2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
yok canım başka bir şey yok yarın doktora gidicem zaten sorucam bakalım
Enfeksiyon tarzı bisey mi oldu acaba ondan ağrıyı sordum canım. Bazen hissediyorum benim bebis dönmüş sanki kafasını aşağıya bastırıyor gibi hissediyorum o an ne var ne yok salıvercek gibi oluyorum gece falan olunca kötü oluyo öyle bisey mi acaba

Diğer akrabaları da eşimin annesi ve ablalarından saklamış bebeklerini, ay herkes her şeyin farkında, onlar da kendilerini biliyordur şoke olmayıversinler.
Ahaha ciddi misin o kadar herkes durumun farkında yani tövbe yarabbim bu memleketin bütün nazar rezervi bunlarda

Oyyy kızım olursa Aden koyucam 2. hemen planlıyoruz yürek yemiş bir ana koyuyorum buraya
Yaa bizde eşimle çok beğendik anlamı da çok hoşumuza gitti 5 yaşında bir oğlum adı uras :) oğluma ismi ne olacak dediğimizde urasiye diyor, adeni bir türlü kabul edemedi :))))

kızlar 3 4 gündür sürekli idrarım var hissi mi desem yoksa akıntım gelecek gelemiyor hissi mi desem öyle bir his oluyor çok rahatsızım neden olabilir ya off
Enfeksiyon olabilir istersen bi sağlık ocağına gidip idrar tahlili yaptır doktorunada haber ver bu durumu ne diyecek bakalım

kızlar 3 4 gündür sürekli idrarım var hissi mi desem yoksa akıntım gelecek gelemiyor hissi mi desem öyle bir his oluyor çok rahatsızım neden olabilir ya off

Canim acaba bebek bastiriyor olabilir mi? Ben de son bir haftadir tuvaletteyim gece gunduz tuvaletim var gibi hissediyorum afedersin hissettigim kadar bir sey de olmuyor yani. Bebek baski yapiyor diye dusunuyorum

Diloşum ben nazar boncuğundan korkuyorum, dua ediyorum işte bol bol.

Bana diyene bak sen de dikkat et o kaynanaya.
Amiiin diyelim şimdiden
Benim lohusalıkta çenem açılır diye düşünüyorum bu zamana kadar sustuk çeşmeleri açarım gibi bir de benim aramamı bekliyormuş arayayım da kendisi nasıl bi ihtiyacı var mı sorayim

bizimkilerinde bir kısmı bunlar daha baya birşeyler aldım ama bunların resimlerini çekmişim sadece :) bu hafta deterjan bez ıslak mendil olayına gireceğim bakalım haftayada yavaş yavaş yıkar yerleştiririm hem eksiklerimi görürüm.. oğlumda hiç acele etmemiştim hatta sancılanmadan önceki gün çarşıya gidip hastane odasını süslemek için birşeyler almaya gidecektim ama akşamına sancılandım ve yapamadım o yüzden şimdi en azından 37. haftaya kadar herşeyi hazır olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…