2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Rahim kendini hızlı toparlar 6 ay sonra muayane olun yeniden bu süreçtede vitamin bs almaya devam edin bence hem hamilelik hem sezaryen depoları boşaltıyor onları da doldurun sonra doktor bakarsınız erkene çeker 2 yıl beklemek zorunda kalmazsınız bana da 2 yıl dedi ben pazarlık ettim resmen doktorla 18 ay dedi ama yine dinlemedim 1 yıl bekleyebildim 9 ay baktım ilgilendim annelik yaptım sonuçta çok büyük boşluğa düştüm dünyayı da önüme serseler istemedim çok huysuz aksi bir insan oldum ama 7 aydır pamuk gibiyim resmen hiçbir şey beni üzemiyor kızdıramıyor bebeğim sağlıklı ya hiçbir şey umrumda değil

Yok ben heyecan bile göremedim sanki yokmuş gibi amaan neyse anası babası var başlarında dağ gibi

-Sunshine canım mesaja cevap verecektim kaçırdım arada. Bende 2 3 haftadır aynı kilodaydim gramına kadar (son kontrole gittiğim tarihten beri)
Ondan önce de 300 400 gram daha eksik çıkıyordum, dedim çocuk kilo almıyor herhalde ama bi gittim 600 gram almış o yüzden hiç buna kafana takma bende sıcaklardan falan yiyemiyordum, afedersin bu haftaya geldik hala mide bulantısı kusma ama ona rağmen bebis almış. Ben kendimden veriyorum çocuğa alıyorum diye düsündüm

Ah o konusanlar cahil cahil konuşmasa birde.. Bu bilmemezlikte değil tamamen kendi fikrinin doğru olduğunu savunuyor işte. Bırakın insanları rahatta bi karismayin herseyi burnunuzu sokmayın. Hani deniyor ya burnun yüzünde güzel diye aynen öyle

Ya bombasin en guzeli gorusmemek aslinda benim kocam bir anneci ki sorma bebege hic heveslenmiyorlar farkinda misin diyorum daha napsin diyo. Kadinin tek yaptigi 1(yaziyla bir) adet yelek ormek
Kız bende o da yok Yelek örüyor sana demişlerdi meğer diğer çok değerli toruna örüyormuş fake yedim ordan da

Ay çok teşekkür ederim kuzum benim nakışsepeti instagramda sayfası var oradan siparis ettim anca 1 ay sonra geldi ama değdi içinde bartuğumu çok merak ediyorum saatlerce takıma baktım
Oyy giyecek annesi merak etmee bende sipariş etmeseydim bi bakardım rabbim o günleri de göstersin insallah çok güzel
Ayyyyy çok güzeeel nerden aldın
Instagramdan rains_skyline canım sayfanın adı, internet sitesi de var ben memnun kaldım göründüğü gibi geldi

İnşallah
Bakacağım canım benim çok sağol

Ayyy kuzum okuyunca heyecan basti beni ne kadar az kaldi yavrularimiza kavusmaya rabbim hepimize saglikli ve vaktinde dogan bebekler nasip etsin insallah

Ya bombasin en guzeli gorusmemek aslinda benim kocam bir anneci ki sorma bebege hic heveslenmiyorlar farkinda misin diyorum daha napsin diyo. Kadinin tek yaptigi 1(yaziyla bir) adet yelek ormek
Neyseki benimki çok bağlı değil, ve onların ne mal olduğunu çok iyi bildiğinden ses edemiyor.

Öyle deme kız imrendim şimdi bak yelek örüyormuş, beterin beteri var.
Kız söyle artık beni guldurdun Allah da seni güldürsün inşallah bişey olmaz
Tamam işte üç hafta sonra öğrenirler, sonra her gün muskayla gezmem lazım.
Oh en iyisi ahahaha şok olurlar ama bi duyunca da
Sen bari yapma o kadar anlattım sana Diloşum, bunlarda hiçbir duygu yok ki şaşırma eylemi falan.. yalandan ayyy çok sevindik derler eşime o kadar.

O da yalandan olduğunu bildiği halde teşekkür eder, bitti gitti.

Hayır kız bu vakte kadar oğlu nasil saklamış diye ona şok olur o anlamda dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…