2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Raporu doktora mı yolluyorlar yine canım
Niye söylemiyorlar ya merak ettik

Çoktan Eklemişim bile
Ben de bugün kuruyanları toplamıştım bilsem foto çekerdim
evet canim sistem oyle malesef ama guzel yani su , teknisyen kendi üsttune gosteriyor seni eve yollamadan , o ok doktor aricak diyorsa hersey ok demek zaten . o yuzden icim rahat
Bizimde halımız geldi ve odamız bitti
ay vok hoss
Masallah ne zevkli hatunsun

Sağlıkla büyüsün Doruk bebek hoş geldi kızımın adını Duru koyucaz galiba sunshine

Ekliyorum çiçeğim değişiklik olursa haber verirsiniz
Bizimde halımız geldi ve odamız bitti
Valla halı da çok güzel olmuş helal olsun mis gibi oda yaptınız
evet canim sistem oyle malesef ama guzel yani su , teknisyen kendi üsttune gosteriyor seni eve yollamadan , o ok doktor aricak diyorsa hersey ok demek zaten . o yuzden icim rahat

ay vok hoss
Tütü maşallah diyelim o zaman canım, darısı diğer randevulara

benden gelsin bir tane o zaman 2 hafta önce hurçları boşaltmıştım hep alındı koyuldu ne var ne kadar var bilmiyorduk. üstüne yine bir şeyler aldı ördü anneannesi. bu arada bir eşofman takımı bir ayakkabı hariç hiçbir şey almadık biz hepsini sağolsun annem aldı yaptı. bi 10 güne de evi badana yaptıracağız sonra bebek odası bakacağız inşallah. 34e kadar her şey hazır olsun istiyorum. tabi rabbim nasip ederse vaktinde sağlıkla gelsin giydirmeyi nasip etsin.

Eklentiler

• 1135469C-014C-4D13-B83A-E0F4A975AECE.webp
    19 KB · Görüntüleme: 129
Çok güzell olmuş sağlıkla kullansın annesi
Amin canım herkesin evlatlarının çok daha iyisi olsun inşallah

ay vok hoss
Ah cnm çok teşekkürler bu kız şanslı halıyı kuzenim aldı oda takımını halamlar anaanesi iç yatak yok anne yatağı yok kıyafet derken ben sadece beğeniyorum babasına sadece ıvır zıvır kaldı

Ben artık seremem ama bende bütün her şeyi atıyorum dolap içini çekmemişim tulumlar askıda:) yarın çekip atıcam

Eklentiler

• 27215D89-EA5C-41F2-AA53-1C6841387FC5.webp
    43 KB · Görüntüleme: 117
  • 90038F45-6F83-4FDC-B7B5-459C2C6BB5F1.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 108
  • 1492FA91-C5FD-4E2B-AA06-25C0A60DF356.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 107
  • 1D1E0B0D-E807-4C0A-A9BD-7E016B57654E.webp
    37 KB · Görüntüleme: 102
  • 5FA63DEB-08ED-43CC-A04C-8D040199600F.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 108
  • 7862B081-97C7-456E-B09E-2ACD9E06225E.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 109
  • 51792CFF-D504-4454-96C4-A7668A6DCD43.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 111
Kizlar merhaba, bebislerin esyalari cok tatli guzel gunlerde kullanin insallah.
Ben bebege ne aldim ne almadim anlayamiyorum her sey cok ufak ve karisik bebegin dolabinin askisi da takilmadi henuz o yuzden her sey katli sekilde duruyor anlayamiyorum insallah bi oturup bakicam ben de yakinda atarim
Bir de size bir sorum var, benim gogus uclarim cok acimaya basladigi icin bugun lansinoh krem surmeye basladim. Yalniz bunu tam meme ucuna mi surmek lazim yoksa kahverengi kisma komple mi surmek lazim bileniniz varsa hayrina bi cevap verirse sevinirim

Ben artık seremem ama bende bütün her şeyi atıyorum dolap içini çekmemişim tulumlar askıda:) yarın çekip atıcam
bebekler kismetiyle gelir dedikleri senin kiz
neguzel herkes bir koldan destek olmus canim

Benim istedigim besik hala stoklara girmedi ikea da bekliyorum . Dogmadan alsaydik iyiydi

Gögüs ucu acıması bende de başladıı dışardan eve gelip sütyeni cıkarınca resmen yanma hissediyorum. Ben daha kremede başlamadım erken diye.

