Ah o demir ilacını sorma, sürekli unutuyorum ya ama ben en son demir serumu taktirmistim düzenli kullanmama rağmen çok düşüyordu o zaman. Yaklaşık 1 buçuk 2 ay kadar önce. Doktor dedi zaten takalım olmayacak böyle diye ama kan değerim biraz düşüktü en sonbaktım 35 de az geldi gözüme çaktırmadan 1 hafta daha artırayım dedim.
biliyosun bunları yaşayacağımı bilsem doğurana kadar kimseye söylemezdim
ay bilmiyorum öyleyse ben haftada 2-3 kullanırdım herhalde
bir de demiri her halukarda alıyorsun değil mi ?
etkilemez inşallah canım çok iyi getirdin bu zamana kadar. maşallah.
gidem de proteinli süt içem soğuk soğuk, bi bunu yapabiliyorum
ah inşallah
Ben sürekli açım. Yani sürekli bir şeyler olsa da yesem gibi her şeyi canım çekiyor
minnoşum sen o seruma cok bel bağlama şimdiye etkisi geçmiş bile olabilirAh o demir ilacını sorma, sürekli unutuyorum ya ama ben en son demir serumu taktirmistim düzenli kullanmama rağmen çok düşüyordu o zaman. Yaklaşık 1 buçuk 2 ay kadar önce. Doktor dedi zaten takalım olmayacak böyle diye ama kan değerim biraz düşüktü en son
O aynı ilaç sanirim kan değerini de yukseltiyormus
Oh oh iç afiyet olsun
Çok değil bir iki güne 8’i yakalarız papatyam.Aynı been ben sekize doğru emin adımlarla gidiyorum
Yok canım zamanında yine aynı şey olmuştu hatta daha düşüktü değerim 1 hafta iğne atılmıştım baya yükselmişti ve baya sürede o civarlarda kaldı. Ama şu kan değeri için içmem lazımo biraz bende de var papatyam be. kendimi pisboğaz olarak tanımlıyorum. tüm yemeklerden birer meze tabağı boyutunda istiyorum, birer çatal alsam yetecek ama, maalesef yok
akşam yemeğini de artık 10dan önce yiyemiyoruz zaten. sıcak
minnoşum sen o seruma cok bel bağlama şimdiye etkisi geçmiş bile olabilir
demire önem ver lütfen
Oy oy nasıl sevindim yaaaArkadaşlar iyi akşamlarBugün baya yoğun bir gündü. Tek kişilik odaya alındım ziyaretçiler telefon görüşmeleri derken bu saat oldu. Gecem oynak tansiyon ile berbat geçti, şu an Allah’a çok şükür çok iyiyim. Doruk da annesiyle olsaydı ya da en azından bu hastanede tutulsaydı iyiydi ama kısmet işte artık eşim arada sütçülük yapıyor
Karnımdaki yokluğuna hala çok alışamadım. Tuhaf bir şekilde onu çok arıyorum.
Ama onun için en doğrusunun dışarıda olması gerektiğinin farkındayım artık. En azından büyüyecek canım minnoş oğlum. Biraz kendimize gelelim size merhaba diyeceğiz fotoğraflardaşu an tek gördüğüm babamla kendi karışımımı doğurmuşum darısı tüm isteyenlere elbette sağlıklı sıhhatli ve zamanlı şekilde. Zor başlayan ama en azından huzurlu bir serüven
artık demiri çok hızlı şekilde çekiyorlar diye diyorum çiçeğim. doğumda da gidecek. lazım hep :)Yok canım zamanında yine aynı şey olmuştu hatta daha düşüktü değerim 1 hafta iğne atılmıştım baya yükselmişti ve baya sürede o civarlarda kaldı. Ama şu kan değeri için içmem lazım
Arkadaşlar iyi akşamlarBugün baya yoğun bir gündü. Tek kişilik odaya alındım ziyaretçiler telefon görüşmeleri derken bu saat oldu. Gecem oynak tansiyon ile berbat geçti, şu an Allah’a çok şükür çok iyiyim. Doruk da annesiyle olsaydı ya da en azından bu hastanede tutulsaydı iyiydi ama kısmet işte artık eşim arada sütçülük yapıyor
Ama onun için en doğrusunun dışarıda olması gerektiğinin farkındayım artık. En azından büyüyecek canım minnoş oğlum. Biraz kendimize gelelim size merhaba diyeceğiz fotoğraflardaşu an tek gördüğüm babamla kendi karışımımı doğurmuşum darısı tüm isteyenlere elbette sağlıklı sıhhatli ve zamanlı şekilde. Zor başlayan ama en azından huzurlu bir serüven
Doğru doğru orası öyle özellikle dogumda çok eksiliyormus. Zaten bu doktorun dediği de onu mutlaka kullanartık demiri çok hızlı şekilde çekiyorlar diye diyorum çiçeğim. doğumda da gidecek. lazım hep :)
Bende sizin kervandanım kızlar 7 almıştım bu aya kadar kocam gidince üzüntüden yemeden içmeden kesildim ben şokÇok değil bir iki güne 8’i yakalarız papatyam.
