- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.481
- 548
Ya gerçekten acilde çok ilgilenmiyorlar kadının biri beta vermeye gelmiş kim acil kim değil belli değil . Nst ye hemen baglamslari lazım ama o an odada doktor olmuyor çoğunlukla hemşire acil görürse doktoru çağırıyorAcil kadın doğumlardan nefret ediyorum çok büyük bir nefretim var buradaki doktorlar yüzündenadamlar ilk gittigimde 19. Haftamda nişan geldigini açılmam olduğunu farketmedi. İkinciyi de bayramda doğum sancısı ile gittim nst bile bağlamaya gerek duymadı idrar yolu enfeksiyonu var dedi gönderdi. 2 3 gün sonra rahim yırtılmaya başlama sebebiyle acil sezaryene alındım eğer acilde nst baglansaydin gerçek doğum sancılarını görürdün diyor doktorum
Hayatına devam et tabiki ama ağır kaldırma camlara uzanmak falan lütfen yapma . Birde öbürünün telaşı çok kötü oluyor . İnsallah hep sorunsuz geçsin.Yok artık tekrarlamam birdaha.Bana doktorum söylemişti en başından beri hayatına devam edebilirsin bu şekilde diye ama tabi haftalar geçtikçe vücut ağırlaşıyor sanırım
Bende doktor baktı bir de. Ama yanında asistan doktor vardı herhalde ona öğretme derdine düştü daha sonra serklajliyim diyince çatala aldı bı dikişlerine bakalım diye asistana baktirtti öyle olmayacak şöyle yapacaksin falan diye açıdan ağladım bağırdım resmen spekulumla muayene etti canımı çıkarttı ben sezaryen sonrası bile böyle acı hissetmedim. Bir yandan kendi sancım bir yandan bebek kasılıyor iyice karnımda çok kötüydü ya sonra da ufak bir enfeksiyon var dedi o kadar meğer benim gelen akıntı dikişlerin üstünden siziyormus rahimden geliyormuşYa gerçekten acilde çok ilgilenmiyorlar kadının biri beta vermeye gelmiş kim acil kim değil belli değil . Nst ye hemen baglamslari lazım ama o an odada doktor olmuyor çoğunlukla hemşire acil görürse doktoru çağırıyor
Diloşum biz daha eşimin ailesine söylemedik biliyor musun?
Tek yapacakları haset ve nazar ayini olacağını bildiğimizden 34.haftayı bekliyoruz.
Ayy nasıl fark etmedilerBende doktor baktı bir de. Ama yanında asistan doktor vardı herhalde ona öğretme derdine düştü daha sonra serklajliyim diyince çatala aldı bı dikişlerine bakalım diye asistana baktirtti öyle olmayacak şöyle yapacaksin falan diye açıdan ağladım bağırdım resmen spekulumla muayene etti canımı çıkarttı ben sezaryen sonrası bile böyle acı hissetmedim. Bir yandan kendi sancım bir yandan bebek kasılıyor iyice karnımda çok kötüydü ya sonra da ufak bir enfeksiyon var dedi o kadar meğer benim gelen akıntı dikişlerin üstünden siziyormus rahimden geliyormuş
Başak kız doğunca haber ver bari artık olan olmuşDiloşum biz daha eşimin ailesine söylemedik biliyor musun?
Tek yapacakları haset ve nazar ayini olacağını bildiğimizden 34.haftayı bekliyoruz.
Eşimle ben çok yıprandık o süreçte oğlumuzu kaybettikten sonra hemen doktora gittim tepeden tırnağa muayane oldum sonra bir yıl bekledik hem vücut toparlansın hem psikolojimiz toplansın diye beraber çalışıyoruz eşimle hep yan yanaydık hiç yalnız bırakmadı beni sonra tatile çıktık yaz bitti derken beni bir doğurma iç güdüsü sardı ama asla bastıramıyorım evde huzur bırakmadımRabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız hep . Hamile kaldığım zaman ya da yine tedaviyle kalacak olursam 12. Haftada falan tekrar dikiş atılacak baştan önlem alınacak bu sefer. İnşallah iyi olacağız Allah'ın izniyleyok konusanlar neler yaşadığımı falan da biliyorlar bir de en ayrıntısına kadar. Ya diyorum rahim yirtiliyordu farkinda misiniz hayatım tehlikeye girecek öyle olursa yok yine aynı.