Bu arada kızlar aklıma gelmişken yazayım emzirme sürecinde gene yazılır bunlar doğumdan sonra emzirmeden ve emzirdikten hemen sonra gögsü hafif sıkınca süt gelecek ya onu gögüs ucuna kahve rengi kısmına yaymak gögüs yarasını engellermiş. Ben birde ayva mevsimini bekliyorum ayva çekirdiğinden jel gögüs kısmına sürünce iyi geliyormuş. Birde minnaklarımızı sinek ısırır, tırnaklarıyla kendini çizerlerde vs anne sütünü sürünce hemen geçiyormusu

Benim cekmecem yok . Abim kendi yatak odasina buyuk bir dolap yaptiriyor , o bitince 5 li bir cekmece vericek bana ondan almadim. bu dolabi da abim verdi zaten

Alt pijamalari ve 0-3-6 ay zibinlari , salya bezlerini, sapkalari fln katlayip boyle sepetlere koydum ki rafli tarafta rahatca bulabileyim diye .

Eklentiler

• 2483C19C-0945-4256-A10D-3A520825DF79.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 103
  • 9AB9CC8E-0F99-4418-9194-069031039FDD.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 102
  • C6D4F3E1-CED6-44B0-90F5-91F5C4DBCED4.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 107
  • 7483C252-64B8-4096-AC7E-564951A1D371.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 103
  • D796CD53-1364-40B7-8337-80C6E7FD7AC2.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 110
Bencede erken aslinda ama cok aciyor dedigin gibi sutyeni cikarinca tisort falan deyince sizliyor ben de baslayayim zarar gelmez diye dusundum. Goguslerim de asiri buyudu belki de ondandir.
Anne sutu mucize gercekten ya insallah hepimizin bol bol sutu olur da bebislere sifa olur

Çocuğum kardeş gelince de üzerine böyle çökme olur mu

O kara çocuk…

benim bayadir gogus uclarim ara ara sizliyor ama hicbirsey yapmadim daha
Çocuğum kardeş gelince de üzerine böyle çökme olur mu
cokecek gibi
En basta ben Pekmez i aldigim da abim dedi ki “ Yarin oburgun Turkiye ye tatile gidersin bir ay fln bakmam ben “
simdi de diyorki , bebek dogunca istersen Pekmez bizde kalsin biraz buyuyene kadar bir hafta gormesin telefonda “ Peko napio “ diye soruyor

Cok mantikli dusunmussun canim ben de boyle kucuk seylere koymayi planliyorum hele ki coraplar falan cok minik oldugu icin cekmecede duzgun durma ihtimali yok karisir gider.

Bir de soylemeden gecemiycem sizin bu yardimlasma, odunc alma olayiniza bayildim ben. Burada ilginc bir sekilde cok kotu bir seymis gibi karsilaniyor ikinci el olayi bile henuz cok az. En dogrusunu yapiyorsunuz bir esyanin omru bitmedikce temiz kullanilip gereksiz tuketim onlenebilir ama nerde bizde o bakis acisi

Isyankar sabaha karsi dolabin kapaklarini acmaya calisiuor ya icine girip yatmak icin
Deliriyorum şunu mıncıklayamıyorum diye.

Benim oğlan da bayılırdı, bir dolabın kapağını açık unutsunlar da içine girip yatayım diye fırsat kollardı.

Annemlerle yaşıyor şimdi, çok özlüyorum.

O bakanı bi ısırmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…