2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Bebişiim bunlar çok güzel ama seni uzaktan dövme butonu varsa dövmek isteriim inşallah kendini yormadın inşallah ayakta çok durmadın

Bebişiim bunlar çok güzel ama seni uzaktan dövme butonu varsa dövmek isteriim inşallah kendini yormadın inşallah ayakta çok durmadın
battaniyeleri anneannesine ütülettim ama kıyafetlere dayanamadım oturduğum yerde ütüleyip hazırladım
Biraz ayakta turladım yine minik parça parça nişanımın geldiğini düşünüyorum şaka maka
Hayırlısı olsun diyoruz

İyi akşamlar canlar size birşey sormak istiyorum ben puset örtüsü yaptıracağım da sizce puset minderi de yaptırmalı mıyım bana fikir verir misiniz

Nasıl nişanın geldi kanama mi oldu canım

Kiiz ağzını hayra aç yaaa. Bisey olmayacak tamam mı yoksa bak böyle konuşma bu emoji sana gelir

Napalim kader arkadaşım bi dahakine Hahaha o da erkek çıkarsa ağlarız bi köşede gizli gizli
3e kadar yolu var denerim, olmadı oturur ağlarız artık ama bir yandan da iyiki erkek diyorum evladım, en azından bana düşkün olur Baba kız aşkıyla uğraşamam

3e kadar yolu var denerim, olmadı oturur ağlarız artık ama bir yandan da iyiki erkek diyorum evladım, en azından bana düşkün olur Baba kız aşkıyla uğraşamam
Aaaaaa erkek annesi olmak nasıl bir ayrıcalık görüceksiniz. Nasıl anne düşkünü oluyorlar anlatamam. Oğluma bakarım ve hep derim ki 10 tane doğursam hiç biri bu kadar sevemez beni heralde :) tabii enerji bakkmından sizi 5 böler o ayrı

3 müü valla benim o kadar cesaretim yok 1den sonra bırakırım gibi bu gidişle
Etrafta uçan tekme atarlarken aynı şeyi der miyiz acaba

Şimdiden babasının sesini duyunca canlanıyor benimki gıcık bir durum

Şimdiden babasının sesini duyunca canlanıyor benimki gıcık bir durum
Benim oğlan şimdiden kıskanıyor beni. Babası karnıma dokunduğunda ve onunla konuştuğunda aniden duruyor mıh gibi, elini çekip susana kadar hareket ettiremiyoruz paşayı. Geldi yine .. diyor babasına.

Benim oğlan şimdiden kıskanıyor beni. Babası karnıma dokunduğunda ve onunla konuştuğunda aniden duruyor mıh gibi, elini çekip susana kadar hareket ettiremiyoruz paşayı. Geldi yine .. diyor babasına.
Hadi seninki erkek erkekler anacı olur benim kızda babasına pas vermiyor o bakınca ve ya dokununca hareket sıfır bu kızanlar çok değişik

Gerçekten erkek çocukları ayrı bir düşkün oluyor anneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…