2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hanımlar günaydın bişey sormak istiyorum sizden de sarı akıntı geliyormu benden gün içinde bi iki kez geliyordu geçen hafta kontrole gittiğimde söyledim kan ve idrar baktı tek kullanımlık bi doz verdi hafif idrar yolu enfeksiyonu var dedi bide vajinal fitil verdi üç gün arayla kullan dedi ama geçmedi bugün yine gelmişti sabah sarı akıntı tedirgin olmalımıym bilemedim

Hoşbuldum yaşım 27 Mersin'de yaşıyorum ikinci gebeliğim ama ilki vefat etmişti

Evet kızlar biliyorsunuz
Topiğimizin abisi
DORUK bebek
doğdu

Ben de henüz doğurmamışken tablodaki eksik bilgilerinizi, bebişlerinizin isimlerini filan etiketleyip söyleyin de ekleyeyim
Hoşgelmiş Doruk Paşa, Sağlıkla büyüsün inşallah

Tabloya hiç yazdırmamışım ben kendimi şimdi farkettim

Son adet tarihi :16.01.2022
Tahmini doğum : 23.11.2022
İsim: Eva

Evet teyzesi ilk bebeğimiz Tüp bebek annesiyim İzmir’den

Sağol canım vajinaya baskılar falan hissediyorum ama düşünmeyecegim kendime söz verdim şimdi güzel bir şeyler açacağım Allah ne zaman nasıp ederse gelecekler
Düşünmemeye çalış canım. Misal ben. Benimkinin de ayakları aşağıda metroda bir vurdu tövbe yarabbi az kaldı çisimizi yapıyoduk yüz ifademi anlatmak bile istemem yani

Sağlıkla büyüsün inşallah. Allah analı babalı büyütsün minik kuşu

Gunaydin, bende gebeligin basindan beri devam eden gunluk pedde acik sari seklinde gorulen akintim var. Doktorum bunun normal oldugunu doguma kadar da giderek artacagini soyluyor :)

Anam eğilmek mi damacana kaldırdım dün yarım doluydu ama :/ ondan önceki gün market torbası taşıdım sabahları ağrılarla uyanıyorum demek bundan bi daha yapmıcam yaparsam beni dövün
hepinize topic sözcüsü olarak yatış veriyorum
kız ben koltukta bile hafif dik veya öne eğimli oturamıyorum, sen napıyosun kendine. bırak dağınık kalsın
Bana hiç ciğer geliştirici falan vermedi ondan da böyle diyorum bir ay daha beklesin . Şimdi doğunca da bu yattigimiz günleri ararız
sen dün devlet hastanesi aciline mi gitmiştin?
kısalma ve kasılmalar çıkınca aslında orda hemen yaparlardı. benim bu sekilde oldu doktoruma da sordum yaptır dedi. o sekilde yaptırdım.

geçmiş olsun canım. ilacı kullanınca geçmediğini doktoruna haber ver istersen
bende de sarı seklinde değil ama farklı tiplerde çeşitli akıntılar oldu :))
çoğumuzun başına bela oldu bu enfeksiyon mevzusu maalesef

Hoşbuldum yaşım 27 Mersin'de yaşıyorum ikinci gebeliğim ama ilki vefat etmişti
ah allahım acını hafifletsin. inşallah sağ salim vakitlice kavuşmak nasip olsun.

Hoşgelmiş Doruk Paşa, Sağlıkla büyüsün inşallah

Tabloya hiç yazdırmamışım ben kendimi şimdi farkettim

Son adet tarihi :16.01.2022
Tahmini doğum : 23.11.2022
İsim: Eva
inşallah canım

hemen ekledim fıstıııkkk senin de ilk bebiş miydi

Evet teyzesi ilk bebeğimiz Tüp bebek annesiyim İzmir’den
sağlıcakla kavuşun inşallah canım

Anam eğilmek mi damacana kaldırdım dün yarım doluydu ama :/ ondan önceki gün market torbası taşıdım sabahları ağrılarla uyanıyorum demek bundan bi daha yapmıcam yaparsam beni dövün
Bende dün temizlik yapıp camları sildim, bazaları kaldırdım. Daha hâla kendime gelemedim ağrıdan. Büyük ihtimalle bu kadar ağır iş yapmam artık

