2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya gerçekten acilde çok ilgilenmiyorlar kadının biri beta vermeye gelmiş kim acil kim değil belli değil . Nst ye hemen baglamslari lazım ama o an odada doktor olmuyor çoğunlukla hemşire acil görürse doktoru çağırıyor

Yok artık tekrarlamam birdaha. Bana doktorum söylemişti en başından beri hayatına devam edebilirsin bu şekilde diye ama tabi haftalar geçtikçe vücut ağırlaşıyor sanırım
Hayatına devam et tabiki ama ağır kaldırma camlara uzanmak falan lütfen yapma . Birde öbürünün telaşı çok kötü oluyor . İnsallah hep sorunsuz geçsin.

Bende doktor baktı bir de. Ama yanında asistan doktor vardı herhalde ona öğretme derdine düştü daha sonra serklajliyim diyince çatala aldı bı dikişlerine bakalım diye asistana baktirtti öyle olmayacak şöyle yapacaksin falan diye açıdan ağladım bağırdım resmen spekulumla muayene etti canımı çıkarttı ben sezaryen sonrası bile böyle acı hissetmedim. Bir yandan kendi sancım bir yandan bebek kasılıyor iyice karnımda çok kötüydü ya sonra da ufak bir enfeksiyon var dedi o kadar meğer benim gelen akıntı dikişlerin üstünden siziyormus rahimden geliyormuş

Diloşum biz daha eşimin ailesine söylemedik biliyor musun?

Tek yapacakları haset ve nazar ayini olacağını bildiğimizden 34.haftayı bekliyoruz.

Hiç birine mii. Ne biliyim bu sürede yüz yüze gelmediniz mi farklı şehirlerde olduğunuzu ve kaynananı sevmediğini biliyorum ama ne biliyim ben söylemişsinizdir sanıyordum ay kız bari 36. Haftayı tamamla

Ayy nasıl fark etmediler
Allah bir daha sana o acı günleri yaşatmasın insallah Rabbim acını dindirsin

Diloşum biz daha eşimin ailesine söylemedik biliyor musun?

Tek yapacakları haset ve nazar ayini olacağını bildiğimizden 34.haftayı bekliyoruz.
Başak kız doğunca haber ver bari artık olan olmuş bak bu torun dersiniz

Eşimle ben çok yıprandık o süreçte oğlumuzu kaybettikten sonra hemen doktora gittim tepeden tırnağa muayane oldum sonra bir yıl bekledik hem vücut toparlansın hem psikolojimiz toplansın diye beraber çalışıyoruz eşimle hep yan yanaydık hiç yalnız bırakmadı beni sonra tatile çıktık yaz bitti derken beni bir doğurma iç güdüsü sardı ama asla bastıramıyorım evde huzur bırakmadım birde eşimle Haziran diye anlaşmıştık ama ben anlaşmayı bozdum Kasım'da başladım ufaktan ağzını aramaya ama çok katıydı korkuyordu asla istemiyordu (normalde de çocuk isteyen bir tip değil ilkide korunmaya rağmen oldu) ama kadın isterse diye bir gerçeklik var ocakta hamile kalacam Ekim de doğurcam inşallah dedim bu süreçte o kadar çok dua ettim ki sonra da kabul oldu inşallah kucağıma da alırsam adaklarımı yerine getircem

Bende senin gibi bu haftaya kadar bir şey olmaz bir şey olmaz diye ilerlediim bu hafta en son hareketli günümü yaşadığımda sabaha kadar uyuyamadım dedim ya doğurcam ya bir şey oldu bebeğe çok değişik bir geceydi ondan sonra bıraktım artık. Ki ben zaten 13. Haftalara kadar kanamadan dolayı yatıyordum doktorum ne zaman sorun yok dedi o günden beri hareketlendim

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin sağlıklı bir ömür nasip etsin bebeğine

Ayy nasıl fark etmediler
Allah bir daha sana o acı günleri yaşatmasın insallah Rabbim acını dindirsin
O yüzden çok kızgınım doktorlara oradaki. İşte olacağı varmış bunlar hep bahane rabbim ona yiyecek ekmek vermemiş böyle seyler oldu hep diyoruz napalim. Amiiiiin Allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın sizlere de yardımcı olsun sorunsuz sıkıntısız bir şekilde bebislerinizi kucağınıza alın
Beni de muayene etti doktor rahim falan toparlanıyor dedi benim rahim yırtılmaya başladığı için acil bebeği almak durumunda kaldı canın tehlikeye girdi falan dedi o yüzden aldı 2 seneyi de bu yüzden koydu rahimin falan sikintiliydi biraz toplansın kendine gelsin diye. Bizim de şuan hiç gücümüz yok yeni bir çocuk fikri çok korkutuyor bizi çok yıprandık çok üzüldük eşimle o bana destek olmasaydı ben gerçekten atlatamazdim eşim yanımda olmasa çok zorlanirdim ailelerimiz falan hep yanimizdaydi ama ben hep eşimi istedim yanımda ona sarılıp huzur buldum içim sakinleşti. Rabbim onu başımdan eksik etmesin bakalım rabbim bize ne zaman nasip ederse o zaman olur şuan biz elimizden geleni yapıp korunmaya çalışacağız korunmayı bırakınca Allahım ne zaman verirse o zaman gelecek yeni bir bebeğimiz oglumuzun kardeşi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hiç birine mii. Ne biliyim bu sürede yüz yüze gelmediniz mi farklı şehirlerde olduğunuzu ve kaynananı sevmediğini biliyorum ama ne biliyim ben söylemişsinizdir sanıyordum ay kız bari 36. Haftayı tamamla
Minnoş ben hiçbiriyle görüşmüyorum, eşim denk gelirse görüşüyor. Evime de sokmam zaten, kıyameti koparırım.

Ama canım kocam söylemek istiyor, yoksa bebe 1 yaşına basmadan söyletmezdim ahshjs

Minnoş ben hiçbiriyle görüşmüyorum, eşim denk gelirse görüşüyor. Evime de sokmam zaten, kıyameti koparırım.

Ama canım kocam söylemek istiyor, yoksa bebe 1 yaşına basmadan söyletmezdim ahshjs

Neler yaşandı bilmediğim için vardır bir bildiğiin miniğini koru sen genede

Ya papatyam ben de diyorum doğumdan sonra söyleyelim diye ama kocacık nazlanıyor.
Ya bombasin en guzeli gorusmemek aslinda benim kocam bir anneci ki sorma bebege hic heveslenmiyorlar farkinda misin diyorum daha napsin diyo. Kadinin tek yaptigi 1(yaziyla bir) adet yelek ormek

Allah razı olsun canım inşallah sende bir an önce hem fiziksel hem ruhsal olarak iyiles . Tamamen geçmesi mümkün değil ama Allah acını hafifletsin .

Allah razı olsun canım inşallah sende bir an önce hem fiziksel hem ruhsal olarak iyiles . Tamamen geçmesi mümkün değil ama Allah acını hafifletsin .
Amiin cumlemizden Allah razı olsun insallahh evet yavaş yavaş alisacagiz bu duruma amiiin öteki dünyada bizi bekleyen güzellikleri düşünüp kendimi sakinlestiriyorum. Rabbim cennetinde buluşturacak bizi ve bize orada çocuk sevme şerefini verecek böyle videolar falan izleyerek kendime geliyorum

İnşallah sana ve babasına şefaatçi olacak meleğin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…