kız ben bu mesajı sans eseri gördüm o ara nolmuşsa atlamışııım
Miray güzel bence ekliyorumbi de içimden sude geçti miray sude
aramıza hoşgeldinizzzsağlıcakla vaktiyle gelsin bebiş yaşınızı, kaçıncı çocuk, şehir bilgisini alabilir miyim
seve seve ekliyoruuumsağlıcakla gelsin bebiş canım benim ilk bebek mi :)
ne güzel bi günaydın oldu bu böyle
Hayırlı sabahlar olsun herkese ❤
birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim
günaydın papatyam maşallah bol bol dinlen bugün.
Ne eşler var bee
Hoşbuldumkız ben bu mesajı sans eseri gördüm o ara nolmuşsa atlamışııım
aramıza hoşgeldinizzzsağlıcakla vaktiyle gelsin bebiş yaşınızı, kaçıncı çocuk, şehir bilgisini alabilir miyim
Ne eşler var bee
Hoşgelmiş Doruk Paşa, Sağlıkla büyüsün inşallahEvet kızlar biliyorsunuz
Topiğimizin abisi
DORUK bebek
doğdu
Ben de henüz doğurmamışkentablodaki eksik bilgilerinizi, bebişlerinizin isimlerini filan etiketleyip söyleyin de ekleyeyim
Evet teyzesi ilk bebeğimizkız ben bu mesajı sans eseri gördüm o ara nolmuşsa atlamışııım
Ne eşler var bee
Düşünmemeye çalış canım. Misal ben. Benimkinin de ayakları aşağıda metroda bir vurdu tövbe yarabbi az kaldı çisimizi yapıyodukSağol canım vajinaya baskılar falan hissediyorum ama düşünmeyecegim kendime söz verdim şimdi güzel bir şeyler açacağım Allah ne zaman nasıp ederse gelecekler
Sağlıkla büyüsün inşallah. Allah analı babalı büyütsün minik kuşuBir gün bu topiğin ilk doğum yapanı Olacağımı söyleseler hayatta inanmazdım. Oğlum içerde durmak istemedi teyzeleri bütün gece beni sıkıştırdı, tansiyonum 18lerdeydi, Ne yaptılarsa düşmedi. Bugün acil olarak sezaryene alındım. Doğum yaptım sabah. Doruk’u henüz fotoğraflarda gördüm. İyiymiş, kendi nefes alabiliyor şükür küvezde şu an. Çam ve sakurada doğum yaptım.
Gunaydin, bende gebeligin basindan beri devam eden gunluk pedde acik sari seklinde gorulen akintim var. Doktorum bunun normal oldugunu doguma kadar da giderek artacagini soyluyor :)Hanımlar günaydın bişey sormak istiyorum sizden de sarı akıntı geliyormu benden gün içinde bi iki kez geliyordu geçen hafta kontrole gittiğimde söyledim kan ve idrar baktı tek kullanımlık bi doz verdi hafif idrar yolu enfeksiyonu var dedi bide vajinal fitil verdi üç gün arayla kullan dedi ama geçmedi bugün yine gelmişti sabah sarı akıntı tedirgin olmalımıym bilemedim
hepinize topic sözcüsü olarak yatış veriyorumAnam eğilmek midamacana kaldırdım dün yarım doluydu ama :/ ondan önceki gün market torbası taşıdım sabahları ağrılarla uyanıyorum demek bundan bi daha yapmıcam yaparsam beni dövün
sen dün devlet hastanesi aciline mi gitmiştin?Bana hiç ciğer geliştirici falan vermedi ondan da böyle diyorum bir ay daha beklesin . Şimdi doğunca da bu yattigimiz günleri ararız
geçmiş olsun canım. ilacı kullanınca geçmediğini doktoruna haber ver istersenHanımlar günaydın bişey sormak istiyorum sizden de sarı akıntı geliyormu benden gün içinde bi iki kez geliyordu geçen hafta kontrole gittiğimde söyledim kan ve idrar baktı tek kullanımlık bi doz verdi hafif idrar yolu enfeksiyonu var dedi bide vajinal fitil verdi üç gün arayla kullan dedi ama geçmedi bugün yine gelmişti sabah sarı akıntı tedirgin olmalımıym bilemedim
