Tabi canım bi gezip geliyorsun hastane gezintisiDüzenledim canım
Ya ben bayiluyorum hastaneye en büyük zevkim dün gittim mesela
Oy maşallah ye ye sen baştan kiloları verdin zaten. Benim çocuk sağ kaburgamı tekmeleye tekmeleye çürüttüğü için, bir de reflü hemen şişiyorumSıcaktan yenmiyor demişsniz. Totomdan ter akarken bile yemek yiyorum, bu ay yine iki kilo aldım. Bulantı kusma dinlemiyorum bu nasıl iştah.
İnşallahhhİnşallah sana ve babasına şefaatçi olacak meleğin canım
Doktor kan tahlili falan baktırdı sürekli kan değerlerim normale döndü o yüzden vitamin vs vermedi hiç 1 ay sonra gideceğim belki o zaman verir. Yani bana sorarsan 2 yıl bekleyin ama en az 1 yıl demişti bende 1 yıl korunuruz sonra korunmayı bırakırız belki hemen de olmayacak o yüzden öyle düşündüm. Bende şuan çok bosluktayim hicbirseyden zevk almıyorum çok alinganlastim lohusaliktan mıdır nedir onu da bilmiyorum da. Rabbim hayırlısıyla en doğru zamanda nasip etsinRahim kendini hızlı toparlar 6 ay sonra muayane olun yeniden bu süreçtede vitamin bs almaya devam edin bence hem hamilelik hem sezaryen depoları boşaltıyor onları da doldurun sonra doktor bakarsınız erkene çeker 2 yıl beklemek zorunda kalmazsınız bana da 2 yıl dedi ben pazarlık ettim resmen doktorla 18 ay dedi ama yine dinlemedim 1 yıl bekleyebildim 9 ay baktım ilgilendim annelik yaptım sonuçta çok büyük boşluğa düştüm dünyayı da önüme serseler istemedim çok huysuz aksi bir insan oldum ama 7 aydır pamuk gibiyim resmen hiçbir şey beni üzemiyor kızdıramıyor bebeğim sağlıklı ya hiçbir şey umrumda değil
Hemde ne cahilAh o konusanlar cahil cahil konuşmasa birde.. Bu bilmemezlikte değil tamamen kendi fikrinin doğru olduğunu savunuyor işte. Bırakın insanları rahatta bi karismayin herseyi burnunuzu sokmayın. Hani deniyor ya burnun yüzünde güzel diye aynen öyle
Kaç kilo aldın ki kızSıcaktan yenmiyor demişsniz. Totomdan ter akarken bile yemek yiyorum, bu ay yine iki kilo aldım. Bulantı kusma dinlemiyorum bu nasıl iştah.
çok çok iyi kuzum zaten şekerden olsa diğer ölçülerle uyumsuz olarak göbek çevresi önden gidiyor diye biliyorum.Ben vitaminleri de bıraktım bi süre şeker yükseltir falan diyinceama ara ara kullanayım bari diyorum ne olur ne olmaz.
Valla doktorun dediğine göre şekerden etkilenmemis kilosu, 32+0da gittim, 2106 gr çıktı. Bende buna sevindim şekerden fos bi kilo veya başka aksilik olsunda istemiyordum. Ama kilo alımı da iyi olmuş ben pek bu ara beslenemesem de. Galiba çocuğun kilosu genellikle ne yiyip ne içtiğimize bağlı değil
30 kilo alipta 3 kilo çocuk doguranlar da var sonuçta düzgün beslenelim yeter.
Bir de kilo vermemeye çalış kuzum yani ani kilolar. Bana her doktor aynı şeyi dedi çünkü az kilo alırsın hiç almazsın ama kilo vermemeye çalış diye yeni doktor da aynı şeyi dedi.
@Hayyal de bebisi de en kısa sürede toparlanır insallah aklımın hep bi kösesindeler. Dualarım onlarla rabbim en kısa sürede kavustursun saglikli sekilde
sen şimdiden kocişkona 1 er gün eksik saymaya başla 36 biterken 34 doluyor dersinO zaman 34.hafta iki hafta sürecek demek ki, çaktırmayayım.
şifa olsun diyelim napalım maşallahSıcaktan yenmiyor demişsniz. Totomdan ter akarken bile yemek yiyorum, bu ay yine iki kilo aldım. Bulantı kusma dinlemiyorum bu nasıl iştah.
Asla boş oturamıyorum mutlaka bir şeyler yiyorum insan hiç mi ara vermez.Oy maşallah ye ye sen baştan kiloları verdin zaten. Benim çocuk sağ kaburgamı tekmeleye tekmeleye çürüttüğü için, bir de reflü hemen şişiyorum
İlk 4 ay hiç kilo almamıştım, son üç ayda 7 kilo aldım minnoşum.Kaç kilo aldın ki kız
35 diyordun bir hafta daha uzattın, ne kaldı geriye? Nasıl oyalayacağım adamı?sen şimdiden kocişkona 1 er gün eksik saymaya başla 36 biterken 34 doluyor dersin
söyler söylemez doğuma filan gidersin bi de. valla o kem gözlülere burdan lohusa bedduası şutlarım
şifa olsun diyelim napalım maşallah
Olsun ayda 2 kilo ideal diye biliyorum seninki 1 kilocuk fazla birşey olmaz dogurunca verirsin çatlama falan oldu mu ? Ben 7. Aya girdiğimde 71 kiloydum sonra hamileyken de kilo vermeye başladım sıcaktan burada Diyarbakır da doğuma 69-70 kiloyken girdim doğumdan 1 hafta sonra 67 ydim şuan kacim hiç bilmiyorum ama lohusalık teri diye birşey var çok aşırı terletiyor çok fenayım hele de bu sıcaklarda çok fena bir de doğumdan sonra da dikkat edin çok aşırı catliyorsunuz ben hamileyken catlamadim sadece göğüslerim çatladı çok büyüdüğü için şimdi balon gibi söndüler ve karnım çatlıyor hele popom ve bacaklarım çok fena çatladı kilo verdiğim icinİlk 4 ay hiç kilo almamıştım, son üç ayda 7 kilo aldım minnoşum.
