Ya yapmayın şu kızların eşyaları beni bitiriyor allahim sapkaya bak içim eridi çok güzel nerden bu takımlarEki Görüntüle 3109724 Eki Görüntüle 3109725 Eki Görüntüle 3109726 Eki Görüntüle 3109727 Eki Görüntüle 3109724 Eki Görüntüle 3109725 Eki Görüntüle 3109726 Eki Görüntüle 3109727 bizimkilerinde bir kısmı bunlar daha baya birşeyler aldım ama bunların resimlerini çekmişim sadece :) bu hafta deterjan bez ıslak mendil olayına gireceğim bakalım haftayada yavaş yavaş yıkar yerleştiririm hem eksiklerimi görürüm.. oğlumda hiç acele etmemiştim hatta sancılanmadan önceki gün çarşıya gidip hastane odasını süslemek için birşeyler almaya gidecektim ama akşamına sancılandım ve yapamadım o yüzden şimdi en azından 37. haftaya kadar herşeyi hazır olsun istiyorum
Aramaaa ayy istedikleri olmasın şunların yapma çıvdıvıvım.Amiiin diyelim şimdiden
Benim lohusalıkta çenem açılır diye düşünüyorum bu zamana kadar sustuk çeşmeleri açarım gibibir de benim aramamı bekliyormuş arayayım da kendisi nasıl bi ihtiyacı var mı sorayim
hepsi karışık canım trendyol h&m ebebek lcw nerde indirim yakaladıysam aldım:) ama kalpli müslin örtüyü intagramdan yaptırdım ve o kadar memnun kaldımki bayıldım diyebilirim. baby_muslinn sayfasına bakabilirsiniz çok güzel gerçekten tesadüf buldum bendeYa yapmayın şu kızların eşyaları beni bitiriyor allahim sapkaya bak içim eridi çok güzel nerden bu takımlarAllahim giydirmeyi nasip etsin
Ama bu harikaBugün hastane çıkışı günü heralde :) bizim kraliyet bebesinin fistanı da geldi babası mardin annesi trabzonlu ingiliz bebesi
Bende soruyorum sanki yaptiracak gibi benim oğlana gitmez ki bu ahahahepsi karışık canım trendyol h&m ebebek lcw nerde indirim yakaladıysam aldım:) ama kalpli müslin örtüyü intagramdan yaptırdım ve o kadar memnun kaldımki bayıldım diyebilirim. baby_muslinn sayfasına bakabilirsiniz çok güzel gerçekten tesadüf buldum bende
Kız hamile olan o lafları da söyleyen benim ya aramam lazımAramaaa ayy istedikleri olmasın şunların yapma çıvdıvıvım.
Ayy demek ki beceremiyor daha iyi işteHahshshBenim kaynana bir ağlıyor yalandan böyle bağıra çağıra, saf eşim bile fark ediyor o kadar yalandan.
Dilos ben arada kaçırdım ne söyledi senin kvKız hamile olan o lafları da söyleyen benim ya aramam lazım
Yok yok söyledim kp aramam laf söylenen benim kimse çocuğuma laf söyleyemez dedim
Ay burdan söylersem ifşa olurum diye korkuyorumDilos ben arada kaçırdım ne söyledi senin kvbenim ki o kadar acile gidiyorum kanama geçirdim falan bir sürü şey oldu papatya da çok telaş yapıyor sürekli hastaneye gitmesin demişti
Bana söylemedi eşimle konuşuyor böyle . Birşey olmaz falan diyor çok hastaneye gidiyormuşumAy burdan söylersem ifşa olurum diye korkuyorum
Ay ona ne oluyorsa sanki insan bi sorar iyi misin ne oldu diye
İşte benim Diloşum. Herkese hak ettiği muamele.Kız hamile olan o lafları da söyleyen benim ya aramam lazım
Yok yok söyledim kp aramam laf söylenen benim kimse çocuğuma laf söyleyemez dedim
Aa sana özel mesaj atamıyorum ordan yazacaktım sınırlama getirmissinnBana söylemedi eşimle konuşuyor böyle . Birşey olmaz falan diyor çok hastaneye gidiyormuşumen güzeli takmamak
Gözümde canlandı yine, çatal dilli.Ayy demek ki beceremiyor daha iyi işte
Aynenn bundan sonra böyleİşte benim Diloşum. Herkese hak ettiği muamele.
Düzenledim canımAa sana özel mesaj atamıyorum ordan yazacaktım sınırlama getirmissinn
Evet zaten kanama falan çok normal biliyo musun sen boşuna gidiyorsun tövbe tövbeee
Ahahaha seninki bir ayrı versiyon belliGözümde canlandı yine, çatal dilli.
Kuzum doktor kontrolünde değil ben de kafaya takmadım sıcaklar kovid filan etkiledi muhtemelenBen normalde hep böyle hareketliydim hep ağır işleri yapıyordum fakat artık vücudum ağırlaştı sanırım, bundan sonra zorlamam bende
Aaaa peki doktor ne diyor kilo durumuna ? Fakat bebiş besleniyordur senden tabi dimi ?
Canın mı istemiyor yoksa doktor kontrolünde mi oldu bu durum
Yok yok yapmam artık anca kendime gelmeye başladım dünden beri
Yok artık tekrarlamam birdaha.Bana doktorum söylemişti en başından beri hayatına devam edebilirsin bu şekilde diye ama tabi haftalar geçtikçe vücut ağırlaşıyor sanırım
Kızlar da demiş ama bence de beklemişken 35 yapınDiloşum biz daha eşimin ailesine söylemedik biliyor musun?
