Bizimde halımız geldi ve odamız bitti
evet canim sistem oyle malesef ama guzel yani su , teknisyen kendi üsttune gosteriyor seni eve yollamadan , o ok doktor aricak diyorsa hersey ok demek zaten . o yuzden icim rahatRaporu doktora mı yolluyorlar yine canım
Niye söylemiyorlar ya merak ettik
Çoktan Eklemişim bile
Ben de bugün kuruyanları toplamıştım bilsem foto çekerdim
ay vok hossBizimde halımız geldi ve odamız bitti
Sağlıkla büyüsün Doruk bebek hoş geldikızımın adını Duru koyucaz galiba sunshine
Valla halı da çok güzel olmuş helal olsun mis gibi oda yaptınızBizimde halımız geldi ve odamız bitti
Tütü maşallah diyelim o zaman canım, darısı diğer randevularaevet canim sistem oyle malesef ama guzel yani su , teknisyen kendi üsttune gosteriyor seni eve yollamadan , o ok doktor aricak diyorsa hersey ok demek zaten . o yuzden icim rahat
ay vok hoss
Masallah ne zevkli hatunsun
benden gelsin bir tane o zamanHer hazırlık bitince çeyiz serme yapalım neler almışız görelim ben mutlu oluyorum böyle gördükçe hazırlıkları :)
E bebekte sepet oluşturmuşum duruyo hala almadım bişi de eklemedim dört günde 640 tlden 670e çıkmış sırf ıvır zıvır deterjan emzik şu bu :)
Amin canım herkesin evlatlarının çok daha iyisi olsun inşallahÇok güzell olmuş sağlıkla kullansın annesi
Ah cnm çok teşekkürler bu kız şanslı halıyı kuzenim aldı oda takımını halamlar anaanesi iç yatak yok anne yatağı yok kıyafet derken ben sadece beğeniyorum babasına sadece ıvır zıvır kaldıevet canim sistem oyle malesef ama guzel yani su , teknisyen kendi üsttune gosteriyor seni eve yollamadan , o ok doktor aricak diyorsa hersey ok demek zaten . o yuzden icim rahat
ay vok hoss
Masallah ne zevkli hatunsun
bebekler kismetiyle gelir dedikleri senin kizBen artık seremem ama bende bütün her şeyi atıyorumdolap içini çekmemişim tulumlar askıda:) yarın çekip atıcam
Kizlar merhaba, bebislerin esyalari cok tatli guzel gunlerde kullanin insallah.
Ben bebege ne aldim ne almadim anlayamiyorum her sey cok ufak ve karisik bebegin dolabinin askisi da takilmadi henuz o yuzden her sey katli sekilde duruyor anlayamiyorum insallah bi oturup bakicam ben de yakinda atarim
Bir de size bir sorum var, benim gogus uclarim cok acimaya basladigi icin bugun lansinoh krem surmeye basladim. Yalniz bunu tam meme ucuna mi surmek lazim yoksa kahverengi kisma komple mi surmek lazim bileniniz varsa hayrina bi cevap verirse sevinirim
Bencede erken aslinda ama cok aciyor dedigin gibi sutyeni cikarinca tisort falan deyince sizliyor ben de baslayayim zarar gelmez diye dusundum. Goguslerim de asiri buyudu belki de ondandir.Gögüs ucu acıması bende de başladıı dışardan eve gelip sütyeni cıkarınca resmen yanma hissediyorum. Ben daha kremede başlamadım erken diye.
Bu arada kızlar aklıma gelmişken yazayım emzirme sürecinde gene yazılır bunlar doğumdan sonra emzirmeden ve emzirdikten hemen sonra gögsü hafif sıkınca süt gelecek ya onu gögüs ucuna kahve rengi kısmına yaymak gögüs yarasını engellermiş. Ben birde ayva mevsimini bekliyorum ayva çekirdiğinden jel gögüs kısmına sürünce iyi geliyormuş. Birde minnaklarımızı sinek ısırır, tırnaklarıyla kendini çizerlerde vs anne sütünü sürünce hemen geçiyormusu
Çocuğum kardeş gelince de üzerine böyle çökme olur muBenim cekmecem yok . Abim kendi yatak odasina buyuk bir dolap yaptiriyor , o bitince 5 li bir cekmece vericek bana ondan almadim. bu dolabi da abim verdi zaten
Alt pijamalari ve 0-3-6 ay zibinlari , salya bezlerini, sapkalari fln katlayip boyle sepetlere koydum ki rafli tarafta rahatca bulabileyim diye .
Çok teşekkür ederim canım sizde atın görelimAy agâh ismine bayildim yaa
sairane bir isim
ahaha
şukufe de guzel isim , lina olmasaydi ben sukufe koycaktim
gule gule giysin yavrum
O kara çocuk…Benim cekmecem yok . Abim kendi yatak odasina buyuk bir dolap yaptiriyor , o bitince 5 li bir cekmece vericek bana ondan almadim. bu dolabi da abim verdi zaten
Alt pijamalari ve 0-3-6 ay zibinlari , salya bezlerini, sapkalari fln katlayip boyle sepetlere koydum ki rafli tarafta rahatca bulabileyim diye .
benim bayadir gogus uclarim ara ara sizliyor ama hicbirsey yapmadim dahaBencede erken aslinda ama cok aciyor dedigin gibi sutyeni cikarinca tisort falan deyince sizliyor ben de baslayayim zarar gelmez diye dusundum. Goguslerim de asiri buyudu belki de ondandir.
Anne sutu mucize gercekten ya insallah hepimizin bol bol sutu olur da bebislere sifa olur
cokecek gibiÇocuğum kardeş gelince de üzerine böyle çökme olur mu
Oyy çok güzel bu arada anne yanı besiklerimiz aynı e bebekten dimi oda takımı da çok benzeriBizimde halımız geldi ve odamız bitti
Cok mantikli dusunmussun canim ben de boyle kucuk seylere koymayi planliyorum hele ki coraplar falan cok minik oldugu icin cekmecede duzgun durma ihtimali yok karisir gider.Benim cekmecem yok . Abim kendi yatak odasina buyuk bir dolap yaptiriyor , o bitince 5 li bir cekmece vericek bana ondan almadim. bu dolabi da abim verdi zaten
IsyankarO kara çocuk…
Deliriyorum şunu mıncıklayamıyorum diye.Isyankarsabaha karsi dolabin kapaklarini acmaya calisiuor ya icine girip yatmak icin
O bakanı bi ısırmalıBenim cekmecem yok . Abim kendi yatak odasina buyuk bir dolap yaptiriyor , o bitince 5 li bir cekmece vericek bana ondan almadim. bu dolabi da abim verdi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?