Memleketteki kadın dogumcu ve endokrinoloji uzmanı kullan mutlaka dedi, bu da şeker yükseltir boş hiç bi faydası yok onların dedi. Ama arada kullanmak istersen kullanırsın yine dedi.çok çok iyi kuzum zaten şekerden olsa diğer ölçülerle uyumsuz olarak göbek çevresi önden gidiyor diye biliyorum.
tabi en başta genetik önemli.
vitamin konusu bana cok garip geldi ama doktorun söylediğinden de çıkmamak lazım pek sanki.
kilo vermedim canım en azından 3 hafta öncekiyle aynı kilodayım. zaten ciğer geliştirici etkisiyle 2 kg birden artmıştım orda sabit kalmışım :)
inşallah canımkonuştuk, fırsatı olunca yazacak inşallah. malum artık aklı bir yakışıklıda sürekli
sen şimdiden kocişkona 1 er gün eksik saymaya başla 36 biterken 34 doluyor dersin
söyler söylemez doğuma filan gidersin bi de. valla o kem gözlülere burdan lohusa bedduası şutlarım
şifa olsun diyelim napalım maşallah
Benimde gündüz istah gidiyor gece sebepsiz karnım acıkıyor gibi oluyor tok olsam da canım biseyler istiyor. Hem iğne attığımdan hemde mideye dokunmasin diye buzdolabiyla hüzünlü bi şekilde vedalaşıp gidiyorumAsla boş oturamıyorum mutlaka bir şeyler yiyorum insan hiç mi ara vermez.
Sorma Diloşum reflü benim de kabusum oldu, uyutmuyor. Gaviscon yazdı dahiliye doktorum, hafif rahatsızlıkları bastırıyor ama yetersiz yine de.
İlaç kullanıyor musun sen?
baktım 35 de az geldi gözüme çaktırmadan 1 hafta daha artırayım dedim.35 diyordun bir hafta daha uzattın, ne kaldı geriye? Nasıl oyalayacağım adamı?
Ay Allah korusun minnoşum, dualarımız korur bizi inşallah, sen bedduaları sakla yeri gelince salarsın.
ay bilmiyorum öyleyse ben haftada 2-3 kullanırdım herhaldeMemleketteki kadın dogumcu ve endokrinoloji uzmanı kullan mutlaka dedi, bu da şeker yükseltir boş hiç bi faydası yok onların dedi. Ama arada kullanmak istersen kullanırsın yine dedi.
Aynen öyle oluyormuş herhalde ama karın çevresi de uyumlu inşallah doguncaya kadar etkilemez şu şeker.
İyi iyi canım faydalı şeyler ye ne kadar yiyebilirsen o da faydalı olur
Ay o yakışıklıyı yesinler bir an önce geri dönsün insallah
Aynı been ben sekize doğru emin adımlarla gidiyorumİlk 4 ay hiç kilo almamıştım, son üç ayda 7 kilo aldım minnoşum.
Zaten yaza denk gelmemiz hiç iyi olmadı bebeğim.Olsun ayda 2 kilo ideal diye biliyorum seninki 1 kilocuk fazla birşey olmaz dogurunca verirsin çatlama falan oldu mu ? Ben 7. Aya girdiğimde 71 kiloydum sonra hamileyken de kilo vermeye başladım sıcaktan burada Diyarbakır da doğuma 69-70 kiloyken girdim doğumdan 1 hafta sonra 67 ydim şuan kacim hiç bilmiyorum ama lohusalık teri diye birşey var çok aşırı terletiyor çok fenayım hele de bu sıcaklarda çok fena bir de doğumdan sonra da dikkat edin çok aşırı catliyorsunuz ben hamileyken catlamadim sadece göğüslerim çatladı çok büyüdüğü için şimdi balon gibi söndüler ve karnım çatlıyor hele popom ve bacaklarım çok fena çatladı kilo verdiğim icin
Öyle olursa yine benim dediğime geliyoruz çiçeğim, doğumdan sonra söyleyelim diyorum, nau nau diyor.baktım 35 de az geldi gözüme çaktırmadan 1 hafta daha artırayım dedim.
biliyosun bunları yaşayacağımı bilsem doğurana kadar kimseye söylemezdim
ben tam 8 kilo almışımAynı been ben sekize doğru emin adımlarla gidiyorum
telefonu kır dicem ama yenisi de çok pahalı.Öyle olursa yine benim dediğime geliyoruz çiçeğim, doğumdan sonra söyleyelim diyorum, nau nau diyor.
Ben sürekli açım. Yani sürekli bir şeyler olsa da yesem gibi her şeyi canım çekiyorben tam 8 kilo almışımhem de tüp mide
Bende spor için düşünüyorum ama sanırım ilk 6 ay onerilmiyormus internetten okudum da yoksa başlayacağım baya göbek zaten fazla olmamıştı ama yine şuan sezaryen göbeği belliZaten yaza denk gelmemiz hiç iyi olmadı bebeğim.selülitler çoktan baş gösterdi bakalım doğumdan sonra ne halde olacağım, sen de bu sıcaklar gidince ufak ufak spora başla, çabucak toparlarsın inşallah bebitom.
Şimdilik çatlak yok ama oluşacak belli. Karnım sağlı sollu kaşınıyor çünkü, yağ sürmek de gelmiyor içimden bu sıcakta vıcık vıcık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?