2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya yapmayın şu kızların eşyaları beni bitiriyor allahim sapkaya bak içim eridi çok güzel nerden bu takımlar Allahim giydirmeyi nasip etsin

Aramaaa ayy istedikleri olmasın şunların yapma çıvdıvıvım.

Ya yapmayın şu kızların eşyaları beni bitiriyor allahim sapkaya bak içim eridi çok güzel nerden bu takımlar Allahim giydirmeyi nasip etsin
hepsi karışık canım trendyol h&m ebebek lcw nerde indirim yakaladıysam aldım:) ama kalpli müslin örtüyü intagramdan yaptırdım ve o kadar memnun kaldımki bayıldım diyebilirim. baby_muslinn sayfasına bakabilirsiniz çok güzel gerçekten tesadüf buldum bende

Bende soruyorum sanki yaptiracak gibi benim oğlana gitmez ki bu ahaha ikinciye kız olursa artik nasip süsleriz bol bol şaka bi yana hepsi çok çok güzel rabbim giydirdigimiz günleri görmeyi nasip etsin

Kız hamile olan o lafları da söyleyen benim ya aramam lazım
Yok yok söyledim kp aramam laf söylenen benim kimse çocuğuma laf söyleyemez dedim
Dilos ben arada kaçırdım ne söyledi senin kv benim ki o kadar acile gidiyorum kanama geçirdim falan bir sürü şey oldu papatya da çok telaş yapıyor sürekli hastaneye gitmesin demişti

Dilos ben arada kaçırdım ne söyledi senin kv benim ki o kadar acile gidiyorum kanama geçirdim falan bir sürü şey oldu papatya da çok telaş yapıyor sürekli hastaneye gitmesin demişti
Ay burdan söylersem ifşa olurum diye korkuyorum
Ay ona ne oluyorsa sanki insan bi sorar iyi misin ne oldu diye

Aa sana özel mesaj atamıyorum ordan yazacaktım sınırlama getirmissinn
Evet zaten kanama falan çok normal biliyo musun sen boşuna gidiyorsun tövbe tövbeee
Düzenledim canım
Ya ben bayiluyorum hastaneye en büyük zevkim dün gittim mesela

Kuzum doktor kontrolünde değil ben de kafaya takmadım sıcaklar kovid filan etkiledi muhtemelen
Eskisi gibi yemek de yenmiyor bu sıcaklarda malum:)

Diloşum biz daha eşimin ailesine söylemedik biliyor musun?

Tek yapacakları haset ve nazar ayini olacağını bildiğimizden 34.haftayı bekliyoruz.
Kızlar da demiş ama bence de beklemişken 35 yapın
Kocacığın nasıl dayandı diyecektim ki yazılanları okudum
Evet canım iyi bir doktordu da ilgilendi ama o nst sonuçlarını falan başka doktora attı bende serumu bile kendi doktoruma sordum . İnşallah bir daha hiç birimiz yaşamayalim korku
İnşallah canım. Devlet acilinde süreci asla şansa bırakmamak lazım maalesef.
Selam teyzeler Oğluşumla okuldayız
Üstünde bi hamişlik güzelliği, bi bir şeyler maşallah

Kızlar geldi takım çok duygulandım
Muhteşör
Yok kuzum hiç takılmıyorum. Bende de eski porsiyonumda yersem kusma bulantıya dönüyor artık. Sıcak zaten zor da yeniyor.
Vitaminleri eksiksiz alıyoruz en azından
Maşallah çok güzel kilo almış bebeğin bizimki neler yapmış çarşamba ortaya çıkacak
-Sunshine canım benide ekleyebilir misin
Son.A.T:31.01.2022
Bekkenen.D.T:17.10.2022
Kaçıncı.Ç:2
İsim:karar veremedik
Kese görme:10 mart 2022
Kalp atışı:31 mart 2022
Harika bir giriş ekliyorum birazdan
Sağlıcakla gelsin kuzunuz

Bizim tablolarımız da geldi
Harika
-Sunshine bu arada Hayyal den haber var mı? İnşallah kendisi de bebisi de iyidir
Kuzum toparlıyorlar inşallah
Bol bol dualar edelim
Bugün hastane çıkışı günü heralde :) bizim kraliyet bebesinin fistanı da geldi babası mardin annesi trabzonlu ingiliz bebesi
Harika on numara
Harikalarrrrr
Ya şu sunshine nevresim takımını dün gördüm alana kadar tükendi kızzzz siz mi aldınız

Teşekkür ederim canım

Ben vitaminleri de bıraktım bi süre şeker yükseltir falan diyince ama ara ara kullanayım bari diyorum ne olur ne olmaz.
Valla doktorun dediğine göre şekerden etkilenmemis kilosu, 32+0da gittim, 2106 gr çıktı. Bende buna sevindim şekerden fos bi kilo veya başka aksilik olsunda istemiyordum. Ama kilo alımı da iyi olmuş ben pek bu ara beslenemesem de. Galiba çocuğun kilosu genellikle ne yiyip ne içtiğimize bağlı değil
30 kilo alipta 3 kilo çocuk doguranlar da var sonuçta düzgün beslenelim yeter.
Bir de kilo vermemeye çalış kuzum yani ani kilolar. Bana her doktor aynı şeyi dedi çünkü az kilo alırsın hiç almazsın ama kilo vermemeye çalış diye yeni doktor da aynı şeyi dedi.
Hayyal de bebisi de en kısa sürede toparlanır insallah aklımın hep bi kösesindeler. Dualarım onlarla rabbim en kısa sürede kavustursun saglikli sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…