Düşünmemeye çalış canım. Misal ben. Benimkinin de ayakları aşağıda metroda bir vurdu tövbe yarabbi az kaldı çisimizi yapıyoduk yüz ifademi anlatmak bile istemem yani
Canim bende de onlar oluyordu da bu daha ayri oldu sürekli aşağıda baskı yapıyor. Ama artık takmıyorum artık nasip ne zamansa

Aynen canım mecburen bekleyeceğiz hala cevremizdekiler de o kadar beklemeye gerek yok erken olsa da birşey olmaz diyorlar doktordan iyi bilecekler herhalde sinir oluyorum ya. Belki de psikolojik olarak iyice duzelirim. Amiiin amiin suanlik baktı bir sıkıntı yok dedi rahim toparlanmaya başlamış iyice doğumdan önce falan çok kötüydü rahimin rahim agzin bile gözükmüyordu şimdi baya düzelmiş gözüküyor heryeri falan dedi. Çünkü sezaryene almadan önceki muayenede rahimin kasilmaktan kum saati şekline gelmiş falan demişti ondan öncesinde de rahim aynı karnabahar gibi bı şekil almış şekli degismis falan diyordu da şimdi düzelmeye başlamış baya. 40 in çıkınca tekrar gel 1 ay sonra falan dedi kan tahlili falan baktı kanımda enfeksiyon falan düşmüş tamamen. Bu kadar zaten doktorla vedalaştık tekrar sağlıklı bir hamilelik ile tekrar beraber oluruz inşallah falan dedi eğer buralardan gidersen beni ara ben sana doktor önereceğim İstanbul da falan dedi hatta bir tane doktor adı verdi bu karından serklaj yapan bir doktormus eğer ikinci kez alttan atılan serklaj tutmazsa bunu yaptirirsiniz ama bu da 12-13 haftalarda falan bebek ölürse kürtajla değil sezaryen ile alınıyor ona göre hemen karından dikiş attırmayı düşünme falan dedi. Zaten kaç sezaryen hakkı oluyor bilmiyorum da ben birinciyi kullandım sanırım 2-3 hakkım kaldı

yaa çok sevindimm hayırlı olsun inşallah Normalde kasım annesiyim ama burayı da takip ediyorum

Yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki bende 27. Haftada doğum yaptım bizim oğlan da çok inatciydi durmadı içerde. Rabbim bir an önce sağlıkla kucağına alıp dönmeyi nasip etsin kendi nefes alıyorsa çok iyi bir sıkıntı çıkmazsa emme refleksi falan tamamsa kilosu da iyiyse belki bir kaç hafta tutarlar verirler belki o kadar bile tutmazlar. Sen nasılsın nasıl geçti ameliyat sonrası falan?

Amin teşekkür ederim bütün anneler sağ salim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bol su içmeyi dene hele bu yaz ayları çok terliyoruz vücut çok su kaybediyor içtiğimiz su karsilamiyor resmen. Ben enfeksiyon olduğumda denedim neredeyse 3-4 litre su içtim hemen akıntı kesildi akşamına

Gunaydin, bende gebeligin basindan beri devam eden gunluk pedde acik sari seklinde gorulen akintim var. Doktorum bunun normal oldugunu doguma kadar da giderek artacagini soyluyor :)

Benimki de öyle diyor şimdiye kadar hiç ilaç vermedi hep var benim çok az
Bende dün temizlik yapıp camları sildim, bazaları kaldırdım. Daha hâla kendime gelemedim ağrıdan. Büyük ihtimalle bu kadar ağır iş yapmam artık

Sabah karın çalışmış gibi yerimden kalkamadım bunlar sinyal rahim zorlandı demek yapmayalım artık

Çift isimlerde öyle oluyor canım benimde Ayşe Nur kimi Nur diyor kimi Ayşe kimi Ayşegül o yüzden dedim çocuğuma asla çift isim koymayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…