Yok valla ben alalı 2 ay oldu baya önce indirimdeyken aldım hattaKuzum doktor kontrolünde değil ben de kafaya takmadım sıcaklar kovid filan etkiledi muhtemelen
Eskisi gibi yemek de yenmiyor bu sıcaklarda malum:)
Kızlar da demiş ama bence de beklemişken 35 yapın
Kocacığın nasıl dayandı diyecektim ki yazılanları okudum
İnşallah canım. Devlet acilinde süreci asla şansa bırakmamak lazım maalesef.
Üstünde bi hamişlik güzelliği, bi bir şeyler maşallah
Muhteşör
Yok kuzum hiç takılmıyorum. Bende de eski porsiyonumda yersem kusma bulantıya dönüyor artık. Sıcak zaten zor da yeniyor.
Vitaminleri eksiksiz alıyoruz en azından
Maşallah çok güzel kilo almış bebeğinbizimki neler yapmış çarşamba ortaya çıkacak
Harika bir girişekliyorum birazdan
Sağlıcakla gelsin kuzunuz
Harika
Kuzum toparlıyorlar inşallah
Bol bol dualar edelim
Harika on numara
Harikalarrrrr
Ya şu sunshine nevresim takımını dün gördüm alana kadar tükendi kızzzz siz mi aldınız
Yeyy ikinizinde iyi olmasına çok sevindimArkadaşlar iyi akşamlarBugün baya yoğun bir gündü. Tek kişilik odaya alındım ziyaretçiler telefon görüşmeleri derken bu saat oldu. Gecem oynak tansiyon ile berbat geçti, şu an Allah’a çok şükür çok iyiyim. Doruk da annesiyle olsaydı ya da en azından bu hastanede tutulsaydı iyiydi ama kısmet işte artık eşim arada sütçülük yapıyor
Artık kırkımız çıktıktan sonra sıkı bir spor programı yapmak lazım, bebeyle nasıl olacaksa..Bende sizin kervandanım kızlar 7 almıştım bu aya kadar kocam gidince üzüntüden yemeden içmeden kesildim ben şokşimdi biraz yemeye başladım 8 olacak sanırım
Arkadaşlar iyi akşamlarBugün baya yoğun bir gündü. Tek kişilik odaya alındım ziyaretçiler telefon görüşmeleri derken bu saat oldu. Gecem oynak tansiyon ile berbat geçti, şu an Allah’a çok şükür çok iyiyim. Doruk da annesiyle olsaydı ya da en azından bu hastanede tutulsaydı iyiydi ama kısmet işte artık eşim arada sütçülük yapıyor
Üzülme minnoşum elimden geleni yapacağım öğrenmemeleri için.telefonu kır dicem ama yenisi de çok pahalı.
bilmiyorum yine de kırmak çok mantıklı geliyo su an
ay söylemeyin yaaaaa
Bende oyleyim. Bebegim bence biz aylarca yiyememenin acisini cikartiyoruzSıcaktan yenmiyor demişsniz. Totomdan ter akarken bile yemek yiyorum, bu ay yine iki kilo aldım. Bulantı kusma dinlemiyorum bu nasıl iştah.
Topiğimizin minnak düşesine çok yakışacak.
Sizi çok iyi anlıyorum içimden bi nurella çıktı hiç beklemezdim fırfırella oldum çıktım ehheheYaaaşu kız bebelerin kıyafetlerine ayrı bi içim gidiyo yapmayın
aklına koyduğun her şeyi yaparsın sana güveniyorumÜzülme minnoşum elimden geleni yapacağım öğrenmemeleri için.
Dizilerdeki gibi doğum sancım gelmiş numarası mı yapsam ay ay diye bağırmalar falan.Tövbest
Yavrum yetmedi mi acısını çıkardığımız?Bende oyleyim. Bebegim bence biz aylarca yiyememenin acisini cikartiyoruzDile kolay aylarca sabah aksam tost ve cubuk kraker yedik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?