Geline heveslenilmez..Valla ben de taktim onlara insan hic mi heveslenmez anlayamiyorum. Bide biz daha istemiyoruz dedikce torun da torun diyip duruyorlardi.
Aynen canim benimki de hic ilac vermedi gerek duymadi. Eger akintin peynir kesigi gibi olursa soyle bana dedi. Cok sukur oyle bir durum da olmadi. Bende hep o acik sari akintiyi enfeksiyon zannediyordum adama hep idrar tahlili yaptirayim mi diye sorup duruyordum ama gerek yok normal diyordu. En sonunda sorgulamayi biraktim artik normal diyorsa normaldirBenimki de öyle diyor şimdiye kadar hiç ilaç vermedi hep var benim çok az
Sabah karın çalışmış gibi yerimden kalkamadım bunlar sinyal rahim zorlandı demek yapmayalım artık
idare ediyoruz canım hamdolsun :):)Eveet benimde ilk bebişsen nasılsın bu arada güneş hanımefendiler nasıllar
ekliyorum adıyla yaşasın cennet bahçesikızımızın adı ADEN :)
pessss kız zorlamayın kendinizi 37 den sonra atış serbestBende dün temizlik yapıp camları sildim, bazaları kaldırdım. Daha hâla kendime gelemedim ağrıdan. Büyük ihtimalle bu kadar ağır iş yapmam artık
Maşallah diyelim ama yapma lütfenBende dün temizlik yapıp camları sildim, bazaları kaldırdım. Daha hâla kendime gelemedim ağrıdan. Büyük ihtimalle bu kadar ağır iş yapmam artık
Çok şükür canım rahminin toparlanmasina çok sevindim. Sen suanlik oraları düşünme aynı şeyler olacak diye bisey yok. Ama bebek düşündüğünde tedbirini baştan alırsın önce doktorla görüşürsün ona göre bi yola koyulursun. Sen şimdilik kendi sağlığını düşün sen iyi ol hersey iyi olsun. Şu insanları anlamıyorum zaten fikri olmadığı şeylerde bari konuşmasalar, normal doğum zannediyorlar herhalde ya da bi sıkıntı olmamış gibi düşünüyorlar.Aynen canım mecburen bekleyeceğiz hala cevremizdekiler de o kadar beklemeye gerek yok erken olsa da birşey olmaz diyorlar doktordan iyi bilecekler herhalde sinir oluyorum ya. Belki de psikolojik olarak iyice duzelirim. Amiiin amiinsuanlik baktı bir sıkıntı yok dedi rahim toparlanmaya başlamış iyice doğumdan önce falan çok kötüydü rahimin rahim agzin bile gözükmüyordu şimdi baya düzelmiş gözüküyor heryeri falan dedi. Çünkü sezaryene almadan önceki muayenede rahimin kasilmaktan kum saati şekline gelmiş falan demişti ondan öncesinde de rahim aynı karnabahar gibi bı şekil almış şekli degismis falan diyordu da şimdi düzelmeye başlamış baya. 40 in çıkınca tekrar gel 1 ay sonra falan dedi kan tahlili falan baktı kanımda enfeksiyon falan düşmüş tamamen. Bu kadar zaten doktorla vedalaştık tekrar sağlıklı bir hamilelik ile tekrar beraber oluruz inşallah falan dedi eğer buralardan gidersen beni ara ben sana doktor önereceğim İstanbul da falan dedi hatta bir tane doktor adı verdi bu karından serklaj yapan bir doktormus eğer ikinci kez alttan atılan serklaj tutmazsa bunu yaptirirsiniz ama bu da 12-13 haftalarda falan bebek ölürse kürtajla değil sezaryen ile alınıyor ona göre hemen karından dikiş attırmayı düşünme falan dedi. Zaten kaç sezaryen hakkı oluyor bilmiyorum da ben birinciyi kullandım sanırım 2-3 hakkım kaldı
Canim acil kadın doğuma gittim doktor sanırım uzman değildi çocuk bölümü doktoruydusen dün devlet hastanesi aciline mi gitmiştin?
kısalma ve kasılmalar çıkınca aslında orda hemen yaparlardı. benim bu sekilde oldu doktoruma da sordum yaptır dedi. o sekilde yaptırdım.
