canim

Benim istedigim besik hala stoklara girmedi ikea da bekliyorum . Dogmadan alsaydik iyiydi
Cnm biz erken hazırlandık aslında yanlış ama öyle denk geldi gelir daha doğumlarımıza var en kötü anne yanında yatırırsın ben yatağında yatırcam huysuz olmazsa ondan hazırladık erkenden
Oyy çok güzel bu arada anne yanı besiklerimiz aynı e bebekten dimi oda takımı da çok benzeri
Evet e bebek canım çok pahalı bir şey almayalım dedik çünkü ben yatağında yatırcam huysuzlandıkça anne yanına koyarım dedim ama çok sağlam ve kullanışlı kesinlikle

canım yediklerine dikakt et.. ne yedikten sonra oluyor aslında belli oluyor.. elma beni biraz rahatlatıyor rennie yi çok kötü olmazsam almıyorum.. geçen gece yataktan fırladım resmen noldu dedi eşim midem yanıyor dedim.. o gün simit yemiştim hemde yatmadan önce gece o yüzden doğuma kadr dikkat etmeye çalışıyorum.. sende yediğine dikkat et bakalım ne yiyince oluyor ona göre düzenini ayarlarsın
İNANAMIYORUM❤❤❤ canım Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün inşAllah.. çok şükür Rabbime sennde Dorukta en kısa sürede toparlanıp bir araya gelirsiniz inşAllah
kahverengi yere süreceksin canım

Dün giremedim pek ama ilk annemiz ilk bebemiz de doğmuş maşallah❤ darısı sağlıkla bizlere de olsun..
bende bu saatte ki 5te namaza kalktım uyuyamıyorum gün içinde de hep ayaktaydım.. misafirim var sağolsun beni yormamaya çalışıyor ama yine de misafir işte..
Şuan Yahya'm da uyandı❤ karnımda dönüp duruyor sürekli pozisyon değiştiriyor.. Yasir'im de yanımda yatıyor bugün rüya görmüş korkmuş gelmiş babayı gönderdik .. oğullarım etrafımda
Evlat kokusu cennet kokusu demiş ya peygamberimiz Rabbim bu kokuyu doya doya çekebilmeyi nasip etsin hepimize
Hayırlı sabahlar hayırlı güzel haftalar

Allah kabul etsin dualarini canim Aminnnn
ay ne guzel bir sabah senin icin masallah

Maşallah şuan ne kadar da hazırlıksız olduğumu anlamış oldum nerdeyse birkaç takım dışında bir şey almamışım artık hız vermem gerek :)

Maşallah şuan ne kadar da hazırlıksız olduğumu anlamış oldum nerdeyse birkaç takım dışında bir şey almamışım artık hız vermem gerek :)

Yalnız değilsin haftasonu kız kardeşim gelecek benimde inşAllah onunla eksiklerimi tamamlarım diye düşünüyorum.. tek yaptığım ilkinden kalanları çıkarıp yıkayıp yerleştirmek oldu.. onun için dalin granül sabun aldım sadece bir hastane çıkışımız bile yok şuan.. eşimde sabret diyor
ama kapı süsü hazırlattırıyorum gelince fotosunu atıcam inşAllah

Aynen bizde öyle dedik ama parasına göre gayet iyi çıktı 6 ay yanımızda taşırız oda oda dedim bende iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…