Valla bende totalde 7 kilo almisim zaten 3 kilosunu 1.5 ayda aldimYavrum yetmedi mi acısını çıkardığımız?Durduramıyorum kendimi, sonu iyi değil bu gidişin.
Ay inanmaz biliyor musun?aklına koyduğun her şeyi yaparsın sana güveniyorum
söylicem diye tartışırsa yap bence
Heh işte aynen öyle, kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum, kocamdan utanıyorum bazen, kendimi kaybediyorum sanki.Valla bende totalde 7 kilo almisim zaten 3 kilosunu 1.5 ayda aldimbende durduramiyorum bilmiyorum ne yapacagimi hayatimda yemek gormemisim gibi saldiriyorum
Heh işte aynen öyle, kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum, kocamdan utanıyorum bazen, kendimi kaybediyorum sanki.
Bu hesaba göre kalan iki ay demek, 6 kilo demek. Bittik biz beybi.
Bulduğumuz her fırsatta uyumak yerine spor yaparsak başarırız fakat biz uyuyacağız biliyorum.Insallah o kadar almayiz ya 2 aydahayir sonra korse cok kotu falan diye aglanacagim burada kesiiin bebis dogunca uykusuz gecelerin ardindan spor vs yapmakta zor gelecek biliyorum
Bir de kesin sut yapsin diye yemek yeriz bahaneyleBulduğumuz her fırsatta uyumak yerine spor yaparsak başarırız fakat biz uyuyacağız biliyorum.
Gerçekten çok fena sanki kurt var karnimdao biraz bende de var papatyam be. kendimi pisboğaz olarak tanımlıyorum. tüm yemeklerden birer meze tabağı boyutunda istiyorum, birer çatal alsam yetecek ama, maalesef yok
akşam yemeğini de artık 10dan önce yiyemiyoruz zaten. sıcak
Canım bebelerin şampuanları zaten saç ve vücut ben onları kullanıyorum ek sabun almıyorum hatta oğluma bile hala öyle yapıyorum sadece 1 yaşına kadar alerji ve atopik egzamalı cildinden dolayı linola duş jeli kullanmak zorunda kaldık atopik cilde özel olduğu İçin hiç kurumadı cildi ama sabunlar cildi kurutuyor. Yani özel bir cildi yolsa kullanmaya gerek yok bence.Kızlar yenidoğan banyo sabunları hakkında fikriniz var mı ? Ne kullanılmalı, nasıl kullanılmalı, kaçıncı haftada kullanılmalı ?
o zaman söylediğin andan itibaren her gğn nazar duası ayetel kürsi falan oku canım kendine bebeğine eşine rabbimin izniyle bir şey olmaz ama gözden sakın sen :)Enfeksiyon tarzı bisey mi oldu acaba ondan ağrıyı sordum canım. Bazen hissediyorum benim bebis dönmüş sanki kafasını aşağıya bastırıyor gibi hissediyorum o an ne var ne yok salıvercek gibi oluyorum gece falan olunca kötü oluyo öyle bisey mi acaba
neeee 8 miii. Ah ahh 13 kilodan selamlarben tam 8 kilo almışımhem de tüp mide
Ay evet yaYaaaşu kız bebelerin kıyafetlerine ayrı bi içim gidiyo yapmayın
MaşallahKızçelerimmm anca yazabiliyorum benim kız arkası dönük bir şekilde iç organlarımı izliyorsadece sol kulak gördük o kadar ama her şey yolunda şükür 28+5 1377 gr 38 cm olmuşuz. Tatil için vizemi de aldım molalı şekilde ankara - antalya vizem çıktı :) 5 günlük bir tatil planlamıştık oğlum çok istiyor sırf onun için istiyorum sadece deniz serbest havuz yasak dedi. Benden bu kadar. Tatil dönüşünde bende bebişin çeyizini çıkarıp sizlere atıcam çok hevesliyim yıkamak için de kendimi tutayım erkenden yapmayın diyorum :)
Ama sizin ilk çocuk değil bence normalCanım bebelerin şampuanları zaten saç ve vücut ben onları kullanıyorum ek sabun almıyorum hatta oğluma bile hala öyle yapıyorum sadece 1 yaşına kadar alerji ve atopik egzamalı cildinden dolayı linola duş jeli kullanmak zorunda kaldık atopik cilde özel olduğu İçin hiç kurumadı cildi ama sabunlar cildi kurutuyor. Yani özel bir cildi yolsa kullanmaya gerek yok bence.