ah allahım acını hafifletsin. inşallah sağ salim vakitlice kavuşmak nasip olsun.Hoşbuldumyaşım 27 Mersin'de yaşıyorum ikinci gebeliğim ama ilki vefat etmişti
inşallah canımHoşgelmiş Doruk Paşa, Sağlıkla büyüsün inşallah
Tabloya hiç yazdırmamışım ben kendimi şimdi farkettim
Son adet tarihi :16.01.2022
Tahmini doğum : 23.11.2022
İsim: Eva
sağlıcakla kavuşun inşallah canımEvet teyzesi ilk bebeğimizTüp bebek annesiyim İzmir’den
Eveet benimde ilk bebişhemen ekledim fıstıııkkk senin de ilk bebiş miydi
kızımızın adı ADEN :)Evet kızlar biliyorsunuz
Topiğimizin abisi
DORUK bebek
doğdu
Ben de henüz doğurmamışkentablodaki eksik bilgilerinizi, bebişlerinizin isimlerini filan etiketleyip söyleyin de ekleyeyim
Bende dün temizlik yapıp camları sildim, bazaları kaldırdım. Daha hâla kendime gelemedim ağrıdan. Büyük ihtimalle bu kadar ağır iş yapmam artıkAnam eğilmek midamacana kaldırdım dün yarım doluydu ama :/ ondan önceki gün market torbası taşıdım sabahları ağrılarla uyanıyorum demek bundan bi daha yapmıcam yaparsam beni dövün
Canim bende de onlar oluyordu da bu daha ayri oldu sürekli aşağıda baskı yapıyor. Ama artık takmıyorum artık nasip ne zamansaDüşünmemeye çalış canım. Misal ben. Benimkinin de ayakları aşağıda metroda bir vurdu tövbe yarabbi az kaldı çisimizi yapıyodukyüz ifademi anlatmak bile istemem yani
Aynen canım mecburen bekleyeceğiz hala cevremizdekiler de o kadar beklemeye gerek yok erken olsa da birşey olmaz diyorlar doktordan iyi bilecekler herhalde sinir oluyorum ya. Belki de psikolojik olarak iyice duzelirim. Amiiin amiinAh canım bunun için yapabilecek bisey yok artıksonrası için senin hayatın tehlikeye girer Allah korusun.. Sen iyi olacaksın ki devamında sıkıntı cekmeyesin.. belki psikolojik olarakta senin için daha iyi olur canım. İnşallah en hayırlı zamanda senin için en hayırlısı olur suanlik bi problem yokmuş değil mi?
yaa çok sevindimm hayırlı olsun inşallahBir gün bu topiğin ilk doğum yapanı Olacağımı söyleseler hayatta inanmazdım. Oğlum içerde durmak istemedi teyzeleri bütün gece beni sıkıştırdı, tansiyonum 18lerdeydi, Ne yaptılarsa düşmedi. Bugün acil olarak sezaryene alındım. Doğum yaptım sabah. Doruk’u henüz fotoğraflarda gördüm. İyiymiş, kendi nefes alabiliyor şükür küvezde şu an. Çam ve sakurada doğum yaptım.
Yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki bende 27. Haftada doğum yaptım bizim oğlan da çok inatciydi durmadı içerde. Rabbim bir an önce sağlıkla kucağına alıp dönmeyi nasip etsinBir gün bu topiğin ilk doğum yapanı Olacağımı söyleseler hayatta inanmazdım. Oğlum içerde durmak istemedi teyzeleri bütün gece beni sıkıştırdı, tansiyonum 18lerdeydi, Ne yaptılarsa düşmedi. Bugün acil olarak sezaryene alındım. Doğum yaptım sabah. Doruk’u henüz fotoğraflarda gördüm. İyiymiş, kendi nefes alabiliyor şükür küvezde şu an. Çam ve sakurada doğum yaptım.
