2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benimki de öyle diyor şimdiye kadar hiç ilaç vermedi hep var benim çok az

Sabah karın çalışmış gibi yerimden kalkamadım bunlar sinyal rahim zorlandı demek yapmayalım artık
Aynen canim benimki de hic ilac vermedi gerek duymadi. Eger akintin peynir kesigi gibi olursa soyle bana dedi. Cok sukur oyle bir durum da olmadi. Bende hep o acik sari akintiyi enfeksiyon zannediyordum adama hep idrar tahlili yaptirayim mi diye sorup duruyordum ama gerek yok normal diyordu. En sonunda sorgulamayi biraktim artik normal diyorsa normaldir

Eveet benimde ilk bebiş sen nasılsın bu arada güneş hanımefendiler nasıllar
idare ediyoruz canım hamdolsun :):)
3 haftadır kilo almamışım ona şok oldum, su içmekten yemek yiyemez oldum zaten :))))

kızımızın adı ADEN :)
ekliyorum adıyla yaşasın cennet bahçesi
Bende dün temizlik yapıp camları sildim, bazaları kaldırdım. Daha hâla kendime gelemedim ağrıdan. Büyük ihtimalle bu kadar ağır iş yapmam artık
pessss kız zorlamayın kendinizi 37 den sonra atış serbest

Çok şükür canım rahminin toparlanmasina çok sevindim. Sen suanlik oraları düşünme aynı şeyler olacak diye bisey yok. Ama bebek düşündüğünde tedbirini baştan alırsın önce doktorla görüşürsün ona göre bi yola koyulursun. Sen şimdilik kendi sağlığını düşün sen iyi ol hersey iyi olsun. Şu insanları anlamıyorum zaten fikri olmadığı şeylerde bari konuşmasalar, normal doğum zannediyorlar herhalde ya da bi sıkıntı olmamış gibi düşünüyorlar.
Daha da sinirini bozuyordur eminim elinden geldiğinde böyle insanlardan uzaklaş

sen dün devlet hastanesi aciline mi gitmiştin?
kısalma ve kasılmalar çıkınca aslında orda hemen yaparlardı. benim bu sekilde oldu doktoruma da sordum yaptır dedi. o sekilde yaptırdım.
Canim acil kadın doğuma gittim doktor sanırım uzman değildi çocuk bölümü doktoruydu

Bol su içmeyi dene hele bu yaz ayları çok terliyoruz vücut çok su kaybediyor içtiğimiz su karsilamiyor resmen. Ben enfeksiyon olduğumda denedim neredeyse 3-4 litre su içtim hemen akıntı kesildi akşamına
Canım teşekkür ederim Allah razı olsun çok su da içiyorum ama dedğini gibi yeterli gelmiyor belkide

Basın sağolsun bende yeni kaybettim bebegimi
Allah razı olsun sizinde başınız saolsun 9 ay yaşadı çok zordu hiç geçmeyecek sanıyor insan ama geçiyor hiçbir zaman tam mutlu olamıyorsun hep bir tarafım buruk. şuan tek tesellim sağlıklı giden gebeliğim herşeyi en baştan güzel bi şekilde yaşayacağıma inanıyorum sizde inanın sabırlı olun acele etmeyin hayırlı zamanda tekrardan anne olacaksınız inşallah

Kızlar yenidoğan banyo sabunları hakkında fikriniz var mı ? Ne kullanılmalı, nasıl kullanılmalı, kaçıncı haftada kullanılmalı ?

Onlardan zaten bisey beklemiyordum az bebisin babaanne tarafından bisey göreydik iyiydi
Nerdeee bir ihtiyacınız varmı sorusunu karşı taraftan hiç duymadım şuan ben ama sorsan çok heyecanlılar çok mutlular :))) yani o tarafa hiç değinmiyorum bile anlatılacak çok şey var ama boş beklentim yok yani zaten

Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız hep . Hamile kaldığım zaman ya da yine tedaviyle kalacak olursam 12. Haftada falan tekrar dikiş atılacak baştan önlem alınacak bu sefer. İnşallah iyi olacağız Allah'ın izniyle yok konusanlar neler yaşadığımı falan da biliyorlar bir de en ayrıntısına kadar. Ya diyorum rahim yirtiliyordu farkinda misiniz hayatım tehlikeye girecek öyle olursa yok yine aynı.
Canım teşekkür ederim Allah razı olsun çok su da içiyorum ama dedğini gibi yeterli gelmiyor belkide
Amin cümlemizden Allah razı olsun yeterli gelmiyor olabilir çünkü çok terliyoruz
Amin cümlemizden Allah razı olsun senin için çok çok daha zordur benim 2 gün yaşadı kuvozde gördüm sadece bir de doğumda sesini duydum kokusunu bile bilmiyorum koklatmadilar kendimi kaybederim diye sadece dokunabildim toprağa vermeden önce çok zor gerçekten içimde bir öküz var sanki böyle nefes alamıyorum daraliyorum sigamiyorum bir yerlere yutkunamiyorum resmen. Rabbim sana sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebiş nasip etsin çok mutlu zamanlariniz olsun inşallah bizim suanlik en az 1-2 yıl çocuk yasagimiz var zaten korunmamız gerekiyor sonrasında da rabbim ne zaman verirse o zaman olacak hayırlısıyla

Sabah karın çalışmış gibi yerimden kalkamadım bunlar sinyal rahim zorlandı demek yapmayalım artık
Ben normalde hep böyle hareketliydim hep ağır işleri yapıyordum fakat artık vücudum ağırlaştı sanırım, bundan sonra zorlamam bende
idare ediyoruz canım hamdolsun :):)
3 haftadır kilo almamışım ona şok oldum, su içmekten yemek yiyemez oldum zaten :)))

pessss kız zorlamayın kendinizi 37 den sonra atış serbest
Aaaa peki doktor ne diyor kilo durumuna ? Fakat bebiş besleniyordur senden tabi dimi ?
Canın mı istemiyor yoksa doktor kontrolünde mi oldu bu durum

Maşallah diyelim ama yapma lütfen
Yok yok yapmam artık anca kendime gelmeye başladım dünden beri
Lütfen tekrar yapma canım
Yok artık tekrarlamam birdaha. Bana doktorum söylemişti en başından beri hayatına devam edebilirsin bu şekilde diye ama tabi haftalar geçtikçe vücut ağırlaşıyor sanırım

Canim acil kadın doğuma gittim doktor sanırım uzman değildi çocuk bölümü doktoruydu
Acil kadın doğumlardan nefret ediyorum çok büyük bir nefretim var buradaki doktorlar yüzünden adamlar ilk gittigimde 19. Haftamda nişan geldigini açılmam olduğunu farketmedi. İkinciyi de bayramda doğum sancısı ile gittim nst bile bağlamaya gerek duymadı idrar yolu enfeksiyonu var dedi gönderdi. 2 3 gün sonra rahim yırtılmaya başlama sebebiyle acil sezaryene alındım eğer acilde nst baglansaydin gerçek doğum sancılarını görürdün diyor doktorum

aa çok şaşırdım ya. inşallah gerek olmaz bir daha canım sorunsuzca geçer bu günler
Evet canım iyi bir doktordu da ilgilendi ama o nst sonuçlarını falan başka doktora attı bende serumu bile kendi doktoruma sordum . İnşallah bir daha hiç birimiz yaşamayalim korku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…