o zaman söylediğin andan itibaren her gğn nazar duası ayetel kürsi falan oku canım kendine bebeğine eşine rabbimin izniyle bir şey olmaz ama gözden sakın sen :)
neeee 8 miii. Ah ahh 13 kilodan selamlar
Yemek yeriz dedin ya nasıl keyiflendim.Bir de kesin sut yapsin diye yemek yeriz bahaneyle
Maşallah ikinizedeArkadaşlar iyi akşamlarBugün baya yoğun bir gündü. Tek kişilik odaya alındım ziyaretçiler telefon görüşmeleri derken bu saat oldu. Gecem oynak tansiyon ile berbat geçti, şu an Allah’a çok şükür çok iyiyim. Doruk da annesiyle olsaydı ya da en azından bu hastanede tutulsaydı iyiydi ama kısmet işte artık eşim arada sütçülük yapıyor
Karnımdaki yokluğuna hala çok alışamadım. Tuhaf bir şekilde onu çok arıyorum.
Ama onun için en doğrusunun dışarıda olması gerektiğinin farkındayım artık. En azından büyüyecek canım minnoş oğlum. Biraz kendimize gelelim size merhaba diyeceğiz fotoğraflardaşu an tek gördüğüm babamla kendi karışımımı doğurmuşum darısı tüm isteyenlere elbette sağlıklı sıhhatli ve zamanlı şekilde. Zor başlayan ama en azından huzurlu bir serüven
Canımızzz tazecik annemiz hoşgeldinnnn.Arkadaşlar iyi akşamlarBugün baya yoğun bir gündü. Tek kişilik odaya alındım ziyaretçiler telefon görüşmeleri derken bu saat oldu. Gecem oynak tansiyon ile berbat geçti, şu an Allah’a çok şükür çok iyiyim. Doruk da annesiyle olsaydı ya da en azından bu hastanede tutulsaydı iyiydi ama kısmet işte artık eşim arada sütçülük yapıyor
Ama onun için en doğrusunun dışarıda olması gerektiğinin farkındayım artık. En azından büyüyecek canım minnoş oğlum. Biraz kendimize gelelim size merhaba diyeceğiz fotoğraflardaşu an tek gördüğüm babamla kendi karışımımı doğurmuşum darısı tüm isteyenlere elbette sağlıklı sıhhatli ve zamanlı şekilde. Zor başlayan ama en azından huzurlu bir serüven
Ayy içim rahatladı senden böyle bir mesaj alınca cidden sürekli aklımın bir köşesindesin çoi mutlu oldum sizin adınıza inşallah kucağına al annesi en kısa zamanda . İçim kıpır kıpır oldu. Her şey çok güzel olsun sizin içinArkadaşlar iyi akşamlarBugün baya yoğun bir gündü. Tek kişilik odaya alındım ziyaretçiler telefon görüşmeleri derken bu saat oldu. Gecem oynak tansiyon ile berbat geçti, şu an Allah’a çok şükür çok iyiyim. Doruk da annesiyle olsaydı ya da en azından bu hastanede tutulsaydı iyiydi ama kısmet işte artık eşim arada sütçülük yapıyor
cnm tülün içine mi koydun cıt cıtlı bişey mi bnada alınmalı ondanBen de bi hastane çantası hazırlayayım dedim. Çok eksik varmış. Şimdilik bu kadar yaptm
Çarşamba kontrole giderken yanıma alsam mı almasam mı bilmiyorumkontrole diye gidip yine hastaneye yatar mıyız bilmem
Nice mutlu yıllarınız olsun beybi.hep cddi sorunları yazıyorum,hamilelikten sıyrılıyorum. canlar bgn doğum gunum ve akşam yemeğe cıkıcaz nezmndan snr ama ama ben ne giyinicem hic bişeim olmuyor.
kilitli buzdolabı poşeticnm tülün içine mi koydun cıt cıtlı bişey mi bnada alınmalı ondan
doğum günün kutlu olsun bebitooohep cddi sorunları yazıyorum,hamilelikten sıyrılıyorum. canlar bgn doğum gunum ve akşam yemeğe cıkıcaz nezmndan snr ama ama ben ne giyinicem hic bişeim olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?