hepinize topic sözcüsü olarak yatış veriyorum
kız ben koltukta bile hafif dik veya öne eğimli oturamıyorum, sen napıyosun kendine. bırak dağınık kalsın
sen dün devlet hastanesi aciline mi gitmiştin?
kısalma ve kasılmalar çıkınca aslında orda hemen yaparlardı. benim bu sekilde oldu doktoruma da sordum yaptır dedi. o sekilde yaptırdım.
geçmiş olsun canım. ilacı kullanınca geçmediğini doktoruna haber ver istersen
bende de sarı seklinde değil ama farklı tiplerde çeşitli akıntılar oldu :))
çoğumuzun başına bela oldu bu enfeksiyon mevzusu maalesef
ah allahım acını hafifletsin. inşallah sağ salim vakitlice kavuşmak nasip olsun.
inşallah canım
hemen ekledim fıstıııkkk senin de ilk bebiş miydi
sağlıcakla kavuşun inşallah canım
Amin teşekkür ederim bütün anneler sağ salim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallahhepinize topic sözcüsü olarak yatış veriyorum
kız ben koltukta bile hafif dik veya öne eğimli oturamıyorum, sen napıyosun kendine. bırak dağınık kalsın
sen dün devlet hastanesi aciline mi gitmiştin?
kısalma ve kasılmalar çıkınca aslında orda hemen yaparlardı. benim bu sekilde oldu doktoruma da sordum yaptır dedi. o sekilde yaptırdım.
geçmiş olsun canım. ilacı kullanınca geçmediğini doktoruna haber ver istersen
bende de sarı seklinde değil ama farklı tiplerde çeşitli akıntılar oldu :))
çoğumuzun başına bela oldu bu enfeksiyon mevzusu maalesef
ah allahım acını hafifletsin. inşallah sağ salim vakitlice kavuşmak nasip olsun.
inşallah canım
hemen ekledim fıstıııkkk senin de ilk bebiş miydi
sağlıcakla kavuşun inşallah canım
Bol su içmeyi dene hele bu yaz ayları çok terliyoruz vücut çok su kaybediyor içtiğimiz su karsilamiyor resmen. Ben enfeksiyon olduğumda denedim neredeyse 3-4 litre su içtim hemen akıntı kesildi akşamınaHanımlar günaydın bişey sormak istiyorum sizden de sarı akıntı geliyormu benden gün içinde bi iki kez geliyordu geçen hafta kontrole gittiğimde söyledim kan ve idrar baktı tek kullanımlık bi doz verdi hafif idrar yolu enfeksiyonu var dedi bide vajinal fitil verdi üç gün arayla kullan dedi ama geçmedi bugün yine gelmişti sabah sarı akıntı tedirgin olmalımıym bilemedim
Gunaydin, bende gebeligin basindan beri devam eden gunluk pedde acik sari seklinde gorulen akintim var. Doktorum bunun normal oldugunu doguma kadar da giderek artacagini soyluyor :)
Bende dün temizlik yapıp camları sildim, bazaları kaldırdım. Daha hâla kendime gelemedim ağrıdan. Büyük ihtimalle bu kadar ağır iş yapmam artık
Çift isimlerde öyle oluyor canım benimde Ayşe Nur kimi Nur diyor kimi Ayşe kimi AyşegülBenim hiç yukarı çıkmadı ki hala göbek deliğinin içini kabak gibi oyuyo ehehe bazen kaburgamda bişeyi var ama bilemedm o ne kuyruklu galiba benimki ğuhqhaja
@sunshine nedense etiketleyememişim seni canısı sude ismini de çok severim ama çift isimden bıktım oğlana ömer ali koyduk kreşte ömer diyolarmış biz evde ali deyince ben ömerim diye kimlik karmaşası yaşıyo
Basın sağolsun bende yeni kaybettim bebegimiHoşbuldumyaşım 27 Mersin'de yaşıyorum ikinci gebeliğim ama ilki vefat etmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?