Amin cümlemizden Allah razı olsunyeterli gelmiyor olabilir çünkü çok terliyoruz
Amin cümlemizden Allah razı olsunsenin için çok çok daha zordur benim 2 gün yaşadı kuvozde gördüm sadece bir de doğumda sesini duydum kokusunu bile bilmiyorum koklatmadilar kendimi kaybederim diye sadece dokunabildim toprağa vermeden önce çok zor gerçekten içimde bir öküz var sanki böyle nefes alamıyorum daraliyorum sigamiyorum bir yerlere yutkunamiyorum resmen. Rabbim sana sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebiş nasip etsin çok mutlu zamanlariniz olsun inşallah bizim suanlik en az 1-2 yıl çocuk yasagimiz var zaten korunmamız gerekiyor sonrasında da rabbim ne zaman verirse o zaman olacak hayırlısıyla
Ben normalde hep böyle hareketliydim hep ağır işleri yapıyordum fakat artık vücudum ağırlaştı sanırım, bundan sonra zorlamam bende
Aaaa peki doktor ne diyor kilo durumuna ? Fakat bebiş besleniyordur senden tabi dimi ?
Canın mı istemiyor yoksa doktor kontrolünde mi oldu bu durum
Yok yok yapmam artık anca kendime gelmeye başladım dünden beri
Yok artık tekrarlamam birdaha.Bana doktorum söylemişti en başından beri hayatına devam edebilirsin bu şekilde diye ama tabi haftalar geçtikçe vücut ağırlaşıyor sanırım
Eşimle ben çok yıprandık o süreçte oğlumuzu kaybettikten sonra hemen doktora gittim tepeden tırnağa muayane oldum sonra bir yıl bekledik hem vücut toparlansın hem psikolojimiz toplansın diye beraber çalışıyoruz eşimle hep yan yanaydık hiç yalnız bırakmadı beni sonra tatile çıktık yaz bitti derken beni bir doğurma iç güdüsü sardı ama asla bastıramıyorım evde huzur bırakmadımbirde eşimle Haziran diye anlaşmıştık ama ben anlaşmayı bozdum Kasım'da başladım ufaktan ağzını aramaya ama çok katıydı korkuyordu asla istemiyordu (normalde de çocuk isteyen bir tip değil ilkide korunmaya rağmen oldu) ama kadın isterse diye bir gerçeklik var ocakta hamile kalacam Ekim de doğurcam inşallah dedim bu süreçte o kadar çok dua ettim ki sonra da kabul oldu inşallah kucağıma da alırsam adaklarımı yerine getircem
O yüzden çok kızgınım doktorlara oradaki. İşte olacağı varmış bunlar hep bahane rabbim ona yiyecek ekmek vermemiş böyle seyler oldu hep diyoruz napalim. Amiiiiin Allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasınAyy nasıl fark etmediler
Allah bir daha sana o acı günleri yaşatmasın insallah Rabbim acını dindirsin
Beni de muayene etti doktor rahim falan toparlanıyor dedi benim rahim yırtılmaya başladığı için acil bebeği almak durumunda kaldı canın tehlikeye girdi falan dedi o yüzden aldı 2 seneyi de bu yüzden koydu rahimin falan sikintiliydi biraz toplansın kendine gelsin diye. Bizim de şuan hiç gücümüz yok yeni bir çocuk fikri çok korkutuyor bizi çok yıprandık çok üzüldük eşimle o bana destek olmasaydı ben gerçekten atlatamazdim eşim yanımda olmasa çok zorlanirdim ailelerimiz falan hep yanimizdaydi ama ben hep eşimi istedim yanımda ona sarılıp huzur buldum içim