Lütfen tekrar yapma canımBende dün temizlik yapıp camları sildim, bazaları kaldırdım. Daha hâla kendime gelemedim ağrıdan. Büyük ihtimalle bu kadar ağır iş yapmam artık
Canım teşekkür ederim Allah razı olsun çok su da içiyorum ama dedğini gibi yeterli gelmiyor belkideBol su içmeyi dene hele bu yaz ayları çok terliyoruz vücut çok su kaybediyor içtiğimiz su karsilamiyor resmen. Ben enfeksiyon olduğumda denedim neredeyse 3-4 litre su içtim hemen akıntı kesildi akşamına
Allah razı olsun sizinde başınız saolsunBasın sağolsun bende yeni kaybettim bebegimi
aa çok şaşırdım ya. inşallah gerek olmaz bir daha canım sorunsuzca geçer bu günlerCanim acil kadın doğuma gittim doktor sanırım uzman değildi çocuk bölümü doktoruydu
Oyyy kızım olursa Aden koyucamkızımızın adı ADEN :)
NerdeeeOnlardan zaten bisey beklemiyordum az bebisin babaanne tarafından bisey göreydik iyiydi
Doğmasını bekliyorlardır belkiValla ben de taktim onlara insan hic mi heveslenmez anlayamiyorum. Bide biz daha istemiyoruz dedikce torun da torun diyip duruyorlardi.
Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız hep . Hamile kaldığım zaman ya da yine tedaviyle kalacak olursam 12. Haftada falan tekrar dikiş atılacak baştan önlem alınacak bu sefer. İnşallah iyi olacağız Allah'ın izniyleÇok şükür canım rahminin toparlanmasina çok sevindim. Sen suanlik oraları düşünme aynı şeyler olacak diye bisey yok. Ama bebek düşündüğünde tedbirini baştan alırsın önce doktorla görüşürsün ona göre bi yola koyulursun. Sen şimdilik kendi sağlığını düşün sen iyi ol hersey iyi olsun. Şu insanları anlamıyorum zaten fikri olmadığı şeylerde bari konuşmasalar, normal doğum zannediyorlar herhalde ya da bi sıkıntı olmamış gibi düşünüyorlar.
Daha da sinirini bozuyordur eminim elinden geldiğinde böyle insanlardan uzaklaş
Amin cümlemizden Allah razı olsunCanım teşekkür ederim Allah razı olsun çok su da içiyorum ama dedğini gibi yeterli gelmiyor belkide
Amin cümlemizden Allah razı olsunAllah razı olsun sizinde başınız saolsun9 ay yaşadı çok zordu hiç geçmeyecek sanıyor insan ama geçiyor hiçbir zaman tam mutlu olamıyorsun hep bir tarafım buruk. şuan tek tesellim sağlıklı giden gebeliğim herşeyi en baştan güzel bi şekilde yaşayacağıma inanıyorum sizde inanın sabırlı olun acele etmeyin hayırlı zamanda tekrardan anne olacaksınız inşallah
Ben normalde hep böyle hareketliydim hep ağır işleri yapıyordum fakat artık vücudum ağırlaştı sanırım, bundan sonra zorlamam bendeSabah karın çalışmış gibi yerimden kalkamadım bunlar sinyal rahim zorlandı demek yapmayalım artık
Aaaa peki doktor ne diyor kilo durumuna ? Fakat bebiş besleniyordur senden tabi dimi ?idare ediyoruz canım hamdolsun :):)
3 haftadır kilo almamışım ona şok oldum, su içmekten yemek yiyemez oldum zaten :)))
pessss kız zorlamayın kendinizi 37 den sonra atış serbest
Yok yok yapmam artık anca kendime gelmeye başladım dünden beriMaşallah diyelim ama yapma lütfen
Yok artık tekrarlamam birdaha.Lütfen tekrar yapma canım
Diloşum biz daha eşimin ailesine söylemedik biliyor musun?Onlardan zaten bisey beklemiyordum az bebisin babaanne tarafından bisey göreydik iyiydi
Acil kadın doğumlardan nefret ediyorum çok büyük bir nefretim var buradaki doktorlar yüzündenCanim acil kadın doğuma gittim doktor sanırım uzman değildi çocuk bölümü doktoruydu
Evet canım iyi bir doktordu da ilgilendi ama o nst sonuçlarını falan başka doktora attı bende serumu bile kendi doktoruma sordum . İnşallah bir daha hiç birimiz yaşamayalim korkuaa çok şaşırdım ya. inşallah gerek olmaz bir daha canım sorunsuzca geçer bu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?