Tek yapacakları haset ve nazar ayini olacağını bildiğimizden 34.haftayı bekliyoruz.
İnşallah canım. Devlet acilinde süreci asla şansa bırakmamak lazım maalesef.Evet canım iyi bir doktordu da ilgilendi ama o nst sonuçlarını falan başka doktora attı bende serumu bile kendi doktoruma sordum . İnşallah bir daha hiç birimiz yaşamayalim korku
Üstünde bi hamişlik güzelliği, bi bir şeyler maşallahSelam teyzelerOğluşumla okuldayız
MuhteşörKızlar geldi takımçok duygulandım
Yok kuzum hiç takılmıyorum. Bende de eski porsiyonumda yersem kusma bulantıya dönüyor artık. Sıcak zaten zor da yeniyor.-Sunshine canım mesaja cevap verecektim kaçırdım arada. Bende 2 3 haftadır aynı kilodaydim gramına kadar (son kontrole gittiğim tarihten beri)
Ondan önce de 300 400 gram daha eksik çıkıyordum, dedim çocuk kilo almıyor herhalde ama bi gittim 600 gram almış o yüzden hiç buna kafana takma bende sıcaklardan falan yiyemiyordum, afedersin bu haftaya geldik hala mide bulantısı kusmaama ona rağmen bebis almış. Ben kendimden veriyorum çocuğa alıyorum diye düsündüm
Harika bir giriş-Sunshine canım benide ekleyebilir misin
Son.A.T:31.01.2022
Bekkenen.D.T:17.10.2022
Kaçıncı.Ç:2
İsim:karar veremedik
Kese görme:10 mart 2022
Kalp atışı:31 mart 2022
HarikaBizim tablolarımız da geldi
Kuzum toparlıyorlar inşallah
Harika on numaraBugün hastane çıkışı günü heralde :) bizim kraliyet bebesinin fistanı da geldi babası mardin annesi trabzonlu ingiliz bebesi
HarikalarrrrrEki Görüntüle 3109724 Eki Görüntüle 3109725 Eki Görüntüle 3109726 Eki Görüntüle 3109727 Eki Görüntüle 3109724 Eki Görüntüle 3109725 Eki Görüntüle 3109726 Eki Görüntüle 3109727 bizimkilerinde bir kısmı bunlar daha baya birşeyler aldım ama bunların resimlerini çekmişim sadece :) bu hafta deterjan bez ıslak mendil olayına gireceğim bakalım haftayada yavaş yavaş yıkar yerleştiririm hem eksiklerimi görürüm.. oğlumda hiç acele etmemiştim hatta sancılanmadan önceki gün çarşıya gidip hastane odasını süslemek için birşeyler almaya gidecektim ama akşamına sancılandım ve yapamadım o yüzden şimdi en azından 37. haftaya kadar herşeyi hazır olsun istiyorum
Teşekkür ederim canımKuzum doktor kontrolünde değil ben de kafaya takmadım sıcaklar kovid filan etkiledi muhtemelen
Eskisi gibi yemek de yenmiyor bu sıcaklarda malum:)
Kızlar da demiş ama bence de beklemişken 35 yapın
Kocacığın nasıl dayandı diyecektim ki yazılanları okudum
İnşallah canım. Devlet acilinde süreci asla şansa bırakmamak lazım maalesef.
Üstünde bi hamişlik güzelliği, bi bir şeyler maşallah
Muhteşör
Yok kuzum hiç takılmıyorum. Bende de eski porsiyonumda yersem kusma bulantıya dönüyor artık. Sıcak zaten zor da yeniyor.
Vitaminleri eksiksiz alıyoruz en azından
Maşallah çok güzel kilo almış bebeğinbizimki neler yapmış çarşamba ortaya çıkacak
Harika bir girişekliyorum birazdan
Sağlıcakla gelsin kuzunuz
Harika
Bol bol dualar edelim
Harika on numara
Harikalarrrrr
Ya şu sunshine nevresim takımını dün gördüm alana kadar tükendi kızzzz siz mi aldınız
Ben vitaminleri de bıraktım bi süre şeker yükseltir falan diyinceKuzum doktor kontrolünde değil ben de kafaya takmadım sıcaklar kovid filan etkiledi muhtemelen
Eskisi gibi yemek de yenmiyor bu sıcaklarda malum:)
Kızlar da demiş ama bence de beklemişken 35 yapın
İnşallah canım. Devlet acilinde süreci asla şansa bırakmamak lazım maalesef.
Üstünde bi hamişlik güzelliği, bi bir şeyler maşallah
Muhteşör
Yok kuzum hiç takılmıyorum. Bende de eski porsiyonumda yersem kusma bulantıya dönüyor artık. Sıcak zaten zor da yeniyor.
Vitaminleri eksiksiz alıyoruz en azından
Maşallah çok güzel kilo almış bebeğinbizimki neler yapmış çarşamba ortaya çıkacak
Harika bir girişekliyorum birazdan
Sağlıcakla gelsin kuzunuz
Harika
Bol bol dualar edelim
Harika on numara
Harikalarrrrr
Ya şu sunshine nevresim takımını dün gördüm alana kadar tükendi kızzzz siz mi aldınız
O zaman 34.hafta iki hafta sürecek demek ki, çaktırmayayım.Kızlar da demiş ama bence de beklemişken 35 yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?