sakinleşti. Rabbim onu başımdan eksik etmesinEşimle ben çok yıprandık o süreçte oğlumuzu kaybettikten sonra hemen doktora gittim tepeden tırnağa muayane oldum sonra bir yıl bekledik hem vücut toparlansın hem psikolojimiz toplansın diye beraber çalışıyoruz eşimle hep yan yanaydık hiç yalnız bırakmadı beni sonra tatile çıktık yaz bitti derken beni bir doğurma iç güdüsü sardı ama asla bastıramıyorım evde huzur bırakmadımbirde eşimle Haziran diye anlaşmıştık ama ben anlaşmayı bozdum Kasım'da başladım ufaktan ağzını aramaya ama çok katıydı korkuyordu asla istemiyordu (normalde de çocuk isteyen bir tip değil ilkide korunmaya rağmen oldu) ama kadın isterse diye bir gerçeklik var ocakta hamile kalacam Ekim de doğurcam inşallah dedim bu süreçte o kadar çok dua ettim ki sonra da kabul oldu inşallah kucağıma da alırsam adaklarımı yerine getircem
Minnoş ben hiçbiriyle görüşmüyorum, eşim denk gelirse görüşüyor. Evime de sokmam zaten, kıyameti koparırım.Hiç birine mii. Ne biliyim bu sürede yüz yüze gelmediniz mi farklı şehirlerde olduğunuzu ve kaynananı sevmediğini biliyorum ama ne biliyim ben söylemişsinizdir sanıyordumay kız bari 36. Haftayı tamamla
Ya papatyam ben de diyorum doğumdan sonra söyleyelim diye ama kocacık nazlanıyor.Başak kız doğunca haber ver bari artık olan olmuşbak bu torun dersiniz
Minnoş ben hiçbiriyle görüşmüyorum, eşim denk gelirse görüşüyor. Evime de sokmam zaten, kıyameti koparırım.
Ama canım kocam söylemek istiyor, yoksa bebe 1 yaşına basmadan söyletmezdim ahshjs
Ya bombasinYa papatyam ben de diyorum doğumdan sonra söyleyelim diye ama kocacık nazlanıyor.
Kız söyle artık beni guldurdun Allah da seni güldürsün inşallah bişey olmazYa papatyam ben de diyorum doğumdan sonra söyleyelim diye ama kocacık nazlanıyor.
Allah razı olsun canım inşallah sende bir an önce hem fiziksel hem ruhsal olarak iyiles . Tamamen geçmesi mümkün değil ama Allah acını hafifletsin .O yüzden çok kızgınım doktorlara oradaki. İşte olacağı varmış bunlar hep bahane rabbim ona yiyecek ekmek vermemiş böyle seyler oldu hep diyoruz napalim. Amiiiiin Allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasınsizlere de yardımcı olsun sorunsuz sıkıntısız bir şekilde bebislerinizi kucağınıza alın
Amin cümlemizinkine inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin sağlıklı bir ömür nasip etsin bebeğine
Amiin cumlemizden Allah razı olsunAllah razı olsun canım inşallah sende bir an önce hem fiziksel hem ruhsal olarak iyiles . Tamamen geçmesi mümkün değil ama Allah acını hafifletsin .
İnşallah sana ve babasına şefaatçi olacak meleğin canımAmiin cumlemizden Allah razı olsuninsallahh evet yavaş yavaş alisacagiz bu duruma amiiin öteki dünyada bizi bekleyen güzellikleri düşünüp kendimi sakinlestiriyorum. Rabbim cennetinde buluşturacak bizi ve bize orada çocuk sevme şerefini verecek böyle videolar falan izleyerek kendime geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?